2009 Mayıs Anneleri

sağolasın ilgıncım bende gece bitirdim canım
en azından bebişlere kendi elimizle bir şey yaptık

ılgıncım bir şey sorcam hava nemlendiricileri ne zaman kullanmaya başlıycaz yaz aylarında gereklimi yoksa sadece kalorifer yandığındamı öpüyorum tatlım iyi çalışmalar

tatlım ortaya çıkan emek güzel bencede:)))

canım yazın pek gerekli değil bence kışın kalorifer yanan evlerde havayı kuruttuğu için gerekli oluyor bir arkadaşım kışın kaloriferin üzerine nemli havlu koyuyordu doktoru tavsiye etmiş bilgin olsun oda buhar işini görüyor antalya sıcak olduğu için kalorifer yok tatlım ama kış için bende hava nemlendiricisi kullanacağım

esencim sen ör bitanem emin ol çok şeker olacak:))

kızlar günaydın herkes iyidir inşallah.hafta sonları epey sayfa birikmiş ben hafta sonları arada bir giriyorum girdiğimde biriken sayfaları okuyorum iyi oluyor.ilgin canım nasılsın o ağrılar bendede var 3 ay nasıl geçecek diyorum.bende rüya gördüm arkadaşlar erken doğum yapıyorum o kadar çok sütüm varki bebek içemiyor bile ter içinde uyandım valla doğuma kadar bunları görmeye devam galiba..

:))) ay canim ya..ben olsam bi süre sonra kesin pes ederdim hem caliş hem hamile ol..zaten bi h.sonunuz var..kocanla basbasa vakit gecirin yahu..daha cok yeni evliymişsiniz zaten :) bari ayda 1 yada 2 kere gelsinler :)

Zaten evlendim, balayından döndüm, 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Bi sevinç bi telaş. Gelen giden derken evliliğimden bişey anlamadım valla :) Oyun gibi geliyor hala bana :)

haklısın canımmm şükretmeli ama bu dönemde insan zaten bi gergin ve sinirli oluyor üstüne bide çocuklar yoruluyorum yarıyıl tatili gelirse rahat ederim inşallah

Öyle valla canım. Allah kolaylık versin hepimize...

kizlar bu arada bebişler için kalp ekosu cektiren varmi??

Yok canım doktorum bişey demedi bana. Belki bu gidişimde falan ister...

Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah sorunsuz geçirirsin...

Oooo güle güle kullansın bebişin canım :) Havuzlu Han'ı bende duydum. Eşi yeni doğum yapan bi abimiz vardı. Tüm markalar da varmış orda. Çok iyi ordan bakın mutlaka demişti. Gideriz kısmetse...

hepinizi tebrik ediyorum.benimde kızım normal koşullara göre 20 mayısta kucağımda olacak nasipse hepimizin sağlıkla sıhhatle meleklerine kavuşmasını diliyorum.

Amin canım sağolasın. Sanada hayırlı uğurlu olsun...

Yok canım geç değil. Git yaptır...

kızlar bende dün bebişime beyaz üzeri çiçek desenli atkı ve bere ördüm ilk emeğimide yapmış oldum bebişime :))))

Ohh güle güle hayırlı günlerde kullansın inşallah..

kızlar bende pek beceremem amam becerebildiğim kadarı ile tığ ile bir battaniye ördüm ip çok kalındı çabuk bitti şu resim olayını başarabilirsem ekliycem sonra çekip

Oooo ne becereikli kızlar var yahu burda :)

Semra84 canım arkadaşım üzülme. Hepimiz zaman zaman böyle rüyalar görürüz. Hamilelikte olurmuş böyle şeyler. Sakın sıkma canını. Annelerin en iyisi oluruz biz a.s.

