2009 Mayıs Anneleri

valla arkadaşlar ben ekmek hamurlu şeyler yememe rağmen kilo aldı başını gidiyor.hele son 2 haftadır daha çok kilo aldım gibi.

Valla ben en son aşı olduğum gün tartılmıştım daha da bıraktım doktora gidene kadar tartılmayacağım korkuyorum sırnaşık şey

MARLIYN masallah kuzucumuza...mayıs bebişleri iri olcak sanırsamkaydirigubbakcemile3
benıde goren herkes ne cabuk buyumus karnın ole dıo yafs...masallah annesii buyusun kuzun..

işte canlarım buda benim göbiş yorumlarınızı bekliyorum bakın bakalım göbiş nasıl olurmuş :::))
Canım valla gülmekten yazamıyorum sana değil Pınar a Demiş ya göbiş nerde diye..Yemin ederim katılandım ne zamandır gülmemiştim bu kadar sen çok yaşa PINAR ya.Bu arada senin göbiş almış başını gitmiş kaç kiloydun kaç oldun şimdi gülmem geldiya yazarken de kiloydun yerine kilottun yazmışım 2 dakkadırda ona debeleniyorum.Arkadaşlar şu evin duvarları tam üstüme gelirken çok yaşayın valla

dogru cnm...tunaydın.bıs oglusla vardıyalı calıstıgımız için,dun nobetımız gece 1 de bıttı ucak gecıkmeye gırınce,eve gel uyu derken saat 2 yı buldu...malum hamişlikle yoruluo ınsan,bılırsın sende,bu sabah uyumus kalmısız.........

pınar sribron semra cım sağolun bu konuda çok dertliyim herkes çok büyük kaç aylık yok 5 aylık değil bu 7 aylık sürekli artıkım sinirim bozuluyordu bende burda yayınlayıp rahatladım canlarım ne yapayım karnım büyükse

Ayyy canım ne mutlu bana valla :) Göbiş göremeyince dedim nere gitti kız bu göbiş :)

kızlar malesef ben şimdi çıkmalıyım artık akşam girebilirsem görüşürüz

Güle güle canım. Görüşürüz. Kuzumuza iyi bak :)

Ay halt etmiş onlar. Kime ne beeeeeeee klava: Çatlasın patlasınlar lülülülülülü

Valla dün gece 12.30 da yattım sabah bebiş kalk karnım acıktı dedi uyandırdı.Bu çocuk beni 3-4 saatten fazla uyutmuyor.Dün ama sabah erken kalttım gündüz de hiç uyumadım gece uyuyum dedim ama müsade bukadar bebişten.Gece tv de de bişey yok.Bu ara gelinler var onları izledim.

Canım kızdınmı yazdığıma aşkolsun canım sn beni görmedin hamile kaldığımdan beri 2 kilo alan biri için bu göbek dersinki nerden çıkmış.

takma kafana cnm sen onları...
nıyeyse ınsanlar gorurgormez gobişlere yorum yapıor yahuklava:buyukse buyuk napalım..bırde kendılerıyle kıyaslamaları yokmu...koparıo benı...bunye meselesı alalala napalım demı ama.bende takıodum bıara...sonra bossweeerdımmm...buyukse buyuk işte,takma kafana

TUTKUN09 evet anlarım,benımkıde gece tepık tepık ustune...acıkınca hele hıç durmuyo...ben careyı uyumadan once yıyıp yatmakta buldum falla.yatmadan once bişiler atıstırıorum 1 bardak sut,yanında grisini falan...o tutuo bızı..tabı gece kalkıp yedıım meyvelerı saymıorumkaydirigubbakcemile3delıksız uyumayıncada uykunun suresı boluk poscuk uzuo sanırsam...tabı bırde ewde oluo o vakıtte yatmak var işte olup o vakıtte uyumak......yorulma degerı ve sıddetı ona gore deişi tatlım...:CüvCüv:

marlyıncin bünye meselesi hiç takma milleti sen içinde muhteşem bir bebiş taşıyorsun onları ilgilendirmez zaten insanlar birbirini görünce ay ne kilo almışsın ay göbeğin büyümüş gibi yorumlar yaparak zevk duyuyorlar sanırım boşverelim başkalarını bizim için bebişimiz önemli:)))))

kızlar benim iştahım açılmadı hiç canım birşey yemek istemiyor bebişi düşündüğüm için süt ve süt ürünlerini meyvamı asla eksik etmiyorum ama öyle aman aman birşey yiyemiyorum hala salçalı ve ağır yemeklere karşı soğukluğum var bebişimi bir ay sonra göreceğim daha çok var şimdiden merak ediyorum
kızlar demir hapını ihmal etmeyin vücudun besinlerle alamadığı tek şey demir hamilelikte ben zorlada olsa sabahları aç karnına alıyorum
ayrıca suyu çok için olur mu bitanelerim:)) sorunsuz hamilelik geçiririz inşallah hepimiz

gerçektende öyle kızlar beni gören herkesde çok kilo almışssın işte dikkat et daha 3 ayın var bir sürü şeyler söylüyorlar.bebişlerimiz sağlıklı olsunda veririz kiloları

Marlyncim masallah kız göbüşüne :CüvCüv:

Siribronum, tatlım hani senin annem bir battaniye örüyoeduya bebişe koza ipten,bittiyse resmini ekleyebilirmisin canım,bi fikir olsun bana

ILGIN0707 cnm bende aynıydım ama gectı artık bulantım falan...1 aydır rahatım.inşaalllah senınde gecer cnm bıran once...ama ole aman aman iştahım yok gıbı gelıo bana...yalnız acıkmamış oluorum,mecburen bebiş için yıyım dıye hazırlıorum bişiler sankı hiç doymucakmış gıbı yıyorum bi kaç gundurkaydirigubbakcemile3eşimde iiki aç deılmişşin dıo falla banakaydirigubbakcemile3ama ekmek yememeye calısıorum..kepeklı yıyorum.

efet cnm ya bencede bebişler ii olsunda kılo mılo boswerelım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…