Canım geçmiş olsun sen tekrar yeni bir dr a git.Benim geçenlerde doğum yapan arkadaşımında vardı.Hamilelik süresince büyüdü ve tam rahim ağzını kapattı.Bebek plesentanın içinde olduğu için o korumada kalbini ferah tut sonra onun normal doğum şansıda kapandı ve sezeryan oldu 37-38 haftalıktı bir tosun kız doğurdu birde tosun miyomu aldırdı bir daha da olmadı.Korkma Allah ın izniyle birşey olmaz.Şindi 3 hafta öncede oğlu oldu bunda o sorun da olmadı.Sen dikkat et en azından 2. dönem okula gitme kendini yorma zamanın da doğar.cnm doktor dua et dedi bişey demedi ne desin sadece daha büyük miyomu olan bi hastam sorunsuz doğurdu inş sende öyle olursun dedisenağlama agrılarım devam ediyor rapor verecekdi ama ben öğretmenim 2 hafta sonra zaten tatile giriyoruz o yüzden almadım bu miyom daha büyürmü ondan korkuyorum inş büyümez acaba o içdiğim kan ilaçlarımı besledi bu miyomusenağlama bebegin gelişimi hakkında olumsuz yorum yapmadı 2 gün önce 2 gün geri çıkar böyle önemsiz dedi bilmiyorum ama erkken çıkarken o çok iyi falan diyodu üff ya korkuyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum birde anlamadıgım benim miyom plesantenanın karşı duvarındayken şimdi nasıl yanyana gelmiş anlamadım damarlanma yapmış ve kanla beslenmiş dedi doktor ama bunun için ilaç vb. bişey yokmuş doğumun başlarsa acile yatırcaz seni dedi o kadar off ya o zamanda bebegimi kaybederimsenağlamasenağlama
Senle ben canım ya hem yat hem laptopla kanki ol.Seviindim yazdıklarına göre moralinde yerine gelmiş.kızlar ben hep yatıyorum merak etmeyin laptopu sehapaya koyuyorum yattığım yere yatağa doğru çekip yazıyorummm ........ben hiç kalkmıyorum sadece tuvalete alkıyorumm
Sana devrem demem lazım heralde genelde aynı dönem okuyanlar çalışanlar devrem der bizde hamileliği beraber geçiriyoruz.Canım bebiş iyiyse ayrıntılıya canını sıkma sadece için rahat ederdi.Memleketinde baktırırsın annenlere de heyecan olur hatta kamerayla git ailen falan süper anı olur.O heyecanı beraber yaşarsınız.Ben pişman oldum çocuğa büyüdüğünde gösterirdim unuttuk.bu arada kızlar, bende doktora gittim bu sabah. güya ayrıntılı ultrasona girdik. 5 dakika sürmedi. ne kemiklerini saydı,ne parmaklarını. her zamanki gibi, kafası, karnı, bacak kemiği filan:dilcikar: ama başka alternatifim yok burda:1no2: acaba 2 hafta sonra memlekete gittiğimde orda bi daha gitsem, çok mu geç olur ki? bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar bakılıyordu.
neyse herşeye rağmen oğluşum iyiymiş. 420 gr. olmuş teyzeleri. ben birden kilo almaya başladım ama neyseki oğluşum da büyüyor:) artık hareketlerini de daha net hissediyorum. ultrasonda da bacak bacak üstüne atmış yatıyordu bende tembel oğlumsırnaşık şey
Senin bu doktorda bi tutturamadı şu a.s.fotoyu gelicem şimdi ben çekicem valla.İyi akşamlar kızlar,
Ben gelene kadar kaçmış herkes,bugün ultrasona girdik doktor teyzemiz bu şeferde kafasının çevresini foto diye verdi yaa bi daha omurilik kafa çevresi gibi yerlerini verirse söylicem artık düzgün bi resmini ver su çocuğun bana diyeklava:
sonra bebiş dükkanlarnı gezdik,dayanamadık 5li zıbın seti aldık oğluşuma,sizde görün diye önceden aldığım çoraplarla birlikte resmini koydum,masallah deyin canlarım olurmu,öptüm hepinizi
günaydın millet aksamda serum aldım oğluşlarım show yapıyor serumla yaa kıddıklandım ve resmen karnımda nerede olduğunu çözüyorum artık .........çok güsel şuan çok iyiyim bulantı iğnemi yaptı kuzenim öle gitti ........ben iyiyim dünya varmış kusmadan 2 gün roman yazamacam hahaha
bu arada cok sukur bizde iyiyiz kizlar..sadece biraz agrim var..alt kisimlarda kemiklerim agriyor gibi..inşaAllah bişey yoktur..detayli ultrasondan bu yana kendi doktoruma gitmedim hala..1 haftadir yani..haftaya gidicem inşaAllah..zirt pirt doktora gitmek istemiyorum artik..
