evet cnm özelden yazarsan sevinirim ama tuzludur o doktorda dimi özel muayenesimi var?sen yaz genede ararırım bi inş uygundur:CüvCüv:
kızlar bel ağrılarınız ne durumda benim çok ağrıyor çok oturunca yada fazla ayakta kalınca
saol canım şimdi doktorumu aradım.hatta o yüzden geç cevap yazıyorum kusura bakma. astım olduğu için hemen antibiyotiğe başlayalım dedi ama ben biraz daha bekleyelim dedim. onun haricinde perebron öksürük şurubu dedi ama bakalım napıcamAy canım çok geçmiş olsun yaaa. Doktor gittin mi bacım?
sağol arkadaşım iki gündür sıcak limonata içiyodum ama midemi çok yaktı. şimdi ıhlamuru deniyim bari. aklınla bin yaşa canım benim...ankakuşu geçmiş olsun canım.bol bol sıcak şeyle riç limonlu sıcak su falan iyi gelir mutlaka ıhlamurun içine elma kabuğu koyup iç oda faydalı oluyor.
saol canım şimdi doktorumu aradım.hatta o yüzden geç cevap yazıyorum kusura bakma. astım olduğu için hemen antibiyotiğe başlayalım dedi ama ben biraz daha bekleyelim dedim. onun haricinde perebron öksürük şurubu dedi ama bakalım napıcam
sağol arkadaşım iki gündür sıcak limonata içiyodum ama midemi çok yaktı. şimdi ıhlamuru deniyim bari. aklınla bin yaşa canım benim...
ılgıncım pınarcım aynı şekilde akşamları yatağa yatınca anlıyorum kızlar çok hareketsiz bir yaşamımız var bilmem nasıl doğurcaz bebişleri ben hiç yürüyüş yapamıyorum ve kalçalarım çok ağrıyor eklem yerleri sanırım genişliyor doğuma hazırlık yapıyor vücutlarımız
kızlar annemle konuştum şimdi. ona gitçem en azından biraz atlatana kadar. ama sizden de ayrı kalmış olcam. gerçi burdayken de kaç gündür yazamıyodum ama en azından okuyodum işte. neyse. beni unutmayın küserim haaa
canlarım ben kaçıyorum hepinizi öptüm yarın görüşmek üzere
Aman canım sen iyi ol da bekleriz biz. Hadi dikkat et kendine... Anneciğin güzelce bakar şimdi sana yerimbenseni
ankakuşu canım dikkat et kendine..pekmezde iyi geliyor öksürüğe ben bir arkadaştan duymuştum az tereyağının içine az pekmez koyup onu yiyordu hem kendine hemde bebeği vardı küçük ona faydası olmuştu..görüşürüz sonra öptüm
çalışırken hamileliğin en büyük sıkıntısıda yorgunluk uykusuzluk kızlar bazen evde olup ayaklarımı uzatıp yatmaya o kadar ihtiyaç duyuyorum ki doğum izinlerimiz gelsede biraz dinlensek
ilgincin nasıl bir bebek battaniyesi bende düşünüyorum ama bu yeni çıkan koza ipi varmış onlardan ama bir türlü model bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?