günaydın canım bebiş iki gündür çok sakin pek sesi çıkmıyor arada sırada oynuyor o kadaresen yeni anne günaydın kızlar
bugün bebeişler nasıl benim kız fıkır fıkır maşallah
esen cim geçen sormuştun yoğundu işler çok yazamadım canım
ben meb de değil başka bir kurumda öğretmen olarak görev yapıyorum
allah izin verirse son 3 haftaya kadar çalışcağım 32. haftada doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raaporu alıcaz kalan 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıcam bakalım tabi işyerinde doğurmazsam :)):))))
tülaycım sanada kocaman öpücükler nasılsın bitanem benim bugün çok uykum var :))))
yeni annem güzel fikir aslında :))) nasılsın şekercimmmmm bebiş nasıl bizimki pek hareketli bugün maşallah
kızlar sizden ayrılmak zor ama ben çıkmak zorundayım ay şu 32. hafta gelseydi de ben de evden çıkmasaydımm
neyse görüşürüz byee
Ayy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:
:sm_cool Allah bozmasın neşenizi canım benim sen güldükçe bebişinde mutlu oluyor annesiAyy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:
kızlar kusura bakmayın yaa paldır küldür dalmışım muhabbete selam sabah etmeden:)
aklıma takıldı sırtım mayın tarlası gibi sivilcelendi cildim acayıp yağlandı doktora sordum normaldır yağlanman dedi ama sırtımdakı sıvılceler çok kaşınıyo ve canımı yakıyo çok kaşıyıncada.diyorumkı bı hamama gideyim kese attırayım kendımee ama hamılelıkte hamama gitmek ne kadar doğru onu kestıremedım her seferınde doktora sorcam ama unutuyorum bılgısı olan varmı???
Benimki uyuyoo,e tabi dün gece ben uyumaya çalışırken oynuyordusırnaşık şeysırnaşık şey
Gece yatmaz sabah kalkmaz bişi benim oğlan heralde:roflol::roflol:
günaydın canım bebiş iki gündür çok sakin pek sesi çıkmıyor arada sırada oynuyor o kadar
ama ben çok iyiyim sadece yorgunum 1.sınıflara giriyorum ya beni çok yordular
anladım canım ben yaz tatiline girdiğim için doğum sonrası 8 hafta yetiyor bana o yüzden 32. haftada alıcam hemen iznimi inşallah tabi
Benim oğlan uyuyo sağdan soldan dürtüyorum:jeyyar: heç tepki yoknaniknanik
e uyuya uyuya büyüyecek ne yapalım:smiley-cool:
benizec bende dün okudum ve çok üzüldüm ama sıkıntı yapma ve durumundan haberdar et tatlım çok geçmiş olsun
bu arada bende uğurmumcuya çok yakınım
merhaba kızlar
önceden de sormuştum size alaturka tuvaleti hakkında
kullanmak sakıncalımı acaba, iş yerinde mecbur alaturkaya giriyorum
bir şey olmaz dimi kızlar
Ayy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:
Allah nazarlardan saklasın
kızlar kusura bakmayın yaa paldır küldür dalmışım muhabbete selam sabah etmeden:)
aklıma takıldı sırtım mayın tarlası gibi sivilcelendi cildim acayıp yağlandı doktora sordum normaldır yağlanman dedi ama sırtımdakı sıvılceler çok kaşınıyo ve canımı yakıyo çok kaşıyıncada.diyorumkı bı hamama gideyim kese attırayım kendımee ama hamılelıkte hamama gitmek ne kadar doğru onu kestıremedım her seferınde doktora sorcam ama unutuyorum bılgısı olan varmı???
günaydın kızlar dün yoktum yine kusmalarım sapıttı
doktorumu aradım hastaneye gel dedi
ebe olan yiğenim aldı götürdü
test yaptı ...perdnol verdi(bu bir koertizon)3 gün kullan toplanmazsan serumla besleyecem dedi
yiğenim ebe olduğunu birdahaki sefere kendisinin bu testi yapabşleceğini
ve sonucu kendisine bildirip gerekli işlemleri evde yapacağını söyledi
doktorum tmm deddi...inş.toplanırım bütün gece zor uyudum sabahda inlediğim için
yiğenim kaldırdı ...kuzularım hareket etmiyor ne zaman böle olsam duruyolar
toplanıp onlarla oynamalıyım .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?