2009 Mayıs Anneleri

yok canım başlamadım henüz ama artık yavaştan birşeyler almayı düşünüyorum dün bile gezerken zorlandım başım döndü ileriki aylara bırakmamak lazım en önemli eksikleri

Canım hiç sıkma canını benim iş yerinden arkadaşımda aynı durum vardı hatta 14 cm di onun kisti ve çok riskliydi bebeği alalım falan dedi bazı doktorlar oda bunlara inanmayıp başka bir doktora gitti tavsiye üzerine ve doktor sürekli takiplerini yaparak devam etti gayete sağlıklı bi kızı oldu

Maşşallah diyelim canım nazar değmesin

Canım ben bu arkadaşım caddede Mehmet Uludoğan var adam bu konuda uzman riskli gebeliklerle ilgileniyor ayrıca Zeynep Kamil hastanesinin doğum şefi çokta deneyimli bence kesinlikle ona gitmelisin arkadaşım o doktor sayesinde rahatladı ve çok sağlıklı bi hamilelik geçirdi.Fetus Araştırma Merkezi istersen sana adresini ve telini özelden atabilirim.

kizlar bu arada bebişler için kalp ekosu cektiren varmi??

Hayır canım doktoruma sorayım hiç böyle bişeyden bahsedilmedi.

Canım nice mutlu yıllara bebişinizle birlikte Şeniz

ay bugün pazartesiya herşey üst üste geliyor.çok yoğunum. buraya giremiyorum. bugün ara ara girdim hiçbirşey anlamadım valla arkadaşlar.

evet cnm özelden yazarsan sevinirim ama tuzludur o doktorda dimi özel muayenesimi var?sen yaz genede ararırım bi inş uygundur:CüvCüv:

arkadaslar medikal parkda can ve gökmen bey iyiymiş sizlerden bilgisi olan varmı?

kızlar biz bu hafta sonu çok dolaştık sonunda bebişin çoğu şeyini netten almaya karar verdik özellikle ana kucağı ateş ölçer gibi şeyleri tekstillerin çoğunu bende tamamladım beşiğide annanesi alcak kızımın uyku setinide bide ekstra yün yorgan dikiyor yün çok sağlıklıymış kış için

bakım ürünü olarak sebamed almaya karar verdim doktorlar sebamed tavsiye ediyor ve baktım sitede çoğu kişide sebamed almış onlarda büyük marketlerde var zaten eczanede daha uygun hatta şimdi neler gerekli şampuan, pişik kremi, bebek yağı yada kremi başka varmı aklınıza gelen

bende sebamed ürünlerini alacağım bebişim için nıveada iyi diyorlar ama sebameddin ürünlerinden memnun kalmıştım ben
canım marlyın saydıkların dışında önemli birşey kalmıyor

BAKIM İHTİYAÇ LİSTESİ

Bebeğin genel bakımı için gerekenler

Alt değiştirme ve bakım yatağı
Bebek bezleri; Bebeğin boyuna ve kilosuna uygun
Islak mendil
Pişik kremi; Pişik oluşumuna karşı korur, cilt kızarıklıklarının geçmesine önler.
Vücut termometresi
Burun aspiratörü; Burun deliklerinde biriken mukozayı çeker, temizler.
Temizleme pamuğu
Kulak çubuğu
Nemlendirici Krem; Cildin kurumasını önleyen özelliklerde olmalıdır.
Fırça tarak seti
Tırnak makasları
Göbek bağı bandı
İlaç kaşığı; Bebeğe ağzına uygun büyüklükte olmalıdır.
Temizleme havluları

Hastane ve Hastane Çıkışı İhtiyaç Listesi
Bebek için gerekenler

Body
Bebek takımı; ince penye hastane için
Bebek takımı; kalın hastane çıkışı için
Çorap
Patik
Penye şapka
Penye eldiven
Battaniye
Bebek Montu
Bebek Bezi
Temizleyici ıslak mendil
Pişik Kremi
Nemlendirici Krem
Biberon
Emzik
Önlük
Ana Kucağı

Anne için gerekenler

Hamilelik ve doğum ile ilgili doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız
Fanila; 4-5 adet
Külot; 6-7 adet
Sütyen; 2 adet
Birkaç gecelik; pamuklu ve ter emen cinsten olmasına dikkat edin
Sabahlık
Kalın çoraplar, doğumun ileri zamanlarında üşüyebilirsiniz
Terlik
Hijyenik Ped
Göğüs Pedi
Göğüs Pompası
Temiz havlular
Kirli çamaşır torbası
Kişisel temizlik malzemeleriniz; deodorant, pudra, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, kağıt peçete ve havlu, nemlendirici krem, ruj, ıslak mendiller

SAOL İLGİN CANIM.bende mustela yada unı baby kullanayı diyorum ama sebamed madem daha çok tercih ediliyorsa onlarda alayım.

canım doğum günün kutlu olsun. mutlu mutlu, huzurlu, sağlıklı bereketli yıllar geçir bebiş(ler)in ve sevdiklerinle inşallahhha.s.

arkadaşlar galiba teşekkür butonu kalkmış ama teraziye basınca puanlama oluyor.
iyi bari teşekkür yerine puanlamayı kullanalım da birazcık puanımız artar belkiyerimseniben

kızlar ben çoooook hastayım. nezle oldum yatıyodum kaç gündür. şimdi de yavaş yavaş göğsüme inmeye başladı. zaten astım hastasıyım napıcam bilmiyorum. bulantılar kusmalar da devam bir yandan. perişanım anlayacağınız.

ay bugün pazartesiya herşey üst üste geliyor.çok yoğunum. buraya giremiyorum. bugün ara ara girdim hiçbirşey anlamadım valla arkadaşlar.

Öyle canım ya. Pazartesileri fena valla hepimizde yerimseniben

Evet canım bende sebamed diye duydum. Teyzemede doktoru onu önermişti. Ben johnson'ın ürünlerini hiç kullanmak istemiyorum. O yüzden ya nivea ya sebamed diyorum...

Ilgın'cım sağolasın canım bilgiler için...

Ay canım çok geçmiş olsun yaaa. Doktor gittin mi bacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…