2009 Mayıs Anneleri

he maşaAllah gene iyi beklemişsin siribroncum :)) evet dedigin gibi hareketleri hissedince biraz daha rahat oluyor insan..yoksa gerilim artiyor :)) zaten stres yapcak yer ariyorum :)))

herkese iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız okuduğum kadarıyla iyisiniz
ojei kardeşine geçmiş olsun canım

doğum için kalça kemikleri ve eklemler esniyormu gevşiyormu öyle bişiler oluyomuş canım,merak etme normal yani:CüvCüv:bendede var

mutaharra çok saol canımm Allah razı olsun hepimiz herzaman güzel haberler alallım inşallahhh a.s.a.s.

ojelifıstık kardeşinde çok geçmiş olsun canım kusura bakma gözümden kaçmışş ŞenizŞeniz

geçmişş olsun bitanem ama merak etme önemli bişi yoktur inş hatırlarsan geçen hafta buna benzer ağrılar bendede oluyordu sanırım dönem dönem bazı ağrılar olacak canımm :1hug::1hug:

kızlar ben geldi... çok birikmiş aradan secmece okudum :)
burcu cnm benim tekrar tesekkürler tatlım..
bugun doktora gittim kızlar.plesentam yukarı çıkmıs..çok iyi dedi doktorum..bebişim tam 21 haftalık.440gr.23 cm boyundaymış.hersey yolunda yani... :):) allahtan bebişim iyi onun dısında 1 haftadır kötüyüm moralim sıfır.eşimden yana.. amaaaan neyse..
sizlerde iyisinniz okuduğum kadarıyla.. iyi ki siz varsınız...

fulyacım gözün aydın bitanemmm maşşallah bebişineee hep böle güsel haberler al canım doğuma kadar inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

eşinlede umarım aranı düzeltirsin en yakın zamanda a.s.a.s.

fulyacım gözün aydın bitanemmm maşşallah bebişineee hep böle güsel haberler al canım doğuma kadar inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

eşinlede umarım aranı düzeltirsin en yakın zamanda a.s.a.s.

saol cnm.. inşallah hepimizgüzelhbrler alırız hep.sen nasılsın cnm?

geçmişş olsun bitanem ama merak etme önemli bişi yoktur inş hatırlarsan geçen hafta buna benzer ağrılar bendede oluyordu sanırım dönem dönem bazı ağrılar olacak canımm :1hug::1hug:

saolasin canim a.s. dedigin gibi dönem dönem farkli şeyler yaşiyoruz :)

oy maşaAllah yegenimize Şeniz canim benim ya eşinle konuşmayi denedinmi hiç? gerçi konu nedir bilmiyorum ama..inşaAllah biran önce halledersin..

Gözün aydın canım plesantan çıkmış yukarı çok sevindimhihoyyythihoyyyt

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :)))
fulyacım çok sevindim bebişin iyi olmasına ve plasentanın yukarı çıkmasına
yeni annecim nasılsın güzelim
mutahhara sanada merhaba tatlım

aaa hoşgeldin ilgincim :) seni aksamlari görmek ne güzel :) nasilsin? bebiş nasil? resmindeki büyük kizinmi?

esen merhaba canım nasılsın ayaklarını sıcak tut benimde akşamları gazım oluyor ve şişkinlik (

kızlar benim akşamları çok gazım oluyor yaaaa ölecem

canim yürüyüş yap biraz..sol tarafa yatmakta iyi geliyor..

merhaba tatlım teşekkür ederim :))) iyiyim tatlım bebişte iyi resimdeki kızım yağmur :)) sen nasılsın bebiş nasıla.s.:1hug:

oy yerim onu ben..sanki cok daha büyükmüş gibi geliyordu bana :) bu bicirik bişiymiş yaa :)))

bizde iyiyiz cok şükür bebişle birlikte :)

canım beş yaşında cimcimem bizde bebişimle mozart dinliyoruz yürüyüş yaptık eşimle biraz şimdide sizlerleyim:))) yarın izinli olma düşüncesi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…