2009 Mayıs Anneleri

Gözün aydın canım,artık akşamlarıda beraberiz:CüvCüv:

Sağolasın canım evet ya arada fırsat buldukça katılırım size ne güzel :)

hoşgeldin canım. hayırlı olsun netiniz. walla uzak kalınmıyor değilmi? alışkanlık oldu iyice. kk bağımlısı olduk sanırım

Sağol bitanem. Aynen öyle. Ayrı kalınmıyor. Akşamları aklım hep sizdeydi. Şimdi fırsat buldukça yanınızdayım. Eşim arkadaşlarını buldun sen beni iyice unutursun artık diyo :)

Kızlar bizimki isyanlara başladı. İki çift konuşamıyoruz diyor. Ben kaçıyorum kızlar. Sabah görüşürüz. Öpüyorum sizleri...

buarada kızlar benim çok gazım oluyor ne yapsamki sizdede oluyormu yediklerimden heralde ama gazlı falan şeylerde yemiyorum acaba üşüttümmü yine yaaasenağlama

off o gaz bende de var. dr olur dedi ben havuç yiyorum çok rahatlatıyor tavsiye ederim

dırımkızı bebeklerimiz Allah'a emanet. çok ağır geçiriyorsun sen canım ya. bu arada portakal suyu asit içerdiğinden mideni yakabilir bence domates portakal gibi asitli şeyler tüketme çok geçmiş olsun

sağol cnm evet bitecek gibi değil herşeyden mahrum bi yaşam sunuyorum ama bebeklerim iyi olsun rabbim bu çilemin emeklerini bana sağlıklı tosun gibi evlatlar versin
cnm allahaaa binlercekez şükürki lekelerim bitti rabbim birini aldı birini verdi ama buna rağzıyım plasentam çıktı cnm ...

sen kendi işini hallediyormuşsun çok iyi ben onu yapamıyorum

Kızlar merhabalar bu gün uyumaktan kendimi alamadım.Şimdi eşimi de uyuttum ben yine gece bekçisiyim.Yarın yine dr a gidicem her hafta dr dayım.inşallah hayırlısı.
Drımcım bugün geç kalmışsın sen bu saate uyurdun kız.Sende mi bana katılcan artık.
Pnrhlt hadi hayırlı olsun kocanı uyut sende gel artık gerçi sen çalışıyordun artık izne çıkınca takılırız.
Benim de mide bulantılarım var öğürüp duruyorum.Dün çok sıkılmıştım dudağım uçukladı.Bugün işyerimdeki arkadaşlar aradı amirim yarım kalan dosyalar var birini göndersin de alsın evde tamamlasın demiş Allahım dedim ya insaf.Bide ben devlet işindeyim gelmediimde uzun süre yerime eleman gönderiyorlar istememiş biliyo benim canım az ayaklansam 1 saatliğinede olsa gelirim.klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Ne sinir yaaklava:klava:
Sakın gaza gelme tutkuncum ya ne halleri varsa görsünçer izinlisin sen hemde hamilesin yanikötükedihüso

Ne sinir yaaklava:klava:
Sakın gaza gelme tutkuncum ya ne halleri varsa görsünçer izinlisin sen hemde hamilesin yanikötükedihüso

İnsan şuna üzülüyor dönüp dolaşacağım yer orası evime eşimin işine herşeye yakın alternatifim yok hele çocuk olunca elim mahkum.Şimdilik ses çıkarmıycam bakalım kendisi arasın.Ben kanamam olduğu halde işe gittim yeterki zor durumda kalmasın diye süistimal zannedilmesin diye.Sıra şimdi onlarda.Zaten mecbur kalmasam ben çalışmaya alışmışım şimdiye kadar 10 gün rapor bile almadım.İşte işyerinin reklamı bana bağlı dışarıdan eleman geldiğinde benim gibi uğraşmıyor.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

günaydın kızlar sabah eğileyim derken karnıma bir bastırdım ayakkabıyı giycem diye şimdi karnım çok ağrıyor inş bri şey olmamıştır kızımda kızıyor allahtan tekmeliyor şu anda ya bazen kendime çok sinir oluyorum ya ne tedbirsizim ben

marylin , ilgincim ve tüm mayıs anneleri hepinize günaydın canlarım .cumanız mübarek olsun. bir haftayı daha bitirdik. yani bebişlerimiz 1 er hafta daha büyüdüler maşallah.
marylin cim korkma birşey olmamıştır. benimde eğilince bazen kasığıma birşeyler batıyor. dikkat etmemiz gerekiyor bencede.

