arkadaşlar birşey soracağım.şu inekli alt açma alan kimdi yaw hatırlayamadım da. onun kargo ücreti ne kadar dı?bende almayı düşünüyorum da kayseriye kargo ücreti ne olur acaba?
Kızlar bu arada ben cumartesi gidicem doktora yine,Cinsiyeti kontrol edecekmiş kaydirigubbakcemile5 benim sıpa kız olurmuş falankaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:
Kızlar ben özele muayene parası 100 veriyom her gidişte, bazende düşünüyorum bi ultrasona bakıyo yani çok bu para diye..siz ne kadar veriyorsunuz muayene parası?
kızlar aşeriyormusunuz bu arada benim canım şuana kadar birşey istemedi nasıl besleniyorsunuz
yeni annenm canım yaaa pastaneden filan al biraz ye yada komşunsa iste bir lokma:))) canın çekmiş bak:)
kızlar aşeriyormusunuz bu arada benim canım şuana kadar birşey istemedi nasıl besleniyorsunuz
Öyle böyle değil valla mutfak tamamen kokuyoooo..Hangisi yaptı acabacokacimcoook?tek tek gezermişim kapıları:roflol::roflol
delikafadulden kim yaptı bu lokmayı bebişimin canı çekti dersintatlım
Bende 110 veriyorum ama ssk ile birde evimin karşısında var oraya 13vveriyorum.ikiside kadın doğum ama 110 verdiğim daha iyi.Kızlar ben özele muayene parası 100 veriyom her gidişte, bazende düşünüyorum bi ultrasona bakıyo yani çok bu para diye..siz ne kadar veriyorsunuz muayene parası?
Canım fırından hazır hamur al oklavayla aç kızart.Tam olayın üstüne yazdın ya bu kadar olur,burda birisi lokma kızarttı evimin içi buram buram kokuyor...Sanırım davlumbazdan geldi yaa...Canımda feci çekticokacimcoook ama pek beceremem ben kızartmayı falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?