esencim ağrılar normal biliyorum ama bazen çok zorlanıyor insan demi:)) hadi bakalım yün alıp başla ortaya güzel bir atkı çıkartırsın eminim:)))
sağolasın ilgıncım bende gece bitirdim canım
en azından bebişlere kendi elimizle bir şey yaptık
ılgıncım bir şey sorcam hava nemlendiricileri ne zaman kullanmaya başlıycaz yaz aylarında gereklimi yoksa sadece kalorifer yandığındamı öpüyorum tatlım iyi çalışmalar
:))) ay canim ya..ben olsam bi süre sonra kesin pes ederdimhem caliş hem hamile ol..zaten bi h.sonunuz var..kocanla basbasa vakit gecirin yahu..daha cok yeni evliymişsiniz zaten :) bari ayda 1 yada 2 kere gelsinler :)
haklısın canımmm şükretmeli ama bu dönemde insan zaten bi gergin ve sinirli oluyor üstüne bide çocuklar yoruluyorum yarıyıl tatili gelirse rahat ederim inşallah
kizlar bu arada bebişler için kalp ekosu cektiren varmi??
iyi akşamlar kızlar!
3 hafta yatıştan sonra yarın işe başlayacağım. :1no2: geçen hafta bi girişimim olmuştu ama aynı gün geri dönmek zorunda kaldım kaydirigubbakcemile ama Allaha şükür bu hafta iyiyim.
sizlerin keyifler yerindedir umarım.
selamm kızlarr nasılsınızz bakemmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben kızıma banyo lifi örmeye başladım ama ipi çok güzel bitireyim resmini koyarım ve yumuşacıkkk hihoyyythihoyyyt
bu arada eminönü sultanhamamda havuzlu han diye 6 katlı bebek eşyası üzerine alış veriş merkezi var aradığınız herşeyi orda bulabiliyorsunuz yani aslında bütün eksiklerini tek biyerden tamamlama şansı var ben Allah kısmet ederse bu cmt kocişle gidip alıcam bebişimin eşyalarını kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hepinizi tebrik ediyorum.benimde kızım normal koşullara göre 20 mayısta kucağımda olacak nasipse hepimizin sağlıkla sıhhatle meleklerine kavuşmasını diliyorum.
canlarım bişey sorucam bu tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideyim diyorum sanırım gerekli sonuçta o aletler paslı falan olur doktor bişey demedi ama bu aşıyı vuruluyor sanırım herkez yarın gitsem geçmi kaldım 22+5 oldum
kızlar bende dün bebişime beyaz üzeri çiçek desenli atkı ve bere ördüm ilk emeğimide yapmış oldum bebişime :))))
kızlar bende pek beceremem amam becerebildiğim kadarı ile tığ ile bir battaniye ördüm ip çok kalındı çabuk bitti şu resim olayını başarabilirsem ekliycem sonra çekip
kızlar günaydın herkes iyidir inşallah.hafta sonları epey sayfa birikmiş ben hafta sonları arada bir giriyorum girdiğimde biriken sayfaları okuyorum iyi oluyor.ilgin canım nasılsın o ağrılar bendede var 3 ay nasıl geçecek diyorum.bende rüya gördüm arkadaşlar erken doğum yapıyorum o kadar çok sütüm varki bebek içemiyor bile ter içinde uyandım valla doğuma kadar bunları görmeye devam galiba..
deneme
kıslar gunaydınnn herkeseeeeea.s.
ohoh mayıs annelerı marıfetlı bakıom...ben bıraz becerıksızım orgu konusundaama bende orucem annem ogretcekkaydirigubbakcemile3herkesler ııdır umarım...bıs iiyiz sukur oglusla,yenı uyandık daha...kan hapı olayını sewmıorum kıslar yaa,sabah ac karnına-tatlicadiarzu
Yeni gelenlere Tünaydın diyorum.Biz sabah 5 te kalktık şimdi öğlen yemeği yicez.
Canım deneme oldu valla.Gördük senide.
Şu Sultanhamam a da gidelim bakalım.Heralde bebiş doğana kadar birsürü yer gezip bir sürü şey alıcaz.
Şekerkız seninle aynı günüz senin kız mı erkek mi?
Pnrhlt canım valla hızlısın ama en iyisini yapmışsın.Vakit kaybetmemek lazım
canım günaydın iyiyiz bizde bebişimle işteyiz oturuyoruz sakin bugün hafta başı olmasına rağmen evet canım ağrılarım beni mahvediyor özellikle geceleri Allah daha beterinden korusun canım bende hep hastane görüyorum doğum yapacağım anı görüyorum rüyamda psikolojimiz rüyalarımıza yansıyor tatlım
pınarcım merhaba iyi haftalar nasılsın tatlım:))) valla örmeye başladık birşeyler tatlı telaşlar hazırlıklar başlıyor artık bebişlerimiz için
deneme
ay sabah bir girdim sonra bir sürü işim çıktı neler yazmışsınız hemen öyle. kıslar bende haftasonu oğluma birsürü birşeyler aldım. bebişlere alınanların için ekliyorum birazdan.ordan bakabilirsiniz.
herkes iyimi bu arada?
cherreycim yok bu 6 ay önceki halim yani daha hamile değilken diğerini eklemeye çalışıyorum şu anki halimi görünce şok olcaksın canım maşallahı var göbişimin 9 aylık gibin herkes ikiz olmadığına eminmisiniz diyor :::))))
Ay hadi çabuk ekle.Şimdi ben evde yatıyorum ve bebek mağazalarına falan gidemiyorum ya ,siz burda aldıklarınızı sergiledikçe heyecanımı birazda olsa frenliyorum ondan arkadaşlar daha çok resim daha çok.Ben bu dr bir çıkabilirsin desin bütün bebek mağazalarındaki reyonları alt üst edicem hatta tezgahtarlar beni kovacak valla.ay sabah bir girdim sonra bir sürü işim çıktı neler yazmışsınız hemen öyle. kıslar bende haftasonu oğluma birsürü birşeyler aldım. bebişlere alınanların için ekliyorum birazdan.ordan bakabilirsiniz.
herkes iyimi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?