bu arada cok sukur bizde iyiyiz kizlar..sadece biraz agrim var..alt kisimlarda kemiklerim agriyor gibi..inşaAllah bişey yoktur..detayli ultrasondan bu yana kendi doktoruma gitmedim hala..1 haftadir yani..haftaya gidicem inşaAllah..zirt pirt doktora gitmek istemiyorum artik..
a.s.a.s.
SEMRACIM,bana tam 20 hafta dolunca yaptılar,sana nye yapmadılarki Allah Allah yaa..Bizi riskemi attılar o zamanklava: klava:
canım çevremdede herkes 20.haftada aşı oldu birtek ben kaldımsenağlama
:yaw kızlar ben demir hapı filan hiç içmedim doktorum vermedi.illaki her hamile içecekmi? bana elevitle omega 3 balık yağı vermişti. başkada birşey vermedi. sizin şikayetleriniz üzerine mi verdi doktorunuz demir hapını?
1.5 2ay önce gittiğimde verdi canım dr demekki senin değerlerin iyiki gerek görmemiş olabilir ama sen genede dr. gittiğinde mutlaka sor canım
Dırımkızı canım inşallah en kısa sürede düzelirsin,oğluşların bir doğsun bütün çektiklerini unutucaksın canım dualarımız seninle
kızlar yine bir şey soracağım size
bugün evde tekbaşıma kaldım, korkamadım da
eskiden duymuştum hamile kadın evde tek başına kalmamalı
siz de duymuşmuydunuz acaba
kayınvalideme de gidebilirdim ama iş yerime çok uzak, eşim öyle bırakıp gitmiyor da öyle denk geldi kardeşinin yemin töreni vardı
bunu bende duymuştum canım ama benim eşimde vardiyalı çalışıyor oyüzden çoğu akşam hep tekim Allah yardımcımız olur canım ama tabi son zamanlarda tekkalmamız lazım artık bir yakınımz yanımıza gelicek ozman
slm arkadaşlar malesef gidemedim doktora bi türlü almadılar randevum yrn anca o zaman görünücem doktora agrılarım azaldı biraz ama korkum devam ediyor çünkü ben bebegimi hiç hisetmiyorum hareketlerini yani geç hisedicem sanırım ama ultrasonda doktor çok hareketli diyordu bilmiyorum inş hayırlısıyla bişeyimiz yoktur bi arkadas tatlı ye sola yat dinle karnını demişdi yaptım ama tık yokneyse yrn hbr veririm inş iyiyizdir dünde çok gaz sancılarım oldu sanırım üşütüyorum kızlar:CüvCüv:
canım bende senin gibiyim hala hissedemiyorum senağlamave çok tedirginim hareketlerini hissetmeden de içim rahat etmiycek haftaya cumartesi dr gidicem sabırsızlıkla bekliyorumhihoyyyt
[O bendede var,kaşınıyomu acıyomu karar veremiyorum:CüvCüv:
canım benimde öyle oluyor göğsüm bazen kaşınıyormu acıyormu anlamıyorum ozaman hemen bebek yağı sürüyorum ve genelde sabahları daha çok oluyor canım
bu arada cok sukur bizde iyiyiz kizlar..sadece biraz agrim var..alt kisimlarda kemiklerim agriyor gibi..inşaAllah bişey yoktur..detayli ultrasondan bu yana kendi doktoruma gitmedim hala..1 haftadir yani..haftaya gidicem inşaAllah..zirt pirt doktora gitmek istemiyorum artik..
fulyacım gözün aydın bitanemmm maşşallah bebişineeehep böle güsel haberler al canım doğuma kadar inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
eşinlede umarım aranı düzeltirsin en yakın zamanda a.s.a.s.
saol cnm.. inşallah hepimizgüzelhbrler alırız hep.sen nasılsın cnm?
geçmişş olsun bitanem ama merak etme önemli bişi yoktur inş hatırlarsan geçen hafta buna benzer ağrılar bendede oluyordu sanırım dönem dönem bazı ağrılar olacak canımm :1hug::1hug:
kızlar ben geldi... çok birikmiş aradan secmece okudum :)
burcu cnm benim tekrar tesekkürler tatlım..
bugun doktora gittim kızlar.plesentam yukarı çıkmıs..çok iyi dedi doktorum..bebişim tam 21 haftalık.440gr.23 cm boyundaymış.hersey yolunda yani... :):) allahtan bebişim iyi onun dısında 1 haftadır kötüyüm moralim sıfır.eşimden yana..amaaaan neyse..
sizlerde iyisinniz okuduğum kadarıyla.. iyi ki siz varsınız...
kızlar ben geldi... çok birikmiş aradan secmece okudum :)
burcu cnm benim tekrar tesekkürler tatlım..
bugun doktora gittim kızlar.plesentam yukarı çıkmıs..çok iyi dedi doktorum..bebişim tam 21 haftalık.440gr.23 cm boyundaymış.hersey yolunda yani... :):) allahtan bebişim iyi onun dısında 1 haftadır kötüyüm moralim sıfır.eşimden yana..amaaaan neyse..
sizlerde iyisinniz okuduğum kadarıyla.. iyi ki siz varsınız...
aaa hoşgeldin ilgincim :) seni aksamlari görmek ne güzel :) nasilsin? bebiş nasil? resmindeki büyük kizinmi?
kızlar benim akşamları çok gazım oluyor yaaaa ölecem
merhaba tatlım teşekkür ederim :))) iyiyim tatlım bebişte iyi resimdeki kızım yağmur :)) sen nasılsın bebiş nasıla.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?