valla arkadaşlar ben ekmek hamurlu şeyler yememe rağmen kilo aldı başını gidiyor.hele son 2 haftadır daha çok kilo aldım gibi.
işte canlarım buda benim göbiş yorumlarınızı bekliyorum bakın bakalım göbiş nasıl olurmuş :::))
işte canlarım buda benim göbiş yorumlarınızı bekliyorum bakın bakalım göbiş nasıl olurmuş :::))
Canım valla gülmekten yazamıyorum sana değil Pınar a Demiş ya göbiş nerde diye..Yemin ederim katılandım ne zamandır gülmemiştim bu kadar sen çok yaşa PINAR ya.Bu arada senin göbiş almış başını gitmiş kaç kiloydun kaç oldun şimdi gülmem geldiya yazarken de kiloydun yerine kilottun yazmışım 2 dakkadırda ona debeleniyorum.Arkadaşlar şu evin duvarları tam üstüme gelirken çok yaşayın valla
Yeni gelenlere Tünaydın diyorum.Biz sabah 5 te kalktık şimdi öğlen yemeği yicez.
Canım deneme oldu valla.Gördük senide.
Şu Sultanhamam a da gidelim bakalım.Heralde bebiş doğana kadar birsürü yer gezip bir sürü şey alıcaz.
Şekerkız seninle aynı günüz senin kız mı erkek mi?
Pnrhlt canım valla hızlısın ama en iyisini yapmışsın.Vakit kaybetmemek lazım
Canım valla gülmekten yazamıyorum sana değil Pınar a Demiş ya göbiş nerde diye..Yemin ederim katılandım ne zamandır gülmemiştim bu kadar sen çok yaşa PINAR ya.Bu arada senin göbiş almış başını gitmiş kaç kiloydun kaç oldun şimdi gülmem geldiya yazarken de kiloydun yerine kilottun yazmışım 2 dakkadırda ona debeleniyorum.Arkadaşlar şu evin duvarları tam üstüme gelirken çok yaşayın valla
kızlar malesef ben şimdi çıkmalıyım artık akşam girebilirsem görüşürüz
pınar sribron semra cım sağolun bu konuda çok dertliyim herkes çok büyük kaç aylık yok 5 aylık değil bu 7 aylık sürekli artıkım sinirim bozuluyordu bende burda yayınlayıp rahatladım canlarım ne yapayım karnım büyükse
Valla dün gece 12.30 da yattım sabah bebiş kalk karnım acıktı dedi uyandırdı.Bu çocuk beni 3-4 saatten fazla uyutmuyor.Dün ama sabah erken kalttım gündüz de hiç uyumadım gece uyuyum dedim ama müsade bukadar bebişten.Gece tv de de bişey yok.Bu ara gelinler var onları izledim.dogru cnm...tunaydın.bıs oglusla vardıyalı calıstıgımız için,dun nobetımız gece 1 de bıttı ucak gecıkmeye gırınce,eve gel uyu derken saat 2 yı buldu...malum hamişlikle yoruluo ınsan,bılırsın sende,bu sabah uyumus kalmısız.........
Canım kızdınmı yazdığıma aşkolsun canım sn beni görmedin hamile kaldığımdan beri 2 kilo alan biri için bu göbek dersinki nerden çıkmış.pınar sribron semra cım sağolun bu konuda çok dertliyim herkes çok büyük kaç aylık yok 5 aylık değil bu 7 aylık sürekli artıkım sinirim bozuluyordu bende burda yayınlayıp rahatladım canlarım ne yapayım karnım büyükse
pınar sribron semra cım sağolun bu konuda çok dertliyim herkes çok büyük kaç aylık yok 5 aylık değil bu 7 aylık sürekli artıkım sinirim bozuluyordu bende burda yayınlayıp rahatladım canlarım ne yapayım karnım büyükse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?