2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben bugun cıktım dolaştım :):) inşallah birsey olmaz.doktorum plesenta cıkıyor süper dedi yavas yavas basla ama az az dedi..hiç bir zamanda abartmadan:) dua edin kızlar ben ediyorum annemde her namazından sonra ediyor

birşey olmaz canim merak etme..Allah'a emanet bebişler..

Ben geldim kimseler var mı bakim?
Arkadaşlarımız şimdi gittiler. Bende hemen yattıkları çarşafları falan makinaya attım, ortalığı toparladım. Şimdide yarın akşam için yemek yapıcam. Hazır olmazsa işten gelince çok zor oluyor. Şöyle güzel bi patlıcan yemeği yapayım diyorum :)

Eeee sizlerde ne var ne yok bakalım?

tamam cnm sorarsan öğrenebilirsen sevinirim ya benimkide fena değil aslında yani ben hamile kalamadım onun tedavisiyle allhın izniyle kaldım ama tutarsız konuşuyo işde yrn çalışcam bakalım dayanabilcekmiyim?

Benim sana örnek söylediğim arkadaş kartal da çağrı hastanesi birde şifada iyi dr var.Nene hatun daki hilal ve neslihan hanım da iyidir.

Hoş geldin canım hadi hayırlısı.

Süper canım ya bugün bende çıkacaktım ama geç kalktım biraz hava alayım demiştim olmadı.iyi yapmışsın.

Ben varım hadi Allah kavuştursun mu diyim yoksa ohhhhh mu dedin.patlıcan mı çok severim.Evlenene kadar yemezdim.Eşim antepli olunca alıştım şimdi seviyorum.Hatta patlıcan kebabı, tava ,ali nazik falan hepsini yaparım.

Sağolasın canım. Valla en fazla haftaya kadar yalnız kalırız. Hafta sonu yine bizde olurlar :) Bende seviyorum canım patlıcanın her türlüsünü. Evde de vardı. Yapayım bari dedim bende :)

selam kızlar nasılsınız eşim geldi yemeğini koydum yanınıza geldim

Selam canım. Valla yarın iş güç var işte evdeki işlerimi tamamlıyorum. Sen nasılsın?

iyiyim bende yarın okul var di mi aman yavfffffffffff

Allah kolaylik versin kizlar a.s. pinarcim bi haftasonun var bide misafirlemi ugrastin :) yorma kendini bu kadar canim ya

iyiyim bende yarın okul var di mi aman yavfffffffffff

Valla öyle canım. Neyse buna da şükür diyelim. İşsiz güçsüz gezenler var valla...

Allah kolaylik versin kizlar a.s. pinarcim bi haftasonun var bide misafirlemi ugrastin :) yorma kendini bu kadar canim ya

Sağolasın canım. Benim hep öyle bitanem ya. Arkadaşlar arasında tek evli çift biz olduğumuzdan bekarların buluşma noktası gibiyiz :) Evleneli nerdeyse 6 ay oldu ama biz belki 3-4 hafta sonu tek kalmışızdır :)

:))) ay canim ya..ben olsam bi süre sonra kesin pes ederdim hem caliş hem hamile ol..zaten bi h.sonunuz var..kocanla basbasa vakit gecirin yahu..daha cok yeni evliymişsiniz zaten :) bari ayda 1 yada 2 kere gelsinler :)

haklısın canımmm şükretmeli ama bu dönemde insan zaten bi gergin ve sinirli oluyor üstüne bide çocuklar yoruluyorum yarıyıl tatili gelirse rahat ederim inşallah

herkese iyi akşamlar kızlar çıkmalıyım ben sizi ve bebişlerinizi öpüyorum byeeeeeeeeee

iyi akşamlar kızlar!
3 hafta yatıştan sonra yarın işe başlayacağım. :1no2: geçen hafta bi girişimim olmuştu ama aynı gün geri dönmek zorunda kaldım kaydirigubbakcemile ama Allaha şükür bu hafta iyiyim.
sizlerin keyifler yerindedir umarım.

selamm kızlarr nasılsınızz bakemmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben kızıma banyo lifi örmeye başladım ama ipi çok güzel bitireyim resmini koyarım ve yumuşacıkkk hihoyyythihoyyyt

bu arada eminönü sultanhamamda havuzlu han diye 6 katlı bebek eşyası üzerine alış veriş merkezi var aradığınız herşeyi orda bulabiliyorsunuz yani aslında bütün eksiklerini tek biyerden tamamlama şansı var ben Allah kısmet ederse bu cmt kocişle gidip alıcam bebişimin eşyalarını kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
hepinizi tebrik ediyorum.benimde kızım normal koşullara göre 20 mayısta kucağımda olacak nasipse hepimizin sağlıkla sıhhatle meleklerine kavuşmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…