kızlar bebek arabasını ne zaman almalıyız sizce ilk başta gereklimi
ne düşünüyorsunuz
ooo burası ne kalabalık kaç gündür giriyordum kimse olmuyordu ,
herkese günaydınnnnnnn
iş yüzünden moralinizi bozmayın arkadaşlar boşveriiiin
ben tüp bebek denemesi yaparken benim bencil bazı velilerim tüp bebek yapmanın sırasımı diye konuşuyorlardı takmamak lazımmmm ben öyle yaptım
eğer benimde maddi durumum elverse inanın bende çalışmayı düşünmeyeceğim ama öyle biri imkanım yok malesef. en güzeli bebeği 2-3 yaşına kadar benim büyütmem tabiki. imkanı olanlar bencede kendiniz büyütün bebişi arkadaşlarım.
biz hemen alamayacazzz doğsunlar bi bakemm 500 ytl beğendiğim araba oda indirimlii olanı
pınarcım incihancım bigudi54 sizlerede günaydın nasılsınız incihan tatlım bende senin gibiyim okul hayatım bitti hemen çalışmaya başladım hiç ara vermeden bazen kendimi çok baskı altında hissediyorum eşimle bende dün konuştum belki bebiş olduktan sonra bırakırım diye hepimizin adına herşeyin hayırlısı olur inşallah:)))
marlyıncım bebek arabası ilk başlarda çok gerekli olmuyor ama bizim doğumumuz yaza geleceği için bebişleri sıcak havada gezdirmek isteyebiliriz ozaman araba gerekebilir:))
aa onlara neymişkiklava: klava:
Günaydın canım. Al işte kendini bilmez insanlar topluluğu. Onlara ne yaklava:
günaydın kızlar biz geldik uzun süredir yoktum iş nedeniyle giremiyorudum kusura bakmayın neler var neler yok umarım kötü şeyler olmamıştır biz yokken nasılsınız bakalım geçmiş çok uzun ukuyamıcam herkez iyidir herhalde ben hala tetanoz aşımı yaptıramadım idrar yollarından intihap kaptım doktorumda antibiyotik verdi ilacım bugün biticek ilaç içerken vurmadılar ondan dolayı yaptıramadım inş yaparlar
Pınarcım sanada günaydın güzelim,çalışan hamile bile olmak zor,çalışan anne ollmak daha zordur eminim,bencede en azından bir süre bebişe bakmak iyi bir karar:1hug:
evet pınarcım laptopum var evde sonuna kadar birlikteyiz canım beraber başladık beraber bitireceğiz bu güzel yolculuğu.Daha kim bilir ne güzel şeyler paylaşacağız.
öyle bunlar kendileri doğurur doğurur atarlar başımıza bizim hakkımız yokmuş gibi konuşurlar hepsi değil tabi bikaçı geçen seneden beri 4. denemem beni sinir ettiler bende bu sene o sınıfı braktım joker öğretmen oldum boş sınıf olursa giriyorum
beni mumla arıyorlar arasınlar bakalım
günaydın kızlar biz geldik uzun süredir yoktum iş nedeniyle giremiyorudum kusura bakmayın neler var neler yok umarım kötü şeyler olmamıştır biz yokken nasılsınız bakalım geçmiş çok uzun ukuyamıcam herkez iyidir herhalde ben hala tetanoz aşımı yaptıramadım idrar yollarından intihap kaptım doktorumda antibiyotik verdi ilacım bugün biticek ilaç içerken vurmadılar ondan dolayı yaptıramadım inş yaparlar
Kızlar kim yazmıştı hatırlayamıyorum ama hani birinin tanıdığı bebişini bırakıp işe baslamak zorunda kalmışta minik patiklerini yanında getirip kokluyormuş...senağlamasenağlamaYüreğim paramparça olmuştu valla...senağlamasenağlamaEğer maddi durumunuz el veriyorsa hiç durmayın bence kızlar..
a.s.a.s.a.s.
pınarcım evet dediğin gibi çalışan bir annenin çocuğu olmak zor. benim bebişimde öyle olacak malesef. tamam annem bakacak benimkine güveniyorum ama çocuk anneyi bilmiyor bu sefer. varsa yoksa annanne olacak belkide. böyle bir durumda çok gıcık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?