cnm ben kartal ugurmumcudayım ya bizim burda da bi tıp merkezi var ama doktoru çok kötü yani ben onada gitmişdim çocugum olmuyo diye oda bana yara var yakcaz olcak demişdi yatır 200 ytl yi gel demişdi ben tabii kaçtım ordan ama arada bir ilaç yazdırmaya gidiyorum yrn onamı gitsem hem yakın ilaç yazarsa falan kendiliginden doktoruma sormadan almam sadece bilgi almak için ne dersiniz ya 2 gündür çok ama çok kötüydü bgn biraz daha az sadece kasıklarım gene aynı şidette devam ediyo belkide normal ama genede korkuyorumsenağlama
cnm ben kartal ugurmumcudayım ya bizim burda da bi tıp merkezi var ama doktoru çok kötü yani ben onada gitmişdim çocugum olmuyo diye oda bana yara var yakcaz olcak demişdi yatır 200 ytl yi gel demişdi ben tabii kaçtım ordan ama arada bir ilaç yazdırmaya gidiyorum yrn onamı gitsem hem yakın ilaç yazarsa falan kendiliginden doktoruma sormadan almam sadece bilgi almak için ne dersiniz ya 2 gündür çok ama çok kötüydü bgn biraz daha az sadece kasıklarım gene aynı şidette devam ediyo belkide normal ama genede korkuyorumsenağlama
canım telaşlanma
ben sana daha önce de söylemiştim hatırlarsan, benim kardeşimde miyom vardı
çok ağrıları oldu aynı senin haftandaydı o da, dayanamıyodu ağrılara
hatta hafif bi kanaması bile oldu
doktora gittik bebekte bi problem yok, bebek büyüyor ve rahmin de büyüyor dedi doktor
göreceli olarak miyom bebişin yanında minicik kalıcak ve ağrıların da azalıcak demişti ve gerçekten 22. haftasından sonra rahatladı kardeşim
senin boyun kaç? 1.55 in altındaki kadınlarda bu şekildeki rahim büyümesi ağrıları daha sık ve şiddetli oluyomuş
ay kızlar biraz önce ocak annelerinin sitesine girdim. görseniz doğum yapanlar var. okudukça bir tuhaf oldum valla. birde şubat annnelerine baktım. onlardan da böyle 3 hafta kalanlar filan var doğumuna. o kadar heyecanlılarki. doğum şekline filan karar verremeyenler bile var. ayyyyyy bir görürmüyüz acaba o günleri?
bakın teyzelerimm bisimkiler bana neler aldıııı:sm_cool:
bakın teyzelerimm bisimkiler bana neler aldıııı:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?