2009 Mayıs Anneleri

tutkuncum okumadım ama bakıcam şimdi boşver canını sıkma.sonuçta herkes bütçesine göre uygun şeyleri bulup alıyor.şlla marka olması gerekmiyor neden öyle yazdılarki allah allah..

haklısın tutkuncum. ona bakarsan millet neler neler koyuyor bir tek biz değilizki. evini yada pasta yemek resimleri koyanlarda var. peki bunları yiyemeyen yokmudur o zaman. sen boşver ya. keyfini kaçırma akşam akşam. sonuçta hiçbirimiz çocuk değiliz. aklı başında insanlarız. herkes bütçesine göre davranır.

BIRSENCİMM cok gecmiş olsun canım.ogluslar ii olsunlarda sen ıstırahat et warsın olsun...iii bak tosuncuklara ...

CERENCİM.. ve yarın ayrıntılıya gırcek tum annişkolarr.. hayırlı ve mutlu hbr lerınızı dort gosle beklıoruzz..bakın bakalım bısım mınıkler nasıllarrr...

YENI_ANNE fıstık cok gusel bu sıte yaa...oglusla paso dınlıoz falla..saol canım....bıran oglusumu kucaımda hayal ettım dınlerken nınnıyı...senağlama

TUTKUNCUM.. haklısın falla..bende aynı fıkırdeyım..samımıyetımızden burda gosterıoruz ve bundan hiçte rahatsız olmuoruz mayıs annelerı olarak..cok rahatsız oluolarsa gırmesınler bısım ayımıza,bakmasınlar aldıklarımıza.....klava:

kıslarrr bısde bugun dr randewumuza gıttık..hiç hesapta yoktu aslında...babamız işi nedenıyle pazardan sora olmıcak burda..bısde 5gun once gıtmış olduk dr amcamıza...
oglusum gayet ii teyzeleri...cok hareketlı dedı dr amcası...yalnız eşimi bıraz asaıda tasıomusum...ve oglusum ters duruomus...:ecrin_bebek:eşin asaıda olması sezeryana işaretmiş...gayet saglıklıymış bernım tosun..kılowe boy solemedı ama yanıltıcı olur dedi...
kıslar cok gusel yaa...onu her ultrasonda gorunce aglıorum...bune duygusallık bıomıorum...
senağlama

Canım zaten bu topiği açana sordum seni tanımıyoruz diye çocuğu olan biri sanırım hevesini almış bu sebeple bizim heveslerimizi anlamıyor ona tekrar bebek sahibi olmasını tavsiye ettim çünkü her yeni çocuk yeni heyecandır diğerinde yapamadığın özlemleri yada yaptığın hataları onda yapmamaktır.Bizler heyecanlıyız.Böyle yazınca insan kendi kendine alınanların fotolarından rahatsızlık duyan olurmu bende artık koymayım diyorsun.Halbuki bizler burda bir bütünüz ayrı bir hayatımız paylaşmlarımız var burda.Benim çoğu yakın dediğim arkadaşlarıma söylemediğim sıkıntıları sizle paylaşıyorum ve sizlerin üzüntü ve sevinçlerine bende üzülüp seviniyorum.Neyse ya.Ben arada takar sonra unuturum bizler ağzımızın tadını bozmayalıma.s.:enbuyukkk:

Bende okudum canım saçmalamışlar bence insan heves ediyo bunun abartmasımı olur.Mutluluğu paylaşmak,göstermek ne zaman görgüsüzlük oldu bilmiyorum ama ben böle hissediyorum aldığım şeyleri her gelen arkadaşıma göstermek istiyorum

Bunda bi kötülük göremiyorum,tamamen katılıyorum cnm sanakaydirigubbakcemile5

OH YA NE GÜZEL. GÖZÜNAYDIN VALLA OKURKEN KENDİM GİTMİŞ GİBİ OLDUM. MAŞALLAH TOSUNUMUZA ANNESİ.DARISI BANA YARABBİMMMMMMMMMMMMM

AY TABİ YA BOŞVERSENE.. TAKDIĞINA DEĞMEZ CANIM. HELE DUR DAHA ÇOK ŞEYLER KOYMADIK. HELE İYİCE ALMAYA BAŞLAYALIM DA DAHA NELER NELERRRRRRR KOYACAĞIZ DEMİ AMA?sositososito

Hadi güzel haberlerle gelmişsin sevindim.Senin oğlan bence sporcu olacak amuda falan kalkmıştır düzelir bağırta bağırta doğar valla.Son zamana kadar netleşmez.Sağlıklı doğsunda gerçi sezeryan normal farketmez.

SİRİBRONCUM,Gözün aydın canım,bende ultrasonda ağlayanlardanım
doktorum basta sasırdı ama anladı sonra duygusal olduğumu,
sezaryende olsa normalde olsa bi şekil doğsun şu minnoşlar hayırlısıyla..
:CüvCüv:

Kızlar ben birazdan çıkıcam.

İyi akşamlar,iyi haftasonları.. hepinizi öpüyorum:1hug:

Birsencim kendine çok dikkat et dualarımız hep seninle rabbim biranönce şifasını verir inşallah:Saruboceq:

Kızlar ben birazdan çıkıcam.

