arkadaşlar birşey soracağım.şu inekli alt açma alan kimdi yaw hatırlayamadım da. onun kargo ücreti ne kadar dı?bende almayı düşünüyorum da kayseriye kargo ücreti ne olur acaba?
cnm benim buralardayım ama bugun oku oku bitiremedim yazdıklarınızı :) ve bağlantım koptu durdu.kaç kere cvp yazarken koptu bağlantı :) sinir oldum..tülaycım fulyacım nerelerdesiniz nasılsınız merak ettim sizleri:))))))
cnm benim buralardayım ama bugun oku oku bitiremedim yazdıklarınızı :) ve bağlantım koptu durdu.kaç kere cvp yazarken koptu bağlantı :) sinir oldum..
sen nasılsın bitanem?
saol cerencimm..inşallahhh..hepımıze nasıp eder rabbım ınşallah:Saruboceq:
ikinci resımdekı bebk odası için avize...bı bebk magazası ındırım yapmış uygundu fıyatı bende aldımm:CüvCüv:
hayırlı olsun canım. o zaman senin bebişinde odası olacak şanslı bebişlerden:ecrin_bebek: biz kira da oturuyoruz. ondan biraz zor gibi.ama çok hevesleniyorum gördükçe. aslında evim geniş,birde boş oda var bebişim için ama ev bizim olmayınca dekorasyon yapamıyoruz. oda takımı da alsak taşınırken napcaz,offsenağlama
Canım doktor normal olanı yaptı.çağırması gerekirdi zaten .sen kalbini ferah tut.Korkma kontrol edecekki senin de için rahat etsina.s.a.s.selam arkadaslar sonunda doktoruma telle ulaşdım adet agrısı ve kasık agrısı oldugunu söyledim kanama varmı diye sordu yok dedim ama 3 gündür bu şekilde kesintisiz agrıyo dedim o da gel bakayım dedi c. tesi gidicem şimdi sizce bi sorun mu var da bana böyle dedi ne dersiniz?
Siriboncum maşallah iyi günlerde giysin canım.insan böyle şeyleri görünce heyecanlanıyor.Ya bende sokağa çıkıp biraz kendimi kaybetmek istiyorum.Bu ev üstüme gelmeye başladı.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
selam arkadaslar sonunda doktoruma telle ulaşdım adet agrısı ve kasık agrısı oldugunu söyledim kanama varmı diye sordu yok dedim ama 3 gündür bu şekilde kesintisiz agrıyo dedim o da gel bakayım dedi c. tesi gidicem şimdi sizce bi sorun mu var da bana böyle dedi ne dersiniz?
saol bıtanem ...saolun kızlar ya...canım arkadaslarım benım...iiki warsınız valla..sorma tutkuncum ınsanın delı gıbı alası gelıoda tutuo kendını...ufak tefek bıkac sey bıle alsan rahatlıosun ya...
gecmiş olsun canım...
kanama yoksa korkcak bişi de yoktur ...sen içini rahat tut canım ya..her ıhtımale karsı bı kontrol etmek ultrasona sokmak ıstemiştir canım ya.ki aşırı acıl bişi olsaydı yada dr ole sezseydı hemen gel derdii cmrtsiye kadar bekletmezdı bence..içini ferah tut canım sen..meleğin iidir annesı merak etme sen
canım iyiyim sağol bitanem yemek yiyeceğiz sonrada arkadaşlara gideceğiz tatlım sen neler yapıyorsun fıstığıma.s.
Siriboncum maşallah iyi günlerde giysin canım.insan böyle şeyleri görünce heyecanlanıyor.Ya bende sokağa çıkıp biraz kendimi kaybetmek istiyorum.Bu ev üstüme gelmeye başladı.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Canım doktor normal olanı yaptı.çağırması gerekirdi zaten .sen kalbini ferah tut.Korkma kontrol edecekki senin de için rahat etsina.s.a.s.
Canım bak benim sağa yattığımda yada çok gerildiğimde oluyor bu bebek büyüdükçe rahimde genişledikçe oluyor ben wc de birde sancılı krampla karşılaşıyorum.Unutma içimizde birer alyen yani canavar yetişiyor ve normalden kaç kat hızla.Bu mucizeler bizi heralde zorluycak.Vücutta tepki verecek yani.Sıkma kendini bebişide sıkacan çıkınca huysuz olacak.cnm o zaten hemen gel dedi yrn bakayım yada ağrın çok şidetliyse şimdi git nöbetçi doktor baksın dedi çok şidetli değil dayanabiliyorum dedim ben o zaman yrna randevu al dedi aama hastane c. tesiye verdi işde yer yokmuş ya korkuyorum çok inş iyidir bebegim ama hamile olmasam kesin adet oldum derim aynı adet sancsı ya çok kötüsenağlama
bakın teyzelerimm bisimkiler bana neler aldıııı:sm_cool:
selam arkadaslar sonunda doktoruma telle ulaşdım adet agrısı ve kasık agrısı oldugunu söyledim kanama varmı diye sordu yok dedim ama 3 gündür bu şekilde kesintisiz agrıyo dedim o da gel bakayım dedi c. tesi gidicem şimdi sizce bi sorun mu var da bana böyle dedi ne dersiniz?
canım iyiyim sağol bitanem yemek yiyeceğiz sonrada arkadaşlara gideceğiz tatlım sen neler yapıyorsun fıstığıma.s.
Canım doktor normal olanı yaptı.çağırması gerekirdi zaten .sen kalbini ferah tut.Korkma kontrol edecekki senin de için rahat etsina.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?