CLARIES cnm iiki dogdun...Allah uzun omurler gecırmeyı nasıp etsın inşallahhhh bebişinle....
selam kızlar!
Bugün işe başladım biraz yoğundum ama yazdıklarınızı takip etmeyide ihmal etmedim. insan duramıyor bakmadandelikafadulden
herkese iyi bir hafta diliyorum.
bende ekledim göbüşümü kızlar:)))))
Merhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))
selam kızlar!
Bugün işe başladım biraz yoğundum ama yazdıklarınızı takip etmeyide ihmal etmedim. insan duramıyor bakmadandelikafadulden
herkese iyi bir hafta diliyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))
doğum günün kutlu olsun canım. yaşlandık demeyelimde olgunlaştık sırnaşık şeyMerhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))
arkadaşlarımı görene kadar çok iyiydim. herkesin ilk görünce tepkisi aaa kocaman olmuş göbeğin demesi biraz fazla genleştiğimin farkına vardım. ee 3 hafta boşunamı yattık biyerlerimiz büyümüştür elbet diyorum :roflol:merhaba canım nasılsın insan gerçekten bakmadan duramıyor sanada iyi haftalara.s.
doğum günün kutlu olsun canım. yaşlandık demeyelimde olgunlaştık sırnaşık şey
arkadaşlarımı görene kadar çok iyiydim. herkesin ilk görünce tepkisi aaa kocaman olmuş göbeğin demesi biraz fazla genleştiğimin farkına vardım. ee 3 hafta boşunamı yattık biyerlerimiz büyümüştür elbet diyorum :roflol:
bebişe örgü yapmaya nasıl vakit buluyon evde bi çocuk daha varken şaşırıyorum. yada ben aşırı tembelim. benneyaptımki
Selam Arkadaşlar,
Hepinize iyi haftalar umarım herkes iyidir.Bizde oğlumla işteyiz teyzeleri ama sabahtan beri hafif bir kasık ağrım var ve bebeğimi hissedemiyorum.İş yapamıyorum valla aklım hep orda inşallah sadece uyuyodur.Çikolata yemeyi deniycem şimdi.
Claries mutlu yıllar canım iyi ki doğdun ve 2009 da senin yılın olur inşallah bebişinle
tülaycım başladın mı alışverişe bebiş için kendin için ben pazar günü kışlahana çıktım eşimle ama inan tansiyonum düştü fazla gezemedim(
merhaba annnişler....
Herkesin keyfi yerinde görünüyo...ne mutlu..Hava da maşşallah yane...ocakta bu havayı bulmak zor...Evde durmak istemiyor cnm..Bebişlere bişeyler bakmak güsel oluru bugün..Kendime bişeyler bkarken bu kadar keyif almıyorum yaa..Çok hoş duygular..Ama işlerim var mallesef bugün..Devam eder inş bikaç gün daha böle...Çıkarız yine..
Claries doğum günün kutlu olsun cnm...Benim de bu cumartesi doğum günüm.hihoyyytbi yıl daha yaşlandıkİnş bu sene bize en güsel hediye bebişlerimiz olacak:CüvCüv:
Selam Arkadaşlar,
Hepinize iyi haftalar umarım herkes iyidir.Bizde oğlumla işteyiz teyzeleri ama sabahtan beri hafif bir kasık ağrım var ve bebeğimi hissedemiyorum.İş yapamıyorum valla aklım hep orda inşallah sadece uyuyodur.Çikolata yemeyi deniycem şimdi.
Claries mutlu yıllar canım iyi ki doğdun ve 2009 da senin yılın olur inşallah bebişinle
herkeze iyi haftalar kızlarr a.s.
çalışan annelere Allah kolaylık versinnn :1hug:
pınarcığım sultanhamama cmt günü benim kmomşum gitti oda 7 aylık hamiş ama inann okadar güzel ve kaliteli şeyler almışki hayran kaldım üstelik fiyatlarda çok uygunmuş ve aradığın herşey var bende Allah kısmet ederse bu cmt gidicem kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
marlyn ve pınar maşşallah göbişlerinize Allah içindekişleri size bağışlasınnn ŞenizŞeniz
chares doğum günün kutlu olsun cnm bi sonraki yılını bebişinle kutlaman dileği ile mutlu ol canımm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?