2009 Mayıs Anneleri

teşekkür ederim kızlar bugünlerde geçecek diye umutla sabırla bekliyorum
ama rabbim kimseye vermesin artık heryerim ağrıyor öğürmekden

tutku cnm iş yapmışsın kanaman olmuş tatlı yat cnm yaaa yapma
kocşiler evet çok yoruluyor ama bizim yükümüz daha fazla ben hala hiçbişey yapmıyorum

dırımkızım yolu yarıladık sıkıntılarla heyecanlarla geçen zaman bizi bebeklerimize daha çok yaklaştırıyor bu düşünce herşeye bedel stres yapmayalım mutlu olalım bu bebeklerimiz için en güzel hediye:))

herkese günaydın kızlar . nasılsınız bebişler nasıl oynuyorlarmı bakalım bugün anneleri?

DIRIMKIZI çok geçmiş olsun. inşallah bir daha olmaz.

Herkese günaydınlar... Toplu halde öpüyorum sizi :)

Bugün çok keyifliyim. Bir arkadaşımın ablası sabah doğum yaptı. Bir arkadaşımın abisinin de pazartesi bebeği oldu. Bu hafta 2 paşamız oldu yani :) Çok keyifliyim çokkkkk

Dırımkızı canım çok geçmiş olsun. Bebeişlerin iyidir sıkma canını. İnşallah bir daha olmaz canım...

Bu arada dün benisec'i okudum hep ama yazamadım bi türlü. Geçmiş olsun canım...

merhaba kızlar
önceden de sormuştum size alaturka tuvaleti hakkında
kullanmak sakıncalımı acaba, iş yerinde mecbur alaturkaya giriyorum
bir şey olmaz dimi kızlar

merhaba kızlar

canuım bende mecburen işyerinde alaturka kullanmak zorunda kalıyorum tam eğilmedikten sonra bir problem olmaz bence
yada ben henüz bir sıkıntı yaşamadım karnına baskı yapma bir şey olmaz
hem bizim bu afacanlar bence çok dayanıklı
ben hergün serviste gelirken o akadr çok zıplıyorum sallanıyorum çukurlarda falan allaha şükür hiç bir problem yaşamadım o yüzden içini ferah tut

merhaba kızlar

cnm ben halamda kalıyorum onun da öle çok zorlanıyorum karnımdan eyilemiyorum

gülemeyin ama ben bir kova aldım altını kestim üstüne oturuyorumm başka çözüm bulamadım

benizec bende dün okudum ve çok üzüldüm ama sıkıntı yapma ve durumundan haberdar et tatlım çok geçmiş olsun
bu arada bende uğurmumcuya çok yakınım

günaydın mayıs anneleri
birsencim tekrar geçmiş olsun tatlım

alsu canım bende okulda mecburen alaturka tuvalete giriyorum ama mecbur yapacak bişe yok ama bişe olacağına sanmam eskiden alafranga tuvalet mi vardı ama bak hepimiz sağlıkla doğduk:))))

Birsencim geçmiş olsun canım ya...Kız yılın annesi seçicem seni he bu kadar kusmadan sonra:CüvCüv:

merhaba kızlar

Merhaba canım. Valla sorun olacağını sanmıyorum.Hatta ben dışarıda tuvalete girmem gerekirse özellikle alaturka olanı kullanıyorum. Mikrop kapmaktan iyidir yani iki dakika çömelmiş olmak...

cnm ben halamda kalıyorum onun da öle çok zorlanıyorum karnımdan eyilemiyorum

gülemeyin ama ben bir kova aldım altını kestim üstüne oturuyorumm başka çözüm bulamadım

İyi yapmışsın canım. Rahat etmek için çözümler bulmak lazım böyle...

Günaydın kızlar ben geldim:CüvCüv:
a.s.a.s.

Hoşgeldinn :)

dün kontrolümüz vardı
her şey iyiydi çok şükür bizimki çok hareketliydi maşallah
doktor da güldü hatta
ama pimpirikliyim kızlar ne yapıyım
bir şey olurmu etkilenirmi diye hep düşünüyorum
Allahım bebeklerimiz koru ve bize bağışla

esen cim geçen sormuştun yoğundu işler çok yazamadım canım
ben meb de değil başka bir kurumda öğretmen olarak görev yapıyorum
allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışcağım 32. haftada doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raaporu alıcaz kalan 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıcam bakalım tabi işyerinde doğurmazsam :)):))))

esen yeni anne günaydın kızlar
bugün bebeişler nasıl benim kız fıkır fıkır maşallah

Benimki uyuyoo,e tabi dün gece ben uyumaya çalışırken oynuyordusırnaşık şeysırnaşık şey
Gece yatmaz sabah kalkmaz bişi benim oğlan heralde:roflol::roflol:

dün kontrolümüz vardı
her şey iyiydi çok şükür bizimki çok hareketliydi maşallah
doktor da güldü hatta
ama pimpirikliyim kızlar ne yapıyım
bir şey olurmu etkilenirmi diye hep düşünüyorum
Allahım bebeklerimiz koru ve bize bağışla

alsucum hepimiz öyleyiz sıkıntı yapma canım sen bendeki pinpirikleri görsen, aman ne yapalım anne olmak kolaymı ::))

tatlım inan bende çok pimpirikliyim,söz konusu bebişimse os.....tan nem kaparım yani :roflol::roflol:
Minnoşunada maşallah kız,doğunca nasıl zaptedicen onu

alsucum merhaba canım nasılsın gözün aydın herşey iyiymiş ne güzel maşallah:))) benimkide yeni uyandı annesine haber veriyor hareketleriyle şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…