kızlar ben bugun cıktım dolaştım :):) inşallah birsey olmaz.doktorum plesenta cıkıyor süper dedi yavas yavas basla ama az az dedi..hiç bir zamanda abartmadan:) dua edin kızlar ben ediyorum annemde her namazından sonra ediyor
Benim sana örnek söylediğim arkadaş kartal da çağrı hastanesi birde şifada iyi dr var.Nene hatun daki hilal ve neslihan hanım da iyidir.iyiyim kızlar nasıl olayım netten bakıyorum bişeylere sürekli doktor falan baktım ama istanbul anadolu yakasında bulamadım pek birine daha gitsem gizli eşimden dün kötü kötü rüyalar gördüm hep inş 37. haftayı doldurcaz dua ediyorum valla napıyım
Hoş geldin canım hadi hayırlısı.sealm kızlar bende 21haftalık hamileyim ,bu gebelik tüp bebekle oldu,şu an için bir sorun yok ama bende de endişeler yok değil sürekli garip rüyalar görüyorum kabuslar bebekle ilgili ,ama bunlar normalmiş anneler bebekleri için endişeli olduklarından sürekli böyle rüyalar gmrürlermiş.şu ana kadar 7 kilo aldım biraz hızlı gidiyorum am önemli değil bebeşişimin sağlığı önemli olan,bende mayıs sonu yada haziran başın allah izin verirse bebeğimi dünyaya getireceğim.
Süper canım ya bugün bende çıkacaktım ama geç kalktım biraz hava alayım demiştim olmadı.iyi yapmışsın.kızlar ben bugun cıktım dolaştım :):) inşallah birsey olmaz.doktorum plesenta cıkıyor süper dedi yavas yavas basla ama az az dedi..hiç bir zamanda abartmadan:) dua edin kızlar ben ediyorum annemde her namazından sonra ediyor
Ben varım hadi Allah kavuştursun mu diyim yoksa ohhhhh mu dedin.patlıcan mı çok severim.Evlenene kadar yemezdim.Eşim antepli olunca alıştım şimdi seviyorum.Hatta patlıcan kebabı, tava ,ali nazik falan hepsini yaparım.Ben geldim kimseler var mı bakim?
Arkadaşlarımız şimdi gittiler. Bende hemen yattıkları çarşafları falan makinaya attım, ortalığı toparladım. Şimdide yarın akşam için yemek yapıcam. Hazır olmazsa işten gelince çok zor oluyor. Şöyle güzel bi patlıcan yemeği yapayım diyorum :)
Eeee sizlerde ne var ne yok bakalım?
Ben varım hadi Allah kavuştursun mu diyim yoksa ohhhhh mu dedin.patlıcan mı çok severim.Evlenene kadar yemezdim.Eşim antepli olunca alıştım şimdi seviyorum.Hatta patlıcan kebabı, tava ,ali nazik falan hepsini yaparım.
selam kızlar nasılsınız eşim geldi yemeğini koydum yanınıza geldim
Sağolasın canım. Valla en fazla haftaya kadar yalnız kalırız. Hafta sonu yine bizde olurlar :) Bende seviyorum canım patlıcanın her türlüsünü. Evde de vardı. Yapayım bari dedim bende :)
Selam canım. Valla yarın iş güç var işte evdeki işlerimi tamamlıyorum. Sen nasılsın?
iyiyim bende yarın okul var di mi aman yavfffffffffff
Allah kolaylik versin kizlar a.s. pinarcim bi haftasonun var bide misafirlemi ugrastin :) yorma kendini bu kadar canim ya
Valla öyle canım. Neyse buna da şükür diyelim. İşsiz güçsüz gezenler var valla...
Sağolasın canım. Benim hep öyle bitanem ya. Arkadaşlar arasında tek evli çift biz olduğumuzdan bekarların buluşma noktası gibiyiz :) Evleneli nerdeyse 6 ay oldu ama biz belki 3-4 hafta sonu tek kalmışızdır :)
Valla öyle canım. Neyse buna da şükür diyelim. İşsiz güçsüz gezenler var valla...
Sağolasın canım. Benim hep öyle bitanem ya. Arkadaşlar arasında tek evli çift biz olduğumuzdan bekarların buluşma noktası gibiyiz :) Evleneli nerdeyse 6 ay oldu ama biz belki 3-4 hafta sonu tek kalmışızdır :)
kizlar bu arada bebişler için kalp ekosu cektiren varmi??
hepinizi tebrik ediyorum.benimde kızım normal koşullara göre 20 mayısta kucağımda olacak nasipse hepimizin sağlıkla sıhhatle meleklerine kavuşmasını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?