günaydın herkese arkadaşlarım nasılsınız biz dün çok stresli bir gün yaşadık yemeğe geç çıktım yemek bitmiş sonra akşamda patronum çıkmadığı için beş dakika geç çıktım ve servistekilere söyledim bekleyin diye beklemeden gitmişler iş yerimin olduğu yerde karanlık dolmuş desen zor geçer çok sinirlendim tesadüfen arkadaşım arabayla gelmiş beni bıraktı sağolsun şunu çok iyi anladım iş yerinde arkadaşlık denen herşey yalan dün bir kere daha anladım bugünde tavrımı koydum özür dileriz unutmuşuz diyorlar
ama sizler gibi arkadaşlara kardeşlere dostlara sahip olmak çok güzel
Merhaba ben kısmetse Haziran annesiyim, karın çevresi en azından kromozomal bir probleme işaret etmiyor canını sıkma. Sadece gelişme geriliği olabilir biraz (yani kilo bazında sadece), onu da toparlar umarım bebeğin. Beslenmene dikkat et. Benim canım daha sıkkın, bende femur kısa çıktı, down işareti olabilir diye yazıyor her yerde
günaydın herkese arkadaşlarım nasılsınız biz dün çok stresli bir gün yaşadık yemeğe geç çıktım yemek bitmiş sonra akşamda patronum çıkmadığı için beş dakika geç çıktım ve servistekilere söyledim bekleyin diye beklemeden gitmişler iş yerimin olduğu yerde karanlık dolmuş desen zor geçer çok sinirlendim tesadüfen arkadaşım arabayla gelmiş beni bıraktı sağolsun şunu çok iyi anladım iş yerinde arkadaşlık denen herşey yalan dün bir kere daha anladım bugünde tavrımı koydum özür dileriz unutmuşuz diyorlar
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/202648-gebelikte-seker-yuklemesi.html
kızlar bu topikte şeker yüklemesi konuşulmuş
umarım hepimizinki güzel çıkar ben çok korkuyorum çünkü benim kardeşim şeker hastası
kızlar ya internetim bağlandı ancak girebildim. bugün dr a gittim. biraz canım sıkkın her şey normal çıktı sadece karın çevresi biraz ufak çıktı birkaç hafta geri çıktı çok üzüldüm ya... dr gelişim normal dedi ama çok huzursuzum
Günaydın kızlar
uzun süreden beri işlerimin yoğunluğundan dolayı sizlere yazamadım.Bu ay sonu iş hayatıma ara vericem artık toparlanmaya çalışıyorum okuldan beri çalışıyorum arkadaşlar ya cok yoruldum artık oğlum gelene kadar biraz evimle ve kendimle ilgilenmek istiyorum.Umarım herkes iyidir .Yeni yıl bebeişlerimizle birlikte mutluluk ve sağlık getirir inşallah.
kızlar günaydın hepinize
canı sıkkın anneler hemen morelinizi düzeltin bakalım bebişleri üzmeyelim bu hafta sayfalar hiç ilerlemiyor nisan anneleri 1000 aştı valla organızasyonlar falan gırlaa gıdıyo bız bıraz sakin kaldık yanıı:)
İlgin 0707 boşver iş hayatı herkezın sorunlu ınsanlar kabalaşıyo her gecen gün hiç halden anlamaz oluyorlar işlerine öle gelıyo galıba boşver sende hiç böle insanlara kafanı takıp kendını üzme
Pnrhlt canım hayırlı olsun laptobun
kolay gelsin kızlar hepinize,gününüz güzel geçsin...
kızlar bebek arabasını ne zaman almalıyız sizce ilk başta gereklimi
ne düşünüyorsunuz
pınarcım incihancım bigudi54 sizlerede günaydın nasılsınız incihan tatlım bende senin gibiyim okul hayatım bitti hemen çalışmaya başladım hiç ara vermeden bazen kendimi çok baskı altında hissediyorum eşimle bende dün konuştum belki bebiş olduktan sonra bırakırım diye hepimizin adına herşeyin hayırlısı olur inşallah:)))
ooo burası ne kalabalık kaç gündür giriyordum kimse olmuyordu ,
herkese günaydınnnnnnn
iş yüzünden moralinizi bozmayın arkadaşlar boşveriiiin
ben tüp bebek denemesi yaparken benim bencil bazı velilerim tüp bebek yapmanın sırasımı diye konuşuyorlardı takmamak lazımmmm ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?