2009 Mayıs Anneleri

senağlama çok geçmiş olsun ya... sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

kızlar merhaba aksam saat 6 dan sabaha kadar deliksiz uyudum
verlin seruma ne kattılarsa artık uyuttu durdu sadece 3 kere tuvalete gittim 2 şişe serumla düşünün ama içine baya vitamin vermiş doktorum ....yiğnim öle dedi...gece sürekli kontrol etmişler damr yolundan bulantı iğnesi yaptı işe gitti ama buna rağmen sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı bugün saat 5 de devam edecez seruma bebeklerim iyi ömerim debbüklüyor
yiğenim bayram ediyolar dünya kadar vitamin yolladık diyor...
şimdilik iyiyim ama 1-2 gün daha serumla beslenmeye devam edeceğiz...
halam annem şaşkın kızım hepimiz kustuk ama senin gibi olmadık
sağ sağlim doğur şu bebekleri diyolar tek mutluluğum bir iki tekme hee bide annemin çeyizleri bebelere alıyor diktiriyorr...........

benisec2 cnm çok geçmiş olsun valla mayıs annelerimiz çok zorlu geçiriyor
diğer annişlerimiz çok iyi olsun ....hasta olanlarada rabbim şifa versin şifamızı versin

canım benim oğluşum 1 hafta geriden gidiyor ama dr teleşlanma olur böyle şeyler dedi... inşallah bebeğine bir şey olmayacak stres yapmamaya çalış

cnm doktor içme demedi kan ilaçlarını birde bende kansızlık var çünkü o yüzden içiyorum 20 gün kadar sonra tekrar gidicem bakalım inş büyümez ya 6. aydan sonra doğan her bebek mutlaka yaşıyormu? burdan tüm arkadaslara sesleniyorum lüntfen ben ve bebegim için dua edin erken doğum olmasın miyom büyümesin artık hiç lütfennnnsenağlama

BENISEC2 canım ya sen bıde baska bır dr da falanmı gıtsen acaba?
hanı bırde dıer dr un dedını bı dınlersın...sonucta dr lara ne kadar da guvensek hataları olan yada bır cok hekım war...hanı bılgı için baska bı dr dahamı gıtsen dıorum..kı ıstanbul gıbı bır yerde secenekte coktur..yanı bu dr un en azından bıraz daha rahatlatması falan gerekırdı senı...ne bılıım ya ,ben 7 haftalık bebişimi kaybedttım zor toparlandım dusun yanı....yarısını atlatmısken.....bence gıt sen canım ya,aklım sende kalcak bugun,işe gıtcem 4 te,iş yerındekı kızlara falanda sorıım bakımm ne bılım en azından bızden daha tecrubelıler onlar,coluk cocuk sahıbı cogu...onlarda bı yorum yapar heralde ....:çok üzgünüm:
sen moralını yuksek tut ve dıkkat et kendıne.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım benım arkadasın 2 oglu war bırını 6,5 aylık dıerınıde 6 aylık falna dogurdu yanılmıosam..premature bebektı her ıkısıde...sukurkı yasadı ıkısıde ve gayet saglıklılar sımdı..işe gıdınce ona sorcam bende....o baya bılgılı bu erken dogumlar hakkında...onun ıkı bebişide yasadı..dogunca kuvezde falan kaldılar ama suan bırı 9 yasında dıerı 8 aylık falan...onun rahımde orun wardı daha fazla tasıyamıordu bebişi.....

