2009 Mayıs Anneleri

merak etme canim..tosun olana kadar taşiyorlar..benim kuzenlerimin 2 tane puseti vardi..biri bu kocaman olanlardan digeri baston..baston olanla 2 cocuk büyüdü digeri küçük çocuga kalmadi bile

Emektar baston:dance:

Kızlar birde park yatak düşünüyorum ben ama sanırım park yatağın içine alınacak olan yatak sadece alt katında kullanılıyormuş (yada ben yanlış anlamışta olabilirim) üst kata ayrı birşey daha almak gerekiyormuş bebişi yatırmadan önce, ondan bi kafam karıştı acaba ne diye alıcaz üst kata konan zımbırtıyı?

park ytak hakkinda hiçbir fikrim yok canimcim :) ben sepet düşünüyorum oyuzden hiç araştirmadim nedir ne degildir diye :)

kizlar ben kaciyorum..gene cok oturdum :) öptüm hepinizi kocaman :) yegenlerimide öptüm Şeniz hoşçakalinnnnnnnnnnnnn

park ytak hakkinda hiçbir fikrim yok canimcim :) ben sepet düşünüyorum oyuzden hiç araştirmadim nedir ne degildir diye :)

Canım sepetten 6. aydan sonra düşme tehlikesi oluyor demişler,kendini kaldırıyomuş bebecik Allah korusun:Saruboceq:

kizlar ben kaciyorum..gene cok oturdum :) öptüm hepinizi kocaman :) yegenlerimide öptüm Şeniz hoşçakalinnnnnnnnnnnnn

İyi geceler canıma.s.

FULYACIM,park yatak düşünüyorum ben çünkü hem odadan odaya taşınabiliyor,hem bebiş büyüyünce katlanıp kaldırılabiliyor,hem 2 kademeli bebek ayaklanmaya baslayınca alt kademesine geçilerek derinleştirilmiş oluyor,ama tek sorun görüntüsü,çadır gibi yaa

Kızlar bende yatar,size iyi geceler a.s Çok oturup yeğenlerimi uykusuz bırakmayın olurmusengözlerimebaksanab,
Öptüm hepinizia.s.a.s.

hayır cnm bende baslamadı .hiç yok su anda.ama annemdede hiç olmamıs mesela. 4 cocuk doğurmus ama..ve ben birsey sürmeyede baslamadım cnm daha..sende?

Kızllllaaaaaarrrrrrrrrrr uyudunuzmu ben bugün yazışırken uyuyakalmışım.Uyandığımda saat 9 u geçiyordu.Eşim gelincede bilgisayar malum onunn oluyor eskiden kumanda kavgaları olurmuş ya şimdi bilgisayar.şimdi uyududa aldım ama herkes uyumuş.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyNe yapalım iyi uykular kızlar ve tatlı bebişlermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın kızlar,2 gün önce gece bacağıma giren krampla uyandım.çok kötü bişey,mağnezyum eksikliğinden oluyormuş,sizlerdede aynı sorun var mı acaba? umarım olmaz

günaydın kızlar:) az önce alışverişten döndük kocişle. sabah sabah iki çizme aldım kendime ortopedik:)

günaydın kızlar,2 gün önce gece bacağıma giren krampla uyandım.çok kötü bişey,mağnezyum eksikliğinden oluyormuş,sizlerdede aynı sorun var mı acaba? umarım olmaz

maden suyu iç çok faydası oluyor. birde muz yee.. kramplara birebir..

hayır cnm bende baslamadı .hiç yok su anda.ama annemdede hiç olmamıs mesela. 4 cocuk doğurmus ama..ve ben birsey sürmeyede baslamadım cnm daha..sende?

