2009 Mayıs Anneleri

evet tutkuncum az önce yeğenimin ilaçalrını eczaneden alırken görmüştüm yeni doğanlar için uni baby

kızlar benim iki yeni doğum yapan arkadaşımda pamuk ve suyla siliyor ve sürekli zeytinyağı sürüyor çok memnunlar yeni doğanlar için uni tabi kullanılabilir gezmede dışarda işimize yarar ama ben yazın evde kullanmam sürekli yıkarım popişini bebişimin:)))))

tutkun hoşgeldin nasılsın canım

ilgincim doğrusu bugün sadece az beyaz peynir ve 1 kaşık bal haricinde bişey yemedim.anlamadımki neden böyle oldu. bu arada evet yaz olduğu için popişlerini yıkarız ama gezmede kullanabiliriz un,i baby zaten saf su ve doğal mendillerden yapılıyormuş.

doktorumla konuştum tmm keselim yemeği dedi gel 2-3 hastanede serumla besleyelim dedi
ben dedim evde yapsak yiğenim ebe çünki ....oda biliyor tmm dedi 2 saat sonra beni arayın ameliyata giriyorum dedi ....evde takibini yapsın dedi

Tatlım doktor bana 3-3.5 aydan itibaren verdi kan hapını,kan değerim 11.5-12 arasında değişiyordu tam sınırda yani,senin kan değerin kaçtı canım?

ojelifıstık canım banada daha pazartesi verdi biraz kandaki demir oranım düşmüş.

tamam arkadaşlar sağolun. bana 2 ay önce gittiğimde kan testi v.s. herşeye bakmiştı idrara filanda. herşeyin normal demişti. demek ki o yüzden vermedi. bende rahatladım şimdi. bakalım bu gittiğimde ne yapacak. 17 ocak benim günüm olsun. 1,5 aydır gitmedim doktora.en son 29 kasımda gitmiştim.çok merak ediyorum çokkkk. şimdiden heyecan bastı beni yine.delikafaduldendelikafadulden

canım birşey yiyip içemiyorsun yesende çıkarıyorsun ve vücudun sıvısız ve vitaminsiz kalıyor doktorlar bu durumlarda serum veriyor anne adaylarına umarım iyi gelir canım bizi haberdar et tatlım

yeni_anne merak etme canım dra sordum ultrason olayını. zararlı bişey değilmiş hem biz keyfi olarak baktırmıoruz ilerde oluşabilecek aksilikler için önlem alıyrouz. bence hiç baktırmamaktan iyidir benim durumdakiler için.
bu arada kızlar benisec arkadaşımızdan haberi olan var mı? acaba yazdıda ben mi kaçırdım okuyamadım. çok fazla kasık ağrısı vardı ve randevu sorunu vardı. umarım kendi ve bebişi iyidir.

Arkadaşlar bilgisayarımın kamerasından çektim bu geceliği annem almış.Bonesi filan var.Önü çıt çıtlı altıda fiyonklu süslü birşey.iyi çıkmadı galiba bakalım bir

güle güle kullan canım bende fotoğraf makinamın kablosunu bulamıyorum bulsam bebişimin kıyafetlerini koycam bu h.sonu araştırayım bulmassa yeniden kablo alayım bari ilerdede lazım olcak nasılsa.

kızlar yine bir şey soracağım size
bugün evde tekbaşıma kaldım, korkamadım da
eskiden duymuştum hamile kadın evde tek başına kalmamalı
siz de duymuşmuydunuz acaba
kayınvalideme de gidebilirdim ama iş yerime çok uzak, eşim öyle bırakıp gitmiyor da öyle denk geldi kardeşinin yemin töreni vardı

Benisec cumartesi dr gidecekti.Ama ne yaptı bilmiyorum.Bende merak ettim.
Drım benimde bulantım çok.Bu arada siyah erik aldım kaynattım.çok iyi geliyor.Bencede yap bir dene şekersiz.cokacimcoookcokacimcoook

slm arkadaşlar malesef gidemedim doktora bi türlü almadılar randevum yrn anca o zaman görünücem doktora agrılarım azaldı biraz ama korkum devam ediyor çünkü ben bebegimi hiç hisetmiyorum hareketlerini yani geç hisedicem sanırım ama ultrasonda doktor çok hareketli diyordu bilmiyorum inş hayırlısıyla bişeyimiz yoktur bi arkadas tatlı ye sola yat dinle karnını demişdi yaptım ama tık yok neyse yrn hbr veririm inş iyiyizdir dünde çok gaz sancılarım oldu sanırım üşütüyorum kızlar:CüvCüv:

birsencim inşallah düzelirsin valla bende sabahtan beri kusuyorum içim parçalandı resmen

cnm içim dışıma çıktı tam 4 gündür durmadan yaaa ne ysem yarım saat sonra çıkıyor bir vitamin bir demir ilacımı içemiyorum dudaklarım pataladı artıksenağlama

dırımkızı valla okudukça sana çok üzülüyorum.neden böyle zor geçiyor ki hamileliğin acaba? ikiz olduğu için ağır mı geliyor bünyene acaba?
inşallah en kısa sürede iyileşirsin.

TUTKUNCUM,güle güle kullan canım,güzelmiş modeli,ama yinede sen bir tane daha al bence çünkü kanamamız olacakmışya rengi açık olduğu için arkaya geçer gibi geliyor bana

TÜLAYCIM ne oldu sana yavs,geçmiş olsun bol bol su iç canım

ALSUCUM,benim eşim askeri personel dolayısıyla hep nöbetçi kalıyor,bende evde tek kalıyorum,korkma canım dua et ,Rabbim korur bizi de meleklerimizide:CüvCüv:

Benisec cumartesi dr gidecekti.Ama ne yaptı bilmiyorum.Bende merak ettim.
Drım benimde bulantım çok.Bu arada siyah erik aldım kaynattım.çok iyi geliyor.Bencede yap bir dene şekersiz.cokacimcoookcokacimcoook

cnm banada perhiz verdi 2,5 gündür haşlanmış patates haşlanmış tavuk et
diyet peynir tam yağsız ekemk
su içemiyorum 1 bardak kompostu sadece düşünnn ama fayda etmiyor cnm kusuyorum sonrada cayır cayır yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…