2009 Mayıs Anneleri

Hmmm...olsun cnm ilerde yaparsınız inş..zaten bebiş odaları geçici oluyor gibi..sen de çocuk odası yaparsın ilerde inş...

pınarcım aç kalma süt iç en azından mutlaka

amiin cnm inş... Fotosunu da koyarsın bakarız artk..hayırlı olsun şimdiden cnm..Güsel günlerde kullanın:ecrin_bebek:

Kıslar eşim de evdeyken bugün de biraz temizlik papalım diyoruzzz...Hepinize güsel pazarlar olsunnn
a.s.

iyiyim kızlar nasıl olayım netten bakıyorum bişeylere sürekli doktor falan baktım ama istanbul anadolu yakasında bulamadım pek birine daha gitsem gizli eşimden dün kötü kötü rüyalar gördüm hep inş 37. haftayı doldurcaz dua ediyorum valla napıyım

canım benım..içini rahat tut emi sen.hepımız dua edıoruz senın için melegın sabırsızlanmasın dıye...gıt bence bı dr a adaha...inşllah canım 30 lu haftalarıda gorcez hepberaber..ben konustum bısım kıslarla...mıyom için pek bişi solemedıler.ama erken dogumlarda 28 haftada dogum yaptım bişi olmadı sukur dıo...gıt sen genede baska dr a...stres yapma emi...

lütfen biraz daha sakin ol iyi düşünmeye çalış ve güvendiğin bir doktor edin kendine. bak benim bebeğim de 1 hafta geriden geliyor internetten okudum acayip şeyler yazıyor sırf moral bozucu artık okumuyorum ve daha rahatım inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alacağız

cnm 2 gün önden gidiyordu hep doktor iyi besliyorsun falan diyordu şimdi 4 gün gerilemiş sorun yok aletler bazen böyle çeker farketmez dedi anlamadım önden giderken iyide geri gidince nasıl problem yok diyebiliyor??ya sizcede tutarsız konuşmuyormu birde tek sorunum o olsa birde miyom 2 kez büyüme yaptı korkuyorum artık çünkü bebekde büyüyo artık ya yer kalmazsa bebege allh kousun birde plesenta nasıl yer değiştirir bu da garip bi olay ya herşey üstüstte geldi yani ona cnm sıkıldı yoksa allhın dediği olur ben kıçımıda yırtsam bu bebekde ilk bebegim gibi gidecekse yapacak bişeyim olmayacak:a015:

canım benım ya Allah korusun ....bu kadar ılerlemişken kaybetmezsın inşallah....
benced tutarsız konusuo bu dr ya bak baska dr agıt sen belkı daha ıı olur canım ya...bole kendı kendını yıcene...cunku bız kadınlar daha cok takıoruz kafamıza...erkekler bız gını deıl onlarda usuluolar ama bısım gını deıl...bebişlerimizi şimdiden hısden bızız....sen gızlıde olsa gıt cnm baska dr a..bakalım o n edıcek.wakıt kaybetme nooolurrr

nerde bizim oklavamiz klava: klava: kizim bakma kötü şeylere okumaaaa..bişey olcagi yoksada sayende olcak..güzel seyler oku..komik seyler oku..güzel dogum hikayelerini oku..bebişine bişeyler bak..ye iç beslen..öyle kötü şeyler düşünmek yook klava:

inşaAllah 40 haftayi bile doldurcaksin merak etme..dualarla dönüyor dünya..aklina kötü bişey getirme..Rabbim bebişini saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etcek inşaAllahhh..sen yasin oku bebişe bolbol..yüregini ferah tut..dünyaya gelecek olana kimse mani olamaz merak etme..

canim benim..ultrason görüntülerini kamera gibi düşünme..o ses dalgalariyla bir görüntü oluşturuyor..oyuzden oynamalar cok normal..ultrason görüntülerini biraz incelersen sende fark edersin..tahmini sayilar veriyor..yanlarinda hep +/- bilmem kac yaziyor..önden gitmesi demek ortalamanin üstünde,geriden gitmesi ortalamanin altinda demek..ortalamalarla hareket etmemek gerekiyor..cünkü herkesin yapisi farkli..eşim 5kg dogmus..şimdi bu normalmi? degil..ama boyu,aile yapisi,genleri vs göz önüne alindiginda normal olmus..2 gün geri 2 gün ileri hiç önemli degil..hele bu aylarda..daha el kadar bebeler..6.aylarimiza yeni giriyoruz..esas büyüme 7.aydan sonra olcak..

miyom hakkinda pek bi bilgim yok..ama arkadaslarin söylediklerini görüyorsun..senden cok daha beter durumda olanlar bile varmiş..kiiii doktorunun bile böyle bi hastasi olmuş..

bende ilk baslarda cok üzüldüm..çok agladim..bebegimle ilgili hayal bile kuramiyordum inan..sora dedim napiyorum ben? dünyaya sapa saglam gelse yasama garantisimi elde edicem?? hiçbişeyin garantisi yok..eger dünyaya gelicekse kimse engel olamaz..suymus miyommus vs imiş..hepsi boş..dünyaya gelicegi varsa gelir..yoksa gelmez..herşey yolunda giderkende Allah muhafaza bebişimizi kaybedebiliriz..garantisi yok..sen sadece dokturunun dediklerini yap..ama bence muhakkak baska bir doktora daha git..sirf bilgilerin cogalsin diye..istişare etmek herzaman faydalidir..

ama lütfen herşeyden önemli olanin moral oldugunu,iyi düşünmek oldugunu unutma..kötü şeyleri sil kafanda..tedbirini al,tevekkül et bitanem a.s.

benisec'im bak sana ne buldum:
"Dikkat: Çok iyi hazırlanmış şartlarda ve yoğun bakım koşullarında bu haftada doğan bebekler yaşatılabilmektedir.

