ilgincim benim kızda öyle bizde meyvemizi yiyoruz mesai bitsin çıkıcam eşimle önce market alışverişi sonrada annemlere gidicez.yeğenimi çok özledim onu sevmeye gidiyorum:):)
kızlar aranızda olamıyorum bu aralar. yorumda yazamıyorum ama yazdıklarınızı tek tek okuyorum.
cherry06 tavsiyelerin için çok teşkkür ediyorum yapmaya çalışıyorum bunları ama iş yerinde olduğum için her zaman istediğim yemekleri yiyemiyorum. bir an önce zaman geçsede izne çıksaydık kızlar hayırlısyla.
birde ben izne çıkarsam evde bilgisayar yok yawww. ben ne yapcam o zaman.hergün annemgile mi gitcem şimdi? sizlerden nasıl ayrı kalabilirim. yada eve bir bilgisayar almak lazım en kısa zamanda..
kızlar malesef kahvaltıdan sonra kustum yine sonrasında tam 4 saat uyudum
kalktım biraz haşlanmış patates tavuk yedim bir bardak kompostu içtim ilacımı aldım midem yanmaya başladı şurup işe yaramadı süt içtimmm şimdi
kuzularım ise çokkkkkkkkkkk azz oynuyor açlar tabiiiii offff
Canım böyle sürekli kusuyorsun ama vücudunu susuz bırakma,3-4 litre su iç bebişler susuz kalmasın..
Geçmiş olsun:1hug:
kızlar malesef kahvaltıdan sonra kustum yine sonrasında tam 4 saat uyudum
kalktım biraz haşlanmış patates tavuk yedim bir bardak kompostu içtim ilacımı aldım midem yanmaya başladı şurup işe yaramadı süt içtimmm şimdi
kuzularım ise çokkkkkkkkkkk azz oynuyor açlar tabiiiii offff
kızlar ben bugün tetanoz aşısı oldum hiç ağrım yanmam olmadı. kalbini dinledik bebişimin. bir de hemşire bana hamilelik güncem diye bir kitap verdi. içinde resim koyacak yazılar yazılacak yerle ve tablolar var bilgiler var çok güzel ya:)
Merhaba kızlar benim kuzucuk acayip güçlendi artık maşallah tekmeler çok kuvetlendi acıktığım zaman resmen anne açım der gibi güm güm vuruyo yandık bu bebek çok asi olcak :)))
bende çok az hissediyorum. bazen yani,hafif hafif. sormuştum doktora olabilir, 1 aya kadar hissedersin dediydi son kontrolda.canım iyi sende atlatmışsın sıra bende. yarın gidicem aşı olucam işyerinden zorbela bir kaç saat izin aldım sonra tekrar işe gidicem malesef
ne kadar güzel senağlama ben hala hissedemiyorum biraz önce yattım t.v falandakapattım kendimi dinliyorum ama tık yok :uhm: anlamadım gitti haftaya dr. gitmek için can atıyorum
gel de bana sor o gazı! sabah karnım 5 aylık,akşam 9 aylık oluyor delikafaduldenkaydirigubbakcemile3buarada kızlar benim çok gazım oluyor ne yapsamki sizdede oluyormu yediklerimden heralde ama gazlı falan şeylerde yemiyorum acaba üşüttümmü yine yaaasenağlama
Merhaba kızlar benim kuzucuk acayip güçlendi artık maşallah tekmeler çok kuvetlendi acıktığım zaman resmen anne açım der gibi güm güm vuruyo yandık bu bebek çok asi olcak :)))
Nihayet netimiz bağlandı. Bende artık akşamları fırsat buldukça geleceğim. Kimler var kimler yok bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?