kızlar ben geldi... çok birikmiş aradan secmece okudum :)
burcu cnm benim tekrar tesekkürler tatlım..
bugun doktora gittim kızlar.plesentam yukarı çıkmıs..çok iyi dedi doktorum..bebişim tam 21 haftalık.440gr.23 cm boyundaymış.hersey yolunda yani... :):) allahtan bebişim iyi onun dısında 1 haftadır kötüyüm moralim sıfır.eşimden yana..amaaaan neyse..
sizlerde iyisinniz okuduğum kadarıyla.. iyi ki siz varsınız...
arkadaslar ben hamile kalmadanda 2 cm boyunda miyomum vardı hamile kalınca 4 cm oldu ve doktor plesentanın karşı duvarında dedi ve artık beslenmiycek dedi ve büyümesi durmuşdu şimdi çok karın ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve baktı plesantayla yan yana ve 6 cm olmuş dedi erken doğum riskin var dedi kanlı akıntım olunca acil hemen hastaneye yatıcaksın dedi birde 2 gün önden gidiyordu bebek şimdi 2 gün gerilemiş yani toplam 4 günlük gerileme var yorum yaparsanız sevinirim çok üzgün ve mutsuzum((
bu arada kızlar, bende doktora gittim bu sabah. güya ayrıntılı ultrasona girdik. 5 dakika sürmedi. ne kemiklerini saydı,ne parmaklarını. her zamanki gibi, kafası, karnı, bacak kemiği filan:dilcikar: ama başka alternatifim yok burda:1no2: acaba 2 hafta sonra memlekete gittiğimde orda bi daha gitsem, çok mu geç olur ki? bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar bakılıyordu.
neyse herşeye rağmen oğluşum iyiymiş. 420 gr. olmuş teyzeleri. ben birden kilo almaya başladım ama neyseki oğluşum da büyüyor:) artık hareketlerini de daha net hissediyorum. ultrasonda da bacak bacak üstüne atmış yatıyordu bende tembel oğlumsırnaşık şey
İyi akşamlar kızlar,
Ben gelene kadar kaçmış herkes,bugün ultrasona girdik doktor teyzemiz bu şeferde kafasının çevresini foto diye verdi yaa bi daha omurilik kafa çevresi gibi yerlerini verirse söylicem artık düzgün bi resmini ver su çocuğun bana diyeklava:
sonra bebiş dükkanlarnı gezdik,dayanamadık 5li zıbın seti aldık oğluşuma,sizde görün diye önceden aldığım çoraplarla birlikte resmini koydum,masallah deyin canlarım olurmu,öptüm hepinizia.s.
günaydın herkese biz uyuyamadık bebişimle pazar pazar
benisec bitanem çok geçmiş olsun tatlım kalbini ferah tut dualarımız seninle kendini bırakma tatlım bebişin için daha mutlu güçlü olman lazım kendini fazla yorma tatlım
günaydın millet aksamda serum aldım oğluşlarım show yapıyor serumla yaa kıddıklandım ve resmen karnımda nerede olduğunu çözüyorum artık .........çok güsel şuan çok iyiyim bulantı iğnemi yaptı kuzenim öle gitti ........ben iyiyim dünya varmış kusmadan 2 gün roman yazamacam hahaha
Günaydın kızlar,
Ben giderek şişiyom yavs...moralim bozulyo çok,hadi eğer bebiş kilo alıyor olsa dicemki ne güzel bebiş şişiyo diye ama malesef ben şişiyorum hemde korkunç bir hızla
günaydın kızlar:)
evet teşekkür butonları yok.
birsencim çok sevindim canım iyi olmana
kızlar günaydın..az önce kalktık.midem bulanıyor yaaaawww. akşamda kustum.ama çook şükür iyiym.ilk defa bu kadar iyiyim uzun bir aradan sonra.doktorumda bak o kadar sabrettin kaç ay allahta yardım etti dedi :)
pınar seni pazar günü görmek ne güzeelll... kahvaltı etcez birazdan.akşamda arkadaslar vardı bizde.haftasonu kendi evimdeyim.yarın gecerim anneme.zaten eşim haftada 3 gün 12 de gelio gece.yani hasta olmasam bile hamilelikte yalnız kalmak istemiorum o kadar.çook sıkıcı yaa..
Günaydın annişlerrr....
Biz de pazar tembelliğiyle geç kalktık..Kahvaltımızı henüz yaptık..
