2009 Mayıs Anneleri

Hadi bakalım 8 günün kalmış canım :)

Arkadaşlar bilgisayarımın kamerasından çektim bu geceliği annem almış.Bonesi filan var.Önü çıt çıtlı altıda fiyonklu süslü birşey.iyi çıkmadı galiba bakalım bir

Güle güle kullan canım...

Valla izne çıkınca bende yalnız olacağım evde. Sürekli biri olamaz yanımda. Takma kafanı böyle şeylere...

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Ayaklarını üşütüncegaz yapıyor dikkat et...

yeni anne bilmiyorum canım ya ..belkide üşütmüşümdür gerçi dikkat ediyorum giydiklerime ama anlamadım gitti

Hoşgeldin canım,o ıslakmendillerin markası ne?

uni baby arkadaşlar ben dastiny den 7-8 paket aldım tavsiye ediyorlar.

Hoş bulduk canım
Ben bir egeli olarak zeytinyağını tavsiye ederim.Bizdede çocuğun popişi yıkanır ılık suyla ama bu mendiller özellikle hastanede çok önemli.Hijyen açısından içtiğimiz sudan daha temiz.

ağrılarının azaldığına sevindim canım. gaz problemi herkesde olabiliyor.
bebişinin hiç bişeyi yoktur merak etme. hissetmiyorum diyede stress yapma daha normal zamanı aşmadın bile. sıra onada gelecek elbet. yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. bizi haberdar etmeyi unutma.

dırımkızı çok geçmiş olsun canım ikizler seni biraz yordu ama doğduklarında tüm bu çektiğin sıkıntıları unutacaksın inşallah bi tanıdığımda senin gibi sıkıntılı geçirdi hamileliğini serumla beslendi uzunca bi zaman bebeği doğdu maşallah tosuncuk gibi dualarımız seninle inşallah tez zamanda bu sıkıntından kurtulursun

canım ya çok üzüldüm inşallah biran önce biter.Kız seninkiler doğduğunda bellerine kadar uzun saçlı doğmasın.(seni biraz güldüreyim dedim)

arkadaslar tabiki hbr veririrm mutlaka merak etmeyin ya ciddi bişey olsa agrılarım azalmazdı dimi? bu hareketleri en son kaçıncı haftalarda hisedebiliyoruz birde biliymusunuz?

canım ya çok üzüldüm inşallah biran önce biter.Kız seninkiler doğduğunda bellerine kadar uzun saçlı doğmasın.(seni biraz güldüreyim dedim)

ne bilem tutkucuğum ne olacak valla bi doğasalar allahım isterse rapunzel olsunlar
allaha çok dua ediyorum valla yaa inş. zamnında gelirler

çok sağol cnm ya inş. iyilerdir kuzularım inan hastaneye gitmeye halim yok seherimde ikiz annesi ama maşşallah hiçbişeyi yok ben yatakdan çıkamıyorum valla

arkadaslar tabiki hbr veririrm mutlaka merak etmeyin ya ciddi bişey olsa agrılarım azalmazdı dimi? bu hareketleri en son kaçıncı haftalarda hisedebiliyoruz birde biliymusunuz?

İnşallah kısa zamanda biter canım ağrılar,6-7 çok çok net hissediliyormuş hem içeriden hem dışarıdan:CüvCüv:son aylardada elbisenin üstünden anlaşılıyormuş oynadığıa.s.

kızlar şunun güzelliğine bakın yaaa.alasım geldi valla.
Valla çok güzel.Biz bunlar doğana kadar iflas edicez sanırım

ne bilem tutkucuğum ne olacak valla bi doğasalar allahım isterse rapunzel olsunlar
allaha çok dua ediyorum valla yaa inş. zamnında gelirler
Derler ya yanması olanın bebişinin saçlarıda çok olur diye.Benim arkadaşta çok kustu doğurduğunda bile oğlu upuzun saçlı doğdu.

ya kızlar benim resim görünmüyor sizde yorum yazmamışsınız resmimi gördünüzmü
Görmedik canım

ya içerden acaba en son kaçıcı haftaalrda kesinlikle hisedilir diye bişey var ?neyse ya o iyi olsunda varsın ben onu hisetmiyim

Tamam canım haberdar et bizi. Merak etme dediğin gibi ciddi olsa azalmazdı ağrın. 6.aydan sonra kesin hissedilir canım...

kızlar şunun güzelliğine bakın yaaa.alasım geldi valla.

Ayy çok güzel yaaaaa...

ya kızlar benim resim görünmüyor sizde yorum yazmamışsınız resmimi gördünüzmü

Yok canım görünmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…