2009 Mayıs Anneleri

bilmiyorum kasılma falan nasıl oluyo onuda bilmediğimden bu bilinmezlik orkutuyor c.tesiye kadar diken üstündeyim allhdan az var

drun yarın gel dediyse bence randevu almadan git ve ordakilere drumla görüştüm dersin araya seni sıkıştırırlar. sonuçta herkes dakikasında muayene olmuyor. enazından 5-10 dk beklniyor. benim arkadaşım farklı bi rahatsızlığı için böyle yapmıştı ve dru bakmıştı. sen yinede şansını dene derim.

cnm keşke olsa ama almıyolar ya hem niyeki sence ciddi bişeymiki 1 gün geç gitmiş olcam off ya napsam doktor agrın çoksa acil git dedi demek beklesem olur üf ya ne yapsamkisenağlamasenağlama

cnm keşke olsa ama almıyolar ya hem niyeki sence ciddi bişeymiki 1 gün geç gitmiş olcam off ya napsam doktor agrın çoksa acil git dedi demek beklesem olur üf ya ne yapsamkisenağlamasenağlama

ben ciddi bişey var diye söylemedim canım. sadece şansnı denemen için söyledim. olmuyorsa beklemekten başka çare yok galiba. bebeğini düşünerek çok fazla kendini üzme. İnşallah güzel haberler alırsın

bozona katılıyorum doktorun telefonda yarın gel dediyse onun sözü randevu sayılır bencede bir git şansını dene. tabiki hastanen uzak değilse içini ferah tut herşey yolundadır sıkma canını.

canım ya çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim bugün biraz daha rahatladım ... iyi ki varsınız... Allah hepinizin yüzünü güldürsün

rahatsızlanan arkadaşlarım varsa geçmiş olsun geçmişi henüz okuyamadım. umarım herkes iyidir... bütün bebişleri melekler korusun

günaydın herkese biz geldik:))) nasılsınız güzel annişler dün çok eğlendim akşam arkadaşlara gittik bebişi vardı çok tatlı maşallah birden kendimi ve sizleri hayal ettim bebişlerimiz kucağımızda kokluyoruz öpüyoruz:))))

herkeslere günaydındelikafadulden
bütün melek annelerin ve minik meleklerinin günü hep aydın olsun...

kızlar bu sabah çok bulantım var benim..ilk üç ay hiç bi bulantım olmamıştı oysa ki:1no2:

günaydın kızlar dün yoktum yine kusmalarım sapıttı
doktorumu aradım hastaneye gel dedi
ebe olan yiğenim aldı götürdü
test yaptı ...perdnol verdi(bu bir koertizon)3 gün kullan toplanmazsan serumla besleyecem dedi
yiğenim ebe olduğunu birdahaki sefere kendisinin bu testi yapabşleceğini
ve sonucu kendisine bildirip gerekli işlemleri evde yapacağını söyledi
doktorum tmm deddi...inş.toplanırım bütün gece zor uyudum sabahda inlediğim için
yiğenim kaldırdı ...kuzularım hareket etmiyor ne zaman böle olsam duruyolar
toplanıp onlarla oynamalıyım .......

iyiyim çok şükür sen nasılsın
ya bana bir yol hoş sizde pek kararlı değilsinizdir sanırım
bebeğe oda alıcam ama ne zaman alsam diye düşünüyorum

Canım ben 25 haftadayım,geçen pazar aldık.Teslim süreleri 1 ay,1 ayda havalanması gerekiyormuş.Ben yavaştan bakmaya başla derim.O kadar çok seçenek varki insan karar vermekte zorlanıyor.

Herkese Günaydınlar :dance:

Ay canım kıyamam çok geçmiş olsun dikkat et kendine:çok üzgünüm:

günaydın aslımm nasılsın canım bebişin nasıl:)

dırımkızım günaydın tatlım geçmiş olsun prensler iyidir Allahın izniyle stres yapma şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…