2009 Mayıs Anneleri

benisec canımmm çokk geçmiş olsunn ama böle kendini bırakma hemen herşey Allahtan bi bakarsın herşey yoluna girmişş düzelmiş Allahın izniyle kafanda böle erken doğacak diye odaklama bebişinide üzersin iyi düşün iyi olsun bitanemm dualarımız tabiki seninle a.s.a.s.

benisec cim geçmiş olsun...İnş herşey yoluna girecektir...stres yapmamaya çalış ...bebişine yansıtmamaya çalış cnm..Dualarımız seninle...

Canım geçmiş olsun sen tekrar yeni bir dr a git.Benim geçenlerde doğum yapan arkadaşımında vardı.Hamilelik süresince büyüdü ve tam rahim ağzını kapattı.Bebek plesentanın içinde olduğu için o korumada kalbini ferah tut sonra onun normal doğum şansıda kapandı ve sezeryan oldu 37-38 haftalıktı bir tosun kız doğurdu birde tosun miyomu aldırdı bir daha da olmadı.Korkma Allah ın izniyle birşey olmaz.Şindi 3 hafta öncede oğlu oldu bunda o sorun da olmadı.Sen dikkat et en azından 2. dönem okula gitme kendini yorma zamanın da doğar.

kızlar ben hep yatıyorum merak etmeyin laptopu sehapaya koyuyorum yattığım yere yatağa doğru çekip yazıyorummm ........ben hiç kalkmıyorum sadece tuvalete alkıyorumm
Senle ben canım ya hem yat hem laptopla kanki ol.Seviindim yazdıklarına göre moralinde yerine gelmiş.

Sana devrem demem lazım heralde genelde aynı dönem okuyanlar çalışanlar devrem der bizde hamileliği beraber geçiriyoruz.Canım bebiş iyiyse ayrıntılıya canını sıkma sadece için rahat ederdi.Memleketinde baktırırsın annenlere de heyecan olur hatta kamerayla git ailen falan süper anı olur.O heyecanı beraber yaşarsınız.Ben pişman oldum çocuğa büyüdüğünde gösterirdim unuttuk.
Bu arada senin o geçidi biliyorum şimdi kış tehlikeli olur canım eşim benim Antep li biz yazın giderken bile rüzgarı uçuruyor kışın düşünemiyorum.

Senin bu doktorda bi tutturamadı şu a.s.fotoyu gelicem şimdi ben çekicem valla.

günaydın herkese biz uyuyamadık bebişimle pazar pazar

benisec bitanem çok geçmiş olsun tatlım kalbini ferah tut dualarımız seninle kendini bırakma tatlım bebişin için daha mutlu güçlü olman lazım kendini fazla yorma tatlım

günaydın millet aksamda serum aldım oğluşlarım show yapıyor serumla yaa kıddıklandım ve resmen karnımda nerede olduğunu çözüyorum artık .........çok güsel şuan çok iyiyim bulantı iğnemi yaptı kuzenim öle gitti ........ben iyiyim dünya varmış kusmadan 2 gün roman yazamacam hahaha

Günaydın kızlar,
Ben giderek şişiyom yavs...moralim bozulyo çok,hadi eğer bebiş kilo alıyor olsa dicemki ne güzel bebiş şişiyo diye ama malesef ben şişiyorum hemde korkunç bir hızla

Tutkuncum, bi tutturamadı doktor şu ultrason işini yaa,cidden gıcık olmaya başaldım,yavs bu ikili test değil 3 lü test değilki bana kafa çevresi ultrasonu versin,sonuçta kontrol amaçlı bi ultrason bu,şöyle anlasılır belirgin bir yerini versin ama dimi,el ayak eklemlerini bile verse razı olucamda omurilikle kafa çevresi ne alaka yaaklava:

İyi olduğuna sevindim birsencim,ne güzel besleniyo oğluşlarında,inşallah böyle devam eder:Saruboceq:

kızlar bu arada sanırım site teşekkür butonlarını kaldırmış,butonlar yokkk

günaydın kızlar:)
evet teşekkür butonları yok.
birsencim çok sevindim canım iyi olmana

Canım doğumla ilgili kemikler genişlediği için bu ağrılar normalmiş sıkma canını...

