arkadaşlar chicco ve mother care indirime girdi cok güzel şeyler var ve fiyatları gerçekten cok iyi ben oğlumun hemen hemen herşeyini aldım sayılır.chicco dan 19 ytl hastane cıkışı aldım.bilmediğimiz bi marka bile daha pahalı.paylaşmak istedim sizlerle imkanı olanlar bakabilir.Birde biberon olarak dr.brown cok iyiymiş emziktede avent bilginize anneler
eğer benimde maddi durumum elverse inanın bende çalışmayı düşünmeyeceğim ama öyle biri imkanım yok malesef. en güzeli bebeği 2-3 yaşına kadar benim büyütmem tabiki. imkanı olanlar bencede kendiniz büyütün bebişi arkadaşlarım.
Kızlar kim yazmıştı hatırlayamıyorum ama hani birinin tanıdığı bebişini bırakıp işe baslamak zorunda kalmışta minik patiklerini yanında getirip kokluyormuş...senağlamasenağlamaYüreğim paramparça olmuştu valla...senağlamasenağlamaEğer maddi durumunuz el veriyorsa hiç durmayın bence kızlar..
a.s.a.s.a.s.
arkadaşlar chicco ve mother care indirime girdi cok güzel şeyler var ve fiyatları gerçekten cok iyi ben oğlumun hemen hemen herşeyini aldım sayılır.chicco dan 19 ytl hastane cıkışı aldım.bilmediğimiz bi marka bile daha pahalı.paylaşmak istedim sizlerle imkanı olanlar bakabilir.Birde biberon olarak dr.brown cok iyiymiş emziktede avent bilginize anneler
ee kızlar bu aradaa hazırlıklar ne alemde varmı aldığınız ciciler kendinizede bebişede ortam duygusallaştı normal doğum mu düşünüyorsunuz en sağlıklı olanı bence normal doğum bebek ve anne için risk yoksa tabi:)) benim ilki sezeryan oldu sadece doğumdan sonra kan problemi yaşadım onun dışında bir haftada eski yaşantıma döndüm:)) hepimizin hakkında hayırlısı canım arkadaşlarım benim:1hug:a.s.
ojelifıstık bende çok kendim bakmak isterdim ama maalesef işim kamu işi ama özelde olsam ve imkanım olsa bırakırdım valla kendim bakardım ücretli izinde alamıycam çünkü biz yeni evliyiz ve borçlarımız var arabada aldık olsun ne yapalım herşey bebişlerimizin geleceği için önemli olan bebeğinle akşam ve hafta sonu ne yaptığın ve kaliteli zaman geçirmen
ama bende şanslıyım babannesi bakacak kızıma gözü gibi bakar eminim o yüzden biraz içim rahat
incihan senin adına sevindim iyice dinlen canım darısı başımıza
pınarcım sende hoşgeldin özlettin kendini valla sanırım bende öle yapıcam önce ana kucağı sonra doğduktan sonra bakarız arabaya
Çok haklısınız maddi durum iyi olsa 1sn çalışmam hamileliğimide evimde ohhh rahat rahat geçiririm istediğim zaman yatar istediğim zaman kalkarım bebeğii kendim büyütürüm hergün acı çekip aklım onda kalmaz ahh ahh ne güzel olurdu ama bu ekonomik şartlarda imkansız gibi kızımın iyi bir geleceği rahat bir hayatı olması için buna mecburuz inşallah bir gün çalışmak durumunda kalmayızhihoyyyt
arkadaşlar chicco ve mother care indirime girdi cok güzel şeyler var ve fiyatları gerçekten cok iyi ben oğlumun hemen hemen herşeyini aldım sayılır.chicco dan 19 ytl hastane cıkışı aldım.bilmediğimiz bi marka bile daha pahalı.paylaşmak istedim sizlerle imkanı olanlar bakabilir.birde biberon olarak dr.brown cok iyiymiş emziktede avent bilginize anneler
ben daha yeni baktım ama öyle inidrimde değildi gittiğim yer sen nerden aldın kii
kızlar buarada ben 20 haftalık oldum ama hala hiç bişey hissetmiyorum galiba bende bir anormallik var:uhm:geçen hafta kalp atışı gibi 1-2gün az bişey hissetmiştim o kadar korkmaya başladım ya dr.haftaya gidicem ozamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumsenağlama
sen öğretmensin sanrım canım nerede öğretmensin ve doğum iznini ne zaman alacaksınojelifıstık bende çok kendim bakmak isterdim ama maalesef işim kamu işi ama özelde olsam ve imkanım olsa bırakırdım valla kendim bakardım ücretli izinde alamıycam çünkü biz yeni evliyiz ve borçlarımız var arabada aldık olsun ne yapalım herşey bebişlerimizin geleceği için önemli olan bebeğinle akşam ve hafta sonu ne yaptığın ve kaliteli zaman geçirmen
ama bende şanslıyım babannesi bakacak kızıma gözü gibi bakar eminim o yüzden biraz içim rahat
incihan senin adına sevindim iyice dinlen canım darısı başımıza
pınarcım sende hoşgeldin özlettin kendini valla sanırım bende öle yapıcam önce ana kucağı sonra doğduktan sonra bakarız arabaya
canım ya dr um 22 haftaya kadar yolu var demişti bana sürekli kendini dinleme dedii sende dinleme duyarsın hatta son haftalar uyutmaz bile seniikızlar buarada ben 20 haftalık oldum ama hala hiç bişey hissetmiyorum galiba bende bir anormallik var:uhm:geçen hafta kalp atışı gibi 1-2gün az bişey hissetmiştim o kadar korkmaya başladım ya dr.haftaya gidicem ozamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumsenağlama
selam arkadaşlar, bevler medical parka gidiyorum,doktor ayrıntılı ultrason dedi 200 ytl sence uygun mu?bir de şunu soracaktım ssk hastanelerinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu?
çok teşekkürler,evet canım 200 ytl ssklı fiyatı,ozaman başka yerde mi yaptırayım?
kızlar bunlar nasıl sizce? markası comfy rider miş. internette ikisi birlikte 229-239 ytl civarı satılıyor. siz bu markayı biliyormusunuz yada kullanan tanıdıklarınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?