2009 Mayıs Anneleri

eğer benimde maddi durumum elverse inanın bende çalışmayı düşünmeyeceğim ama öyle biri imkanım yok malesef. en güzeli bebeği 2-3 yaşına kadar benim büyütmem tabiki. imkanı olanlar bencede kendiniz büyütün bebişi arkadaşlarım.

Günaydın canım. Al işte kendini bilmez insanlar topluluğu. Onlara ne ya klava:

Evet canım bencede imkanı olan herkes kendi bakmalı. Çalışan bir annenin çocuğuyum. Gerçi babanemlerle birlikte oturduğumuz için sağolsun bir yabancı değil babanem baktı bana ama ne olursa olsun annenin yerini tutmuyor. Her akşam eve geldiğinde günleri sayarmışım. Kaç gün daha işe gidecek. Kaç gün tatil diye. Allah herkese bu imkanı versin de çocuklarımıza kendimiz bakalım...

biz hemen alamayacazzz doğsunlar bi bakemm 500 ytl beğendiğim araba oda indirimlii olanı

İkiz bebek arabası şekilden mi alacaksın canım ayrı ayrı mı? O ikililer çok sevimli ya :)

günaydın ilgincim seni çok iyi anlıyorum inşallah sende bi süre evde kızlarınla kalırsın.Çalışmak para kazanmak ve ayakta durmak cok güzel şeyler ama insanın önceliği iş olmamalı diyorum.Yorulduk galiba biz biraz.a.s

Pınarcım sanada günaydın güzelim,çalışan hamile bile olmak zor,çalışan anne ollmak daha zordur eminim,bencede en azından bir süre bebişe bakmak iyi bir karar:1hug:

evet pınarcım laptopum var evde sonuna kadar birlikteyiz canım beraber başladık beraber bitireceğiz bu güzel yolculuğu.Daha kim bilir ne güzel şeyler paylaşacağız.

aa onlara neymişkiklava:klava:

Günaydın canım. Al işte kendini bilmez insanlar topluluğu. Onlara ne ya klava:

öyle bunlar kendileri doğurur doğurur atarlar başımıza bizim hakkımız yokmuş gibi konuşurlar hepsi değil tabi bikaçı geçen seneden beri 4. denemem beni sinir ettiler bende bu sene o sınıfı braktım joker öğretmen oldum boş sınıf olursa giriyorum
beni mumla arıyorlar arasınlar bakalım

günaydın kızlar biz geldik uzun süredir yoktum iş nedeniyle giremiyorudum kusura bakmayın neler var neler yok umarım kötü şeyler olmamıştır biz yokken nasılsınız bakalım geçmiş çok uzun ukuyamıcam herkez iyidir herhalde ben hala tetanoz aşımı yaptıramadım idrar yollarından intihap kaptım doktorumda antibiyotik verdi ilacım bugün biticek ilaç içerken vurmadılar ondan dolayı yaptıramadım inş yaparlar

Canım hoşgeldin özlettin kendini,biz iyiyiz oğluşumla bende evelsi gün tetanos oldum aman Allahım bütün gece zonkluyo o kolum,vurulurken pek bişi anlamıyorsun ama..Geçmiş olsun bu aradaa.s.

Pınarcım sanada günaydın güzelim,çalışan hamile bile olmak zor,çalışan anne ollmak daha zordur eminim,bencede en azından bir süre bebişe bakmak iyi bir karar:1hug:

Evet canım annem hep keşke imkanım olsaydı da seni ve abini ben büyütseydim der...

evet pınarcım laptopum var evde sonuna kadar birlikteyiz canım beraber başladık beraber bitireceğiz bu güzel yolculuğu.Daha kim bilir ne güzel şeyler paylaşacağız.

Sevindim canım :1hug:

İyi yapmışsın canım. Onlara herşey mübah ama başkalarına gelince yasak...klava:

Günaydın canım hoşgeldin... Çok geçmiş olsun. İlacın bittiğine göre gidicek misin kontrole? Aman ihmal etme...