İyi akşamlar,iyi haftasonları.. hepinizi öpüyorum:1hug:

Birsencim kendine çok dikkat et dualarımız hep seninle rabbim biranönce şifasını verir inşallah:Saruboceq:

Sanada iyi akşamlar canım

kızlar herkese iyi akşamlar
kendinize ve bebişlere iyi bakın :CüvCüv:
a.s.kaydirigubbakcemile2

Canım o topiktede fikrimi söyledim. Bence saçma. Neticede oraya koyduğumuz şeyler normal şeyler. Herkes bütçesine uygun olanı alır. Bizim aramızda bu konuda kıskançlık yapacak, gözü kalacak kimse yoktur ben buna inanıyorum. Ben her yeni mesaj eklendiğinde kuzularımıza neler alındı diye zevkle bakıyorum. Hiç sıkma canını. Kafana da takma. Bizim içimizde olmayan bizi anlayamaz. Seviyorum sizleri a.s.:1hug:

Ohhh maşallah benim kuzuma. Saplıkla doğsunda sezeryan yada normal farketmez canım. Gözün aydın...

Pınarcım nerelerdeydin bugün görmedik pek seni.

Herkese iyi akşamşlar arkadaşlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum iyi haftasonları.

Canım bu Pınar ben miyim? Bi Pınar daha vardı sanırım karıştık mı acaba :)

İyi akşamlar canım , iyi haftasonları. Öptüm paşamla seni...

Bende kaçayım artık yolum uzun. Öptüm sizi kızlar. Fırsat bulursam hafta sonuda uğrayacağım...

Son düzenleme:

canımm çok saoll zaten bende ikinci kez< gidiyorumm bide benim hastaneyle yapam merkez anlaşmalı olduğu için ücret konusunda sıkıntım yok şükür ŞenizŞeniz

FONT="Comic Sans MS"]Aminnn çok saol bitanemmm Şeniz[/FONT]

Evet canım pek güzel bişi,özel mesajlasmam kapalıydı, çünkü resetlendi ve uyarı aldım, meğerse özel mesajlasmadanda olsa baska başka site adı vermek yasakmış

Alla Alla! özelden verilebiliyor diye biliyorum ama? hatta normal sitenin içinde verince özelden verin diye uyarıyorlar.

aynı günüz evet. ama 22-23. haftanda gel demişti doktorum.internette de öyle okudum. ondan yarına randevu aldık. o da dediğim gibi zaten ööyle çok da ayrıntılı diilmiş. bi arkadaşım da gitmişti benden önce,5 dk. bitti dedi. öyle kemik,parmak filan saymamışlar:sm_confused:
canım dediğin başlığı şimdi okumadım ama,bi kere bakmıştım bundan önce, o sanırım bizim için değilde başka bir başlık var prenses kızımın odası filan diye,heralde onun için yazmıştı. kovasından ıslak mendillerine kadar koymuş diye abartmış filan demişti. sonuçta daha biz bişey koymaya başlamadıkki??fisfisfis
kızlar herkese iyi akşamlar
kendinize ve bebişlere iyi bakın :CüvCüv:
a.s.kaydirigubbakcemile2
sende iyi bak canım. öpüyoruz!

Son düzenleme:
merhaba kizlar a.s.

dirimcim cok cok geçmiş olsun bitanem yaa..su kusmalar inşaAllah biran önce gecer..lütfen kendini strese sokma..doktorn ve yegenin seni sürekli kontrol altinda tutuyorlar..onlarin dedikleriniyap yeter..gecicek inşaAllah canim Şeniz

benisec2cim canim sanada cok cok gecmiş olsun..inşaAllah yarin güzel haberlerle gelirsin..cok sukur agrinda hafiflemiş..inşaAllah hepten gecer bitanem Şeniz

ojelifistikcim kardesine cok gecmiş olsun a.s.

tutkuncum kanaman olmuş az..cok sukur gecmiş neyseki..lütfen dinlenmene bak..bişey yapcaksan bile enfazla 15 dakika ayakta dur gidip 15dak yat..sürekli durma ayakta olurmu tatlim..

yeni annecim ninniler cok güzeldi :) cok teşekkürler :)

civcivcimm canim yarin güzel güzel haberlerini bekliyoruzzz gazelimizin Şeniz

bu arada cok sukur bizde iyiyiz kizlar..sadece biraz agrim var..alt kisimlarda kemiklerim agriyor gibi..inşaAllah bişey yoktur..detayli ultrasondan bu yana kendi doktoruma gitmedim hala..1 haftadir yani..haftaya gidicem inşaAllah..zirt pirt doktora gitmek istemiyorum artik..

canım benım ii olmanoza sewındım...
hamılelıkle dınleyıp duruoz kendımızı işte...bende zırt pırt gıdıodum dr a artık yetr dedım kendı kendıme...ınsan hareketylerınıde hıedınce daha bı rahat oluo canım ya..ben ılk kez 1 ay bekleyebıldım...yoksa 15 gunde bır dr da alıodum solugu....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…