2009 Mayıs Anneleri

Ayy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:

ne güzel ya neşeli olman hep böyle olur inşallah tüm hamileliğin boyunca delikafadulden

ben de kısmetse mart sonu almayı düşünüyorum 32 hafta iken

kızlar yaw benim kadar yemek borusu yanan varmı.hergün cayır cayır yanıyor valla. çok kötü oluyorum. bu gittiğimde sorucam doktora şurup mu vercek ne yapcaksa demi ama. bu böyle çekilmiyor...

yanma için bir ilaç var bana dr sordu ben çok az zaman zaman oluyor dedim. ilaç yazabilirim dedi ben istemedim çok fazla yanmam olmadığı için ama bence sen hemen dr ile görüş boşuna çekme o sıkıntıyı

biz yemekten geldik bebişimle yiyen yemeyen arkadaşlarım hepinize afiyet olsun bal şeker olsun :)
tülaycım hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah arkadaşın ağrıların için çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım

kızlar bebeğimin kilosu azdı 1 hafta geriden gidiyordu çok üzülmüştüm ama iki gündür tekmelerini hiç eksik etmiyor oğlum, içim biraz rahat. burada bana destek olan tüm arkadaşlarıma bir kez deha teşekkür ediyorum... Allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza versin sağlıkla

kızlar yaw benim kadar yemek borusu yanan varmı.hergün cayır cayır yanıyor valla. çok kötü oluyorum. bu gittiğimde sorucam doktora şurup mu vercek ne yapcaksa demi ama. bu böyle çekilmiyor...

canım aynı dert bendede var.hatta akşam eşime söylüyordum ne yapcam böyle diye ama normalmiş.doktorum benim ilaç kullanmama akrşı.ama bebeğin saç dipleri oluşurken bu sıkıntı oluyormuş.

güzel anne adayları hepinize merhaba,
yine işlerimin yoğunluğundan size uzun süre yazamadım ama inanın hep takip ediyorum sizi ve sizinle üzülüp sizinle seviniyorum

benim kusmalarım hala devam ediyor :) artık sonuna kadar böyle gideceğine inanmaya başladım ama napalım .

hepinizi öpüyorum güzel prens ve prenseslere çok iyi bakın.

çok geçmiş olsun canım

hakikaten çok yakınız canım sende soğanlıktaydın değilmi inş bir gün buluşuruz

canım seni okumuştum lütfen stres yapma ve beslenmene dikkat et peki doktorun nedenleri ile ilgili ne demişti yada sana önerdiklerini yaparsan en kısa zamanda düzelir öpüyorum canım çok geçmiş olsun paşan inş en kısa zamanda toparlar

teşekkür ederim canım bir nedeni yok yani o bana endişelenme olması gereken sınırlarda dedi ama insan üzülüyor ya... beslenmeme dikkat edecekmişim o kadar. şimdi biraz daha rahatım inşallah çabucak toparlar kendini

kızlar ben bugün tetanoz aşısı oldum hiç ağrım yanmam olmadı. kalbini dinledik bebişimin. bir de hemşire bana hamilelik güncem diye bir kitap verdi. içinde resim koyacak yazılar yazılacak yerle ve tablolar var bilgiler var çok güzel ya:)

Bu sabah çok ilginç birşey yaşadım.Dün hiç uyumamıştım gece 12.5 gibi yattım ve dedim bugün sabaha kadar deliksiz uyurum.Gece 4.5 ta birşey yani bebiş beni resmen uyandırdı.Baktım erken dedim 7 gibi kalkarım eşim giderken kahvaltı yaparız tam 1 saat yattım uyuyamadım içerde kütük gibi oldu ağırlıktan uyuyamadım.Sabah artık 5.5 ta kalktım yumurta falan kaynattım.Kahvaltı yaptım birden hafifledim.Resmen doydum artık ne yaparsan yap dedi.Sonra bir uyumuşum resmen gece uykusu gibi.Ya bu bebekle yaşamak çok ilginç birşey

tutkun canım bende oluyor bazen kalkıp bişeyler atıştırınca rahat rahat uykuma devam ediyorum.gerçekten bebekle yaşamak daha farklı güzel mucize gibi bişey.