Kızlar kim yazmıştı hatırlayamıyorum ama hani birinin tanıdığı bebişini bırakıp işe baslamak zorunda kalmışta minik patiklerini yanında getirip kokluyormuş...senağlamasenağlamaYüreğim paramparça olmuştu valla...senağlamasenağlamaEğer maddi durumunuz el veriyorsa hiç durmayın bence kızlar..
a.s.a.s.a.s.

pınarcım evet dediğin gibi çalışan bir annenin çocuğu olmak zor. benim bebişimde öyle olacak malesef. tamam annem bakacak benimkine güveniyorum ama çocuk anneyi bilmiyor bu sefer. varsa yoksa annanne olacak belkide. böyle bir durumda çok gıcık oluyor.

kızlar en güzel örnek benim bu konuda sanırım kızımın en güzel dönemlerinde yanında olup ona zaman ayıramadım anneannesi bakıyor hemde çok iyi ama anne ile çocuk arasındaki iletişim çalışan annelerde biraz daha azalıyor kızım anneannesine çok düşkün bazen üzülüyorum ama çocuğumda haklı akşama kadar birlikteler alışması doğal keşke maddiyat geçim bu kadar zor olmasada çocuklar pencerede annelerinin geliş saatini beklemese(

Benim iş arkadaşım canım. 1,5 ay sonra işe başlamak zorunda kalınca yanında patiklerle gelip günlerce ağlamıştı. gerçi şimdi kızı 4 yaşına girdi. Ama hala hergün saatlerce telefonda konuşup ağlamamk için zor tutuyor kendini...

Yok canım merak etme. Ben çalışan annenin çocuğu olarak biliyorum. Babanem belki annemden de iyi baktı bana ama hiç birşey annein yerini tutmuyor. Akşam geleceği saatleri iple çekerdim. Tek tek sayardım. O açıdan korkun olmasın. Anne her zaman annedir...

arkadaşlar chicco ve mother care indirime girdi cok güzel şeyler var ve fiyatları gerçekten cok iyi ben oğlumun hemen hemen herşeyini aldım sayılır.chicco dan 19 ytl hastane cıkışı aldım.bilmediğimiz bi marka bile daha pahalı.paylaşmak istedim sizlerle imkanı olanlar bakabilir.Birde biberon olarak dr.brown cok iyiymiş emziktede avent bilginize anneler

ee kızlar bu aradaa hazırlıklar ne alemde varmı aldığınız ciciler kendinizede bebişede ortam duygusallaştı normal doğum mu düşünüyorsunuz en sağlıklı olanı bence normal doğum bebek ve anne için risk yoksa tabi:)) benim ilki sezeryan oldu sadece doğumdan sonra kan problemi yaşadım onun dışında bir haftada eski yaşantıma döndüm:)) hepimizin hakkında hayırlısı canım arkadaşlarım benim:1hug:a.s.

bence de anne herzaman annedir kim bakarsa baksın yerini kimse tutamaz ablam dr onun kızna da annem baktı ama ablam gelince anneanneye gitmezdi bilee

ojelifıstık bende çok kendim bakmak isterdim ama maalesef işim kamu işi ama özelde olsam ve imkanım olsa bırakırdım valla kendim bakardım ücretli izinde alamıycam çünkü biz yeni evliyiz ve borçlarımız var arabada aldık olsun ne yapalım herşey bebişlerimizin geleceği için önemli olan bebeğinle akşam ve hafta sonu ne yaptığın ve kaliteli zaman geçirmen
ama bende şanslıyım babannesi bakacak kızıma gözü gibi bakar eminim o yüzden biraz içim rahat

incihan senin adına sevindim iyice dinlen canım darısı başımıza

pınarcım sende hoşgeldin özlettin kendini valla sanırım bende öle yapıcam önce ana kucağı sonra doğduktan sonra bakarız arabaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…