2009 Mayıs Anneleri

Merhaba kızlar,
Ne güzel cicişler koymuşsunuz bayıldım valla,Allah giydirmeyide nasip etsin inşallah
Bugün bi arkadasımla muhabbet ederken bana dediki eğilme sakın eğilmekte uzanmak kadar tehlikeli falan dedi,kendimi çok kötü hissettim ya ben eğilmek zorunda kalıyorum gün içinde genelde ayaklarımdan kısarak eğiliyorum,varmı bu konuda bilgisi olan??

a.s.a.s.

Arkadaşlar günaydın.
Bende mayıs annesi olucam yarın 23 haftam bitiyo.
Yazdıklarınızı okuyunca ayı şeyleri yaşadığımızı gördüm çok hoşuma gitti:)
Bundan sonra aranızdayım yani....

Hoşgeldin aramıza canım,inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine

Canım ben aksine çamaşır ve kurutma makinesi sesi bebişi rahatlatır,hatta doğduktan sonra rahat uyumasına sakinleşmesine yardımcı olur diye duydum,hatta teyzem kızında süpürgeyi bizzat denemiş bebiş sakinleşmiş,açıklamasıda o gürültülerin bebişin anne karnında duyduğu seslere benzemesiymiş..

SEMRACIM,bana tam 20 hafta dolunca yaptılar,sana nye yapmadılarki Allah Allah yaa..Bizi riskemi attılar o zamanklava:klava:

BİRSENCİM,iyi olduğuna sevindim canım,bence sen alışverise basla, internettende olsa sipariş et gelsin çünkü çoğul gebeliklerde erken doğum daha sık olurmuş ,inşallah vaktinde gelr bebişlerin

BOZONCUM,bende bu aralar her hafta görüyorum bebişimi , hoşumada gidiyor ama hep korku oluyor içimde canım yaa ultrason zarar verirmi acaba herhafta her hafta??

Son düzenleme:
Ben kızıma maisonette'den bu bornoz setini aldım teyzeleri :) Terlikleri , kesesi falan çok tatlı ya :)

beyaz16 günaydın canım hoşgeldin. Hayırlı cumalar...

Canım güle güle kullan çok güzelmiş bende baya bişey aldım ama resimleri nasıl ekliycem bilen anlatabilirmi? Fikir olurdu birbirimize siz de ekleyin hihoyyyt

evet canım fiyatı uygun.bide zaten benim bebeişe annem evde bakıcak öyle çokda ihtiyacımız olmıcak ama yinede bir yerlere giderken mutlaka bulunsun istiyorum.

canım benimde öyle kendi evimde babaannesi bakacak ama özlelikle ilk aylarda aşıları falan çok ya kuzuların aşıya giderken falan rahatça arabaya koyarız :sm_cool:

biz geldik fıstıklar yediniz mi yemeklerinizi birazda yürüyüş yaptık temiz hava aldık iyi geldi valla:))
bizim bebek arabamız oto koltuğumuz ana kucağımız var kızımdan kalan bu yönden şanslıyım:)) pek bir masraf yapmayacağız bebişim için ablasından kardeşine

evet ilgincim şanslısın sağ salim doğsunlarda alırız gücümüz yettiğince:) afiyet olsun bu arada

Afiyet olsun canım,bugün marmaristede bahar havası var ya çok güzel dışarısı
Seninkilerin ikiside kız olduğu için masraf az olacak :smiley-cool:

pınarcım bayıldım vallahi çok tatlı güle güle giysin annesi

valalhi bende aldım bir şeyler hediye gelende oldu ama nasıl ekliycez bu resim olayını

babası üç prensesle uğraşmak zor olacak diyorrrr annesi ve kızlarının peşinde koşacak ömür boyu şimdiden başladı kıskançlığa kızlar aile genişledikçe daha neşeli oluyor

tülaycım yedin mi yemeğini bebiş doydumu annesi :))

dırımkızım tatlım ya gerçekten çok zor işin Allah yardımcın olsun daha kötüsünden korusun tatlım az ve sık ye bitanem hafif şeyler ye

