ne güzel gezip bakabileceğiniz farklı yerler var bizim burası ufak fazla bir şey yok biz de izmir'e gideceğiz ve balıkesir'e. okulların tatil olmasını bekliyoruz. biz ufak bir beşik almayı düşünüyoruz. bebek odası yapmayacağız henüz. çünkü uzunca bir süre yanımızda tutmayı düşünüyoruz aslında çok güzel bir oda beğenmiştim daha önce izmir'de gemi şeklinde ama daha sonra artık
Canım doğumla ilgili kemikler genişlediği için bu ağrılar normalmiş sıkma canını...
Oooo süper canım ya. Maşallah bebişime... Sıkma canını. Eşinle de düzelir inşallah sorunun. Bebişin iyiymiş , plesanta yukarı çıkmış. Keyfini çıkar...
Canım benim. Çok geçmiş olsun. Ama bu şekilde olup sağlıkla doğum yapan çok arkadaşımız var. Lütfen sıkma canını. Ben eminim ki herşey yolunda gidece ve sen sağ salim alacaksın kuzunu kucağına...
Canım olsun sıkma canını. Kuzun iyiymiş ya boşver. İçin rahat etmezse memlekete gittiğinde tekrar gidersin...
Ben senin o doktorunu var yaklava:
Günaydın canım...
Birsen'cim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Hep böyle güzel gitsin inşallah :1hug:
Günaydın canım. Olsun bebeişler sağlıkla doğsunda verirlir kilolar...
Günaydın canım evet kaldırılmış tşk butonları ya...
Herkese günaydınlar bayanlar... Dün akşam bir arkadaşımın d.günü vardı. Gece 4 gibi yattım. Tabi haliyle ancak kalktım :) Geçmiş mesajları okudum ama karnım fena acıktı. Kızımda acıktı belli. Tekmelemeye başladı. Arkadaşlarımız var misafir olarak. Hala uyuyorlar. Onların uyanmasını bekliyoruz eşimle. Bende bir iki mandalina yiyeyim de bari midemi bastırsın dimi a.s
kesinlikle öyle ilk bebek ilk heyecan .....dediğin gibi eğer ikinci olursa inşallah olur ona kalır bu oda beğendim odasını adamlar indirimi de girmiş çok güzel bir oda takımı 5 parçadan oluşuyor 7 aylıkken eşim gidip alıcak.ama tabi en önemlisi öncelikle b ebişlerimizi hayırlısıyla alalım da kucağımıza hepsi boşş
kesinlikle öyle ilk bebek ilk heyecan .....dediğin gibi eğer ikinci olursa inşallah olur ona kalır bu oda beğendim odasını adamlar indirimi de girmiş çok güzel bir oda takımı 5 parçadan oluşuyor 7 aylıkken eşim gidip alıcak.ama tabi en önemlisi öncelikle b ebişlerimizi hayırlısıyla alalım da kucağımıza hepsi boşş
iyiyim kızlar nasıl olayım netten bakıyorum bişeylere sürekli doktor falan baktım ama istanbul anadolu yakasında bulamadım pek birine daha gitsem gizli eşimden dün kötü kötü rüyalar gördüm hep inş 37. haftayı doldurcaz dua ediyorum valla napıyım
iyiyim kızlar nasıl olayım netten bakıyorum bişeylere sürekli doktor falan baktım ama istanbul anadolu yakasında bulamadım pek birine daha gitsem gizli eşimden dün kötü kötü rüyalar gördüm hep inş 37. haftayı doldurcaz dua ediyorum valla napıyım
amiin cnm inş... Fotosunu da koyarsın bakarız artk..hayırlı olsun şimdiden cnm..Güsel günlerde kullanın:ecrin_bebek:
lütfen biraz daha sakin ol iyi düşünmeye çalış ve güvendiğin bir doktor edin kendine. bak benim bebeğim de 1 hafta geriden geliyor internetten okudum acayip şeyler yazıyor sırf moral bozucu artık okumuyorum ve daha rahatım inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alacağız
cnm 2 gün önden gidiyordu hep doktor iyi besliyorsun falan diyordu şimdi 4 gün gerilemiş sorun yok aletler bazen böyle çeker farketmez dedi anlamadım önden giderken iyide geri gidince nasıl problem yok diyebiliyor??ya sizcede tutarsız konuşmuyormu birde tek sorunum o olsa birde miyom 2 kez büyüme yaptı korkuyorum artık çünkü bebekde büyüyo artık ya yer kalmazsa bebege allh kousun birde plesenta nasıl yer değiştirir bu da garip bi olay ya herşey üstüstte geldi yani ona cnm sıkıldı yoksa allhın dediği olur ben kıçımıda yırtsam bu bebekde ilk bebegim gibi gidecekse yapacak bişeyim olmayacak:a015:
beniseccim benim doktorum nenehatunda..pendikin biraz ilerinde..kaynarcada..adi: hilal bayram..benim kuzenimde erken dogum yapti..8 aylikti galiba tam haftasini bilmyorum..doktorumuz ayni kuzenimle..