Ara ara bebek yağı sürüyorum bendede daha belirgin bişey yok,ancak annemde var, bendede oluşabilir vücudumda müsait sanki... poffff-tatlicadiarzu-

arkadaslar ben hamile kalmadanda 2 cm boyunda miyomum vardı hamile kalınca 4 cm oldu ve doktor plesentanın karşı duvarında dedi ve artık beslenmiycek dedi ve büyümesi durmuşdu şimdi çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve baktı plesantayla yan yana ve 6 cm olmuş dedi erken doğum riskin var dedi kanlı akıntım olunca acil hemen hastaneye yatıcaksın dedi birde 2 gün önden gidiyordu bebek şimdi 2 gün gerilemiş yani toplam 4 günlük gerileme var yorum yaparsanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum((

Mayıs anneleri çatlakları başlayanlar var mı?

canım benım goguslerımde hafıf hafıf basladı ne yazıkki.....

canım benım ya..okur okumaz sok oldum yaaa...sastım kaldım yani...gebelıkle beraber bu kıstler mıyomlar kuculuo dıe duymustum oysa...senın durumun farklı bıraz ama iiş yerrınde bı arkadasın kıstı vardı hamıleyken...ve bılmeden hamıle kaldı..bebk 8 haftalıkken dr a gıttı we 10 haftalıkken rahım içinde bebekte varken dr amelıyatla o kıstı aldı,hemde bebişe hiç narkoz falan gıtmeden.sımdı oglu 1,5 yasında....
senın mıyomununda dahada buyume ıhtımalı kalmamışken nasıl buyumus bu 4cm den 6cm eCADIARZUtek yolu kanamayı beklemekmıymışacaba...
bebektekı gelışım gerılıgı için gene burda okumustum dr lar ilac werıolarmış bırde ıgnesımı ne warmıs...yanı ole kafaya takılacak bişi deil..bazı hamılelerın bebeklerı 1 hafta falan gerıden gelıomus canım...
sen bıtanem erken dogum olmaması kanamanın gelmemesı için elınden gelenı yap...yat hiç kalkma...tasıyabıldıın kadar tası bebişini...erken dogum olsa da bebişler artık hayatta uzulme...arkadasım 6 aylık dogum yaptı oglu suan 9 aylık tosuncukkkkka.syanı bırcok ornek war karsımızda bak olumlu gıden...sende kotuyu dusunup içinide bebişinide uzme nooolurrr...hepberaber dua edelımmm meleğine...sana sıkı sıkı tutunsun ole sabırsızlanıpta erkenden gelmesın dıye...sanada bol ıstırtahat...dr da soledı dımı napman gerektıgını?

arkadaslar merhaba
ezgi o bacak krampları bende de oluyor birkac gundur ..yediklerimede dikkat ediyorum ama ...
ilk hamileligimde olmamıstı

cnm doktor dua et dedi bişey demedi ne desin sadece daha büyük miyomu olan bi hastam sorunsuz doğurdu inş sende öyle olursun dedisenağlama agrılarım devam ediyor rapor verecekdi ama ben öğretmenim 2 hafta sonra zaten tatile giriyoruz o yüzden almadım bu miyom daha büyürmü ondan korkuyorum inş büyümez acaba o içdiğim kan ilaçlarımı besledi bu miyomusenağlama bebegin gelişimi hakkında olumsuz yorum yapmadı 2 gün önce 2 gün geri çıkar böyle önemsiz dedi bilmiyorum ama erkken çıkarken o çok iyi falan diyodu üff ya korkuyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum birde anlamadıgım benim miyom plesantenanın karşı duvarındayken şimdi nasıl yanyana gelmiş anlamadım damarlanma yapmış ve kanla beslenmiş dedi doktor ama bunun için ilaç vb. bişey yokmuş doğumun başlarsa acile yatırcaz seni dedi o kadar off ya o zamanda bebegimi kaybederimsenağlamasenağlama

canım benım ya...
off bebişini kaybetmeyı dusunme...ii dusun ii olsun ....sen yat bence hiç kalkma...keske alsaydın rapor 2 hafta 2 hafta canım ya...gıtmezdın işe.buyuyunce plesantayla yanyana gelmış olabılırr..kı buyudukce bebiş için yer daha d daralıodur..kan hapını bıralksaydın cunku mıyom tarzı seyler kanla beslenıo tabı dr bılır iisinide dogal yollarla pekmez falan içseydın kan için...canım inşallah o dedıın olmaz...kotu dusunme emi unutmakı bebişinde etkılenıo we suan 20 haftayı gectın dımı?tkvımınde ole gosterıo...bır ıkı ay sonra erken dogum için risksız donemde olcaksın..6 7 aylıkbebişler yasıo en kotu ıhtımalle bole dusun canım ya...
tabı bole de omaz ınşallah we dr un eddıı gıbı mıyomu olan hastaları gıbı rahat rahat dogurursun melegını vaktı geldıınde inşallh...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…