2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın hepinize ne çok kaynatmışsınız dünden berii:)herkezin günü güzel geçer inşallah biz bugun ananeye gidiyorus çok mutluyus kızımlaa sabah o uyandırdı beni tekmeleriylee...

Valla bu havalardada saç kurutmadan durmak ayrı bi dert canım. İyice hasta oluruz valla. Ben mecbur gün aşırı kullanıyorum...

pınarcım doğumumuz yaza denk geleceği için rahatız bu konuda biraz sıcaklardan rahatsız olur bebişlerimiz ama gaz problemi daha az yaşanır inşallah:)))

Evet canım ya yaz bebişleri daha iyi oluyo. Kışa kadar kendilerini toparlamış oluyorlar. Hayırlısı ile güzel bi döneme denk geldik :)

Bu arada bilgileri için sağolasın canım. Aynı durumumuzu anlatıyo valla...

kızlar günaydın hepinize ne çok kaynatmışsınız dünden berii:)herkezin günü güzel geçer inşallah biz bugun ananeye gidiyorus çok mutluyus kızımlaa sabah o uyandırdı beni tekmeleriylee...

Günaydın canım. Ohhh bu minikler bize şimdiden uyku uyutmayacağa benziyorlar valla :)

günaydın canım valla çok şanslıyız maşallah prenseslerimiz prenslerimiz bize kendini hissettiriyor daha doğmadan yanlız değiliz:1hug: ohh ne güzel anne gibisi yok valla

HOŞGELDİN CNM HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBİŞİN.KIZMI ERKEKMİ?

kızlar böyle bir model var kullanışlı olur mu sizce:))))

AY VALLA BEN BAYILDIM. HANGİ SİTEDE İLGİNCİM BU? ÖZELDEN MSJ ATARMISIN BENDE BAKAYIM BAŞKA MODELLEREDE..

GÜNAYDIN SANADA CNM. AYNEN BİZİMKİDE SABAHTAN BERİ OYNAMAKTAN BİR HAL OLDU TEYZELERİ...delikafadulden

kızlar bebek için bornoz seti nasıl ama ben çoştum bugün ne güzel şeyler var bebişlerimiz için:))

kızlar çok şeker şeyler var:)) Allahım bebişlerimize hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah

günaydın kızlar
bayıldım resimlere
7.aya girmeden doğum çantasını hazırlıycam ben ne olur ne olmaz dimi ya?
bu arada hepinize hayırlı cumalar

Ben kızıma maisonette'den bu bornoz setini aldım teyzeleri :) Terlikleri , kesesi falan çok tatlı ya :)

beyaz16 günaydın canım hoşgeldin. Hayırlı cumalar...

hoş bulduk canım,çok güzel ya bayıldımmmmmmmmmmmm pembiş pembiş
güle güle giymewk nasip etsin Allah

beyaz 16 günaydın tatlım nasılsın :))) valla çok güzel şeyler var

pınarcım bebişim çok güzel bornoz takımı yiyenimin üzerinde eskisin hayırlısıyla internetten mi aldın yoksa mağazadan mı çok beğendimmmmmm

merhaba arkadaşlar,bugün aşı olmak için sağlık ocağına gittim biliyorsunuz zar zor işyerinden izin almıştım ama aşı yapmadılarsenağlama,5.ayın sonunda yapıyoruz diyorlar şubatın başında gidicem tekrar of çok zor izin almıştım zaten,biz burda kimseye 5.ayı bitmden aşı yapmıyoruz dedi bende arkadaşlarımın çoğu yaptırdı hatta 19,hafta yaptıran bile var dedim,çok istersen yapalım ama ben onaylamıyorum en doğru zaman o dedi bende yaptırmadım off ya niye böle oldu anlamadım geç kalmayayım bide aşı için ay anlamadım gitti mecburen bekleyeceğim artık,ama çok ilgilendi gebelik hakkında baya birşey anlattı yemek,içmek konusunda falan, ben demir hapında 1 kutuyu daha bitiremedim aslında birkaç gün almayıda unuttum normalde benim şu an 2 kutunun ortasında olmam lazımmış ,kan sayımı ve idrar tahlili istedi tansiyona baktı bebeğimin kalp atşını dinlett pek net değildi birde karnıma dinletirken çok bastırdı çok acıdı bişey olucak die çok korktumklava: işte böyle kızlar biraz uzun oldu ama içimi döktüm şimdi tekrar nasıl işyerinden izin alıcam kara kara onu düşünüyorum:a015:

evet bende çok beğendim pınarcım. allahım bende almak istiyorum yaaaa.
kızlar biz paydosa çıkıyoruz.1 de gelirim inşallah.cuma günü biraz uzun oluyor paydos ne güzellllll

Sağolasınız kızlar. Hepimizinkiler hayırlısıyla giysinler inşallah cicilerini...

Mağazadan aldım canım ben... 42.-ytl idi. Ama belki nettki sitelerde daha uyguna bulunur...

günaydın canlarım dün gece kocişim geldiii
aksam yine mide yanması yaşadım
tüm açlığıma rağmen oğlusum anne ben burdayım merak etme der gibi tekme sallıyor
nasıl üzülüyorum onlar aç kalıyor diyee
bu sabah iyi kalktım geç kalktım daha güsel kahvaltı yaptım inş.böle giderrr kızlarr

merhaba canım nasılsın çalışınca izin almak problem oluyor çok haklısın aslında patronların anne adaylarına daha anlayışlı olması lazım bu dönemde biz elbette doktor kontrolleri testler derken izin almak zorunda kalıyoruz ama nerede ellerinden gelse burada doğur diyecek adamlardelikafadulden neyse tatlım hayırlısı beşinci ayın sonunda yaptırırsın sende sıkma canını yok bitanem birşey olmamıştır karnına bastırınca merak etme a.s.

günaydın canım hoşgeldiniz :))) maşallah prenslere:)) aramızda en zor hamişliği sen geçiriyorsun Allah yardımcın olsun canım bebekler sen birşey yemesende senin kemiklerinden bile alıyor alacağını ama senin kendin için yemen çok önemli suyu asla ihmal etmemeye çalış bitanem :1hug:a.s.

Yaa uzun bi işin içine daldım konuşamadım sizlerle.
Oysa nasıl keyifli konumuz bebişlerimiz:)
ojelifıstık bebeğim kız.
Sizden heveslendim bende başlıycam netden ciciler bakmaya:)))

kızlar ben ikiz annelerine bakıyorumda 30 haftadan öncede doğum yapan var 30 bitiripde yapan
ben daha hiçbişeycik almadım yawwww nede beşik baktık 24 hafta bitince eşim gidecek 4 tane haastane çıkışı alacak bana bir gecelik sabahlık takımı artı bir gecelik emzirme sütyeni emzirme atleti alacak....bebeklerin biberon seti alıncak hastaene çantamızı yapacaz yani bide valiz alacaz annemdeyim ya kızlar burada yıkanıp hazırlancak allah nasip ederse 30 hafta evime gidecem ve temizlik yapılcak bebek odası boşaltılacak aman yaaa birsürü iş var geçmi kalıyoruz ben anlamadımki ikiz anneleri 15-16 haftalarında alışveriş yapmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…