2009 Mayıs Anneleri

ojelifıstık canım geçmiş olsun.aman dikkat etsin mikrop falan kaptırmasın bilirim ne kötü bişey olduğunu.ama çekmeleri iyi olmuş.

merhaba kızlar.
geçmiş olsun birsencim,Allah yardımcın olsun. az vaktimiz kaldı inşallah,yarıyı geçtik.
bende yarın doktora gidecem kızlar, ayrıntılı incelemem var. tabi ne kadar ayrıntıya giriyorlarsa burdaki imkanlarladelikafadulden neyse ben oğluşumu bi daha görecem yayerimseniben amaaan bi gidermişim; oğluşum kız olmuşdelikafadulden-tatlicadiarzu-:roflol:
ya bu arada benim göbişle beraber popiş be burnumda büyümeye başladı:a015:

yeni anne; canım özel mesaj atmışsın,ama seninki kapalı görünüyor,ordan cevap yazamadım. gönderdiğin adres için çok teşekkür ederim. bayıldım yaaa! dinlerken gözlerim doldu:a015: biz bu kadar duygusal mı olduk yaa!

hayırlı cumalarr güzel anneler!!

dirimkızı canım sen ve oğluşların iyi olsunda önemli olan o ama kendinizi fazla özletmeyinnŞeniz

benimde yarın ayrıltılı ultrasonum var inş Allahın izniyle herşey yolundadır:Saruboceq::Saruboceq:

Evet canım pek güzel bişi,özel mesajlasmam kapalıydı, çünkü resetlendi ve uyarı aldım, meğerse özel mesajlasmadanda olsa baska başka site adı vermek yasakmış:tomato:

Son düzenleme:
kızlar bugün bişey yiyemedim mide bulantısından şimdi süt ve muz denedim umarım çıkarmam

kızlar bugün bişey yiyemedim mide bulantısından şimdi süt ve muz denedim umarım çıkarmam
ben ne zaman muz yesem kusuyorum inşallah sende olmaz.
Dırımcım merak etme iyi gelecek bu bebişlere sende daha rahat edeceksin aç kalmadılar diye.Hayırlı haberlerle dön inşallah bulantılarım bitti gibi.........:içelim::içelim::içelim:

Canım biz seninle aynı gündük ben mi erken yaptırdım senmi geç kaldın.Hadi güzel haberler bekliyoruz senin oğluştan.
Merhabalar canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz kız çok güzel bişey canım tekrar girmek istedi ama parasını düşününce oturuyorum yerime.:lepi::lepi::lepi:
Ojeli senin kardeşindi galiba operasyon geçiren çok geçmiş olsun o genç daha çabuk iyileşir inşallaha.s.

Hadi bakalım inşallah ayrıntılı ultrason için hayırlı haberler alırsın canım...

Ooo yarın ayrıntılı günü :) İyi haberler bekliyoruz canım...

İnşallah çıkarmazsın canım benim...

Ya arkadaşlar birşey diycem ben mi asabi davranıyorum ve yanlış anlıyorum yoksa bizim şevkimizi mi kırmaya çalışıyorlar bu mayıs anneleri topiğinde aldıklarımızı burda göstermemiz ne kadar doğru diye bi topik açmışlar iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm ama son gelen msj. canımı sıktı.Bizler buralarda birbirimize fikir vermek için birşeyler gösteriyoruz ve heyecanlarımızı paylaşıyoruz.Bu yanlış mı alaln var alamayan var demişler zaten bizde örnekleri görüp fikir edinip bütçemize uygun olanı almıyor muyuz.Burada gösterdiklerimiz birbirimize olan samimiyetimizdendir.Yanlışmıyım???kötükedihüsokötükedihüso

herkese iyi akşamlar iyi haftasonları biraz yoğundum katılamadım öptüm bebişlerim sizleri:))) kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…