2009 Mayıs Anneleri

Melincim kapı süslerini nerde gördün canım bende merak ettim geçmiştemi var hangi sayfada

dırımkızım Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor bir durum bendede bulantı var özellikle akşamları yediklerimi çıkarıyorum(( ama senin işin daha zor tatlım

melincim merhaba tatlım gerçekten oda çok şık olmuş arkadaşımız bebişini sağlıkla büyütsün inşallah

ben bebişimi ilk 5-6 ay yatak odamda sepet beşikte yatıracağım ondan sonra odasını ayırmaya çalışacağım eee kısa süre sonra Allahın izniyle bebişlerimizin odalarını buradan paylaşırız birbirimizle:)):1hug:

Aman canım dikkat et kendine..Biraz daha sabır gerekiyo demekki....

Alıntı:
tutkun09 kullanıcısından alıntı
Bu arada arkadaşlar merhabalar dün çok neşeliydim akşam üstü mutfağa girdim sadece bulaşıkları makineye dizdim ve canım poğça istedi onu yaptım en fazla 1-1.5 saat ayakta kalmışımdır hemen hafif kanamam geldi.Eşime söyledim bir kızdı iş yaptığıma akşam 10 da pısıp uyudum ve gece kuşu ben gece 4 te uyandım o zamandan beri gözler fal taşı gibi yatıyorum.Tabi korkuda var.şimdi kesildi ama bana iyi uyarı oldu.Ben ve yatak artık kankiyiz.

canım dikkat et kendine geçmiş olsun iş sonraki iş önemli olan bebeklerimiz fazla ayakta kalmamaya çalış tatlım dinlen düşük tehlikesini atlattık çok şükür ama önümüzde erken doğum gibi bir sorun yaşamamak için daha dikkat etrmemiz gerekiyor canım

Son düzenleme:

merhaba canım...İlk zamanlar yakın olması daha ii olur sana...o sepet beşiklere de bayılıyorum ben...Benim yatak odam pek müsait olmayack gibi..mecbur odasına alacağım beşiği...

Aman canım dikkat et kendine..Biraz daha sabır gerekiyo demekki....
Öylede işte eşim bana bakıyor ya kıyamıyorum sabah giderken kahvaltımı hazırlıyor öğlen 1 saatlik arada arabayla geliyor bişeyler yiyoruz akşam 6 da evde yemek bulaşık uğraşıyor 2 gündür hasta oda kıyamadım sabah poğçada rahat olur onun içinde dedim ama korktuk.Şimdi yatıcam bende artık dr bana kısa yürüyüş ver diyecektim galiba daha hayal.İşimi özleyeceğim aklıma gelmezdi.Gitsem yine yakınıcam ama evde hep yatmak zor geldi biraz gezsem aramazdım.

selam arkadaşlar, bevler medical parka gidiyorum,doktor ayrıntılı ultrason dedi 200 ytl sence uygun mu?bir de şunu soracaktım ssk hastanelerinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu?

bence çok pahalıda değil 200YTL Göztepe Medicel parka gıden bı arkadasım var 170 veya 197 ödemişti hatırladıgım kadarıyla ben pazartesi günü ayrıntılı için Koşuyolu görüntüleme merkezine gittim ordada 180YTL ama ben 120YTL ödedim doktorumun hastalarına ındırım yapıyolarmış sen yıne bı arastır ama o cıvarda ayrıntılı ultrason.devlet hastanelerınde yok bıldıgım kadarıyla ayrıntılı

bu zamanda eşlerimizin desteği herşeyden çok önemli.Ne mutlu sana senı senden cok düşünen bı eşin var :Saruboceq: sende fazla ayakta kalmamaya özen göster bence dikkat et kendınee allah hepimizin yardımcısı olsun bebişler ağırlaşınca daha çok işimiz var gibisenağlama

kıyamıyoz dimi canım ...Bende ilk üç ay bişey yapamadım mutfağa giremedim..eşime de kıyamıyordum senin gibi ama mecburdum da...Bir süre zorlandı o da ama geçti çok şkr..Ben artık yemek yapabiliyorum..Senin de geçecektir inş cnm...Napalım o da baba olacak kolay değil...Biraz daha fedakarlık gerekiyor demkki...Allah yardımcınız olsun...

eşlerimizin hakkını ödeyemeyiz eskiden annelerimize babalarımız inanın bu kadar değer verip üzerine düşmemiştir hamile diye ama şimdi eşlerimiz çok bilinçli en özel anımızı bizlerle paylaşıp destek oluyorlar :)))

Sağolun kızlar dün kü uyarı bana iyi oldu.Bizim bebiş yat bakalım ben doğunca enerjiye ihtiyacın olacak dedi.klava:klava:

evet dediğin gibi pınarcım çok pahalı genelde. bu ikisi birlikte 229 ytl. bir sitede de şimdi yazamıyorum 239 ytl. yanında çanta hediyeli hemde.

Daha önce duymadım canım,acaba arabayada takılabiliyormu bunu anakucağı?

evet arabaya takılabiliyor burcucum. özelliklerinde yazıyor. hatta alanlar yorum yazmış çok memnun olanlar var.kargo ücretsizmiş.
ay ne yapsam çok karasız kaldım valla.

Sağolun kızlar dün kü uyarı bana iyi oldu.Bizim bebiş yat bakalım ben doğunca enerjiye ihtiyacın olacak dedi.klava:klava:

bebiş şimdiden başladı uyarılara annesi dikkat et canım kendine bebişler doğduktan sonra gerçekten enerjiye fazlasıyla ihtiyacımız olacaka.s.

Canım dikkat et kendine,dinlen şimdi uğrasma,canın sıkılırsa örgü falan ör, tv seyret yattığın yerden..Eşinede bravo valla,kız biz bunların hakkını nasıl öderiz yaa,hay Allah razı olsun valla em çalışıyolar birde bize bakıyolar gelip:1hug:

OJELİFISTIKÇIM, linkini atabilirmisin bana o sitenin bi bakayım,alırım belki:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…