24. hafta gebelik süreci içindeki önemli dönemeçlerden birisidir. Çünkü bu hafta viabilite sınırı olarak kabul edilir. Viabilite annesine bağımlı olmadan, annesinin vücudu dışında yaşamını devam ettirebilme anlamında kullanılmaktadır. Ancak fetusun viabilitesi pratikde her zaman gerçek olmaz. Bunu hayata geçirebilmek için solunum, sindirim, vücut ısısını korumak gibi yaşamsal fonksiyonların çok iyi desteklenmesi ve bebeğin enfeksiyonlardan korunması gereklidir. 24 haftalık bir fetus 650-700 gram ağırlığa ulaşmıştır. Ülkemizde de belirli merkezlerde bu kadar küçük bebekler yaşatılabilmektedir. Ancak önemli olan bu bebekleri yaşatmak değildir. Görme, işitme gibi duyusal faaliyetlerinin yanı sıra zihinsel gelişimlerinin nasıl olacağı tam anlamı ile gösterilememiş olan bu tür bebeklerin tüm yaşamları boyunca yakın takip altında olmaları gerektiğine inanıyorum. Literatürde en erken doğan ve yaşatılan bebek Kenya'da 19 haftalıkken dünyaya gelen ve Kelly adı verilen bir bebektir. "

hem üzülme canım ne demek bebeğime yer kalmayacak. insanlar ikiz, üçüz, altız doğuruyor yahu. biraz olumlu düşünmeye çalış bakiim. plasentanın yer değiştirmesi de normal ve olumlu bir olay bak burda plasentasnın yukarı çıkmasını bekleyen bi sürü arkadaş vardı hatırlıyor musun. hatta yara izleri benler bi,le insan büyüdükçe ya da şişmanladıkça yer değiştirmez mi aynı şekilde rahim de büyüyo. bunlar normal. sen lütfen üzülüp kafaya takma canım. bak biz de dua ediyoruz senin için...

canım sakın kötü şeyler düşünme..moralini yüksek tut...Dua et bol bol...Dua kaderi bile değiştiriyor..Allah yardımcın olsun....Başka bi topikte de daha zor durumda olan arkadaşları okudum az önce..Bende çok etkileniyorum...Güsel şeyler okuyalım güsel şeyler düşünelim cnm...Bol bol da birbirimize dua edelim..

Senin için herşey yoluna girecektir inş.yeterki stres yapıp bebişini etkileme...

arkadaslar hepinize çok sağolun yazdıklarınız ve ilginiz için ya ben dün çok kötüydüm bugun biraz daha iyi ve biraz daha olumlu bakıyorum o ilk şok oldu benim için korku ve endişeydi yani allaha dua ediyorum ve ediyoruz inş bişey olmayacak doktor arıyorum şuan yeni ama kime gideyim bulamadım inş bulurum sonunda sizin anadolu yakasında bildiğiniz biri varsa yazarsanız sevinirim hastane ve doktor

beniseccim benim doktorum nenehatunda..pendikin biraz ilerinde..kaynarcada..adi: hilal bayram..benim kuzenimde erken dogum yapti..8 aylikti galiba tam haftasini bilmyorum..doktorumuz ayni kuzenimle..

bide detayli ultrasonda sonomed'e gittim..kadikoyde..görüntüleme merkezi orasi..doktorlari cok iyi..istersen orayada gidebilirsin..medipol hastanesinde de iyi doktorlar var bildigim kadariyla..diger kuzenimde oraya gitti,ondan biliyorum..

cnm ora bana çok uzakmış ya tühh medipolde iyi doktorlar kim acaba işde ben seval pataya gidiyorum ama digerleri hakkında bilgim yok:1hug:

aramıza hoşgeldin canım sende hepimiz de sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız inşallah kötü rüyalar normal bende de oluyordu güzel şeyler izleyip yat bu arada benimki de tüpbebek endişelerimiz çok normal yanii
ay ne güzel konuştun ya sana kocaman bir alkışşşşşşş delikafadulden
kesinlikle olacağın önüne geçilmez insan hayatını sadece dualarla değiştirebilir bol bol dua etmek lazım

benimde tüpbebek biliyorsun 14 hafta boyunca düşük riskiyle yaşadım azıcık biryerim acısa nette araştırmaya başladım ama bubeni olumsuzluğa itmekten öteye gitmedi illa pc ile vakit geçireceksen buraya takıl şarkı dinle kuran dinle ve bebeğine dinlet ama sakın araştırma yapma çok kötü oluyorsunn bilirim eşim bana yasaklamıştı sen de kendine yasakla

cnm ora bana çok uzakmış ya tühh medipolde iyi doktorlar kim acaba işde ben seval pataya gidiyorum ama digerleri hakkında bilgim yok:1hug:

valla canim ismini bilmiyorum kadinin..ama istersen sorarim..tek bildigim cok iyi bi doktor oldugu..belkide seninkiyle aynidir..

göztepede medicalpark var..onuda herkes övüyor..benim hiç bi bilgim yok orasiyla ilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…