Dün bütün gün evde yoktuk..Bebek kıyafetleri beşikleri ne vaar ne yoksa inceledik bi güsel...Fiyatlar aldık...Bikaç yer daha var görmek istediğim...Kafamda iice şekillendirip ona göre alışveriş yapmak istiyorum..Önce fikir alıp karar vermek sonra alışveriş bana mantıklı geliyorr...Şu anda düşündüğüm bi yer var toptan alışverişi ordan yapalım diyorum..Bölece %40 lara kadar düşecekler fiyatta inş...Öle anlaştık...zevkime göre de şeyler mevcut gibi görünüyo..
Bi tane beşik beğendim çok hoştu..Aslında kullanışlı da..Sonradan farklı bi odaya dönüşebiliyo..Sadece bi beşik ilerde masa yatak ve şifonyer oluyor..Ama eşim biraz büyük dedi...Hem sonra başka şeylere heves ederiz..Sıkılırız belki dedi..Mesela orda arabalı bi yatak gördük..Ay ilerde ne güsel olur diye düşündük hakketten..
Ama 5 yaşına kadar kulanışlı oluyormuş bu beşikler...Sonra kardeşi olur belki Allah nasip eder dimi ona kalır..bi de böle de düşünüyorum..Arada kaldım yane...
Aman sağlıkla dünyaya gelsinlerde inş bebişlerimiz bakalım ilerde neler olacak..
Siz nasıl beşik düşünüyorsunuz kıslaar..Geniş mi küçük mü daha mantıklı olur...
merhaba melincim hayırlı pazarlar
bende senin gibi yapıyorum şimdilik fiyatları öğreniyorum 7. aydan sonrada alışveriş inşallah ben odasını alıcam inşallah çünkü bu tüp bebek olduğu için belki birdaha bebeğim olmaz o yüzden tüm hevesimi almak istyiyorum odasında büyük beşik var sonradan baza oluyor
ayrıca yatak odama da küçük bir beşik alıcam ilk aymlar yanımda yatırmak için bakalım hayırlısı olsun
Günaydın annişlerrr....
Biz de pazar tembelliğiyle geç kalktık..Kahvaltımızı henüz yaptık..
Dün bütün gün evde yoktuk..Bebek kıyafetleri beşikleri ne vaar ne yoksa inceledik bi güsel...Fiyatlar aldık...Bikaç yer daha var görmek istediğim...Kafamda iice şekillendirip ona göre alışveriş yapmak istiyorum..Önce fikir alıp karar vermek sonra alışveriş bana mantıklı geliyorr...Şu anda düşündüğüm bi yer var toptan alışverişi ordan yapalım diyorum..Bölece %40 lara kadar düşecekler fiyatta inş...Öle anlaştık...zevkime göre de şeyler mevcut gibi görünüyo..
Bi tane beşik beğendim çok hoştu..Aslında kullanışlı da..Sonradan farklı bi odaya dönüşebiliyo..Sadece bi beşik ilerde masa yatak ve şifonyer oluyor..Ama eşim biraz büyük dedi...Hem sonra başka şeylere heves ederiz..Sıkılırız belki dedi..Mesela orda arabalı bi yatak gördük..Ay ilerde ne güsel olur diye düşündük hakketten..
Ama 5 yaşına kadar kulanışlı oluyormuş bu beşikler...Sonra kardeşi olur belki Allah nasip eder dimi ona kalır..bi de böle de düşünüyorum..Arada kaldım yane...
Aman sağlıkla dünyaya gelsinlerde inş bebişlerimiz bakalım ilerde neler olacak..
Siz nasıl beşik düşünüyorsunuz kıslaar..Geniş mi küçük mü daha mantıklı olur...
canımsana da hayırlı pazarlar... en iisini düşünmüşsün..Hem ilk bebişimiz hem ilk heyecanımız...Hevesimizi alalım dime durum elverdikçe...Senin de inş tek olmaz Allah istersen bi daha nasip eder inş...O zamanda kardeşine kalır o cicileri dime...
O büyük beşik bana da mantıklı geldi aslında ama bakalım bakalım bakalım....
kızlar günaydın..az önce kalktık.midem bulanıyor yaaaawww. akşamda kustum.ama çook şükür iyiym.ilk defa bu kadar iyiyim uzun bir aradan sonra.doktorumda bak o kadar sabrettin kaç ay allahta yardım etti dedi :)
pınar seni pazar günü görmek ne güzeelll... kahvaltı etcez birazdan.akşamda arkadaslar vardı bizde.haftasonu kendi evimdeyim.yarın gecerim anneme.zaten eşim haftada 3 gün 12 de gelio gece.yani hasta olmasam bile hamilelikte yalnız kalmak istemiorum o kadar.çook sıkıcı yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?