2009 Mayıs Anneleri

Kızlar bu arada ben biraz mutfakta olucam.yazamam belki ama takipteyim,öptüm kuzucuklarınızıııııııııııı:CüvCüv:

bunlarda özellikleri :

Comfy Rider Seyahat Sistemi

Pratik seyahat sistemi
Tek elle kolay katlama
Tam yatabilen sırt kısmı
Pencereli tente
Tentede çanta
Ebeveyn tablası
Çıkabilen ön tabla
Bütün tekerleklerde amortisör
Tek ayakla frenlenebilen arka tekerlekler
Dönebilen veya sabitlenebilen ön tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Ayakörtüsü
Yeni tip şase
Üzerine takılan sallanabilir anakucağı
Ağırlığı:6,9 kg

ODA ÇOK GÜSEL BAYILDIM HARİKA
ŞU KAPI SÜSLERİ İÇİN TÜLLERİ FELAN ÇİÇekçidenmi alıyoruz arkadaşlar

arkadaslar ben dünde yazmışdım çok adet agrısının aynısı agrım var diye birde kasıklarım çok agrıyor demişdim sıcak su falan da yaptım dün geçmedi defalarca doktorumu aradım ama ulaşamadım sizdede oluyomu bu agrı korkuyorum??

Canım bırak şu dr u sonra gerekirse yine gidersin başka bir dr a gidip kontrol ettir.Senin dediğin kadar çok ağrı olmuyo.
:uhm::uhm:

Canım bırak şu dr u sonra gerekirse yine gidersin başka bir dr a gidip kontrol ettir.Senin dediğin kadar çok ağrı olmuyo.
:uhm::uhm:

allh allh ya başka doktor nerden bulcam bu saatten sonra ya mahvoldum ben napıcam aynı adet olmadan önce böyle dolu dolu bi his olurya ve sancın olur aynı o şekilde benimkisi başka tarifi yok kasıkarımda agrıyo bi yandan ya ben daha önce düşük yaptım ve sonra çocugum olmadı bu doktora geldm gittim hep kaldım allhın izniyle iyi bi doktor daha önce gittiklerim beni kısır bırakıyordu nerdeyse şimdi bu satten sonra kimi bulayım kime gideyim ne bu agrı anlamadım netten baktım normal diyo kanama olmadıgı sürece bilmiyorum şaşırdım kaldım senağlama bebegin hareketlerini de hisetmeye başlamadım pek bi oluyo bi olmuyo genelde oda gaz sıkışması gibi bi hareket hisediyorum içimde sanırım o bebek hareketi üff ya miyomda var bende ondan desem kanama yada lekelenme yapardı mutlaka sağlık ocagına gitsem ordaki doktorlarda çok dandik bi grip için bile yanlış ilaç yazıyolar ama bilgi almak amacıyla gitsemmi ne dersiniz?senağlamasenağlama

canım bu kadar telaş yapma sakin ol kanama olmadığı sürece problem yok demişti doktorum bana rahim genişlediği için ağrın fazla olabilir normal demişti doktorundan memnunsan güveniyorsan devam et tatlım ama doktoruna en acil anda ulaşabilmelisin gece gündüz için rahat etmiyorsa doktoruna git randevu alıp bebek hareketleri kelebek kıpırtısı gibi olur bu haflalarda

Canım sen bu dr devam et ama şimdilik bir dr git kontrol ettir.Ben normalde tüp dr gidiyorum.Ama arada evimin orda bir hastane var onada gidiyorum.En azından acil durumda ikinci dr olsun keyfini beklersen diğierinin evhamdan ağrın çoğalcak.Yada randevu al git hemen bi baksın canım.Salık ocağındaki pek anlamaz zaten .sen istanbulun neresindesin

herkese merhabalar!
bugün biraz geç kaldım galiba. amma çok sayfa ilerlemiş. epey kalabalık sanırsam.

cnm ben kartal ugurmumcudayım ya bizim burda da bi tıp merkezi var ama doktoru çok kötü yani ben onada gitmişdim çocugum olmuyo diye oda bana yara var yakcaz olcak demişdi yatır 200 ytl yi gel demişdi ben tabii kaçtım ordan ama arada bir ilaç yazdırmaya gidiyorum yrn onamı gitsem hem yakın ilaç yazarsa falan kendiliginden doktoruma sormadan almam sadece bilgi almak için ne dersiniz ya 2 gündür çok ama çok kötüydü bgn biraz daha az sadece kasıklarım gene aynı şidette devam ediyo belkide normal ama genede korkuyorumsenağlama

kendı doktorunun calıstıgı hastaneye gıt telefonla ulaşamadıysan illa vardır orda doktor sana yardımcı olacak veya sana yakın olan hastaneye gıt en azından ultrasonda bebegını gorunce için rahat eder ağrın nedenmıs onu öğrenırsın.Hemen telaşa kapılma streste etkıler muhtemelen bebek rahıme baskı yapıyodur ondandır ama yınede gözük bence doktora:ecrin_bebek:

doktorumun hastanesinide aradım tüm randevular dolu doktorların baya büyük ve popüler bi hastane özel olmasına ragmen 2 hafta öncesinden randevular doluyo malesef ya o zaman ben bu eski doktra gideyim yrn iiş çıkışı hafiflerse falan gitmem de bi ultrasna girmek istiyorum derim doktora agrılarımıda söylerim inş hakkımda hayırlısı çıkar bebegime bişey olmamaışdır bu aralar biraz stersdeyim gerçekdende belki etkilendi vücudum dua edinde iyi şeyler çıksın bu arada siteye bayabi erişemedim sizede oldumu?

Merhabalar Bozon 06 hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım merhaba nasılsın :)) bugün muhabbet koyu

bencede muhabbet koyu. oku oku bitmedi
ben bigün seviniyom ardından hemen bi şok yaşıyom. dün yine geldi benim meşhur lekeler. ama artık takmamaya karar verdim. çünkü bu kanamaların artık bebeğimle ilgisi yokmuş. plesantamda rahim ağzından uzaklaşmaya başlayınca rahatladım.
yani kızlar yatsamda gelecek yatmasamda gelecek dedi drum. bana da tuhaf geldi ama bide bu taktiği deneyecem.fisfisfis

canım dualarımız seninle içini ferah tut bebişin iyidir sen stres yaparsan etkilenir en iyisi bir doktara gidip bebişini görmen ve şikayetlerini iletmen korkulacak birşey yoktur hayırlısıylaa.s.

canım sen yinede dikkat et kendine fazla ayakta durmamaya çalış

git iş çıkışı için rahatlar en azından bebeğini görünce.bugün siteye girmekte bende zorlanıyorum sürekli hata veriyo ulaşılamıyo diyo bende anlamadım bişeyklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…