2009 Mayıs Anneleri

Daha önce duymadım canım,acaba arabayada takılabiliyormu bunu anakucağı?

Kızlar bu arada ben cumartesi gidicem doktora yine,Cinsiyeti kontrol edecekmiş kaydirigubbakcemile5 benim sıpa kız olurmuş falankaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:

Kızlar ben özele muayene parası 100 veriyom her gidişte, bazende düşünüyorum bi ultrasona bakıyo yani çok bu para diye..siz ne kadar veriyorsunuz muayene parası?

Kızlar bu arada ben cumartesi gidicem doktora yine,Cinsiyeti kontrol edecekmiş kaydirigubbakcemile5 benim sıpa kız olurmuş falankaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:

Kızlar ben özele muayene parası 100 veriyom her gidişte, bazende düşünüyorum bi ultrasona bakıyo yani çok bu para diye..siz ne kadar veriyorsunuz muayene parası?

Hadi bakalım kesinleşsin cinsiyeti artık :)

Ben 140.-tl veriyorum canım her gidişte...

ben muayene ücreti olarak 60 veriyorum ama bursa medikalin ssk ile anlaşması olduğu için az veriyorum...
ayrıntılımıda kendi dr um yapacak , ayrıca ücret ödeyecekmiyim onu bilmiyorum... cmtsi kontrolümüz var o zaman sorarım...

bende her muayenede 100 veriyorum kendisi çağırdığı zaman ücret talep etmiyor şuanda çok memnunum doktorumdan :)) umarım doğuma kadar bir problem olmaz

kızlar aşeriyormusunuz bu arada benim canım şuana kadar birşey istemedi nasıl besleniyorsunuz

kızlar aşeriyormusunuz bu arada benim canım şuana kadar birşey istemedi nasıl besleniyorsunuz

Tam olayın üstüne yazdın ya bu kadar olur,burda birisi lokma kızarttı evimin içi buram buram kokuyor...Sanırım davlumbazdan geldi yaa...Canımda feci çekticokacimcoook ama pek beceremem ben kızartmayı falan..

yeni annenm canım yaaa pastaneden filan al biraz ye yada komşunsa iste bir lokma:))) canın çekmiş bak:)

off ben sadece ketçap ve mayoneze aş eriyorum... onlarda malum yasak ama her an gözümün önündeler ve ne yesem aklıma geliyorlar:

Merhaba kıslaarrr..
Çalışan annelerimiz biraz yorulmuş galiba...Çıkcaklar için hayırlı olsun diyorum devam edenler için de yine bebişleriniz için bu fedakarlıklar napalım diyorum...
Ben de bebek dolayısıyla çalışma işini erteledim hep...Hamişliklerim biraz zor geçtiği için beklemenin yararlı olacağını düşündüm..Biraz büyüsün bebişimiz Allahın izniyle o zaman bakarız inş...

İncihancım bende Bursa dayım ..Chicco ya bakayım bi .Merak ettim...Belki daha var ama en azından zorunlu alacaklarımızı almalıyız diye düşünüyorum Ve hem de indirimlerden faydalansak fena olmaz..ne olur ne olmaz hem erkenci çıkar bizim bebişler(inş zamanında doğarlar hepsi ama....)

Yeni annecim kapı süsleri de çok hoşlar..Ben böle şeylerle kendim uğraşmayı çok seviyorum..Malzemelerini alıp yapacağım inş bi tane...Fikir oldu teşekkürler...

yeni annenm canım yaaa pastaneden filan al biraz ye yada komşunsa iste bir lokma:))) canın çekmiş bak:)

Öyle böyle değil valla mutfak tamamen kokuyoooo..Hangisi yaptı acabacokacimcoook?tek tek gezermişim kapıları:roflol::roflol:

esracım merhaba arasıra tüket ketçap mayonezi hiç yararlı değil bitanem ama insanın canı istedimide yemeden duramıyor bazen durup düşünüyorum canım birşey istiyor mu diye ama şimdilik yok bakalım:)))
kızlar sütü yoğurdu yumurtayı pekmezi tüketin mutlaka:))

Bugün benim canım pasta çekti yaa.. aşerer gibi...17 ocak doğum günüm o zamanı da bekleyebilirmiyim acaba?:))

Kıslaar bende başta bir prof a gittim muayene üceti 200 idi...Ama danışmam gerekenler şeyler olduğu için daha bilinçli birine gitmek istedim başta ..Ama şimdi ssk ile anlaşmalı bahar hastanesine gidiyorum( Bursadakiler bilir.)10 ytl gibi bi fiyat ödüyorum sengözlerimebaksanab
Ayrı bi inceleme olmayınca sadece ultroson fiyatları için de çok para vermeye gerek yok bence...

tşk ederim kızlar cmt günü doktora gidicem şeker testi yaptırmıştım biraz yüksekti tekrar yaptırıcam bakalım neler olucak şuan tatlı ve hamur işi yasak oysaki ben 5ayıma kadar hiç tatlı yemedim hala daha yemiyorum neden böyle çözemedim burada ben avcılar hospital nil hn özele gidiyorum özel olduğu için 50 ssk ise 10 ytl muayene ücreti.

Bende 110 veriyorum ama ssk ile birde evimin karşısında var oraya 13vveriyorum.ikiside kadın doğum ama 110 verdiğim daha iyi.

Tam olayın üstüne yazdın ya bu kadar olur,burda birisi lokma kızarttı evimin içi buram buram kokuyor...Sanırım davlumbazdan geldi yaa...Canımda feci çekticokacimcoook ama pek beceremem ben kızartmayı falan..

Canım fırından hazır hamur al oklavayla aç kızart.

Bu arada arkadaşlar merhabalar dün çok neşeliydim akşam üstü mutfağa girdim sadece bulaşıkları makineye dizdim ve canım poğça istedi onu yaptım en fazla 1-1.5 saat ayakta kalmışımdır hemen hafif kanamam geldi.Eşime söyledim bir kızdı iş yaptığıma akşam 10 da pısıp uyudum ve gece kuşu ben gece 4 te uyandım o zamandan beri gözler fal taşı gibi yatıyorum.Tabi korkuda var.şimdi kesildi ama bana iyi uyarı oldu.Ben ve yatak artık kankiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…