günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.herkes iyidir umarım.. birsencim geçmiş olsun canım..
hay maşallah prensese. yerim ben onu valla. evet oynamaları gerçekten insanı çok heyecanladırıyor. dün aynı dediğin gibi valla bizimkide şov yaptı. eşim uyumuştu kanepede. ben böyle oynadığına vurduğuna kahkahalar attım. karnımı tüm açıyorum çıplak halde. görüyorum artık vurduğunu.muhteşem birşey.:teytey::sm_cool:
pınarcım sanada günaydın nasılsın canım:)) valla günler su gibi akıp geçiyor maşallah bebişine annesi :))
kızlar bebişinize hangi markanın ürünlerini kullanacaksınız karar verdiniz mi ayrıca hastane çantası için gecelik mi pijama takımımı alacaksınız hazırlıklar yakında başlayacak hastane çantası için birbirimize fikir vermiş oluruz
Arkadaşlar günaydın.
Bende mayıs annesi olucam yarın 23 haftam bitiyo.
Yazdıklarınızı okuyunca ayı şeyleri yaşadığımızı gördüm çok hoşuma gitti:)
Bundan sonra aranızdayım yani....
Arkadaşlar günaydın.
Bende mayıs annesi olucam yarın 23 haftam bitiyo.
Yazdıklarınızı okuyunca ayı şeyleri yaşadığımızı gördüm çok hoşuma gitti:)
Bundan sonra aranızdayım yani....
kızlar böyle bir model var kullanışlı olur mu sizce:))))
Teşekkürler arkadaşlar :)
Bu arada takımı çok beğendim ben.
Ama kafam karıştı bunu gebelik süresince evde giymek içinmi yoksa
hastane içinmi alıcaksınız?
Eee hastanede göbişler zaten inmiş olucak ihtiyacımız olmıycak dimi?
Çokmu bilgisizim ben :)
canım sezeryanda ilk gün gecelik rahat oluyor üzerinede sabahlık ikinci günü pijama takımı önden düğmeli giymiştim emzirme sütyeni mutlaka alınmalı
kızlar ben ilk doğumumda kızıma zeytinyağı kullandım pişik olmasın diye çok iyi geldi yaza denk geleceği ve bezlerin içinde sıcaktan rahatsız olacakları için tavsiye ederim zeytinyağını ve ayrıca ıslak mendil yerine pamuk ve suyla silmek pişiği engelliyor bilginize:))))))
Teşekkürler arkadaşlar :)
Bu arada takımı çok beğendim ben.
Ama kafam karıştı bunu gebelik süresince evde giymek içinmi yoksa
hastane içinmi alıcaksınız?
Eee hastanede göbişler zaten inmiş olucak ihtiyacımız olmıycak dimi?
Çokmu bilgisizim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?