bilmiyorum kasılma falan nasıl oluyo onuda bilmediğimden bu bilinmezlik orkutuyor c.tesiye kadar diken üstündeyim allhdan az var
bilmiyorum kasılma falan nasıl oluyo onuda bilmediğimden bu bilinmezlik orkutuyor c.tesiye kadar diken üstündeyim allhdan az var
drun yarın gel dediyse bence randevu almadan git ve ordakilere drumla görüştüm dersin araya seni sıkıştırırlar. sonuçta herkes dakikasında muayene olmuyor. enazından 5-10 dk beklniyor. benim arkadaşım farklı bi rahatsızlığı için böyle yapmıştı ve dru bakmıştı. sen yinede şansını dene derim.
cnm keşke olsa ama almıyolar ya hem niyeki sence ciddi bişeymiki 1 gün geç gitmiş olcam off ya napsam doktor agrın çoksa acil git dedi demek beklesem olur üf ya ne yapsamkisenağlamasenağlama
herkese hayırlı akşamlar biz duşumuzu aldık geldik bugün çok sakinizz
iyi akşamlar cnm..nasılsın?
günlük alman gereken proteinde 60gram..
bunlarda et,balik,tavuk,yumurta,kuru bakliyatlar,peynir,fistik,süt,fındık,tahıllarda bolca var..biliyorsundur gerçi..ama insan bazen bildigini bile duymak ister..lütfen kendini harap etme bu yüzden..stres bebek için çok daha kötü bişey..emin ol hemencik toplar bebiş kendini..sen bunlari ye yeter
iyiyim çok şükür sen nasılsın
ya bana bir yol hoş sizde pek kararlı değilsinizdir sanırım
bebeğe oda alıcam ama ne zaman alsam diye düşünüyorum
günaydın kızlar dün yoktum yine kusmalarım sapıttı
doktorumu aradım hastaneye gel dedi
ebe olan yiğenim aldı götürdü
test yaptı ...perdnol verdi(bu bir koertizon)3 gün kullan toplanmazsan serumla besleyecem dedi
yiğenim ebe olduğunu birdahaki sefere kendisinin bu testi yapabşleceğini
ve sonucu kendisine bildirip gerekli işlemleri evde yapacağını söyledi
doktorum tmm deddi...inş.toplanırım bütün gece zor uyudum sabahda inlediğim için
yiğenim kaldırdı ...kuzularım hareket etmiyor ne zaman böle olsam duruyolar
toplanıp onlarla oynamalıyım .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?