2009 Mayıs Anneleri

ben daha yeni baktım ama öyle inidrimde değildi gittiğim yer sen nerden aldın kii

Kızlar benim annem istanbulda öğretmenmiş ben doğduğumda,anneannemlerde tekirdağdaymış,annem işten ayrılmamak için beni anneanneme bırakmış, 4 yasıma kadar anneannem bakmış bana,çok severim anneannemi şimdi,annemlerde her haftasonu olamasa bile 2 haftada bir geliyormuş beni görmeye,aklım ermeye başlayınca birgün anneme kimse çocugunu annesine bırakmıyor sen niye beni bırakıyorsun gibi bişi demişim,annem diyoki yüreğimin ortasına oturdu o sözün diyo...
Ama kötümü oldu bilmiyorum,sonuçta ben üniversiteyi şehirdışında okurken annemin emekli maaşı komple benim kiramı yeme içmemi masrafımı kaşıladı,he belki yine üniversite okurdum yurtta falan ama,rahat ettik yani,annemin maası olmasa ne ev ne arabaları olurdu,şimdi çok şükür var herşeyleri....
İyi ölçüp tartmak lazım yani...

Çok haklısınız maddi durum iyi olsa 1sn çalışmam hamileliğimide evimde ohhh rahat rahat geçiririm istediğim zaman yatar istediğim zaman kalkarım bebeğii kendim büyütürüm hergün acı çekip aklım onda kalmaz ahh ahh ne güzel olurdu ama bu ekonomik şartlarda imkansız gibi kızımın iyi bir geleceği rahat bir hayatı olması için buna mecburuz inşallah bir gün çalışmak durumunda kalmayızhihoyyyt

kızlar buarada ben 20 haftalık oldum ama hala hiç bişey hissetmiyorum galiba bende bir anormallik var:uhm:geçen hafta kalp atışı gibi 1-2gün az bişey hissetmiştim o kadar korkmaya başladım ya dr.haftaya gidicem ozamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumsenağlama

Aaa ben geçen hafta sonu baktığımda sadece bebek arabasında vardı indirim. Bu hafta sonu gideyim bari chicco'ya... Onların hastane çıkışlarını çok sevyorum ben. Sağolasın canım...

Valla şimdilik bi sorun olmazsa normal düşünüyorum canım. Gerçi sağ salim kucağıma alayım da normal , sezeryan farketmez artık :) Kıyafet alıyorum sürekli. Halasıda sağolsun Almanya'dan bir bavuk dolusu şey getirmiş. Ama büyük eşya olarak birşey almadım henüz. Bu ay sonundaki kontrolümüzden sonra bebek odasına bakacağım artık yavaş yavaş. Ben 7.ayda herşey tamamlansın istiyorum. Ne olur ne olmaz değil mi :) Benimki sanki biraz acele edecek gibi geliyor bana nedense içime öyle doğuyor :)

Sağolasın canım... Dün tüm gün ofis dışındaydım gelemedim. Aklım hep sizdeydi valla... Yarın netim bağlanırsa artık evden de vakit buldukça yazacağım size akşamları :)

İnşallah canım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çalışmak zorunda olan annelerde sıkmayın kendinizi. Sonuçta kimin için çalışacaksınız? Yine bebişlerin geleceği için...

canım sen internetten mi aldın bunları?

ben daha yeni baktım ama öyle inidrimde değildi gittiğim yer sen nerden aldın kii

ben bursadayım canım bilmiyorumki chicco %40 indirimde başkada girmiyor zaten tek indirim mothercare de %40 indirim vardı yılbaşı için üzerinden %25 tekrar indirim yaptılar bilmiyorum ama iyiydi fiyatlar 3 lü tulumları 25 tyl filan aldımgamyoncuiremsu

Canım karnında yağ tabakası çoksa geç hissedebilirsin,biz bunu birsenlede konuşmuştuk bi ara,onada doktoru demiş

ojeli fıstık hayır canım kendi mağazalarından aldım ya bi bakın gerçekten cok güzel şeyler var

incihancım hayırlı olsun aldıkların bebişinin üzerinde eskisin:))) bende hastane çıkışı alacağım eşim alma daha desede:))) insan hevesleniyor ama yaaaaaa

sen öğretmensin sanrım canım nerede öğretmensin ve doğum iznini ne zaman alacaksın
canım ya dr um 22 haftaya kadar yolu var demişti bana sürekli kendini dinleme dedii sende dinleme duyarsın hatta son haftalar uyutmaz bile senii

Kızlar burda bebek eşyası satan yerler az,üstelik belli markaların dükkanlarıda yok,toplama karışık mal getiren dükkanlar var,bu yüzden indirime falan raslamadım ben,gerçi henüz hiç bişeyi yok oğluşumun,toptan alalım eşyaları diyoruz ama o zamanda tek tek beğenip almak gibi olmaz dimi yaa...

selam arkadaşlar, bevler medical parka gidiyorum,doktor ayrıntılı ultrason dedi 200 ytl sence uygun mu?bir de şunu soracaktım ssk hastanelerinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu?

selam arkadaşlar, bevler medical parka gidiyorum,doktor ayrıntılı ultrason dedi 200 ytl sence uygun mu?bir de şunu soracaktım ssk hastanelerinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu?

Selam. Hoşgeldin. Bildiğim kadarıyla medical park'ta ssk geçiyor.Ssk'lı fiyatı mı bu?

Ben profun özel kliniğinde 300'e yaptırdım. Medical Park'ta ssk'lı için pahalı geldi bu fiyat bana...

çok teşekkürler,evet canım 200 ytl ssklı fiyatı,ozaman başka yerde mi yaptırayım?

Seni yanıltmak istemem ama ssk'lı fiyat için biraz pahalı geldi bana. Orda ayrıntılı yaptıran başka arkadaşımız olması lazım ya yanlış mı hatırlıyorum kızlar?

kızlar bunlar nasıl sizce? markası comfy rider miş. internette ikisi birlikte 229-239 ytl civarı satılıyor. siz bu markayı biliyormusunuz yada kullanan tanıdıklarınız varmı?

kızlar bunlar nasıl sizce? markası comfy rider miş. internette ikisi birlikte 229-239 ytl civarı satılıyor. siz bu markayı biliyormusunuz yada kullanan tanıdıklarınız varmı?

Canım markayı hiç duymadım. İkisinin fiyatımı bu 229.-tl? Eğer öyleyse çok iyi fiyat. Ben hafta sonu chicco'da sordum. İndirim vardı bebek arabalarında. Ana kucağı ile birlikte indirimli hali 570.-tl civarı demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…