maraş merkeze gitsem,orda da vardır ayrıntılı. ama maraş bile 2 saat bize. mesafeyi geçtim, arada bir püren geçidi var kii,yazın bile tehlikeli,kışın her yer buzzzzkafamçokkarıştıboşver canım iyiyse sorun yok ama anlıyorum seni insan yine de görmek istiyorr
sen ilçedeydin di mi antep maraşa yakın oraya gitseydin keşke merakın giderdi
yok yaa ne beyni! sadece kafasını ölçtü,karnının çevresini ölçtü,bide bacak boyu ve kilosu.yani herzaman yaptığı şeyler. netten baktım 23. haftaya kadar yapılıyormuş ayrıntılı inceleme. memlekete gittiğimde yaptırım belki geç oldu demezlerse. 2 haftam vardelikafaduldenoh maşallah kocaman olmuş seninki :teytey: benim her gidişimde dr aynı şeyleri yapıyor sadece bu kez kemiklerini saydı beynindeki sıvı miktarını ölçtü. sende ne yaptı. beynine baktı mı
cnm alişim oynuyor ama ağırdan satıyor sanmıyorum yer değiştiriklerini nasıl itecekler keselerini bilmemki o kadar gürültü yok içeride taa başından beri ömer solda oyanak ali sağda ağır öle hissediyorumm yanii
maraş merkeze gitsem,orda da vardır ayrıntılı. ama maraş bile 2 saat bize. mesafeyi geçtim, arada bir püren geçidi var kii,yazın bile tehlikeli,kışın her yer buzzzzkafamçokkarıştı
yok yaa ne beyni! sadece kafasını ölçtü,karnının çevresini ölçtü,bide bacak boyu ve kilosu.yani herzaman yaptığı şeyler. netten baktım 23. haftaya kadar yapılıyormuş ayrıntılı inceleme. memlekete gittiğimde yaptırım belki geç oldu demezlerse. 2 haftam vardelikafadulden
senin iki tane,biri dursa öteki oynar:dance: benim oğluşum bi uyuşuk bi uyuşuk babası gibi! tam pijama erkeği olacak bu da:roflol: bugün ultrasonda yine ayak ayak üstüne atmış yatıyordukaydirigubbakcemile
arkadaslar ben hamile kalmadanda 2 cm boyunda miyomum vardı hamile kalınca 4 cm oldu ve doktor plesentanın karşı duvarında dedi ve artık beslenmiycek dedi ve büyümesi durmuşdu şimdi çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve baktı plesantayla yan yana ve 6 cm olmuş dedi erken doğum riskin var dedi kanlı akıntım olunca acil hemen hastaneye yatıcaksın dedi birde 2 gün önden gidiyordu bebek şimdi 2 gün gerilemiş yani toplam 4 günlük gerileme var yorum yaparsanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum((
güzel anneler ben çıkmalıyım akşam yine girerim görüşürüzzz
arkadaslar ben hamile kalmadanda 2 cm boyunda miyomum vardı hamile kalınca 4 cm oldu ve doktor plesentanın karşı duvarında dedi ve artık beslenmiycek dedi ve büyümesi durmuşdu şimdi çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve baktı plesantayla yan yana ve 6 cm olmuş dedi erken doğum riskin var dedi kanlı akıntım olunca acil hemen hastaneye yatıcaksın dedi birde 2 gün önden gidiyordu bebek şimdi 2 gün gerilemiş yani toplam 4 günlük gerileme var yorum yaparsanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum((
ocak 25'te 23+5 oluyorum. ve memlekette oluyorum. şansımı denerim. olmazsa da artık inşallah dualarımız kabul olur:Saruboceq:İyi akşamlar kızlar,
Ben gelene kadar kaçmış herkes,bugün ultrasona girdik doktor teyzemiz bu şeferde kafasının çevresini foto diye verdi yaa bi daha omurilik kafa çevresi gibi yerlerini verirse söylicem artık düzgün bi resmini ver su çocuğun bana diyeklava:
sonra bebiş dükkanlarnı gezdik,dayanamadık 5li zıbın seti aldık oğluşuma,sizde görün diye önceden aldığım çoraplarla birlikte resmini koydum,masallah deyin canlarım olurmu,öptüm hepinizia.s.
