2009 Mayıs Anneleri

claries doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara eşinle bebişinle elele huzur içinde girmeni dilerim:)))

selam kızlar!
Bugün işe başladım biraz yoğundum ama yazdıklarınızı takip etmeyide ihmal etmedim. insan duramıyor bakmadandelikafadulden
herkese iyi bir hafta diliyorum.

merhaba canım nasılsın insan gerçekten bakmadan duramıyor sanada iyi haftalara.s.

bende ekledim göbüşümü kızlar:)))))

Bakıyorum hemennn :)

Canım doğum günün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle ve bebişinle nice senelere inşallah a.s.

selam kızlar!
Bugün işe başladım biraz yoğundum ama yazdıklarınızı takip etmeyide ihmal etmedim. insan duramıyor bakmadandelikafadulden
herkese iyi bir hafta diliyorum.

İyi haftalar canım kolay gelsin...

Bizde yemek yedik kızımla :)

Son düzenleme:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.NİCE YILLARA İNŞALLAH...:dance:hihoyyyt

doğum günün kutlu olsun canım. yaşlandık demeyelimde olgunlaştık sırnaşık şey

merhaba canım nasılsın insan gerçekten bakmadan duramıyor sanada iyi haftalara.s.
arkadaşlarımı görene kadar çok iyiydim. herkesin ilk görünce tepkisi aaa kocaman olmuş göbeğin demesi biraz fazla genleştiğimin farkına vardım. ee 3 hafta boşunamı yattık biyerlerimiz büyümüştür elbet diyorum :roflol:
bebişe örgü yapmaya nasıl vakit buluyon evde bi çocuk daha varken şaşırıyorum. yada ben aşırı tembelim. benneyaptımki

fıstık eşim bana iyiki çalışıyorsun diyor yoksa evde asla boş oturmaz iş yapar beni sinir ederdin dedi dünkaydirigubbakcemile3 valla kızımda maşallah ben örgü örerken yanımda oturdu boyama yaptı bende şaşırdım hiç yormadı annesini şimdiden kardeşini benimsemesi çok güzel bebek kıyafeti görse anne kardeşime çok güzel olur alalım mı diyor kendini düşünmüyor canım kızlarım benim a.s. çok tatlı teyzesi

merhaba annnişler....
Herkesin keyfi yerinde görünüyo...ne mutlu..Hava da maşşallah yane...ocakta bu havayı bulmak zor...Evde durmak istemiyor cnm..Bebişlere bişeyler bakmak güsel oluru bugün..Kendime bişeyler bkarken bu kadar keyif almıyorum yaa..Çok hoş duygular..Ama işlerim var mallesef bugün..Devam eder inş bikaç gün daha böle...Çıkarız yine..

Claries doğum günün kutlu olsun cnm...Benim de bu cumartesi doğum günüm.hihoyyytbi yıl daha yaşlandıkİnş bu sene bize en güsel hediye bebişlerimiz olacak:CüvCüv:

Selam Arkadaşlar,

Hepinize iyi haftalar umarım herkes iyidir.Bizde oğlumla işteyiz teyzeleri ama sabahtan beri hafif bir kasık ağrım var ve bebeğimi hissedemiyorum.İş yapamıyorum valla aklım hep orda inşallah sadece uyuyodur.Çikolata yemeyi deniycem şimdi.

Claries mutlu yıllar canım iyi ki doğdun ve 2009 da senin yılın olur inşallah bebişinle

herkeze iyi haftalar kızlarr a.s.
çalışan annelere Allah kolaylık versinnn :1hug:

pınarcığım sultanhamama cmt günü benim kmomşum gitti oda 7 aylık hamiş ama inann okadar güzel ve kaliteli şeyler almışki hayran kaldım üstelik fiyatlarda çok uygunmuş ve aradığın herşey var bende Allah kısmet ederse bu cmt gidicem kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

marlyn ve pınar maşşallah göbişlerinize Allah içindekişleri size bağışlasınnn ŞenizŞeniz

chares doğum günün kutlu olsun cnm bi sonraki yılını bebişinle kutlaman dileği ile mutlu ol canımm Şeniz

bazen benimki de durgunlaşıyor cnm..Sonra sırt üstü yatıyorum biraz sakin duruyorum..O da ben burdayım dercesine başlıyorr...bi de sabahları daha çok hareketleniyo benimki...

Sen de hemen endişelenme cnm ..her zaman hareketli olacak diye bişe yok okiş...

tülaycım başladın mı alışverişe bebiş için kendin için ben pazar günü kışlahana çıktım eşimle ama inan tansiyonum düştü fazla gezemedim(

incihan endişe etme canım uyuyordur geçen benim kız 1.5 gün oynamadı kafayı yiycektim ama sonraki durdurabilene aşk olsun onlar 20 saat uyuyormuş bu dönemde canım kasık ağrın da normal hamişiz belki üşüttün canım

tülaycım başladın mı alışverişe bebiş için kendin için ben pazar günü kışlahana çıktım eşimle ama inan tansiyonum düştü fazla gezemedim(

ilgincim ben bebişe epey bişeyler aldım ama daha çok eksiği var.kendim için hiçbişey almadım daha eğer fırsat bulursam çıkıp gecelik bakıcam.bende eşimle çıkamam hemen sıkılıyor bide ne görse hemen alıyor belki başka yerde daha uygun o yüzden yalnız çıkıcam yada kardeşimle. üniversitede haftaya tatile giriyorlar gelsin ilk işim alışverişe çıkmak olucak canım.sen aldınmı bişeyler canım?

Canım merhaba hoşgeldin. Evet hava çok güzel görünüyor. Gerçi ben ofise sabah 6,15'de girip akşam 6'da çıktığım için pek bişey anlamıyorum :)

İyi haftalar canım. Endişelenme. Bizim zilli de dün o kadar sakindi ki. 3 saate bir falan böyle halsiz halsiz tekme attı. Nasıl telaş yaptım. Tatlılar yedim, meyve suyu içtim yok. Zilli dinleniyordu belliki. Bu sabah ta tam enerjiyle ben burdayım der gibi bi başladı hala devam ediyor :)

Sağolasın canım hoşgeldin. Aaaa bak oraya gitmke farz oldu yani. Önümüzdeki ay büyük alışverişe başlayacağız kısmetse. İlk tercih orası olsun yerimbenseni

incihan canım bebnimde kızım cuma geceden itibaren pazara kadar o kadar az hareketliydiki şaşırdım ve çok üzüldüm.en sonunda eşim üzülmeme dayanamayıp doktora gidelim dedi ama bebişim birden hareketlenmeye başladı. ama arkadaşlarıma sordum bazen çok sakin olurlarmış endişelnecek bişey yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…