MARYLİN , ilgin0707 , ojelifıstık , tutkun09 , semra84 , esen81 , yeni_anne , tlyonl2009 hepinize günaydın canım arkadaşlarım...

kızlar sayfada teşekkür kısmı yok görünmüyor sağol ılgıncım o zaman kışa doğru alırız bitanem

kıslar gunaydınnn herkeseeeeea.s.
ohoh mayıs annelerı marıfetlı bakıom...ben bıraz becerıksızım orgu konusundaama bende orucem annem ogretcekkaydirigubbakcemile3herkesler ııdır umarım...bıs iiyiz sukur oglusla,yenı uyandık daha...kan hapı olayını sewmıorum kıslar yaa,sabah ac karnına-tatlicadiarzu

Yeni gelenlere Tünaydın diyorum.Biz sabah 5 te kalktık şimdi öğlen yemeği yicez.
Canım deneme oldu valla.Gördük senide.
Şu Sultanhamam a da gidelim bakalım.Heralde bebiş doğana kadar birsürü yer gezip bir sürü şey alıcaz.
Şekerkız seninle aynı günüz senin kız mı erkek mi?
Pnrhlt canım valla hızlısın ama en iyisini yapmışsın.Vakit kaybetmemek lazım

canım günaydın iyiyiz bizde bebişimle işteyiz oturuyoruz sakin bugün hafta başı olmasına rağmen evet canım ağrılarım beni mahvediyor özellikle geceleri Allah daha beterinden korusun canım bende hep hastane görüyorum doğum yapacağım anı görüyorum rüyamda psikolojimiz rüyalarımıza yansıyor tatlım

pınarcım merhaba iyi haftalar nasılsın tatlım:))) valla örmeye başladık birşeyler tatlı telaşlar hazırlıklar başlıyor artık bebişlerimiz için

ay sabah bir girdim sonra bir sürü işim çıktı neler yazmışsınız hemen öyle. kıslar bende haftasonu oğluma birsürü birşeyler aldım. bebişlere alınanların için ekliyorum birazdan.ordan bakabilirsiniz.
herkes iyimi bu arada?

evet ilgincim sanırım zaman azalınca biz artık doğuma odaklandık.bu arada atkını ve bereni güle güle kullan canım.bende bişeyler başlamıştım annem tamamladı.ananemiz hızlı yelekler hırkalar suetreler epey bişeyler yapmış teyzemizde tulum falan başlamış..artık öbür kışa hazırlık gibi:)):

cherreycim yok bu 6 ay önceki halim yani daha hamile değilken diğerini eklemeye çalışıyorum şu anki halimi görünce şok olcaksın canım maşallahı var göbişimin 9 aylık gibin herkes ikiz olmadığına eminmisiniz diyor :::))))

Günaydın canım hoşgeldin. ben dantel falan çok güzel örerim de örgüyü pek denemedim. Ama kızıma atkı - bere örücem karar verdim :) Babanem bir sürü hırka , yelek örmüş. Annemde Dudaktan kalbe'de Melek'in üzerine örttükleri battaniyeden örüyor. Herkes harıl harıl çalışıyor sağolsunlar :)

Tünaydın canım hoşgeldin. Afiyet olsun. Evet ya ben biraz hızlı çıktım :) Zaten 4,5 senedir birlikteydik. Evlenincede hemen olsun bebişimzi istedik. Çok şükür oda kapıda bekliyomuş :)

İyi haftalar tatlım. İyiyiz çok şükür kızımla çalşıyoruz işte :)

Kız bu göbişin mi yoksa? Anam nerde göbiş ben göremedim :)

Haftaya hızlı başladık canım :) Ekle ekle meraklanıyorum vallahi... Bende bir türlü çekemedim kızımın cicilerini. Çekeyimde teyzeleri görsün bari :)

Heee bende göbiş nerde diyorum. Ekle bakalım görelim hemen :)

Ay hadi çabuk ekle.Şimdi ben evde yatıyorum ve bebek mağazalarına falan gidemiyorum ya ,siz burda aldıklarınızı sergiledikçe heyecanımı birazda olsa frenliyorum ondan arkadaşlar daha çok resim daha çok.Ben bu dr bir çıkabilirsin desin bütün bebek mağazalarındaki reyonları alt üst edicem hatta tezgahtarlar beni kovacak valla.klava:klava:klava:

valla arkadaşlar ben ekmek hamurlu şeyler yememe rağmen kilo aldı başını gidiyor.hele son 2 haftadır daha çok kilo aldım gibi.

işte canlarım buda benim göbiş yorumlarınızı bekliyorum bakın bakalım göbiş nasıl olurmuş :::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…