bide detayli ultrasonda sonomed'e gittim..kadikoyde..görüntüleme merkezi orasi..doktorlari cok iyi..istersen orayada gidebilirsin..medipol hastanesinde de iyi doktorlar var bildigim kadariyla..diger kuzenimde oraya gitti,ondan biliyorum..
aramıza hoşgeldin canım sende hepimiz de sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız inşallah kötü rüyalar normal bende de oluyordu güzel şeyler izleyip yat bu arada benimki de tüpbebek endişelerimiz çok normal yaniisealm kızlar bende 21haftalık hamileyim ,bu gebelik tüp bebekle oldu,şu an için bir sorun yok ama bende de endişeler yok değil sürekli garip rüyalar görüyorum kabuslar bebekle ilgili ,ama bunlar normalmiş anneler bebekleri için endişeli olduklarından sürekli böyle rüyalar gmrürlermiş.şu ana kadar 7 kilo aldım biraz hızlı gidiyorum am önemli değil bebeşişimin sağlığı önemli olan,bende mayıs sonu yada haziran başın allah izin verirse bebeğimi dünyaya getireceğim.
ay ne güzel konuştun ya sana kocaman bir alkışşşşşşş delikafaduldencanim benim..ultrason görüntülerini kamera gibi düşünme..o ses dalgalariyla bir görüntü oluşturuyor..oyuzden oynamalar cok normal..ultrason görüntülerini biraz incelersen sende fark edersin..tahmini sayilar veriyor..yanlarinda hep +/- bilmem kac yaziyor..önden gitmesi demek ortalamanin üstünde,geriden gitmesi ortalamanin altinda demek..ortalamalarla hareket etmemek gerekiyor..cünkü herkesin yapisi farkli..eşim 5kg dogmus..şimdi bu normalmi? degil..ama boyu,aile yapisi,genleri vs göz önüne alindiginda normal olmus..2 gün geri 2 gün ileri hiç önemli degil..hele bu aylarda..daha el kadar bebeler..6.aylarimiza yeni giriyoruz..esas büyüme 7.aydan sonra olcak..
miyom hakkinda pek bi bilgim yok..ama arkadaslarin söylediklerini görüyorsun..senden cok daha beter durumda olanlar bile varmiş..kiiii doktorunun bile böyle bi hastasi olmuş..
bende ilk baslarda cok üzüldüm..çok agladim..bebegimle ilgili hayal bile kuramiyordum inan..sora dedim napiyorum ben? dünyaya sapa saglam gelse yasama garantisimi elde edicem?? hiçbişeyin garantisi yok..eger dünyaya gelicekse kimse engel olamaz..suymus miyommus vs imiş..hepsi boş..dünyaya gelicegi varsa gelir..yoksa gelmez..herşey yolunda giderkende Allah muhafaza bebişimizi kaybedebiliriz..garantisi yok..sen sadece dokturunun dediklerini yap..ama bence muhakkak baska bir doktora daha git..sirf bilgilerin cogalsin diye..istişare etmek herzaman faydalidir..
ama lütfen herşeyden önemli olanin moral oldugunu,iyi düşünmek oldugunu unutma..kötü şeyleri sil kafanda..tedbirini al,tevekkül et bitanem a.s.
arkadaslar hepinize çok sağolun yazdıklarınız ve ilginiz için ya ben dün çok kötüydüm bugun biraz daha iyi ve biraz daha olumlu bakıyorum o ilk şok oldu benim için korku ve endişeydi yani allaha dua ediyorum ve ediyoruz inş bişey olmayacak doktor arıyorum şuan yeni ama kime gideyim bulamadım inş bulurum sonunda sizin anadolu yakasında bildiğiniz biri varsa yazarsanız sevinirim hastane ve doktor
cnm ora bana çok uzakmış ya tühh medipolde iyi doktorlar kim acaba işde ben seval pataya gidiyorum ama digerleri hakkında bilgim yok:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?