2009 Mayıs Anneleri

ben çektirmedim ay bi de o mu var bu hamilelik ne zor yaaaa

senin için daha erken galiba canim..23 yada 24.haftalarda yapiliyor bildigim kadariyla..ama herkes yaptiriyormu onu bilmiyorum :)

hadi bakalim hayirli olsun canim..inşaAllah kendini hep böyle iyi hissedersin

amanda amannn hamarat anneye bakin hele :) kolay gelsin canim :) dediğin yerede inşaAllah bakarim bigün :)

amanda amannn hamarat anneye bakin hele :) kolay gelsin canim :) dediğin yerede inşaAllah bakarim bigün :)[/QUOTE]

herhaldee bacummm ne sandınn -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bak şimdi bile hem yazıyom hem örüyorumm :jeyyar:sırnaşık şey

canlarım bişey sorucam bu tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideyim diyorum sanırım gerekli sonuçta o aletler paslı falan olur doktor bişey demedi ama bu aşıyı vuruluyor sanırım herkez yarın gitsem geçmi kaldım 22+5 oldum

yok cnm gec değil tam zamanı git mutlaka yarın

heyttt acılın len cıvcıv mutahhara sız burdamısınız be bende dıyom msnde neden bu hatunlar yavaş yazıyor bensız haaa

bende yaptirmadim canim :) 23+1 oldum..yarin sorcam doktora..

heyttt acılın len cıvcıv mutahhara sız burdamısınız be bende dıyom msnde neden bu hatunlar yavaş yazıyor bensız haaa

ben masumummm :ecrin_bebek:

yok canım gec degıl bana doktorum 24. haftada yaptır dedı bende bu hafta ıcı yaptırcam

Alll canım benimm gece kahvesi iyi gider ŞenizŞeniz başka şeylerde ikram ederdim ama topikteki herkez hamiş olunca olmuyor sen bana gell bak daha neler neler ikram ederim tatlım sanaa :)

Son düzenleme:
neyse hatun hanimlar bende kacayim artik..herkese hayirli geceler..yarinkilere günaydinlarrr..çalişanlara hayirli işler..öptüm hepiniziiiiiiiii Şeniz inşaAllah güzel bi hafta geçiririz..güzel haberlerle dolar sayfalarimizzz..hoşçakalinnnnnn a.s.

selam arkadaşlarım hafta sonu çoşmuşuz yine bizde net yok en yazıkki ancak hafta içi takılabiliyorum herkesi öpüyorum güzel bir hafta olması dileğiyle bebişlerimizin güzel güzel büyümesi dileğiyle :::::::))))))))))))))))))))))))

Herkeslere günaydın arkadaşlar inşallah bir sorun yoktur kimsede herkese iyi haftalar diliyorum....

GGGGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNAAAAAAAYYYYDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…