Oooo süper canım ya. Maşallah bebişime... Sıkma canını. Eşinle de düzelir inşallah sorunun. Bebişin iyiymiş , plesanta yukarı çıkmış. Keyfini çıkar...

Canım benim. Çok geçmiş olsun. Ama bu şekilde olup sağlıkla doğum yapan çok arkadaşımız var. Lütfen sıkma canını. Ben eminim ki herşey yolunda gidece ve sen sağ salim alacaksın kuzunu kucağına...

Canım olsun sıkma canını. Kuzun iyiymiş ya boşver. İçin rahat etmezse memlekete gittiğinde tekrar gidersin...

Ben senin o doktorunu var ya klava:

Günaydın canım...

Birsen'cim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Hep böyle güzel gitsin inşallah :1hug:

Günaydın kızlar,
Ben giderek şişiyom yavs...moralim bozulyo çok,hadi eğer bebiş kilo alıyor olsa dicemki ne güzel bebiş şişiyo diye ama malesef ben şişiyorum hemde korkunç bir hızla

Günaydın canım. Olsun bebeişler sağlıkla doğsunda verirlir kilolar...

günaydın kızlar:)
evet teşekkür butonları yok.
birsencim çok sevindim canım iyi olmana

Günaydın canım evet kaldırılmış tşk butonları ya...

Herkese günaydınlar bayanlar... Dün akşam bir arkadaşımın d.günü vardı. Gece 4 gibi yattım. Tabi haliyle ancak kalktım :) Geçmiş mesajları okudum ama karnım fena acıktı. Kızımda acıktı belli. Tekmelemeye başladı. Arkadaşlarımız var misafir olarak. Hala uyuyorlar. Onların uyanmasını bekliyoruz eşimle. Bende bir iki mandalina yiyeyim de bari midemi bastırsın dimi a.s

günaydın mayıs anneleri herkese hayırlı pazarlar
ben erken uyandım ama eşimle kahvaltıya gittik ancak girebildim

kızlar günaydın..az önce kalktık.midem bulanıyor yaaaawww. akşamda kustum.ama çook şükür iyiym.ilk defa bu kadar iyiyim uzun bir aradan sonra.doktorumda bak o kadar sabrettin kaç ay allahta yardım etti dedi :)
pınar seni pazar günü görmek ne güzeelll... kahvaltı etcez birazdan.akşamda arkadaslar vardı bizde.haftasonu kendi evimdeyim.yarın gecerim anneme.zaten eşim haftada 3 gün 12 de gelio gece.yani hasta olmasam bile hamilelikte yalnız kalmak istemiorum o kadar.çook sıkıcı yaa..

yanlız kalmak sıkıcı yaa bende şimdi yanlızım eşim işte annemlere de gidemem araba yok sıkılıcam yani bugün

Günaydın annişlerrr....

Biz de pazar tembelliğiyle geç kalktık..Kahvaltımızı henüz yaptık..
Dün bütün gün evde yoktuk..Bebek kıyafetleri beşikleri ne vaar ne yoksa inceledik bi güsel...Fiyatlar aldık...Bikaç yer daha var görmek istediğim...Kafamda iice şekillendirip ona göre alışveriş yapmak istiyorum..Önce fikir alıp karar vermek sonra alışveriş bana mantıklı geliyorr...Şu anda düşündüğüm bi yer var toptan alışverişi ordan yapalım diyorum..Bölece %40 lara kadar düşecekler fiyatta inş...Öle anlaştık...zevkime göre de şeyler mevcut gibi görünüyo..
Bi tane beşik beğendim çok hoştu..Aslında kullanışlı da..Sonradan farklı bi odaya dönüşebiliyo..Sadece bi beşik ilerde masa yatak ve şifonyer oluyor..Ama eşim biraz büyük dedi...Hem sonra başka şeylere heves ederiz..Sıkılırız belki dedi..Mesela orda arabalı bi yatak gördük..Ay ilerde ne güsel olur diye düşündük hakketten..
Ama 5 yaşına kadar kulanışlı oluyormuş bu beşikler...Sonra kardeşi olur belki Allah nasip eder dimi ona kalır..bi de böle de düşünüyorum..Arada kaldım yane...
Aman sağlıkla dünyaya gelsinlerde inş bebişlerimiz bakalım ilerde neler olacak..
Siz nasıl beşik düşünüyorsunuz kıslaar..Geniş mi küçük mü daha mantıklı olur...

