tamam arkadaşlar sağolun. bana 2 ay önce gittiğimde kan testi v.s. herşeye bakmiştı idrara filanda. herşeyin normal demişti. demek ki o yüzden vermedi. bende rahatladım şimdi. bakalım bu gittiğimde ne yapacak. 17 ocak benim günüm olsun. 1,5 aydır gitmedim doktora.en son 29 kasımda gitmiştim.çok merak ediyorum çokkkk. şimdiden heyecan bastı beni yine.delikafaduldendelikafadulden
kızlar yine bir şey soracağım size
bugün evde tekbaşıma kaldım, korkamadım da
eskiden duymuştum hamile kadın evde tek başına kalmamalı
siz de duymuşmuydunuz acaba
kayınvalideme de gidebilirdim ama iş yerime çok uzak, eşim öyle bırakıp gitmiyor da öyle denk geldi kardeşinin yemin töreni vardı
slm arkadaşlar malesef gidemedim doktora bi türlü almadılar randevum yrn anca o zaman görünücem doktora agrılarım azaldı biraz ama korkum devam ediyor çünkü ben bebegimi hiç hisetmiyorum hareketlerini yani geç hisedicem sanırım ama ultrasonda doktor çok hareketli diyordu bilmiyorum inş hayırlısıyla bişeyimiz yoktur bi arkadas tatlı ye sola yat dinle karnını demişdi yaptım ama tık yokneyse yrn hbr veririm inş iyiyizdir dünde çok gaz sancılarım oldu sanırım üşütüyorum kızlar:CüvCüv:
uni baby arkadaşlar ben dastiny den 7-8 paket aldım tavsiye ediyorlar.Hoşgeldin canım,o ıslakmendillerin markası ne?
Hoş bulduk canımkızlar benim iki yeni doğum yapan arkadaşımda pamuk ve suyla siliyor ve sürekli zeytinyağı sürüyor çok memnunlar yeni doğanlar için uni tabi kullanılabilir gezmede dışarda işimize yarar ama ben yazın evde kullanmam sürekli yıkarım popişini bebişimin:)))))
tutkun hoşgeldin nasılsın canım
slm arkadaşlar malesef gidemedim doktora bi türlü almadılar randevum yrn anca o zaman görünücem doktora agrılarım azaldı biraz ama korkum devam ediyor çünkü ben bebegimi hiç hisetmiyorum hareketlerini yani geç hisedicem sanırım ama ultrasonda doktor çok hareketli diyordu bilmiyorum inş hayırlısıyla bişeyimiz yoktur bi arkadas tatlı ye sola yat dinle karnını demişdi yaptım ama tık yokneyse yrn hbr veririm inş iyiyizdir dünde çok gaz sancılarım oldu sanırım üşütüyorum kızlar:CüvCüv:
canım ya çok üzüldüm inşallah biran önce biter.Kız seninkiler doğduğunda bellerine kadar uzun saçlı doğmasın.(seni biraz güldüreyim dedim)cnm banada perhiz verdi 2,5 gündür haşlanmış patates haşlanmış tavuk et
diyet peynir tam yağsız ekemk
su içemiyorum 1 bardak kompostu sadece düşünnn ama fayda etmiyor cnm kusuyorum sonrada cayır cayır yanıyorum
canım ya çok üzüldüm inşallah biran önce biter.Kız seninkiler doğduğunda bellerine kadar uzun saçlı doğmasın.(seni biraz güldüreyim dedim)
dırımkızı çok geçmiş olsun canım ikizler seni biraz yordu ama doğduklarında tüm bu çektiğin sıkıntıları unutacaksın inşallah bi tanıdığımda senin gibi sıkıntılı geçirdi hamileliğini serumla beslendi uzunca bi zaman bebeği doğdu maşallah tosuncuk gibi dualarımız seninle inşallah tez zamanda bu sıkıntından kurtulursun
arkadaslar tabiki hbr veririrm mutlaka merak etmeyin ya ciddi bişey olsa agrılarım azalmazdı dimi? bu hareketleri en son kaçıncı haftalarda hisedebiliyoruz birde biliymusunuz?
ya kızlar benim resim görünmüyor sizde yorum yazmamışsınız resmimi gördünüzmü
kızlar şunun güzelliğine bakın yaaa.alasım geldi valla.
Valla çok güzel.Biz bunlar doğana kadar iflas edicez sanırım
Derler ya yanması olanın bebişinin saçlarıda çok olur diye.Benim arkadaşta çok kustu doğurduğunda bile oğlu upuzun saçlı doğdu.ne bilem tutkucuğum ne olacak valla bi doğasalar allahım isterse rapunzel olsunlar
allaha çok dua ediyorum valla yaa inş. zamnında gelirler
Görmedik canımya kızlar benim resim görünmüyor sizde yorum yazmamışsınız resmimi gördünüzmü
arkadaslar tabiki hbr veririrm mutlaka merak etmeyin ya ciddi bişey olsa agrılarım azalmazdı dimi? bu hareketleri en son kaçıncı haftalarda hisedebiliyoruz birde biliymusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?