2009 Mayıs Anneleri

oooo hamarat hanımlar bebek battaniyelerine başlamışlar ben girmeyeli. benimde maşallah elimden hiçbirşey gelmez.hiç hamarat değilimdir....imreniyorum sizlere

saol pınarcım bir bakayım o modelin yapılışına.aslında çok eski yıllardan yaptığım bebek battaniyesi var ev ekonomisi dersinde ama ben kalın bişey istiyorum.

tülaycım bende bebek yününden öreceğim annem bir model gösterecek akşam bitince buraya çeker resmini koyarım akşam müsait olursam atkı ve bereyide çekerim paylaşırım sizlerle:)

saol pınarcım bir bakayım o modelin yapılışına.aslında çok eski yıllardan yaptığım bebek battaniyesi var ev ekonomisi dersinde ama ben kalın bişey istiyorum.

Canım bak bu model...

Annem kenar lastiğini daha kalın örüyor ki örgü bittikten sonra ince ipten çiçekler yapıp kenarlarını süsleyecekmiş. Dizideki de öyleydi. Turuncuydu o . Ben urkuaz mavisi istedim. Çok severim o rengi. Acaip güzel oluyor vallahi. Tavsiye ederim...

kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öptüm iyi akşamlar:)) tülaycım kendine ve bebişe iyi bak
pınarcım marlyıncim ojefıstıkcım fulyacım sizleride kocaqman öptüm bitanelerim iyi akşamlar:))

en kısa zamanda başlamalıyım bebek olunca yapamam.ama şu anda arkadaşım için dantel havlu kenarları yapıyorum düğünü olacak ama bir türlü ilerleyemiyorum arkadaşım çok ağırkanlı o yüzdenmi anlamadım yap yap hep aynı yerdeyim:))))

kızlar biz çıkıyoruz hepinizi öptüm iyi akşamlar:)) tülaycım kendine ve bebişe iyi bak
pınarcım marlyıncim ojefıstıkcım fulyacım sizleride kocaqman öptüm bitanelerim iyi akşamlar:))

pınarcım turkuaz mavisini bende çok beğenirim bitince eklersin canım benim

İyi akşamlar canım. Öptüm bende seni ve bebişini. Hadi iyi bak kendine... Bitsin hemen ekleyeceğim battaniyeyi merak etme. Annem çalıştığı için ancak akşamları örüyo. Biraz yavaş gidiyo tabi :)

Becerekli hatun seni. Ay bende çeyizim için ördüm de ördüm. Şimdi hepsi dolapta duruyo :)

Öyle derler canım. Ağırkanlı insanın işi de ağır gider derler...

doğru pınarcım.bende çok ördüm valla şimdi dolap bekliyor hepsi ama olmayıncada olmuyor.:):):)

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar bebişleri ve annelerini öpüyorum.yarın görüşmek üzre..

Pınarcım çok güzel cnm ellerine sağlık benim elimden gelmiyo hiç:çok üzgünüm:

Ama annem örmüş turkuaz mavisi bir markanın mağazasında görmüştük hemen çıkartıvermiş saç örgüsü var içinde :dance:

doğru pınarcım.bende çok ördüm valla şimdi dolap bekliyor hepsi ama olmayıncada olmuyor.:):):)

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar bebişleri ve annelerini öpüyorum.yarın görüşmek üzre..

Evet canım sırf görüntü olsun diye yaptık işte :)

Hadi iyi akşamlar canım öptüm kocaman...

Valla bu anneler olmasa ne olacak halimiz :)

bende seni öpüyorum canım kendine iyi bak.bebişide öptüm.iyi akşamlar.

iyi akşamlar sanada canımm. bende seni öpüyorum.yarın görüşürüz.

Evet canım sırf görüntü olsun diye yaptık işte :)

Hadi iyi akşamlar canım öptüm kocaman...

Valla bu anneler olmasa ne olacak halimiz :)

aynen pınarcım.benimde annem başladı battaniye örmeye. dediğin gibi onlar olmasa ne yaparız bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…