benimde düşüncem 1 ay kalana kadar çalışmak. yani sizden allah kısmet ederse 1 hafta daha önce izne çıkacağım. doğumdan sonra 3 ay var. 1 ayda birikmiş yıllık iznim var. 4 ay oluyor. sonradanda durumumuza göre 1-2 ay daha ücretsiz izin alırsam 6 aylık olur inşallah.
sen doğumdan ne kadar sonra başlayacaksın?
canım bende 3 haftaya kadar alınabiliyor diye biliyorum eğer 4 haftaya kadarda oluyorsa bende öle yaparım umamırm normal doğum yaparız canım
canım bende 3 ay izin işte 1 ayda senelik izin gerisi raporla halledecem 6 aylık yapmaya çalışcam yavrumu ah ah en çok içimi yakan bu onu o kadr küçükken bırakıp işe başlamak keşke koşullar başka türlü olsaydı mirmirmirmir
ojefıstığım marlyıncim bitanelerim sizlerede günaydın iyisinizdir inşallah bebişler nasıl bizimki hergün aynı saatte başlıyor vuruşlara:))
doğum iznine 32 haftada çıkılıyor ama ben bir problem olmazsa doktorumda uygun görürse 37 haftaya kadar çalışırım diyordum ama sezeryan olacağı için 38 haftada doktor alacak bebeği bir hafta izin kullanmış olacağım bu durumda riskli olur mu diye düşünmeye başladım şimdide
maşallah annesi nazar değmesin meleğe canım riskli olacağını sanmam ama doktorun zaten o sıra her hafta kontrol eder duruma göre rapor falan alırsın olmadı
kızlar bebişinize hangi markanın ürünlerini kullanacaksınız karar verdiniz mi ayrıca hastane çantası için gecelik mi pijama takımımı alacaksınız hazırlıklar yakında başlayacak hastane çantası için birbirimize fikir vermiş oluruz
canım benim çeyizimde bir pijamam takımım vardı görümcem almıştı terliğiyle birlikte pijama takımının üstü düğmeli allahtan onu kullanıcam ama bir takımda sabhlık ve gecelik olandan alcam emzirme sütyeniyle birlikte
istanbulda yeniyim arkadaşlar ben bilmiyorum bu gecelik takımını falan nerden alabilirm ben kartalda oturuyorum
Valla canım mothercare'in bebek ürünleri çok güzel. Yani giysi olarak. Bakım ürünleri olarak henüz karar veremedim. Araba, ana kucağı gibi ürünleri ise chicco düşünüyorum...
Ben geceliği oldum olası sevmem. O yüzden pijama almıştı annemler çeyizimde doğum için . Onu kullanacağım...
canım gecelik sezeryan yaparsak dikişli olacağımız için rahat olabilir bir takım bulundur istersen
kızlar böyle bir model var kullanışlı olur mu sizce:))))
bence çok şık canım ama düğmeli bir şey daha kullanışlı olur sanki emzirirken daha muntazam olur
kızlar ben ilk doğumumda kızıma zeytinyağı kullandım pişik olmasın diye çok iyi geldi yaza denk geleceği ve bezlerin içinde sıcaktan rahatsız olacakları için tavsiye ederim zeytinyağını ve ayrıca ıslak mendil yerine pamuk ve suyla silmek pişiği engelliyor bilginize:))))))
canım zeytin yağı ve pamuklu su çok iyi fikir çünkü hepsi doğal
Canım sağolasın bilgiler için. Bende zaten ıslak mendil kullanma taraftarı değilim. Yakın çevremdeki herkesde su ve pamukla temizliklerini yapıyor. Bir süre böyle olması daha iyi bence bebek cildi için...
bencede ıslak mendil iyi değil canım sonuçta bir çok aktif madde var içinde en güzeli temiz pamuk ve içme suyu
Valla bu havalardada saç kurutmadan durmak ayrı bi dert canım. İyice hasta oluruz valla. Ben mecbur gün aşırı kullanıyorum...
Evet canım ya yaz bebişleri daha iyi oluyo. Kışa kadar kendilerini toparlamış oluyorlar. Hayırlısı ile güzel bi döneme denk geldik :)
Bu arada bilgileri için sağolasın canım. Aynı durumumuzu anlatıyo valla...
hakikaten kızlar çok güzle bir dönem herkes bana nasıl denk geitrdin diyor bende doğal bir süreç diyorum :dance: