Melincim kapı süslerini nerde gördün canım bende merak ettim geçmiştemi var hangi sayfada
Bende 110 veriyorum ama ssk ile birde evimin karşısında var oraya 13vveriyorum.ikiside kadın doğum ama 110 verdiğim daha iyi.
Canım fırından hazır hamur al oklavayla aç kızart.
Bu arada arkadaşlar merhabalar dün çok neşeliydim akşam üstü mutfağa girdim sadece bulaşıkları makineye dizdim ve canım poğça istedi onu yaptım en fazla 1-1.5 saat ayakta kalmışımdır hemen hafif kanamam geldi.Eşime söyledim bir kızdı iş yaptığıma akşam 10 da pısıp uyudum ve gece kuşu ben gece 4 te uyandım o zamandan beri gözler fal taşı gibi yatıyorum.Tabi korkuda var.şimdi kesildi ama bana iyi uyarı oldu.Ben ve yatak artık kankiyiz.
melincim merhaba tatlım gerçekten oda çok şık olmuş arkadaşımız bebişini sağlıkla büyütsün inşallah
ben bebişimi ilk 5-6 ay yatak odamda sepet beşikte yatıracağım ondan sonra odasını ayırmaya çalışacağım eee kısa süre sonra Allahın izniyle bebişlerimizin odalarını buradan paylaşırız birbirimizle:)):1hug:
Öylede işte eşim bana bakıyor ya kıyamıyorum sabah giderken kahvaltımı hazırlıyor öğlen 1 saatlik arada arabayla geliyor bişeyler yiyoruz akşam 6 da evde yemek bulaşık uğraşıyor 2 gündür hasta oda kıyamadım sabah poğçada rahat olur onun içinde dedim ama korktuk.Şimdi yatıcam bende artık dr bana kısa yürüyüş ver diyecektim galiba daha hayal.İşimi özleyeceğim aklıma gelmezdi.Gitsem yine yakınıcam ama evde hep yatmak zor geldi biraz gezsem aramazdım.Aman canım dikkat et kendine..Biraz daha sabır gerekiyo demekki....
selam arkadaşlar, bevler medical parka gidiyorum,doktor ayrıntılı ultrason dedi 200 ytl sence uygun mu?bir de şunu soracaktım ssk hastanelerinde ayrıntılı ultrason yapılıyormu?
Öylede işte eşim bana bakıyor ya kıyamıyorum sabah giderken kahvaltımı hazırlıyor öğlen 1 saatlik arada arabayla geliyor bişeyler yiyoruz akşam 6 da evde yemek bulaşık uğraşıyor 2 gündür hasta oda kıyamadım sabah poğçada rahat olur onun içinde dedim ama korktuk.Şimdi yatıcam bende artık dr bana kısa yürüyüş ver diyecektim galiba daha hayal.İşimi özleyeceğim aklıma gelmezdi.Gitsem yine yakınıcam ama evde hep yatmak zor geldi biraz gezsem aramazdım.
bizimki maşallah atağa geçti annesine pıt pıt vuruyor:))) yerim ben onu
Öylede işte eşim bana bakıyor ya kıyamıyorum sabah giderken kahvaltımı hazırlıyor öğlen 1 saatlik arada arabayla geliyor bişeyler yiyoruz akşam 6 da evde yemek bulaşık uğraşıyor 2 gündür hasta oda kıyamadım sabah poğçada rahat olur onun içinde dedim ama korktuk.Şimdi yatıcam bende artık dr bana kısa yürüyüş ver diyecektim galiba daha hayal.İşimi özleyeceğim aklıma gelmezdi.Gitsem yine yakınıcam ama evde hep yatmak zor geldi biraz gezsem aramazdım.
Canım markayı hiç duymadım. İkisinin fiyatımı bu 229.-tl? Eğer öyleyse çok iyi fiyat. Ben hafta sonu chicco'da sordum. İndirim vardı bebek arabalarında. Ana kucağı ile birlikte indirimli hali 570.-tl civarı demişlerdi.
Daha önce duymadım canım,acaba arabayada takılabiliyormu bunu anakucağı?
Sağolun kızlar dün kü uyarı bana iyi oldu.Bizim bebiş yat bakalım ben doğunca enerjiye ihtiyacın olacak dedi.klava: klava:
Bende 110 veriyorum ama ssk ile birde evimin karşısında var oraya 13vveriyorum.ikiside kadın doğum ama 110 verdiğim daha iyi.
Canım fırından hazır hamur al oklavayla aç kızart.
Bu arada arkadaşlar merhabalar dün çok neşeliydim akşam üstü mutfağa girdim sadece bulaşıkları makineye dizdim ve canım poğça istedi onu yaptım en fazla 1-1.5 saat ayakta kalmışımdır hemen hafif kanamam geldi.Eşime söyledim bir kızdı iş yaptığıma akşam 10 da pısıp uyudum ve gece kuşu ben gece 4 te uyandım o zamandan beri gözler fal taşı gibi yatıyorum.Tabi korkuda var.şimdi kesildi ama bana iyi uyarı oldu.Ben ve yatak artık kankiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?