2009 Mayıs Anneleri

Ay kızlar öğleden sonra eşim bilgisayarı alacak az vaktim kaldi artık bilgisayar kavgası yapıyoruz.bende göbişimi çekicem ama bu laptopu tutamadım bitürlü eşim dalga geçiyor zaten.Dün akşam eşimin kardeşi aradı 15 tatilde gelecekmiş annesini de bize getirecekmiş.Abisi demişki kış için götür onlarda kalsın biz darül acizeyiz ya.Eşim kesinlikle olmaz dedi.Abimin eşi ev hanımı annemi düşünüyorsa o alsın annemi dedi.Biz çalışıyoruz kim bakıcak dedi.Getirirsen kapıdan alır ablama götürürüm senlede bozuşuruz dedi.Şimdi onun ailesi bilmiyor ya zaten saklıyoruz.Eşim benim için hem hasta dedi psikolojisi bozuk zatendedi, annem dedi iyice gelip delirtir onu.Herkes bu kadar düşünüyorsa kendileri baksın dedi.Alnından öpesim geldi eşimin valla.7 kardeşler hersene bize postalıyorlar.Biz enayiyiz ya.Bide bu 15tatilde gelen kardeşi doğuda görevli bekar yalnız kalıyor al anneni sen götür dimi benciller

kızlar biz yemeğe gidiyoruz biraz atıştırıp gelelim bebişimle sizleri seviyorum hepinize aifyet olsun:))

YENI_ANNE cnm hosgeldın....
battanıye bıttı cnm da ,bıraz kucuk olmus dıye annem ıp alıp buyutuo daha..aklımda koycam buraya..yarın ugruycam anneme..resmını cekıp koyayım cnm buraya..gusel oldu yorgan gıbı yahu...yumusacık kıslar...

TUTKUN09 haklısın cnm ya..7 kardeslar madem her yıl bı baskasına gıtsın cnm..ayrıca bu 15 tatılde gelcek kardesı gorcek senın hamiş olduunu solemesın kayananaya...:1shok:

tutkuncum evet ya evde olan kimse o baksın.ee saklıyorsanız eğer kardeşi söylemesin annesine hem böyle güzel bir olaya sevinmesi lazım..

Tutkuncum sıkma canını tatlım. Eşin gereken cevabıv ermiş zaten. Ay herkes ne bencil ya klava:

Bu arada göbişimi çekim bende şimdi. Göbişler bölümüne ekliyoruuummm :)

TUTKUN09 haklısın cnm ya..7 kardeslar madem her yıl bı baskasına gıtsın cnm..ayrıca bu 15 tatılde gelcek kardesı gorcek senın hamiş olduunu solemesın kayananaya...:1shok:

tutkuncum evet ya evde olan kimse o baksın.ee saklıyorsanız eğer kardeşi söylemesin annesine hem böyle güzel bir olaya sevinmesi lazım..

Eşim şimdi onun gelmesini de engellemeye çalışıyor kombimiz bozuk bizde küçük odada ufoyla ısınıyoruz dedi bu nedemek yerimiz yok kış günü gelirsen olmaz demek.Git memleketine işte anan kardeşin orda.Eve biraz bak dimi.Biz gitmiyoruz diye anası kıyamet koparıyor bekar olan bayramda bile gitmiyor.ben bide yatıyorum nasıl hizmet edicem onlara annesi geldiğinde ben kahvaltıyı kurarım akşam geldiğimde ne yemek yapmış nede sofrayı toplamış olur.Ben o yorgunlukla hem toplarım hem yaparım.Kadnın içinde kötülük var.Huzursuzluğu seviyor.Ben dedim kardeşin gelirse yatarım hiç kalkmam belki anlamaz bu göbeği nasıl saklıycaksam.Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi alacak bilgisayarımı ya
Ya bitane daha lazım galiba bizlere biz eşlerle paylaşamıyoruz artık bu bilgisayarları.
Öpüyorum sizi ve bebişleriyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ayy işin cok zor cnm ya...eşini kutluorum...her yıgıdın harcı deıl bole demek...haklının yanında oda gormuş yani..gorusuruz cnm...

Güle güle canım. Bi çaresini bulur eşin. Sen sıkma lütfen canını yerimseniben

Arkadaslar bugün biraz birikmiş işlerim var onları hallediyorum,yazamıyorum ama takipteyim fıstıklar

tutkuncum ben sana kırlmadım canım etrefımdkai kötü niyetli insanlara moral vereceklerine bozmaya çalışıyorlarya ona sinir oluyorum
siribron, thylon ılgın sağolun kızlar sizlerdende göbiş bekliyoruz hadi bakalım

Arkadaslar bugün biraz birikmiş işlerim var onları hallediyorum,yazamıyorum ama takipteyim fıstıklar

Tamam canım hallet sen işlerini yerimseniben

kızlar bu teşekkür bölümü nerye gitmiş
bu arda dırımkızı nerde ya haberiniz varmı

Kaldırmışlar canım valla...

Birsen dinleniyordur evde. Serum bağlanıyordu ya iyidir umarım...

pınarcım hemen bakıyorum göbişine

Bak bakalım canım :)

selam kızlar!
Bugün işe başladım biraz yoğundum ama yazdıklarınızı takip etmeyide ihmal etmedim. insan duramıyor bakmadandelikafadulden
herkese iyi bir hafta diliyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…