ilgin canım bugün midem felaket durmadan kusuyorum ve midemle boğazım o kadar yanıyorki bişey yiyemiyorum.az sonra süt içicem umarım faydası olur.
Tatlım doktor bana 3-3.5 aydan itibaren verdi kan hapını,kan değerim 11.5-12 arasında değişiyordu tam sınırda yani,senin kan değerin kaçtı canım?
Ay inşallah faydası olur canım ya. Çok çektiniz şu mide bulantısından ve yanmasından...
Valla bana 1,5 ay önceki kontrolde verdi canım demir hapını. Ama test sonuçlarına göremi verdi bilmiyorum valla. Bacak kramplarım içinde magnezyum verdi...
ojelifıstık canım banada daha pazartesi verdi biraz kandaki demir oranım düşmüş.
doktorumla konuştum tmm keselim yemeği dedi gel 2-3 hastanede serumla besleyelim dedi
ben dedim evde yapsak yiğenim ebe çünki ....oda biliyor tmm dedi 2 saat sonra beni arayın ameliyata giriyorum dedi ....evde takibini yapsın dedi
yeni_anne merak etme canım dra sordum ultrason olayını. zararlı bişey değilmiş hem biz keyfi olarak baktırmıoruz ilerde oluşabilecek aksilikler için önlem alıyrouz. bence hiç baktırmamaktan iyidir benim durumdakiler için.
bu arada kızlar benisec arkadaşımızdan haberi olan var mı? acaba yazdıda ben mi kaçırdım okuyamadım. çok fazla kasık ağrısı vardı ve randevu sorunu vardı. umarım kendi ve bebişi iyidir.
yeni_anne merak etme canım dra sordum ultrason olayını. zararlı bişey değilmiş hem biz keyfi olarak baktırmıoruz ilerde oluşabilecek aksilikler için önlem alıyrouz. bence hiç baktırmamaktan iyidir benim durumdakiler için.
bu arada kızlar benisec arkadaşımızdan haberi olan var mı? acaba yazdıda ben mi kaçırdım okuyamadım. çok fazla kasık ağrısı vardı ve randevu sorunu vardı. umarım kendi ve bebişi iyidir.
birsencim inşallah düzelirsin valla bende sabahtan beri kusuyorum içim parçalandı resmen
Benisec cumartesi dr gidecekti.Ama ne yaptı bilmiyorum.Bende merak ettim.
Drım benimde bulantım çok.Bu arada siyah erik aldım kaynattım.çok iyi geliyor.Bencede yap bir dene şekersiz.cokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?