Son düzenleme:
birsencim geçmiş olsun ama senin yatman gerekmiyor mu kalkmışsın bilgisayar başına... aman dikkat et insan içindeki kıpırtıları duyunca çok rahatlıyor. evet mayıs anneleri olarak çok rahat değiliz ama inşallah sonumuz güzel olacak

canım tüm dualarımız seninle bence de bir doktora daha görün istersen. ayrıca 6 aylık doğup yaşayan çok bebek var lütfen kötü düşünmemeye çalış kendin ve bebeğin için

sor cnm ya belki bi bilen bi faydalı bişey söyleyen çıkar inş tabii ya başka doktora gitmeyi bende düşündüm en azından bilgi almak için ama eşim ve annem karşı çıktılar her doktor kendine göre yorum yapıyor ve düğer doktoru çürütmek için yani kendini begendirmek için bir sürü şey söylüyorlar bu iyi doktor buna güven ve ne derse yap dediler bilmiyorum gerçekdende ben çok doktor gezdim zaten bu bebegim tedaviyle oldu bu kadın sayesinde bilmiyom ya şuan aglamakdan başka ve dua etmekden başka elimden bişey gelmiyor sanırım 37. haftaya kadar diken üstünde olucam inş 37. haftaya girebilirim o zaman sorun olmazmış çünkü bakalımsenağlamasenağlama

benisec2 canım bende seni merak ediyordum canım nolur içini rahat tut iyi şeyler düşün miyomu olupta sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kişi var. keşke rapor alsaydın canım dualrımız seninle .sağlıkla kucağına bebeğini alırsın inşallah canım yat hiç kalkma kendini yorma sakın canım

dırımkızı canım şimdi iyi olmana çok sevindim oğlunda mutlu demekki tekmelerini sağlam atıyorkaydirigubbakcemile3

bısencım gecmiş olsun canım...
ii olmana sevındım...serum merum beslensınde tosuncuklar.....sag saglım laımda meleklerımızı bask bişi istemıoz saten...bırsencım,benısec2 ye tum yatn annelere,sorunu olan olmayan her bebiş bekleyen anneye duacıyız ....rabbım meleklerımızı bıze bagıslasın....sıkı sıkı tutunsunlar bıze....acılarını gostermesın rabbım...
ben cıkıorum kızlar ıse gıtcem..benim tosun acıktı once bişiler yiyim...
benısec2 aklım sende mutlaka hbr wer bı gelışme olursa...bende bugun ogrenıım ınşallah yarın yazarım sana...keske bı gıtseydın canım ya bu dr da ııdırde ne bılım hanı bılgı için... tabı karar senın annende esınde haklı her dr un yorumu ayrı...belkı için dahada rahatlardı.....opuorum kıslar hepınızı,meleklerımızı....ii bakım tosunlara prenseslere....benısec2 kotu dusunme coık stres yapma,hersey daha ii olacak....:))

kızlar ben hep yatıyorum merak etmeyin laptopu sehapaya koyuyorum yattığım yere yatağa doğru çekip yazıyorummm ........ben hiç kalkmıyorum sadece tuvalete alkıyorumm

ya doktor bana yat demedi ama ben genede istirahat halindeyim yani okulda biraz hareketliyim yoksa evde az yürüyüşler yapıp yatıyorum yada oturuyorum netten baktımda miyom olayına yani napıyım hep kötü şeyler yazıyo dahada üzüldüm yarabbi sesimi duyup oğlumu bana bağışlar inş her gece dua edicem sizde ederseniz sevinirim çok sağolun desteginiz için toplam 17 haftam var 37. haftaya ulaşmaya her bir haftayı tek tek sayıcam inş sorunsuz hallolur herşey takıycam kafaya doktordan ilk gelince öyle moralim bozuldu sadece sizide üzdüm kusuruma bakmayın

canım,aslında bende onu merak ediyorum ama hep unutuyorum doktora sormayı. kuaförün bi tanesi; tamam boya organik ama içine katılan şey var ya, işte bütün boyalarda aynı. kimyasal madde yani dedi. bende kararsız kaldım. sonra pişman olmamak için yapmadım.
Canım sepetten 6. aydan sonra düşme tehlikesi oluyor demişler,kendini kaldırıyomuş bebecik Allah korusun:Saruboceq:

