Arkadaşlar günaydın.
Bende mayıs annesi olucam yarın 23 haftam bitiyo.
Yazdıklarınızı okuyunca ayı şeyleri yaşadığımızı gördüm çok hoşuma gitti:)
Bundan sonra aranızdayım yani....
marylin .!.:kızlar dün kayınvalidem tv de bir uzmanı dinlemiş , saç kurutma makinalarının bebeğe zararlı olduğunu duydunuzmu güya 3 dakikadan fazla çalıştırmak bebeğin beyin hücrelerine zarar veriyormuş hatta çamaşır makinasının yanında uzun süre kalmak bileya ben artık dellendim bugün iyice herşey yasak siz ce kızlar ne diyorsunuz bu saç kurtma olayına ben şahsen her sabah saçımı yıkaırm çünkü saçlarım çok yağlanıyor ve saş kurutma makinası ile en fazla 2 dakika kuruturum
Ben kızıma maisonette'den bu bornoz setini aldım teyzeleri :) Terlikleri , kesesi falan çok tatlı ya :)
beyaz16 günaydın canım hoşgeldin. Hayırlı cumalar...
evet canım fiyatı uygun.bide zaten benim bebeişe annem evde bakıcak öyle çokda ihtiyacımız olmıcak ama yinede bir yerlere giderken mutlaka bulunsun istiyorum.
biz geldik fıstıklar yediniz mi yemeklerinizi birazda yürüyüş yaptık temiz hava aldık iyi geldi valla:))
bizim bebek arabamız oto koltuğumuz ana kucağımız var kızımdan kalan bu yönden şanslıyım:)) pek bir masraf yapmayacağız bebişim için ablasından kardeşine
kızlar biz de yemek yedik, yürüyüş yaptık oğluşumla
uyuyor herhalde tık yok:CüvCüv:
çok güzel şeyler varmış bebiler için, ben de almayacaktım son aya kadar ama dayanamayacağım gibi hihoyyyt
hem bir araya gelince çok olur masrafı da sonra
pnrhlt canım cok begendım bornoz takımını bebek eşyalarıda nekadar pahalı yaa el kadarlar ama. 0dan düzmek baya masraflı olacak değer bizim yavrulara kim için çalısıyorus demı
(bu lafı hep babam sölerdi şimdi ben söleyınce bı garıp oldum:)
Pnrhlt canım kadın bana uzun uzun yararlarını anlattı çok önemliymiş,eğer diyor sen kansızsan bebeğinde doğduğunda öyl olur ve hep bu problemi taşır diyor çok önmeliymiş canım artık bende çok dikkat edicem gerekirse akşam al diyor yatmadan önce 1saat bişey yeme akşam yatrken al dedi ama nebileyim dr.sabah dediği için sabh almayı tercih ediyorum
biz geldik fıstıklar yediniz mi yemeklerinizi birazda yürüyüş yaptık temiz hava aldık iyi geldi valla:))
bizim bebek arabamız oto koltuğumuz ana kucağımız var kızımdan kalan bu yönden şanslıyım:)) pek bir masraf yapmayacağız bebişim için ablasından kardeşine
pınarcım bayıldım vallahi çok tatlı güle güle giysin annesi
valalhi bende aldım bir şeyler hediye gelende oldu ama nasıl ekliycez bu resim olayını
Canım güle güle kullan çok güzelmiş bende baya bişey aldım ama resimleri nasıl ekliycem bilen anlatabilirmi? Fikir olurdu birbirimize siz de ekleyin hihoyyyt
olmsz böle bişey yaaaa tam 3 kere kustum artık dayanamıyorum midem acıyorrr
kızlar biz de yemek yedik, yürüyüş yaptık oğluşumla
uyuyor herhalde tık yok:CüvCüv:
çok güzel şeyler varmış bebiler için, ben de almayacaktım son aya kadar ama dayanamayacağım gibi hihoyyyt
hem bir araya gelince çok olur masrafı da sonra
yaw kızlar ben demir hapı filan hiç içmedim doktorum vermedi.illaki her hamile içecekmi? bana elevitle omega 3 balık yağı vermişti. başkada birşey vermedi. sizin şikayetleriniz üzerine mi verdi doktorunuz demir hapını?
Canım son zamanlarda ağırlaşacaksınız o kadar çalışıp kendinizi yormayın bence çünkü dikkat etmek lazımgünaydın canım ılgıncım günaydın, nasılsınız canlarım bizim işyeri bugün çok yoğun olucak maalesef
odaları temzilediler bide gül kokusu sıktılar sprey naısl midem bulandı bugün çok negatifim ama hamileik kişsel bir şey bazen eşin dahi kimse seni anlamıyor hele iş yerindekiler tam bir felaket şu doğum izinlerimiz gelsede kurtulsak
sen nasıl yapacaksın ojelifıstık ben mecburen son 3 haftaya kadar çalışacağım
kızlar ben ilk doğumumda kızıma zeytinyağı kullandım pişik olmasın diye çok iyi geldi yaza denk geleceği ve bezlerin içinde sıcaktan rahatsız olacakları için tavsiye ederim zeytinyağını ve ayrıca ıslak mendil yerine pamuk ve suyla silmek pişiği engelliyor bilginize:))))))
ilgin canım bugün midem felaket durmadan kusuyorum ve midemle boğazım o kadar yanıyorki bişey yiyemiyorum.az sonra süt içicem umarım faydası olur.
yaw kızlar ben demir hapı filan hiç içmedim doktorum vermedi.illaki her hamile içecekmi? bana elevitle omega 3 balık yağı vermişti. başkada birşey vermedi. sizin şikayetleriniz üzerine mi verdi doktorunuz demir hapını?
Kızlaaaaaaaaarrrrr ben geldimm.
Canım son zamanlarda ağırlaşacaksınız o kadar çalışıp kendinizi yormayın bence çünkü dikkat etmek lazım
şimdi yeni çıkan 7 kere filtre edilmiş bebekler için ıslak pamuklu mendiller var.Bunlar pamuktan daha hijyenik.Ve özellikle prematürelerde kullanılmış.uno marka bir araştırın memnun kalacaksınız.çünkü çok övülüyor.:asigim::asigim:
Kızlaaaaaaaaarrrrr ben geldimm.
Canım son zamanlarda ağırlaşacaksınız o kadar çalışıp kendinizi yormayın bence çünkü dikkat etmek lazım
şimdi yeni çıkan 7 kere filtre edilmiş bebekler için ıslak pamuklu mendiller var.Bunlar pamuktan daha hijyenik.Ve özellikle prematürelerde kullanılmış.uno marka bir araştırın memnun kalacaksınız.çünkü çok övülüyor.:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?