merhaba melincim hayırlı pazarlar
bende senin gibi yapıyorum şimdilik fiyatları öğreniyorum 7. aydan sonrada alışveriş inşallah ben odasını alıcam inşallah çünkü bu tüp bebek olduğu için belki birdaha bebeğim olmaz o yüzden tüm hevesimi almak istyiyorum odasında büyük beşik var sonradan baza oluyor
ayrıca yatak odama da küçük bir beşik alıcam ilk aymlar yanımda yatırmak için bakalım hayırlısı olsun

canımsana da hayırlı pazarlar... en iisini düşünmüşsün..Hem ilk bebişimiz hem ilk heyecanımız...Hevesimizi alalım dime durum elverdikçe...Senin de inş tek olmaz Allah istersen bi daha nasip eder inş...O zamanda kardeşine kalır o cicileri dime...
O büyük beşik bana da mantıklı geldi aslında ama bakalım bakalım bakalım....

ne güzel gezip bakabileceğiniz farklı yerler var bizim burası ufak fazla bir şey yok biz de izmir'e gideceğiz ve balıkesir'e. okulların tatil olmasını bekliyoruz. biz ufak bir beşik almayı düşünüyoruz. bebek odası yapmayacağız henüz. çünkü uzunca bir süre yanımızda tutmayı düşünüyoruz aslında çok güzel bir oda beğenmiştim daha önce izmir'de gemi şeklinde ama daha sonra artık

kesinlikle öyle ilk bebek ilk heyecan .....dediğin gibi eğer ikinci olursa inşallah olur ona kalır bu oda beğendim odasını adamlar indirimi de girmiş çok güzel bir oda takımı 5 parçadan oluşuyor 7 aylıkken eşim gidip alıcak.ama tabi en önemlisi öncelikle b ebişlerimizi hayırlısıyla alalım da kucağımıza hepsi boşş

gunaydınnn canlarrrrr
CERENCİM sabırsızlıkla beklıoduk yafs su ayrıntılıyı...memlekette bıdaha gır bencesen.5. aydan sora gırılıomus bana burda bı sınır solemedıler dr amcamızdan bırdaha ay kontrolumuzde ıstıcem bende,o zaman kadar 26 hafta falan olcaz...

YENI_ANNE canım sevındım oglusun ii olmasına...yahu bızım dr aynı ıkıdır kafa ceresını werıoklava:ne anlıcaksak ondan...onemlı yerı orasıymışşş ole dıo bı dahakıne bende solıcem yeter artık sole yusunu musunu wersınler tosunların...

7774FULYA CIM sevındım tatlım ii olmana....

BIRSENCIM ohoh ascık rahat et yahu sole kusmadan....tekrar baslamaz inşallalhhhh

bisde iiyız teyzeleri oglumla...BENISEC2 canım sen nasılsın?dun sorum kıslara...erken dogum yapan arkadas son bebişi 28 hftaymış ....cogu yasıo dıo..ınşallah buyumez dahada dedıler mıyom için.sen içini rahat tut fıstık....dınlenmelısın bol bol...

yalnız kalmak bu dönemde çok sıkıcı gerçekten benim de eşim yok çalışıyor çok fazla görüşemiyoruz annemlere iniyorum ben de ama evde işler var bugün temizlik yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…