2009 Mayıs Anneleri

tamam kızlar bilgi verdiginiz ve destek oldugunuz için çok sağolun yrn gidiyim en iyisi artık kötü bişey söylerse de şansa o zaman kendi hastaneme acil giderim ne yapayım inş iyi haberlerimi veririrm size burdan gerçi akşam eşimede sormam lazım o doktordan nefret ediyo beni mahvetcekdi yoksa ameliyat masassında belki izin vermez bakalım ben biraz yatıyım sonra yine gelirim hoşçakalın

iş çıkışı tıp merkezine git bence. en azından bebeğini görür rahatlarsın canım. çok fazla kasık ağrısı olabiliyomuş bazı zamanlarda.

canım telaşlanma
ben sana daha önce de söylemiştim hatırlarsan, benim kardeşimde miyom vardı
çok ağrıları oldu aynı senin haftandaydı o da, dayanamıyodu ağrılara
hatta hafif bi kanaması bile oldu
doktora gittik bebekte bi problem yok, bebek büyüyor ve rahmin de büyüyor dedi doktor
göreceli olarak miyom bebişin yanında minicik kalıcak ve ağrıların da azalıcak demişti ve gerçekten 22. haftasından sonra rahatladı kardeşim

senin boyun kaç? 1.55 in altındaki kadınlarda bu şekildeki rahim büyümesi ağrıları daha sık ve şiddetli oluyomuş

ben 163 üm cnm acaba ondanmı dersin ya bebegime bişey olmasında ben çok şiddetli ağrıları çekmeye razıyım dua edin kızlar ya yrn o tıp merkezine eşim izin verirse gidicema.s

bütün gün oturmaktan popom ağrımış valla akşamüstleride belime ağrı vuruyo ohhh vallaa

ben daha bebeğim için hiçbişey almadım aslında ağırlaşmadanda herseyını hazırlamak ıstıyorum ama hele bı 6 aylık olsun ölee diye tesellı ediyorum kendımı:) bebekler için herşey okadar güzelkiii insanın içi giidiyo vıtrınlere bakarken:)

kızlar merhaba bugün yoğundum yeni girdim geçmişi anca okudum.herkes iyidir umarım.crencim araba ve ana kucağı çok iyiymiş aslında siteyi bilebilseydik keşke bakardım bende.ilgincim canım takma işyerindekilerini iş hayatında oluyor böyle şeyler.

kızlar masa başında oturmaktan belim ağrıyor
tülaycım takmıyorum böyle insanları iş hayatında böyle insanlar çok başkalarının zor anları onlar için mutluluk verici oluyor
mesai bitimine az kaldı yine toplantı var ve bitmedi inşallah bugün erken çıkarım:))

ilgincim oturmak felaket yapıyor kızlar ben çıkıyorum bugün midem felaket ve çok halsizim gidip yatayım biraz kendinize iyi bakın.ilgin canım öpüyorum prensesinide öp...iyi akşamlar herkese

ay kızlar biraz önce ocak annelerinin sitesine girdim. görseniz doğum yapanlar var. okudukça bir tuhaf oldum valla. birde şubat annnelerine baktım. onlardan da böyle 3 hafta kalanlar filan var doğumuna. o kadar heyecanlılarki. doğum şekline filan karar verremeyenler bile var. ayyyyyy bir görürmüyüz acaba o günleri?

Canım bende sana çok yakınım Kartal-Soğanlıktayım doğru söylüyosun çok yakında ii bir hastane yok ama yakın bikaç semtte örneğin kaynarca yada maltepede hastane ismi verebilmiyim bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim bikaç doktor vardı.Kendi doktoruna ulaşamıyorsan bunlardan birine gidebilirsin gerçi bende koşuyoluna gidiyorum ama..

canım hayırlısıyla görürüz inşallah dün kese kalp atışı derken şimdi prens ve prensesler içimizde canlandı maşallahh bir bakmışız doğum yapmışız buradan doğum hikayelerimizi paylaşmışız:)):1hug:

herkese iyi akşamlar yavaştan hazırlanayım öptüm hepinizi bitanelerim kendinize dikkat edin iyi akşamlar canlarım benim

Öğleden sonra yoğundum sohbetinize dahil olamadım bacılar... İyi akşamlar demeden kaçmak istemedim. Yarın sabah görüşürüz kısmetse. Sabah bi arkadaşımın ablası doğum yapacak. Çok heyecanlıyım valla :dance: Öpüyorum sizleri ve kuzularımııı :1hug:a.s.

slm kıslar..
bugun nasıl bakalım keyıfler...gunduz hawa guseldı..oğluşla carsı pazar dolastıkkk...:CüvCüv:
bebk magazalarına gırdık cıktık...kıslar dayanamadım aldım falla bugun:sm_cool:babişkoda geldı sora yanımıza aldık bıkac sey gıttı falla:roflolglusum teytelerıne gostermek için sabırsızlanıooooa.s.

bakın teyzelerimm bisimkiler bana neler aldıııı:sm_cool:

Eklentiler

• $bebiş 008.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $bebiş 009.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $bebiş 011.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 39
MELIN cim cok tesekkur ederım canım saolasın...tutamadımaldım falla....
AMINNN AMİNNNN Rabbım hepımıze sag salım gıydırmeyı kucklamayı nasıp etsın canım ya...tek temennenim bu...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…