2009 Mayıs Anneleri

kizlar bu arada organik sac boyasini kullanan oldumu aranizda?? alkolsuz ve amonyaksiz oluyorlar..bana bi tanidigimiz söylemişti..sonra nette araştirdim bi sakincasi yokmuş..sonra eczaneye gittim..onlarda zaten hep hamileler aliyor dedi..3.aydan sonra hiçbir sorun olmaz dediler..hiç kullanan varmi??

canım beş yaşında cimcimem bizde bebişimle mozart dinliyoruz yürüyüş yaptık eşimle biraz şimdide sizlerleyim:))) yarın izinli olma düşüncesi çok güzel

oyyy yesinler onu :) ohh calişanlar için haftasonu gibisi yok tabi :) mozart he normalde severmisin yoksa sadece bebiş içinmi dinliyorsun?

canım iş yerinden bir arkadaşım hamileyken beşinci ayda organik boya ile boyattı saçını bir problem olmadı şimdi bebişi oldu:)))a.s.

canım iş yerinden bir arkadaşım hamileyken beşinci ayda organik boya ile boyattı saçını bir problem olmadı şimdi bebişi oldu:)))a.s.

bende dün aldim..tamamen bitkiselmiş..kina gibi bişey herhalde..daha kullanmadim..ama eczasi tanidikti.rahatlikla kullanabilirsin dedi..doktorumda ilk 3 ay önermiyoruz demişti..sanirim yarin kullancam :)

aslında çok dinlemem ama hamielikte rahatlatıyor bebiş içinde rahatlatıcı tatlım sen sever misin

yok canim ben pek sevmem klasik müziği :)

esen merhaba canım nasılsın ayaklarını sıcak tut benimde akşamları gazım oluyor ve şişkinlik (

iyiyim canım gaz dışında tabiiii:1no2:
ayaklarım sıcakta sürekli abdest alıyorum ya o yüzden sanırım
mutahhara da sola yat demiş soluma hiç yatamıyorum şimdi böyleysem 9.ayda ne yaparım bilmiyorummm

esencim abdest alirken ayaklari mesh et bisüre..zaten ayaklarini yukari kaldirmanda cok dogru degil..corap giy sürekli..evler sicak bile olsa insan bi yerden nem kapabiliyor..

esen merhaba canım nasılsın ayaklarını sıcak tut benimde akşamları gazım oluyor ve şişkinlik (

esencim abdest alirken ayaklari mesh et bisüre..zaten ayaklarini yukari kaldirmanda cok dogru degil..corap giy sürekli..evler sicak bile olsa insan bi yerden nem kapabiliyor..

yok yukarı kaldırmıyorum zaten de ama mesh etmek mantıklı ben kendime bir mesh ayakkabısı alayımmmmirmirmirmir

iyiyim canım şükürler olsun yarın ayrıntılımız var bebişimin iyi olduğunu duyarsam çok daha iyi olacağım Allahın izniyle a.s.a.s.

inşallah cnm benim..allahın izniyle güzel hbrler alırsın inşallah..

inşallah cnm.yoksa bebişim çok iyi :)))) allahtan
Gözün aydın canım plesantan çıkmış yukarı çok sevindimhihoyyythihoyy

yaa umudum pek yoktu ama valla çok sevindim.yasaklar kalktı :):)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :)))
fulyacım çok sevindim bebişin iyi olmasına ve plasentanın yukarı çıkmasına
yeni annecim nasılsın güzelim
mutahhara sanada merhaba tatlım

iyi akşamlar cnm..saol cnm arkadasım..

merhaba tatlım teşekkür ederim :))) iyiyim tatlım bebişte iyi resimdeki kızım yağmur :)) sen nasılsın bebiş nasıla.s.:1hug:

canım beş yaşında cimcimem bizde bebişimle mozart dinliyoruz yürüyüş yaptık eşimle biraz şimdide sizlerleyim:))) yarın izinli olma düşüncesi çok güzel

kuzuum allah bağışlasın maşallah...

fulyacım yasakların kalkması süper ya benimde 12. haftada kalkınca çok mutlu olmuştum ama hala minibüse binmiyorum yürüyüşte yasak çalışırkende müdürüm sürekli otur kalkma diyooo
tüp bebek olunca ve 4. deneme olunca milletin ödü kopuyooo

İyi Geceler Kızlar
a.s.a.s.

MUTAHHARACIM ve ILGINCIM, teşekkürler kızlar iyiyiz biz oğluşumla :CüvCüv:

Forumları geziyordum şimdi,yarın doktor randevumuuz var,Doktor teyzesi oğluşumun yakışıklı resmini vercek,heyecanlıyımmm
Sonrada bebek mağazalarını gezicez eşimle,bebek arabası marka ve fiyatlarına bakıcaz,
Kızlar bu arada herkes baston alüminyum olanlar daha kullanışlı demiş,hafiflik bakımından,siz ne düşünüyorsunuz??

yeni anne inşallah güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz tatlım
arabaya gelince iki kat olanları annenin tek başına açıp kapaması cidden zor oluyo ablamdan biliyorum diğer ablam baston gibi kapananlardan aldı bir eliyle kızını utup diğer eliyle arabayı taşıması çok kolay oluyor açıp kapaması da tabii mcloren di ablamın kii bende baston olanlardan alıcam inşallah

cnm dikkat et tabi..bak yarıladık valla.maşallah hepimize:) benim normal gebelik ama ilk düşük olmustu bundan 4 5 ay önce kadar.ondanda tabi bi korku hep vardı baslarda.ama cok şükür cnm şimdi iyi.

cnm dikkat et tabi..bak yarıladık valla.maşallah hepimize:) benim normal gebelik ama ilk düşük olmustu bundan 4 5 ay önce kadar.ondanda tabi bi korku hep vardı baslarda.ama cok şükür cnm şimdi iyi.

sevindim canım ya senin adına ama yine de dikkatli ol iş falan yapmaa hayırlısıyla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Birde baston her yere sığabiliyor diye düşündüm canım,mesela minibüse binsen katlayıp yanına bile koyabilirsin,helede hafifse deyme keyfime:CüvCüv:
Çok kullanışlı olur bence..

bende o boston olanlardan düşünüyorum anim..gerçekten cok kullanişli olyorlar..tek basina heryere gidebilirsin onunla :)

bende o boston olanlardan düşünüyorum anim..gerçekten cok kullanişli olyorlar..tek basina heryere gidebilirsin onunla :)

Canım bi arkadas var benim,ona kızını oturtuyor,öyle pazara gidiyor düşün,aldıklarınıda kol tutma yerlerine takıyor,ama onlardada benim aklıma takılan acaba tekerlekleri sağlamlığı falan bebişin kilosuna dayanırmı?sonuçta kilo alcak bu minnoşlar:ecrin_bebek:

dayanır ya ama markası iyi olanlardan tekeri de biraz büyük olanardan almak lazım

kızlar komedi dükkanı başlamış ben onu izliyce görüşürzzzz yarın sizi seviyorum bebişleri daha çok amahihoyyythihoyyyt

merak etme canim..tosun olana kadar taşiyorlar..benim kuzenlerimin 2 tane puseti vardi..biri bu kocaman olanlardan digeri baston..baston olanla 2 cocuk büyüdü digeri küçük çocuga kalmadi bile

Görüşürüz canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…