marlyıncim hayırlı olsun aldıkların bebişin sağlıcakla giysin inşallah

Son düzenleme:
kızlar biz de yemek yedik, yürüyüş yaptık oğluşumla
uyuyor herhalde tık yok:CüvCüv:
çok güzel şeyler varmış bebiler için, ben de almayacaktım son aya kadar ama dayanamayacağım gibi hihoyyyt
hem bir araya gelince çok olur masrafı da sonra

afiyet olsun yarasın bebişine canım evet gerçekten çok şeker şeyler var bebişler için :1hug:

ilgin canım bugün midem felaket durmadan kusuyorum ve midemle boğazım o kadar yanıyorki bişey yiyemiyorum.az sonra süt içicem umarım faydası olur.

yaw kızlar ben demir hapı filan hiç içmedim doktorum vermedi.illaki her hamile içecekmi? bana elevitle omega 3 balık yağı vermişti. başkada birşey vermedi. sizin şikayetleriniz üzerine mi verdi doktorunuz demir hapını?

Sağolasın canım. Evet bebek eşyaları bizimkilerden pahalı vallahi. Ama canları sağolsun diyoruz :)

Ayyy bundan sonra her sabah alarmı kurayım bari canım ya sağolasın...

Afiyet olsun canım. Evet sen o açıdan şanslısın...

pınarcım bayıldım vallahi çok tatlı güle güle giysin annesi

valalhi bende aldım bir şeyler hediye gelende oldu ama nasıl ekliycez bu resim olayını

Canım güle güle kullan çok güzelmiş bende baya bişey aldım ama resimleri nasıl ekliycem bilen anlatabilirmi? Fikir olurdu birbirimize siz de ekleyin hihoyyyt

Sağolun canlarım. Anlatayım resim olayını..

ImageShack® - Image Hosting Bu adrese giriyorsunuz. Gözat kısmından resmi bilgisayarınızdan buluyorsunuz. Sonra resize image kısmından en fazla 640x480 olan kısmı seçiyorsunuz. (Daha büyük seçerseniz resimlerin boyutu çok büyük olur. Gereksiz.) Resmi seçtikten sonra Host İt'e basıyosunuz. Resim yüklenince başka bir sayfaya geçiyor. Açılan sayfanın en altında + Show Advanced Linking kısmı var. Onu tıklayınca altında bir link çıkıyor. İşte o link resmin yüklendiği link :) Sonra mesaj yazdığımız sayfada çerçeve gibi bi resim var. Onu tıklayıp kopyaladığımız linki yapıştırıyoruz ve bitti :)

olmsz böle bişey yaaaa tam 3 kere kustum artık dayanamıyorum midem acıyorrr

Of offff ne olacak böyle canım ya :çok üzgünüm:

Afiyet olsun canım. İnsan görünce dayanması mümkün değil ya :)

Tatlım doktor bana 3-3.5 aydan itibaren verdi kan hapını,kan değerim 11.5-12 arasında değişiyordu tam sınırda yani,senin kan değerin kaçtı canım?

Kızlaaaaaaaaarrrrr ben geldimm. Canım son zamanlarda ağırlaşacaksınız o kadar çalışıp kendinizi yormayın bence çünkü dikkat etmek lazım

şimdi yeni çıkan 7 kere filtre edilmiş bebekler için ıslak pamuklu mendiller var.Bunlar pamuktan daha hijyenik.Ve özellikle prematürelerde kullanılmış.uno marka bir araştırın memnun kalacaksınız.çünkü çok övülüyor.:asigim::asigim:

ilgin canım bugün midem felaket durmadan kusuyorum ve midemle boğazım o kadar yanıyorki bişey yiyemiyorum.az sonra süt içicem umarım faydası olur.

Ay inşallah faydası olur canım ya. Çok çektiniz şu mide bulantısından ve yanmasından...

Valla bana 1,5 ay önceki kontrolde verdi canım demir hapını. Ama test sonuçlarına göremi verdi bilmiyorum valla. Bacak kramplarım içinde magnezyum verdi...

Hoşgeldin canım,o ıslakmendillerin markası ne?

Hoşgeldin canım. Nasılsın bakalım?

Aaa bak o mendilleri bir araştıralım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…