ilgincim ben bebişe epey bişeyler aldım ama daha çok eksiği var.kendim için hiçbişey almadım daha eğer fırsat bulursam çıkıp gecelik bakıcam.bende eşimle çıkamam hemen sıkılıyor bide ne görse hemen alıyor belki başka yerde daha uygun o yüzden yalnız çıkıcam yada kardeşimle. üniversitede haftaya tatile giriyorlar gelsin ilk işim alışverişe çıkmak olucak canım.sen aldınmı bişeyler canım?
ya doktor bana yat demedi ama ben genede istirahat halindeyim yani okulda biraz hareketliyim yoksa evde az yürüyüşler yapıp yatıyorum yada oturuyorum netten baktımda miyom olayına yani napıyım hep kötü şeyler yazıyo dahada üzüldüm yarabbi sesimi duyup oğlumu bana bağışlar inş her gece dua edicem sizde ederseniz sevinirim çok sağolun desteginiz için toplam 17 haftam var 37. haftaya ulaşmaya her bir haftayı tek tek sayıcam inş sorunsuz hallolur herşey takıycam kafaya doktordan ilk gelince öyle moralim bozuldu sadece sizide üzdüm kusuruma bakmayın
günaydın millet aksamda serum aldım oğluşlarım show yapıyor serumla yaa kıddıklandım ve resmen karnımda nerede olduğunu çözüyorum artık .........çok güsel şuan çok iyiyim bulantı iğnemi yaptı kuzenim öle gitti ........ben iyiyim dünya varmış kusmadan 2 gün roman yazamacam hahaha
iyiyim kızlar nasıl olayım netten bakıyorum bişeylere sürekli doktor falan baktım ama istanbul anadolu yakasında bulamadım pek birine daha gitsem gizli eşimden dün kötü kötü rüyalar gördüm hep inş 37. haftayı doldurcaz dua ediyorum valla napıyım
kizlar bu arada bebişler için kalp ekosu cektiren varmi??
Merhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))
Canım hiç sıkma canını benim iş yerinden arkadaşımda aynı durum vardı hatta 14 cm di onun kisti ve çok riskliydi bebeği alalım falan dedi bazı doktorlar oda bunlara inanmayıp başka bir doktora gitti tavsiye üzerine ve doktor sürekli takiplerini yaparak devam etti gayete sağlıklı bi kızı oldu
Maşşallah diyelim canım nazar değmesin
Canım ben bu arkadaşım caddede Mehmet Uludoğan var adam bu konuda uzman riskli gebeliklerle ilgileniyor ayrıca Zeynep Kamil hastanesinin doğum şefi çokta deneyimli bence kesinlikle ona gitmelisin arkadaşım o doktor sayesinde rahatladı ve çok sağlıklı bi hamilelik geçirdi.Fetus Araştırma Merkezi istersen sana adresini ve telini özelden atabilirim.
Hayır canım doktoruma sorayım hiç böyle bişeyden bahsedilmedi.
Canım nice mutlu yıllara bebişinizle birlikte Şeniz
SAOL İLGİN CANIM.bende mustela yada unı baby kullanayı diyorum ama sebamed madem daha çok tercih ediliyorsa onlarda alayım.
canım doğum günün kutlu olsun. mutlu mutlu, huzurlu, sağlıklı bereketli yıllar geçir bebiş(ler)in ve sevdiklerinle inşallahhhMerhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))
iyi bari teşekkür yerine puanlamayı kullanalım da birazcık puanımız artar belkiyerimsenibenarkadaşlar galiba teşekkür butonu kalkmış ama teraziye basınca puanlama oluyor.
ay bugün pazartesiya herşey üst üste geliyor.çok yoğunum. buraya giremiyorum. bugün ara ara girdim hiçbirşey anlamadım valla arkadaşlar.
kızlar biz bu hafta sonu çok dolaştık sonunda bebişin çoğu şeyini netten almaya karar verdik özellikle ana kucağı ateş ölçer gibi şeyleri tekstillerin çoğunu bende tamamladım beşiğide annanesi alcak kızımın uyku setinide bide ekstra yün yorgan dikiyor yün çok sağlıklıymış kış için
bakım ürünü olarak sebamed almaya karar verdim doktorlar sebamed tavsiye ediyor ve baktım sitede çoğu kişide sebamed almış onlarda büyük marketlerde var zaten eczanede daha uygun hatta şimdi neler gerekli şampuan, pişik kremi, bebek yağı yada kremi başka varmı aklınıza gelen
kızlar ben çoooook hastayım. nezle oldum yatıyodum kaç gündür. şimdi de yavaş yavaş göğsüme inmeye başladı. zaten astım hastasıyım napıcam bilmiyorum. bulantılar kusmalar da devam bir yandan. perişanım anlayacağınız.
bazen benimki de durgunlaşıyor cnm..Sonra sırt üstü yatıyorum biraz sakin duruyorum..O da ben burdayım dercesine başlıyorr...bi de sabahları daha çok hareketleniyo benimki...
Sen de hemen endişelenme cnm ..her zaman hareketli olacak diye bişe yok okiş...
incihan endişe etme canım uyuyordur geçen benim kız 1.5 gün oynamadı kafayı yiycektim ama sonraki durdurabilene aşk olsun onlar 20 saat uyuyormuş bu dönemde canım kasık ağrın da normal hamişiz belki üşüttün canım
Canım merhaba hoşgeldin. Evet hava çok güzel görünüyor. Gerçi ben ofise sabah 6,15'de girip akşam 6'da çıktığım için pek bişey anlamıyorum :)
İyi haftalar canım. Endişelenme. Bizim zilli de dün o kadar sakindi ki. 3 saate bir falan böyle halsiz halsiz tekme attı. Nasıl telaş yaptım. Tatlılar yedim, meyve suyu içtim yok. Zilli dinleniyordu belliki. Bu sabah ta tam enerjiyle ben burdayım der gibi bi başladı hala devam ediyor :)
Canlarım hepinize cok teşekkür ederim o kadar korktumki anlatamam arkadaşlar sabah 7 de dışarısı soğuktu bende yürüyüşümü biraz temopolu yaptım ama bir daha tövbe biraz uzandım biriki hareketini hissettim rahatladım valla ohhh:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?