ben çektirmedim ay bi de o mu var bu hamilelik ne zor yaaaa
iyi akşamlar kızlar!
3 hafta yatıştan sonra yarın işe başlayacağım. :1no2: geçen hafta bi girişimim olmuştu ama aynı gün geri dönmek zorunda kaldım kaydirigubbakcemile ama Allaha şükür bu hafta iyiyim.
sizlerin keyifler yerindedir umarım.
selamm kızlarr nasılsınızz bakemmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben kızıma banyo lifi örmeye başladım ama ipi çok güzel bitireyim resmini koyarım ve yumuşacıkkk hihoyyythihoyyyt
bu arada eminönü sultanhamamda havuzlu han diye 6 katlı bebek eşyası üzerine alış veriş merkezi var aradığınız herşeyi orda bulabiliyorsunuz yani aslında bütün eksiklerini tek biyerden tamamlama şansı var ben Allah kısmet ederse bu cmt kocişle gidip alıcam bebişimin eşyalarını kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hepinizi tebrik ediyorum.benimde kızım normal koşullara göre 20 mayısta kucağımda olacak nasipse hepimizin sağlıkla sıhhatle meleklerine kavuşmasını diliyorum.
canlarım bişey sorucam bu tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideyim diyorum sanırım gerekli sonuçta o aletler paslı falan olur doktor bişey demedi ama bu aşıyı vuruluyor sanırım herkez yarın gitsem geçmi kaldım 22+5 oldum
canlarım bişey sorucam bu tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideyim diyorum sanırım gerekli sonuçta o aletler paslı falan olur doktor bişey demedi ama bu aşıyı vuruluyor sanırım herkez yarın gitsem geçmi kaldım 22+5 oldum
heyttt acılın len cıvcıv mutahhara sız burdamısınız be bende dıyom msnde neden bu hatunlar yavaş yazıyor bensız haaa
gel semoşumm sende gelll bacummm ŞenizŞeniz
geldım ıkram olarak ne vercenız
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız arkadaşlarım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?