2009 Mayıs Anneleri

Günaydın bayanlar
geçen gün bir rüya gördüm 7aylık doğum yapıyormuşum ama bebk maşşallah tombiş hiç de 7aylık değil, kendi evimde dğilmişim ablamlardaymışım ev kalabalık ben bebekle ilgilenmek istemiyorum sütüm gelmiyor bebeği göğsüme getiriyrum aynı gerçek gibiydi bebk emmiyor falan ama hiç istemiyorum bebeği, içerde arkadaşlar akrabalar falan var onların yanında oturmak istiyorum bebek ağlıyor aman biriside bakıp ilgilensin diyorum çok etkilendim kızlar ve çok ağladım şimdi çok korkuyorum ya iyi bir anne olamzsam,senağlamayeterince ilgilenemezsem,ben gezmeye, eğlenmeye alışverişe çok düşkünüm ya ihmal edersem ya sonra kendim bunalıma girersem ay kızlar sinirlerim çoksenağlama bozuldu gerçekten korkmaya başladım ben, bu şimdimi aklına geldi diyceksiniz gerçekten yeni aklıma geldi çabuk sinirleniyorm,sabırsızım off nasıl anne olucam ben, küçük bebekleri normalde ben elime bile alamam uzuktan öle severim ya iyi bakamazsam senağlama

Canım bu tedirginlik hepimizde var.Heyecanlıyız ama korkularımızda büyük bunlar hamilelik psikolojisinden oluyor.Takma kafana:sm_cool::sm_cool:

günaydın canım hamilelikte böyle rüyaları hepimiz sık sık görüyoruz hayır olsun:)) canım şimdiden bebek bakımı ve ilgilenme gibi konuları düşünmen telaşlanman çok normal ama emin ol yumurcak gözlerini açtığı andan itibaren ona öyle bakmayı öğreniyorsun ki bir anda tecrübeli oluyorsun benimde kızımı ilk kucağıma verdiklerinde ben nasıl bakacağım dedim
ama inan öyle olmuyor bir anda süper bir anne olmşusuna.s.

semracım hepimizde buna benzer endişeler var tabiki hepimiz çok iyi anne olucaz en azından elimizden gelenin en yisini yapmaya çalışacaaz öpüyorum tatlım güzel şeyler düşün

Canım bu tedirginlik hepimizde var.Heyecanlıyız ama korkularımızda büyük bunlar hamilelik psikolojisinden oluyor.Takma kafana:sm_cool::sm_cool:

canım inşllah öyledir,rüyadanda okadr etkilendimki aynı gerçekti ya resmen oanı yaşadım bebeğimi istemiyordumsenağlama inşallah dediğin gibi psikolojiktirde ve hemen geçer inşallah

ılgıncım annemede aynı şeyi dedi hiç korkma annelik duygusu acayip hemen içine yerleşiyor ve ona o kadar iyi bakıyorsunki dedi yani içgüdesel bir olay kendiliğinden yeterki sağlıkla kucağımıza gelsinler allahım

canım inşllah öyledir,rüyadanda okadr etkilendimki aynı gerçekti ya resmen oanı yaşadım bebeğimi istemiyordumsenağlama inşallah dediğin gibi psikolojiktirde ve hemen geçer inşallah

semracım hamilelikte görülen rüyalar psikolojiktir tatlım çok takılma sakın
ayrıca gezmeyi seviyorsan alırsın bebişini birlikte gezersiniz biliyorsun bizim en büyük avantahımız yaza doğru doğum yapacağız kışında baya büyümüş olacaklar zatenhihoyyyt
bende gezmeyi çok severim kendimi eve tıkamayı da düşünmüyorum
emin ol çok iyi bir anne olacaksın hepimiz öyle :1hug::1hug:

semracım hepimizde buna benzer endişeler var tabiki hepimiz çok iyi anne olucaz en azından elimizden gelenin en yisini yapmaya çalışacaaz öpüyorum tatlım güzel şeyler düşün

off kızlar inşallah dediğiniz gibi olursenağlama ama gerçekten çok korkmaya başladım doğumdan değil ondan sonrasına korkuyorum hepinize teşekkür ederim inşallah hepimiz bebklerimize iyi bir şekilde bakarızsenağlama

Canım benim çok sağolun kızlar ya iyiki varsınız hepiniza.s.

kızlar bende dün bebişime beyaz üzeri çiçek desenli atkı ve bere ördüm ilk emeğimide yapmış oldum bebişime :))))

tutkuncum esencim bitanelerim bende yeni öğrendim örgü örmeyi dün bir heves anlatamam saat 15 te oturdum saat 18:00 da atkıyı bitirdim sonra bereye başladım saat 10:00 dada onu bitirdim üzerinede çicek deseni yaptım diktim pek şeker oldu sizlerde yaparsınız fıstıklar merak etmeyin
kızlar benim kasıklarım felaket ağrıyor sağa sola dönemiyorum uyurken eşimden yardım alıyorum şimdiden böyleysem iki üç ay sonra mı düşünemiyorum

Günaydın kızlar,inşallah hepiniz iyisinizdir,öpüyorum hepinizi
a.s.a.s.a.s.

kızlar bende pek beceremem amam becerebildiğim kadarı ile tığ ile bir battaniye ördüm ip çok kalındı çabuk bitti şu resim olayını başarabilirsem ekliycem sonra çekip

bende yarın gidip yün alayım da başlıyım belki yapabilirim en azından bir atkı kızıma bişeyler yapmak istiyorum yaaaa
canım o ağrılar bende de çok oluyor yatarken gülersem sağa sola dönersem feci acıyooo

kızlar bende pek beceremem amam becerebildiğim kadarı ile tığ ile bir battaniye ördüm ip çok kalındı çabuk bitti şu resim olayını başarabilirsem ekliycem sonra çekip

canım merhaba güle güle örtersin inşallah bebişine:)) zevkli oluyor birşeyler örmesi insan birde ördükten sonra seviyor minik eşyalarınıa.s.

esencim ağrılar normal biliyorum ama bazen çok zorlanıyor insan demi:)) hadi bakalım yün alıp başla ortaya güzel bir atkı çıkartırsın eminim:)))

Ya valla hızlısın .Buarada bende ağrı çekiyorum ve dönemiyorum bende destekle yatıp kalkıyorum.Gerçekten yandık ilerisi artık vinçle iner çıkarız.

Canım bilgisayara resimleri kaydet sonra sayfa 284 de civciv adres verdi ordaki yazılanı oku tıkla yapıştırabilirsin.Ben ondn öğrendim.:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…