canım bende sepette yatıracam oğluşumu. ama zaten 6. aya kadar. sonra sığmazki satenkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,2 gün önce gece bacağıma giren krampla uyandım.çok kötü bişey,mağnezyum eksikliğinden oluyormuş,sizlerdede aynı sorun var mı acaba? umarım olmaz
ben sürekli kullanıyorum magnezyum. ama bi kere bende de oldu.offf çok fena oluyor. 3 gün geçmedi ağrısı. bi daha olmadı çok şükür!
canım çok geçmiş olsun. inşallah bir problem olmadan kollarına alırsın yavrunu. dualarımız seninle!
canım,geçmiş olsun. neyse öyle ya da böyle besleniyor bebişlerin. bu arada sen hep ömerinden bahsediyorsun.alişin hiç tepiklemiyor mu? ya da bebişler ikiz olunca,hiç yer değiştirmiyor mu? nerden biliyosun Ömer hangisi Ali hangisi? merak ettim de
canım ne kusura bakması? bu forum ne için var? sadece mutluluklarımızı paylaşmayacağız,tabiki üzüntülerimizi de paylaşıp acılarımız hafifleteceğiz. Allah daha büyük dert vermesin bitanem. bak çok şükür meleğin hala seninle! 1 ay daha sıksa dişini, 6 aydan sonra Allah'ın izniyle yaşıyorlar.

bu arada kızlar, bende doktora gittim bu sabah. güya ayrıntılı ultrasona girdik. 5 dakika sürmedi. ne kemiklerini saydı,ne parmaklarını. her zamanki gibi, kafası, karnı, bacak kemiği filan:dilcikar: ama başka alternatifim yok burda:1no2: acaba 2 hafta sonra memlekete gittiğimde orda bi daha gitsem, çok mu geç olur ki? bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar bakılıyordu.
neyse herşeye rağmen oğluşum iyiymiş. 420 gr. olmuş teyzeleri. ben birden kilo almaya başladım ama neyseki oğluşum da büyüyor:) artık hareketlerini de daha net hissediyorum. ultrasonda da bacak bacak üstüne atmış yatıyordu bende tembel oğlumsırnaşık şey

benisec canım kötü düşünme lütfen inşallah bir şey olmayacak ve zamanı gelince hepimiz doğuracağız bebişlerimizi
ama çok hareket etme ve yemene dikkat et canım hakkımızda hayırlısı

kızlar ben hep yatıyorum merak etmeyin laptopu sehapaya koyuyorum yattığım yere yatağa doğru çekip yazıyorummm ........ben hiç kalkmıyorum sadece tuvalete alkıyorumm
aman canım dikkat et vallaha öpüyorum oğluşlarını:)

internetten çok araştırma insanın morali bozuluyor. böyle durumlarda elden bir şey gelmiyor ağlayıp üzülüp boşuna üzüyoruz bebeklerimizi. inşallah hayırlısıyla bebişini alacaksın kucağına hep iyi düşünmeye çalış. bizler hep tesadüf eseri olmuşuz annelerimiz kaç kez dr yüzü görmüş. sadece inan her şeyin güzel olacağına

maden suyu iç çok faydası oluyor. birde muz yee.. kramplara birebir..
teşekkür ederim canım.maden suyunuda hiç sevmem ama her gün içmeye razıyım.muza bayılırım onuda kısıtlı yemem lazım,hem kilo bakımından hemde hamilellik şekerinden dolayı:teytey:

boşver canım iyiyse sorun yok ama anlıyorum seni insan yine de görmek istiyorr
sen ilçedeydin di mi antep maraşa yakın oraya gitseydin keşke merakın giderdi

oh maşallah kocaman olmuş seninki :teytey: benim her gidişimde dr aynı şeyleri yapıyor sadece bu kez kemiklerini saydı beynindeki sıvı miktarını ölçtü. sende ne yaptı. beynine baktı mı

cnm alişim oynuyor ama ağırdan satıyor sanmıyorum yer değiştiriklerini nasıl itecekler keselerini bilmemki o kadar gürültü yok içeride taa başından beri ömer solda oyanak ali sağda ağır öle hissediyorumm yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…