Canım üzülme sen,Allah korur masumunu,inşallah tam zamanında kucaklarsın bebişini tatlım,sen dinlen gitme okula falan,rapor al bişeyler yap gitme
İnşallah büyümez şu miyomda, bebişin iyi olur canım...Dua et bol bol..
CERENCİM,baska bi yere yaptır canım ya,birkaç saat yakınlıktaki başka bir şehirde yaptır mesela,önemli bu çünkü,herşeyine bakması lazım doktorun
2 hafta sonra 24 haftalık oluyorsun canım,23. hafta son diye biliyorum ben..
İyi akşamlar kızlar,
Ben gelene kadar kaçmış herkes,bugün ultrasona girdik doktor teyzemiz bu şeferde kafasının çevresini foto diye verdi yaa bi daha omurilik kafa çevresi gibi yerlerini verirse söylicem artık düzgün bi resmini ver su çocuğun bana diyeklava:
sonra bebiş dükkanlarnı gezdik,dayanamadık 5li zıbın seti aldık oğluşuma,sizde görün diye önceden aldığım çoraplarla birlikte resmini koydum,masallah deyin canlarım olurmu,öptüm hepinizia.s.
Canım üzülme sen,Allah korur masumunu,inşallah tam zamanında kucaklarsın bebişini tatlım,sen dinlen gitme okula falan,rapor al bişeyler yap gitme
İnşallah büyümez şu miyomda, bebişin iyi olur canım...Dua et bol bol..
CERENCİM,baska bi yere yaptır canım ya,birkaç saat yakınlıktaki başka bir şehirde yaptır mesela,önemli bu çünkü,herşeyine bakması lazım doktorun
2 hafta sonra 24 haftalık oluyorsun canım,23. hafta son diye biliyorum ben..
cnm evde daha çok kafayı yerim ya sabahdan beridir şimdiden mahvoldum üzüntüden birde doktor illa demedi işin ağırsa sen bilirsin dedi bende 2 hafta kaldı zaten tatile dedim iyi o zaman agrın olunca otur yat veya dinlen dedi bilmiyorumki üff ya çok mutsuzum acaba kan ilaçlarımı besledi şu miyomu off yasenağlamasenağlama
canım kendini üzme bu kadar. benim eltimde 40 yaşında kazara hamile kaldı. onun da kocaman bir miyomu vardı. sezeryanla doğum yaptığında bebek 37 haftalıktı ve doktor miyomunun bebeğin kafasıyla aynı büyüklükte olduğunu söyledi. artık büyüklüğünü sen düşün. şimdi çocukta, kendi de gayet sağlıklı.arkadaslar ben hamile kalmadanda 2 cm boyunda miyomum vardı hamile kalınca 4 cm oldu ve doktor plesentanın karşı duvarında dedi ve artık beslenmiycek dedi ve büyümesi durmuşdu şimdi çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve baktı plesantayla yan yana ve 6 cm olmuş dedi erken doğum riskin var dedi kanlı akıntım olunca acil hemen hastaneye yatıcaksın dedi birde 2 gün önden gidiyordu bebek şimdi 2 gün gerilemiş yani toplam 4 günlük gerileme var yorum yaparsanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum((
Canım ayakta durunca daha kötü olmayacaksa çalışsanda farketmez tabi,birde üzülürsen belki kötü etkisi olabilir tatlım bu yüzden aklını baska yere yönlendirmeye bak,sıkıntı daha çok zarar verir..Doktor ilaç verdimi peki?
CERENCİM,resimleri suraya ekledim canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...i-bebeklerimize-neler-almaya-basladik-14.html
canım kendini üzme bu kadar. benim eltimde 40 yaşında kazara hamile kaldı. onun da kocaman bir miyomu vardı. sezeryanla doğum yaptığında bebek 37 haftalıktı ve doktor miyomunun bebeğin kafasıyla aynı büyüklükte olduğunu söyledi. artık büyüklüğünü sen düşün. şimdi çocukta, kendi de gayet sağlıklı.
iyi akşamlar kızlar!
benisec canım bence en önemlisi moralini yüksek tutmak. inşallah bişey olmayacak bebeğine. senini için dua ediyorum. kendini üzmemeye çalış (tabi demesi kolay biliyorum ama bebeğin için) sağlığıda yerindeymiş. bu senin mucizen seni bırakmaz sapasağlam çıkacak annesinin karşısına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?