Ayy kızlar sağolun destekleriniz için. Biraz rahatladım valla. şimdi annem aradı.çok şükür çıkmış kardeşim.şükür yarabbim.
ben yine kusuyorum kızlar bi kaçgün olamyacam haberiniz olsunn
ben yine kusuyorum kızlar bi kaçgün olamyacam haberiniz olsunn
yeni anne; canım özel mesaj atmışsın,ama seninki kapalı görünüyor,ordan cevap yazamadım. gönderdiğin adres için çok teşekkür ederim. bayıldım yaaa! dinlerken gözlerim doldu:a015: biz bu kadar duygusal mı olduk yaa!
ben ne zaman muz yesem kusuyorum inşallah sende olmaz.kızlar bugün bişey yiyemedim mide bulantısından şimdi süt ve muz denedim umarım çıkarmam
Evet canım pek güzel bişi,özel mesajlasmam kapalıydı, çünkü resetlendi ve uyarı aldım, meğerse özel mesajlasmadanda olsa baska başka site adı vermek yasakmış:tomato:
allah allah ben size dün özelden vermiştim.bana birşey olmadı.
Canım biz seninle aynı gündük ben mi erken yaptırdım senmi geç kaldın.Hadi güzel haberler bekliyoruz senin oğluştan.merhaba kızlar.
geçmiş olsun birsencim,Allah yardımcın olsun. az vaktimiz kaldı inşallah,yarıyı geçtik.
bende yarın doktora gidecem kızlar, ayrıntılı incelemem var. tabi ne kadar ayrıntıya giriyorlarsa burdaki imkanlarladelikafadulden neyse ben oğluşumu bi daha görecem yayerimseniben amaaan bi gidermişim; oğluşum kız olmuş benim göbişle beraber popiş be burnumda büyümeye başladı:a015:
Merhabalar canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz kız çok güzel bişey canım tekrar girmek istedi ama parasını düşününce oturuyorum yerime.:lepi::lepi::lepi:hayırlı cumalarr güzel anneler!!
dirimkızı canım sen ve oğluşların iyi olsunda önemli olan o ama kendinizi fazla özletmeyinnŞeniz
benimde yarın ayrıltılı ultrasonum var inş Allahın izniyle herşey yolundadır:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar.
geçmiş olsun birsencim,Allah yardımcın olsun. az vaktimiz kaldı inşallah,yarıyı geçtik.
bende yarın doktora gidecem kızlar, ayrıntılı incelemem var. tabi ne kadar ayrıntıya giriyorlarsa burdaki imkanlarladelikafadulden neyse ben oğluşumu bi daha görecem yayerimseniben amaaan bi gidermişim; oğluşum kız olmuşdelikafadulden-tatlicadiarzu-:roflol:
ya bu arada benim göbişle beraber popiş be burnumda büyümeye başladı:a015:
hayırlı cumalarr güzel anneler!!
dirimkızı canım sen ve oğluşların iyi olsunda önemli olan o ama kendinizi fazla özletmeyinnŞeniz
benimde yarın ayrıltılı ultrasonum var inş Allahın izniyle herşey yolundadır:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bugün bişey yiyemedim mide bulantısından şimdi süt ve muz denedim umarım çıkarmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?