kızlar dün kayınvalidem tv de bir uzmanı dinlemiş , saç kurutma makinalarının bebeğe zararlı olduğunu duydunuzmu güya 3 dakikadan fazla çalıştırmak bebeğin beyin hücrelerine zarar veriyormuş hatta çamaşır makinasının yanında uzun süre kalmak bile
ya ben artık dellendim bugün iyice herşey yasak siz ce kızlar ne diyorsunuz bu saç kurtma olayına ben şahsen her sabah saçımı yıkaırm çünkü saçlarım çok yağlanıyor ve saş kurutma makinası ile en fazla 2 dakika kuruturum
pınarcım doğumumuz yaza denk geleceği için rahatız bu konuda biraz sıcaklardan rahatsız olur bebişlerimiz ama gaz problemi daha az yaşanır inşallah:)))
kızlar günaydın hepinize ne çok kaynatmışsınız dünden berii:)herkezin günü güzel geçer inşallah biz bugun ananeye gidiyorus çok mutluyus kızımlaa sabah o uyandırdı beni tekmeleriylee...
kızlar günaydın hepinize ne çok kaynatmışsınız dünden berii:)herkezin günü güzel geçer inşallah biz bugun ananeye gidiyorus çok mutluyus kızımlaa sabah o uyandırdı beni tekmeleriylee...
Arkadaşlar günaydın.
Bende mayıs annesi olucam yarın 23 haftam bitiyo.
Yazdıklarınızı okuyunca ayı şeyleri yaşadığımızı gördüm çok hoşuma gitti:)
Bundan sonra aranızdayım yani....
kızlar böyle bir model var kullanışlı olur mu sizce:))))
beyaz 16 günaydın tatlım nasılsın :))) valla çok güzel şeyler var
pınarcım bebişim çok güzel bornoz takımı yiyenimin üzerinde eskisin hayırlısıyla internetten mi aldın yoksa mağazadan mı çok beğendimmmmmm
merhaba arkadaşlar,bugün aşı olmak için sağlık ocağına gittim biliyorsunuz zar zor işyerinden izin almıştım ama aşı yapmadılarsenağlama,5.ayın sonunda yapıyoruz diyorlar şubatın başında gidicem tekrar of çok zor izin almıştım zaten,biz burda kimseye 5.ayı bitmden aşı yapmıyoruz dedi bende arkadaşlarımın çoğu yaptırdı hatta 19,hafta yaptıran bile var dedim,çok istersen yapalım ama ben onaylamıyorum en doğru zaman o dedi bende yaptırmadım off ya niye böle oldu anlamadım geç kalmayayım bide aşı için ay anlamadım gitti mecburen bekleyeceğim artık,ama çok ilgilendi gebelik hakkında baya birşey anlattı yemek,içmek konusunda falan, ben demir hapında 1 kutuyu daha bitiremedim aslında birkaç gün almayıda unuttum normalde benim şu an 2 kutunun ortasında olmam lazımmış ,kan sayımı ve idrar tahlili istedi tansiyona baktı bebeğimin kalp atşını dinlett pek net değildi birde karnıma dinletirken çok bastırdı çok acıdı bişey olucak die çok korktumklava: işte böyle kızlar biraz uzun oldu ama içimi döktüm şimdi tekrar nasıl işyerinden izin alıcam kara kara onu düşünüyorum:a015:
günaydın canlarım dün gece kocişim geldiii
aksam yine mide yanması yaşadım
tüm açlığıma rağmen oğlusum anne ben burdayım merak etme der gibi tekme sallıyor
nasıl üzülüyorum onlar aç kalıyor diyee
bu sabah iyi kalktım geç kalktım daha güsel kahvaltı yaptım inş.böle giderrr kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?