2009 Mayıs Anneleri

canım bende 3 haftaya kadar alınabiliyor diye biliyorum eğer 4 haftaya kadarda oluyorsa bende öle yaparım umamırm normal doğum yaparız canım

canım bende 3 ay izin işte 1 ayda senelik izin gerisi raporla halledecem 6 aylık yapmaya çalışcam yavrumu ah ah en çok içimi yakan bu onu o kadr küçükken bırakıp işe başlamak keşke koşullar başka türlü olsaydı mirmirmirmir

maşallah annesi nazar değmesin meleğe canım riskli olacağını sanmam ama doktorun zaten o sıra her hafta kontrol eder duruma göre rapor falan alırsın olmadı

canım benim çeyizimde bir pijamam takımım vardı görümcem almıştı terliğiyle birlikte pijama takımının üstü düğmeli allahtan onu kullanıcam ama bir takımda sabhlık ve gecelik olandan alcam emzirme sütyeniyle birlikte

istanbulda yeniyim arkadaşlar ben bilmiyorum bu gecelik takımını falan nerden alabilirm ben kartalda oturuyorum

canım gecelik sezeryan yaparsak dikişli olacağımız için rahat olabilir bir takım bulundur istersen

kızlar böyle bir model var kullanışlı olur mu sizce:))))

bence çok şık canım ama düğmeli bir şey daha kullanışlı olur sanki emzirirken daha muntazam olur

canım zeytin yağı ve pamuklu su çok iyi fikir çünkü hepsi doğal

Canım sağolasın bilgiler için. Bende zaten ıslak mendil kullanma taraftarı değilim. Yakın çevremdeki herkesde su ve pamukla temizliklerini yapıyor. Bir süre böyle olması daha iyi bence bebek cildi için...

bencede ıslak mendil iyi değil canım sonuçta bir çok aktif madde var içinde en güzeli temiz pamuk ve içme suyu

hakikaten kızlar çok güzle bir dönem herkes bana nasıl denk geitrdin diyor bende doğal bir süreç diyorum :dance:

cnm çok zor geçiyor benden daha ağırda vardır ama bilmiyoruz
neyse rabbim aratmasın bugünlerimi cnm
ben su olayından çok muzdaribim doktorumda biliyor cnm meyve suyu ve kompostu iç dedi bu arada en fazla 5 bardak su içiyorum kusarsam oda gidiyor iştee
neysee artık rabbime emanet cnmm :CüvCüv:

koyduğunuz şeyleri gördüm kocaişim alacak bana gecelikleri vs.çüni kendisi iççamaşırcı biliyorsunuz delikafaduldençok isterdim kendim gitmeyi ama zorr

alırsın annesi merak etme öpüyorum

Merhaba canım. Hoşgeldin. Allah allah niye yapmıyorlar ki aşıyı? Benim gittiğim sağlık ocağı 4.ay'dan sonra yapıyoruz dedi. Çalışan olmak vallahi zor. İzin almak sorun oluyor. Ama yinedebuna da şükür. O kadar çok işsiz insan var ki.

Doktor bakarken benimde bazen karnım acıyor ama sonra geçiyor canım. Bu arada demir hapını bende sabahları çok erken kalktığım ve sonra işe geli puyudğum için unutuyorum bazen ya

Günaydın canım hoşgeldin. Ohh kociş gelmiş :)

Açkalmaz bacım onlar sen merak etme.İnşallah tüm günün sorunsuz geçer...

Yaa uzun bi işin içine daldım konuşamadım sizlerle.
Oysa nasıl keyifli konumuz bebişlerimiz:)
ojelifıstık bebeğim kız.
Sizden heveslendim bende başlıycam netden ciciler bakmaya:)))

Ooo bi prenses daha geliyor ne güzel :)

Telaş yapma bacım alırsın. Uzun işler değil bunlar. Bir haftada hepsi tamamlanır...

Evet canım ya normal diyip son dakika sezeryan olma ihtimali de var. çeyizdeki geceliklerden biri daha giriyor o zaman hastane çantama :)

Kesinlikle pamuk ve içme suyu en güzeli... Teyzem öyle yapıyor. İki bebişinde de hiç pişik olmadı çok şükür...