günaydın canım ılgıncım günaydın, nasılsınız canlarım bizim işyeri bugün çok yoğun olucak maalesef

odaları temzilediler bide gül kokusu sıktılar sprey naısl midem bulandı bugün çok negatifim ama hamileik kişsel bir şey bazen eşin dahi kimse seni anlamıyor hele iş yerindekiler tam bir felaket şu doğum izinlerimiz gelsede kurtulsak
sen nasıl yapacaksın ojelifıstık ben mecburen son 3 haftaya kadar çalışacağım

Evet canım çalışıyorum. İzne çıkınca hep sizinleyim merak etme :)
Hay bu amirleri, patronları ben klava: Ne anlayışsız insanlar yahu klava:

Canım günaydın. Bende yapıyorum bazen aynı şeyi. Geçer biraz sonra sıkma canını. Hem doktorum o istemediği sürece sen ona hiçbirşey yapamazsın. Hareketlerine kendin için dikkat et demişti. Geçer şimdi üzülme...

Ilgıncım günaydın canım...

Günaydınnn Ceren'cim. Valla haftalar su gibi geçiyor. 23 haftayı bitirdim bugün ya şaka gibi. Öğrendiğimde 3 haftalıktı daha :) Allah 40 haftayı hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah hepimize...

Benim kız iyice cadı oldu. Akşamları babasına bi şov yapıyo artık. Babası elini koyup onunla konuşmaya başlayınca bizimki aşka geliyo. Nasıl tekmeler nasıl tekmeler. Bi yerde okumuştum. Babanın sesi bebeğe kalın geldiği için inceltip konuşun demişti. Gerçekten çok işe yarıyor. Sabahta 5,5'da bi tekme atmaya başladı. Resmen hadi kalkın saatiniz geldi diyor :)

benimde düşüncem 1 ay kalana kadar çalışmak. yani sizden allah kısmet ederse 1 hafta daha önce izne çıkacağım. doğumdan sonra 3 ay var. 1 ayda birikmiş yıllık iznim var. 4 ay oluyor. sonradanda durumumuza göre 1-2 ay daha ücretsiz izin alırsam 6 aylık olur inşallah.
sen doğumdan ne kadar sonra başlayacaksın?

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.herkes iyidir umarım.. birsencim geçmiş olsun canım..

ojefıstığım marlyıncim bitanelerim sizlerede günaydın iyisinizdir inşallah bebişler nasıl bizimki hergün aynı saatte başlıyor vuruşlara:))
doğum iznine 32 haftada çıkılıyor ama ben bir problem olmazsa doktorumda uygun görürse 37 haftaya kadar çalışırım diyordum ama sezeryan olacağı için 38 haftada doktor alacak bebeği bir hafta izin kullanmış olacağım bu durumda riskli olur mu diye düşünmeye başladım şimdide

hay maşallah prensese. yerim ben onu valla. evet oynamaları gerçekten insanı çok heyecanladırıyor. dün aynı dediğin gibi valla bizimkide şov yaptı. eşim uyumuştu kanepede. ben böyle oynadığına vurduğuna kahkahalar attım. karnımı tüm açıyorum çıplak halde. görüyorum artık vurduğunu.muhteşem birşey.:teytey::sm_cool:

pınarcım sanada günaydın nasılsın canım:)) valla günler su gibi akıp geçiyor maşallah bebişine annesi :))

evet valla sabahları benimkide aynı saatte başlıyor. maşallah bebişlerimize.riskli olurmu bilmem ama benim burda iş arkadaşlarımdan öyle olanlar oldu. 3 hafta kala izne çıkmıştı. gittikten 1 hafta sonra doğum yaptı sezeryanla.sende 1 ay önce çık.1 hafta daha önce gitmiş olursun ne olacak ki.ben öyle yapcam. doğumdan sonraya tam 3 ay hesaplarım.küsüratlı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…