kızlar buraya eklemeye çalışıyorum ama bir sakıncası yok sanıırm şimdi önceki ve sonraki halim diye ekliycem bakın bu bebiş beni ne hale getirdi :::)))))))))
Galiba seninki tekmeliyorda sen farketmiyorsun önceleri zaten şüphe duyuyorsun karnım gazmı yaptı gibi sonra anlıyorsun ki bu senin ki sana msj gönderiyor.Hadi hayırlısı gözün aydınarkadaslar ya sol kasıgıma akın bölgemde hani buru girerya bazen ishal olunca falan aynı öyle bişey oldu 2 kez sizce bu bebek hareketimi?hızlı oldu ve geçti 2 kez ??
Ya kızlar benim orta ikiye giden erkek kardeşim var. Ayak baş parmağı batıyordu. çokkötü olmuştu. şimdi annem onu doktora götürdü. Tırnağı çekeceklermiş. Ameliyata girer gibi hazırlamışlar almış götürmüşler. Anneminde morali bozulmuş. Böyle böyle oldu diye beni aradı. Bende çok kötü oldum burda şimdi. Dua edin hayırlısıyla bitsin bu iş...
Ya kızlar benim orta ikiye giden erkek kardeşim var. Ayak baş parmağı batıyordu. çokkötü olmuştu. şimdi annem onu doktora götürdü. Tırnağı çekeceklermiş. Ameliyata girer gibi hazırlamışlar almış götürmüşler. Anneminde morali bozulmuş. Böyle böyle oldu diye beni aradı. Bende çok kötü oldum burda şimdi. Dua edin hayırlısıyla bitsin bu iş...
Galiba seninki tekmeliyorda sen farketmiyorsun önceleri zaten şüphe duyuyorsun karnım gazmı yaptı gibi sonra anlıyorsun ki bu senin ki sana msj gönderiyor.Hadi hayırlısı gözün aydına.s.a.s.a.s.
arkadaslar ya sol kasıgıma akın bölgemde hani buru girerya bazen ishal olunca falan aynı öyle bişey oldu 2 kez sizce bu bebek hareketimi?hızlı oldu ve geçti 2 kez ??
yaw kızlar ben demir hapı filan hiç içmedim doktorum vermedi.illaki her hamile içecekmi? bana elevitle omega 3 balık yağı vermişti. başkada birşey vermedi. sizin şikayetleriniz üzerine mi verdi doktorunuz demir hapını?
evet tutkuncum az önce yeğenimin ilaçalrını eczaneden alırken görmüştüm yeni doğanlar için uni baby
kızlar yine bir şey soracağım size
bugün evde tekbaşıma kaldım, korkamadım da
eskiden duymuştum hamile kadın evde tek başına kalmamalı
siz de duymuşmuydunuz acaba
kayınvalideme de gidebilirdim ama iş yerime çok uzak, eşim öyle bırakıp gitmiyor da öyle denk geldi kardeşinin yemin töreni vardı
kızlar benim de 2 gün önce göğsümden sıvı gelmeye başladı hihoyyyt
anne olmanın işaretleri bunlar :CüvCüv:
ay insan çok tuhaf oluyor
ama sıkmamak lazımmış meme uçlarını :ecrin_bebek:
kızlar benim de 2 gün önce göğsümden sıvı gelmeye başladı hihoyyyt
anne olmanın işaretleri bunlar :CüvCüv:
ay insan çok tuhaf oluyor
ama sıkmamak lazımmış meme uçlarını :ecrin_bebek:
Ayyy ne güzel valla :) Anneyiz biz anneyizzzzz :dance:
Ayy kızlar sağolun destekleriniz için. Biraz rahatladım valla. şimdi annem aradı.çok şükür çıkmış kardeşim.şükür yarabbim.
yeni anne dineldik oğluşlarımla ömerim hemen harket etti
bu arada göbek deliğim iyice küçüldü kızlar hahaha
sakin sIkmayin gögüs uclarinizi annisler..
dogumu tetikliyor.. birakin gelecegi varsa sivinin kendinden gelsin..
acaba bendede gelyiormu diye denemek icin bile olsa ellemeyin..
bende mart annesi adayiyim bu arada..
hepinize hayirli dogumlar diliyorum :Saruboceq:
Bu durum biçoğunuzda oldu sanırım bendede acayip bi göğüs ucu kaşıntısı var dokunamıyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?