Bana da herkes güzel bi döneme denk geldin diyor. Evlendiğin ilk ay bu yüzden hamile kaldın dimi diyolar :)

bende çok az hissediyorum. bazen yani,hafif hafif. sormuştum doktora olabilir, 1 aya kadar hissedersin dediydi son kontrolda.

gel de bana sor o gazı! sabah karnım 5 aylık,akşam 9 aylık oluyor delikafadulden

sorma canım benimde aynısı oluyor.

herkese merhabalar! a.s.
kızlar aldıklarınızı görünce çok heyecanlanıyorumm. bir an önce dışarı çıkıp herşeyi alasım geliyo ama şu aralar biraz zor. önce bi kendimi toparlayayım.
dün ilk defa aşerdim ve kocam akşam dışarı çıkmak zorynda kaldı. yazık işten gelmiş, yemeğini yemiş, çayını içip keyif yapayım derken kendini market yolllarında buldu.

Merhaba canım hoşgeldin. Acelesi yok. Sen kendini toparla herşeyi alırsın...

Ooo aşermişiz :) Olsun bacım. Biz neler yaşıyoruz onlarda bi dışarı çıksınlar dimi ama :)

canım merhaba nasılsın daha güzelleri senin olsun fıstığım ohh ne güzel aşermişsin ben daha hiç aşermedim ee tabi alacak annesi ve bebişinin canı istiyor çünkükaydirigubbakcemile3

evet kızlar alıncak ama hepsi maddiyat bakalım yapacaz bişeylerrrrsezeryan olanlar bence gecelik alsın kızlar arkadaşım pijamasını giyememişş

ilgincin güzel şeyler buluyorsun valla.ama ben düğmeli gecelik taraftarıyım emzirme açısından.ben daha hiçbişey almadım.sadece bebişe bay ciko mother care chicco bazende sıradan mağazalardan ne beyenirsem aldım.pınarcım bornoz setin çok hoş.bakalım bizde nisan başı herşeyi tamalıyalım diyoruz.ama ben ana kucağı olarak+ araba koltuğu olarak kraftın bir modelini beyendim onu alıcam.

canım merhaba nasılsın daha güzelleri senin olsun fıstığım ohh ne güzel aşermişsin ben daha hiç aşermedim ee tabi alacak annesi ve bebişinin canı istiyor çünkükaydirigubbakcemile3

bugünlerde daha iyiyiz. yarın dra gidicez tekrar görücem kuzumu. biz alıştık artık haftada bir görmeye:dance::dance: güzel de oluyor şikayetçide değilim.
dün akşam kuzumun istediğini yedikten sonra nasıl oynuyor. bi sağaa vuruyor bi sola geçiyor yukarı aşağı dderken epey tepikledi. nasıl mutlu oldum:sm_cool::sm_cool: eşimde bana bakıp bakıp güldü.

pnrhlt canım cok begendım bornoz takımını bebek eşyalarıda nekadar pahalı yaa el kadarlar ama. 0dan düzmek baya masraflı olacak değer bizim yavrulara kim için çalısıyorus demı
(bu lafı hep babam sölerdi şimdi ben söleyınce bı garıp oldum:)

semra84 hiç sıkma canını banada aynısı oldu tetonoz için 3kez ızın aldım işyerınden ama hala vurdurulamadım onumuzdekı hafta vurulacam nasıpse 24.haftada vuruyo bazı saglık ocakları sende ozaman gidersin sabah 8,30da acılıyo zaten işyerınıde cok gec kalmazsın böylelikle sıkma canını

evet semracım demir hapı önemli benim biraz nefer darlığı problemim oluşmuştu doktor hemen farkedip tahlil verdi demirim düşük çıktı mutlaka kullan düzelir dedi gerçektende şu an daha iyiyim.bende sabah aç karna mutlaka alıyorum

canım bende kraft dan beğendim hem öyle çok pahalı değil hemde kaliteli çünkü zaten en fazla 1 .5 yaşında kadar falan kullanabiliriz

canım bende kraft dan beğendim hem öyle çok pahalı değil hemde kaliteli çünkü zaten en fazla 1 .5 yaşında kadar falan kullanabiliriz
çamlıcada e-bebek var alışverişi oradan yapmayı düşünüyorum çok fazla seçenek var

evet canım fiyatı uygun.bide zaten benim bebeişe annem evde bakıcak öyle çokda ihtiyacımız olmıcak ama yinede bir yerlere giderken mutlaka bulunsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…