2009 Mayıs Anneleri

esen yeni anne günaydın kızlar
bugün bebeişler nasıl benim kız fıkır fıkır maşallah
günaydın canım bebiş iki gündür çok sakin pek sesi çıkmıyor arada sırada oynuyor o kadar
ama ben çok iyiyim sadece yorgunum 1.sınıflara giriyorum ya beni çok yordular

anladım canım ben yaz tatiline girdiğim için doğum sonrası 8 hafta yetiyor bana o yüzden 32. haftada alıcam hemen iznimi inşallah tabi

tülaycım sanada kocaman öpücükler nasılsın bitanem benim bugün çok uykum var :))))

Ilgıncım bi ara bi mail gelmişti bana,çalışanlar gözkapaklarına göz çiziyor sonra rahaaat rahaat uyuyordu, o aklıma geldi şimdia.sa.s

yeni annem güzel fikir aslında :))) nasılsın şekercimmmmm bebiş nasıl bizimki pek hareketli bugün maşallah

kızlar sizden ayrılmak zor ama ben çıkmak zorundayım ay şu 32. hafta gelseydi de ben de evden çıkmasaydımm
neyse görüşürüz byee

yeni annem güzel fikir aslında :))) nasılsın şekercimmmmm bebiş nasıl bizimki pek hareketli bugün maşallah

Benim oğlan uyuyo sağdan soldan dürtüyorum:jeyyar: heç tepki yoknaniknanik
e uyuya uyuya büyüyecek ne yapalım:smiley-cool:

Ayy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:

kızlar kusura bakmayın yaa paldır küldür dalmışım muhabbete selam sabah etmeden:)

aklıma takıldı sırtım mayın tarlası gibi sivilcelendi cildim acayıp yağlandı doktora sordum normaldır yağlanman dedi ama sırtımdakı sıvılceler çok kaşınıyo ve canımı yakıyo çok kaşıyıncada.diyorumkı bı hamama gideyim kese attırayım kendımee ama hamılelıkte hamama gitmek ne kadar doğru onu kestıremedım her seferınde doktora sorcam ama unutuyorum bılgısı olan varmı???

Gitme gitme sıcak su buhar falan iyi değilmiş hamilelere,evde kese at canım lifle keseyle falan

merhabalar mayıs anneleri!
bugünlerde pek tembel çıktk biz. saat 11'e kadar uyuyoruz kızımla. hiç rahatsız etmiyo walla:dance: kahvaltı yaptık, birazdan başlar harekete benim tosuncuğum
geçmişi okudumda herkesler ii sayılır. güzel bi gün olur inşallah.

Benimki uyuyoo,e tabi dün gece ben uyumaya çalışırken oynuyordusırnaşık şeysırnaşık şey
Gece yatmaz sabah kalkmaz bişi benim oğlan heralde:roflol::roflol:

öylemiş zaten ilerleyen zamanlarda biz uyuyucaz onlar tekmeleyecek

ay canım sen şanslısın valla ben 37 haftaya kadar devam çünkü meb gibi değil durumum normal devlet memuru gibi çlışıyorum ve yıllık iznim sadece bir ay allahtan işim çok rahat masa başındayım bende yıllık iznimi doğum izninin arkasına ekliycem bu arada doğumdna sonraki 9 ay süt iznimiz varya 9 ay onun 3 ayı 3 saat kalan 6 ayında 1.5 saat kullanıcaz

Benim oğlan uyuyo sağdan soldan dürtüyorum:jeyyar: heç tepki yoknaniknanik
e uyuya uyuya büyüyecek ne yapalım:smiley-cool:

uyusun bırak annesi uyusunda büyüsün inş ::))

kızlar biz yemeğe gidiyoruz öpüyorum herkese afiyet olsun

MARLYN afiyet olsun sekerim güzüel besle bebişiiiicokacimcoook

merhaba kızlar..herkes iyidir umarım birsencim geçmiş olsun.ilgin canım iyiyim ben yalnız dün her yerimde felaket ağrıla roluştu eve zor attım kendimi ama şimdi iyiyim allaha şükür.benim rahimdeki ağrılarım sanırım doğuma kadar geçmicek kist ameliyatında dolayı hergün dua ediyorum günler su gibi geçsin diye sen nasılsın canım??? benimde arkadaşım bugün doğuma gircekti ama bir türlü ulaşamadım kendisine.

benizec bende dün okudum ve çok üzüldüm ama sıkıntı yapma ve durumundan haberdar et tatlım çok geçmiş olsun
bu arada bende uğurmumcuya çok yakınım

Ay ne kadar yakınlardayız birbirimize aslında birgün bi organizasyon yapsak ne güzel olur.

merhaba kızlar
önceden de sormuştum size alaturka tuvaleti hakkında
kullanmak sakıncalımı acaba, iş yerinde mecbur alaturkaya giriyorum
bir şey olmaz dimi kızlar

Canım aslında en hijyeniği, alafrangada hijyen sorunu var.Ama ben kullanamıyorum karnım çok acıyo oturduğumda:roflol:

Ayy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:

Allah nazarlardan saklasın

Aynen bende de sırtımda acayip sivilce var her banyoda keselenmeme rağmen fayda etmiyo canım yüzden hamamda işe yaramaz boşver :sm_cool:

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsın

kızlar yaw benim kadar yemek borusu yanan varmı.hergün cayır cayır yanıyor valla. çok kötü oluyorum. bu gittiğimde sorucam doktora şurup mu vercek ne yapcaksa demi ama. bu böyle çekilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…