ne güzel ya neşeli olman hep böyle olur inşallah tüm hamileliğin boyunca delikafaduldenAyy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:
günaydın canım bebiş iki gündür çok sakin pek sesi çıkmıyor arada sırada oynuyor o kadar
ama ben çok iyiyim sadece yorgunum 1.sınıflara giriyorum ya beni çok yordular
anladım canım ben yaz tatiline girdiğim için doğum sonrası 8 hafta yetiyor bana o yüzden 32. haftada alıcam hemen iznimi inşallah tabi
kızlar yaw benim kadar yemek borusu yanan varmı.hergün cayır cayır yanıyor valla. çok kötü oluyorum. bu gittiğimde sorucam doktora şurup mu vercek ne yapcaksa demi ama. bu böyle çekilmiyor...
kızlar yaw benim kadar yemek borusu yanan varmı.hergün cayır cayır yanıyor valla. çok kötü oluyorum. bu gittiğimde sorucam doktora şurup mu vercek ne yapcaksa demi ama. bu böyle çekilmiyor...
Ay ne kadar yakınlardayız birbirimize aslında birgün bi organizasyon yapsak ne güzel olur.
Canım aslında en hijyeniği, alafrangada hijyen sorunu var.Ama ben kullanamıyorum karnım çok acıyo oturduğumda:roflol:
Aynen bende de sırtımda acayip sivilce var her banyoda keselenmeme rağmen fayda etmiyo canım yüzden hamamda işe yaramaz boşver :sm_cool:
kızlar bebeğimin kilosu azdı 1 hafta geriden gidiyordu çok üzülmüştüm ama iki gündür tekmelerini hiç eksik etmiyor oğlum, içim biraz rahat. burada bana destek olan tüm arkadaşlarıma bir kez deha teşekkür ediyorum... Allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza versin sağlıkla
çok geçmiş olsun canım
hakikaten çok yakınız canım sende soğanlıktaydın değilmi inş bir gün buluşuruz
canım seni okumuştum lütfen stres yapma ve beslenmene dikkat et peki doktorun nedenleri ile ilgili ne demişti yada sana önerdiklerini yaparsan en kısa zamanda düzelir öpüyorum canım çok geçmiş olsun paşan inş en kısa zamanda toparlar
Doğru haklısın ama sanki artık iyiyim gibi geldi şimdi yine yatıyorum.teşekkür ederim kızlar bugünlerde geçecek diye umutla sabırla bekliyorum
ama rabbim kimseye vermesin artık heryerim ağrıyor öğürmekden
tutku cnm iş yapmışsın kanaman olmuş tatlı yat cnm yaaa yapma
kocşiler evet çok yoruluyor ama bizim yükümüz daha fazla ben hala hiçbişey yapmıyorum
Ya valla güldüm ya.İyi akıldelikafaduldendelikafaduldencnm ben halamda kalıyorum onun da öle çok zorlanıyorum karnımdan eyilemiyorum
gülemeyin ama ben bir kova aldım altını kestim üstüne oturuyorumm başka çözüm bulamadım
Valla sabah yaptıklarından sonra doğunca ne yapcak dedim eşime anlattım aferin diyor çocuk kendine iyi bakıyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2tutkun canım bende oluyor bazen kalkıp bişeyler atıştırınca rahat rahat uykuma devam ediyorum.gerçekten bebekle yaşamak daha farklı güzel mucize gibi bişey.
teşekkür ederim canım bir nedeni yok yani o bana endişelenme olması gereken sınırlarda dedi ama insan üzülüyor ya... beslenmeme dikkat edecekmişim o kadar. şimdi biraz daha rahatım inşallah çabucak toparlar kendini
Ayy kızlar maşallah diyin yaa bugün bende bi neşe bi neşe kaydirigubbakcemile2 Allah sonumu hayretsin:lepi:
dün kontrolümüz vardı
her şey iyiydi çok şükür bizimki çok hareketliydi maşallah
doktor da güldü hatta
ama pimpirikliyim kızlar ne yapıyım
bir şey olurmu etkilenirmi diye hep düşünüyorum
Allahım bebeklerimiz koru ve bize bağışla
Ilgıncım bi ara bi mail gelmişti bana,çalışanlar gözkapaklarına göz çiziyor sonra rahaaat rahaat uyuyordu, o aklıma geldi şimdia.sa.s
kızlar sizden ayrılmak zor ama ben çıkmak zorundayım ay şu 32. hafta gelseydi de ben de evden çıkmasaydımm
neyse görüşürüz byee
kızlar kusura bakmayın yaa paldır küldür dalmışım muhabbete selam sabah etmeden:)
aklıma takıldı sırtım mayın tarlası gibi sivilcelendi cildim acayıp yağlandı doktora sordum normaldır yağlanman dedi ama sırtımdakı sıvılceler çok kaşınıyo ve canımı yakıyo çok kaşıyıncada.diyorumkı bı hamama gideyim kese attırayım kendımee ama hamılelıkte hamama gitmek ne kadar doğru onu kestıremedım her seferınde doktora sorcam ama unutuyorum bılgısı olan varmı???
merhabalar mayıs anneleri!
bugünlerde pek tembel çıktk biz. saat 11'e kadar uyuyoruz kızımla. hiç rahatsız etmiyo walla:dance: kahvaltı yaptık, birazdan başlar harekete benim tosuncuğum
geçmişi okudumda herkesler ii sayılır. güzel bi gün olur inşallah.
kızlar bebeğimin kilosu azdı 1 hafta geriden gidiyordu çok üzülmüştüm ama iki gündür tekmelerini hiç eksik etmiyor oğlum, içim biraz rahat. burada bana destek olan tüm arkadaşlarıma bir kez deha teşekkür ediyorum... Allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza versin sağlıkla
güzel anne adayları hepinize merhaba,
yine işlerimin yoğunluğundan size uzun süre yazamadım ama inanın hep takip ediyorum sizi ve sizinle üzülüp sizinle seviniyorum
benim kusmalarım hala devam ediyor :) artık sonuna kadar böyle gideceğine inanmaya başladım ama napalım .
hepinizi öpüyorum güzel prens ve prenseslere çok iyi bakın.
Bu sabah çok ilginç birşey yaşadım.Dün hiç uyumamıştım gece 12.5 gibi yattım ve dedim bugün sabaha kadar deliksiz uyurum.Gece 4.5 ta birşey yani bebiş beni resmen uyandırdı.Baktım erken dedim 7 gibi kalkarım eşim giderken kahvaltı yaparız tam 1 saat yattım uyuyamadım içerde kütük gibi oldu ağırlıktan uyuyamadım.Sabah artık 5.5 ta kalktım yumurta falan kaynattım.Kahvaltı yaptım birden hafifledim.Resmen doydum artık ne yaparsan yap dedi.Sonra bir uyumuşum resmen gece uykusu gibi.Ya bu bebekle yaşamak çok ilginç birşey
kızlar kusura bakmayın yaa paldır küldür dalmışım muhabbete selam sabah etmeden:)
aklıma takıldı sırtım mayın tarlası gibi sivilcelendi cildim acayıp yağlandı doktora sordum normaldır yağlanman dedi ama sırtımdakı sıvılceler çok kaşınıyo ve canımı yakıyo çok kaşıyıncada.diyorumkı bı hamama gideyim kese attırayım kendımee ama hamılelıkte hamama gitmek ne kadar doğru onu kestıremedım her seferınde doktora sorcam ama unutuyorum bılgısı olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?