Doğru haklısın ama sanki artık iyiyim gibi geldi şimdi yine yatıyorum.

cnm ben halamda kalıyorum onun da öle çok zorlanıyorum karnımdan eyilemiyorum

gülemeyin ama ben bir kova aldım altını kestim üstüne oturuyorumm başka çözüm bulamadım
Ya valla güldüm ya.İyi akıldelikafaduldendelikafadulden

tutkun canım bende oluyor bazen kalkıp bişeyler atıştırınca rahat rahat uykuma devam ediyorum.gerçekten bebekle yaşamak daha farklı güzel mucize gibi bişey.
Valla sabah yaptıklarından sonra doğunca ne yapcak dedim eşime anlattım aferin diyor çocuk kendine iyi bakıyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım doktorun normal sınırlarda dediyse zaten bence hiç canını sıkma kötü yada yolunda gitmeyen bir şey olduysa mutlaka söylerde sen bebeğini iyi beslemeye çalış sadece öpüyorum canım

Gözün aydın canım.bak pek bir hareketliymiş bebişin :) Hepimiz pimpirikliyiz bakma sen. En ufak şeyde hemen soruyoruz ya öyle midir böyle midir diye :) Annelik böyleymiş :)

Ilgıncım bi ara bi mail gelmişti bana,çalışanlar gözkapaklarına göz çiziyor sonra rahaaat rahaat uyuyordu, o aklıma geldi şimdia.sa.s

Ay süpermiş. Denemek istiyorum :)

kızlar sizden ayrılmak zor ama ben çıkmak zorundayım ay şu 32. hafta gelseydi de ben de evden çıkmasaydımm
neyse görüşürüz byee

İyi dersler canım...

Ben bayram tatilinde gittim canım hamama. Ama çocuklar, kalp hastaları ve hamileler için ılık oda diye bir bölümü vardı oraya gittim. Ama sivilcelere iyi gelmez cnaım hiç birşey... Mecbur beklicez...

Ohhh ne güzel canım...

Ay canım geçmiş olsun. Benimde geçen iki gün çok fenaydı. Hep serin şeyler içtim ki iyi gelsin diye valla...

Yaaa bak oğluşun sana iyiyim mesajı veriyor annesi :)

Hoşgeldin canım. Olsun sıkma canını. Bebişler iyi olsun da buda geçecek nasıl olsa...

Ay aynı benimki işte. Her sabah 5,5'da kalktığım için alıştı zilli. Hafta sonları bir tekmeyle uyanıyorum. Kesin saat 5,5 diyorum. Hiç şaşmıyor bizimki :) Kalkıp ufak birşey atıştırınca uykuya geçiyor hemen :)

benim de sırtımda kocaman kocaman sivilceler çıktı
hamilelikten öncehiç sizilce sorunum yoktu..o yüzden takma kafana canım..

hamam olayını da unut derim, çünkü doktorlar bırak hamamı falan, sıcak duş almamızı bile önermiyolar..damarları genişletip, erken doğum riskini çok arttırıyomuş:1no2:
sakın gitme bencee

geçmiş olsun canım..ben de aynı dertten şikayetciyim..bazen dayanılmıycak bir hal alıyo
doktorum bana renie diye bi ilaç verdi, anti-asit ve anti-reflü alan bi ilaç yemeklerden bi saat sonra bi ölçek alıyorum acayip rahatlatıyo..
ama ilaç almak istemezsen, sana tecrübeyle sabit başka tavsiyeler de verebilirim..
akşamları sakın portakal, mandlina gibi meyveler yeme
baharatlı ve sıcak yemeklerden uzak dur
yemekten bi saat sonrasına kadar uzanıp, yatma sakın
ve ılık az şekerli süt iç, çok işe yarıyo...tabii az ve sık yemeyi de unutmuyoruzcokacimcoook

kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz :))) bebişimde pek hareketli bugün maşallah mesaimiz bitsin diye bekliyorum

ilgincim benim kızda öyle bizde meyvemizi yiyoruz mesai bitsin çıkıcam eşimle önce market alışverişi sonrada annemlere gidicez.yeğenimi çok özledim onu sevmeye gidiyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…