2009 Mayıs Anneleri

Ben artık kaçıyorum kızlar. Ancak giderim. Allah'tan yemeğim hazır dün yapmıştım. Yanına bi çorba bi salata tamamdır :)

Akşam gelmeye çalışırım. Kocişkom kıskanıyor sizi. Bütün gün kızlarla yazışıyorsun zaten. Bari akşam olunca alma şu bilgisayarı da yüzünü göreyim diyor. Adam da haklı :)

Hadi hepinizi kocaman öptüm. Kuzularınızı daha çok öptüüüüümmm kıskanmayın yerimseniben

ne çok ilerlemişssiniz 3 saat içinde. bugünde kafamı kaldıramadım işten nerdeyse:bbo:
negüzel herkes bebişlerine bişeyler almaya ya da yapmaya başlamış.
bizde de babaanne habire örüp duruyor. her bulduğu hırka yada yelek örneğini yapıyo. sanırsınız dörtüz doğuracam. delikafadulden
ankakuşu canım geçmiş olsun. Annene gitmeye karar vermen iyi olmuş. hemen iyileştirir sihirli elleriyle seni.
mesaisi biten arkadaşlar sizlerede iyi akşamlar kendinize iyi bakın.
off ya daha 1 saatim var benim:bbo:

aman bi benim kayınvalidemin hiç hevesi yok galiba dün zıbın falan aldım ay niye aldın şimdiden alırdık dedi 5buçuk aylık hamileyim artık yeter bende özeniyorum benimde ilk bebeğim olacak içimden geliyo hevesli hevesli gösteriyorum anne bak bunu aldım diye bana hiç iyi bişey demiyor kadın bi örgü hırkası yok yavrumun alıcam kendim nasipse annecim uzakta kütahyada o örüyormuş herkezin işte kendi annesi demeden geçilmiyo demi kızlar sanki bi zıbın bi çoraptan ne olacak bikerede sen alda kızım bak bunu aldım de aaaaayyy kimseye anlatmazsam çatlıyacaktım eşim boşver kendimiz alırız diyo ama insan hiç olmazsa ona saygı gösterir haklı değilmiyim şimdi ben şükredin bebeğiniz geliyo diye sevinenler var

Ben geldim ama kimseler yok bakıyorum. Yemekten sonra uyuşukluk yaptım biraz. Mutfağı yeni topladım. Şimdi bir duş alayımda güzel bir uyku çekeyim bari :)

Semacım sıkma canını. Sen içinden ne geçiyosa al. Boşver kim ne derse desin. Valla ben 3.ayda ufak ufak almaya başladım. Laf söyleyenlere de ilk bebeğim heves ediyorum dedim. Kimseyi takmadım. Boşver sende... Bebek olunca görürüm onları. Ellerinde kıyafetlerle dolanırlar peşinde yerimseniben

Eh ben uğradım ufak ufak kaçayım artık. İyi geceler kuzular. Sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman...

hayirli geceler kizlar a.s.

oh maşaAllah hamarat hatunlara :) inşaAllah saglikla keyifle mutlulukla giydirirsiniz yegenlerimize Şeniz

marilyncim canim göbüşün epey cikmiş maşaAllahh yegenimee :) ilk resimde dedim ya kariştirdi ya da cok zayif ama diger esimde anladik

ankakusucum cok gecmis olsun..annecin seni hemen iyileştirir merak etme

kızlar bizimde uykumuz yok bebeğimin battaniyesine başladım bugün biraz ördüm şimdide kızlar neler yapıyor bir bakayım dedim:))) mutahhara nasılsın tatlım bebiş nasıl

iyiym hamdolsun ilgincim :) bebişte iyi cok sukur :) sen nasilsin? battaniyeni merakla bekliyoruzzz :) zaten 2güne kalmaz bitirirsin benim gibi uyusuk olmadin kesin :)))

GÜNNNNNNNNAAAAYYYYYDDDDDDDDDIIIIIIINNNNNNNNNNN
MAYIS ANNELERİKIZIM YİNE BENİ sabahın köründe dikti kahvaltımızı ettik saatin 7 olmasını bekliyoruz babayı kaldırıcazkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2a.s.a.s.a.s.

Canım benim bende yata yata büyüttüm valla.

a.s.a.s.a.s.İYİKİ DOĞDUN CANIM benim 1 gün geç oldu ama.

Vallahi Maşallah kızına.

Diyorum size şu kaynanaları toptan kazana atalım çıralar benden valla

Günaydın güzel mayıs anneleri. Nasılsınız bakalım. Benim hala çok uykum var. Akşam 9,5 ta uydum ama nedense hiç uyumamış gibiyim hala.

günaydın herkese gününüz güzel olsun inşallah :)) bizde sabah sıcacık yataktan çıkamadık bebişimle keşke biraz daha uyuma şansım olsaydı sizler nasılsınız

kızlar haziran anneleri bile alışverişe başlamış
ben bişey almadın dün kendim ilkkez leğen aldım :)bebekler bıcı bıcı yapsın diye
annem battaniyelerini aldı ....birde koca koca kıyafetler ama asıl alıncakları biz almadık..
şu ocak ayı bitsin diyoruz gider mobilya bakar fiyat alırız sonrada burası olacak deriz şubattada bebeklerin kıyafetlerini alırız diyorum doğrumu yapıyom acep

ayyy cnm benim geçti çok şükür adını bile anmayalım topladım kendimi iyiyim yani

sen nasılsın ?

aman aman sen iyi olda tek anmayalım. güzel şeylerden konuşalım. bende iyim çok şükür oğluşla işe geldik teyzesi. çalışıyoruz.kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah. seninkiler ne alemde canım?çok oynuyorlarmı paşaların?

pınarcım iyi akşamlar tatlım naber

Canım kusura bakma. Kocişim surat yaptığı için akşamları uğrayıp hemen kaçıyorum :)

Günaydın canım. Ohhh afiyet olsun...

Günaydın güzel mayıs anneleri. Nasılsınız bakalım. Benim hala çok uykum var. Akşam 9,5 ta uydum ama nedense hiç uyumamış gibiyim hala.

Günaydın fıstığım sağolasın sen nasılsın? Valla ne kadar çok uyursan o kadar uykusu geliyo insnaın ya. Ben 23:30 falandı yattım. Sabah 05:15'de kalktım. İşe geldim 6'dan 08:45'e kadar yine uyudum ama bıraksan akşama kadar uyurum heralde :)

günaydın herkese gününüz güzel olsun inşallah :)) bizde sabah sıcacık yataktan çıkamadık bebişimle keşke biraz daha uyuma şansım olsaydı sizler nasılsınız

Günaydın canım. İzne çıktığımız zamnalar gelecek. Hiç çıkmayacağız yataktan. Hayal et :)

günaydın kızlar ....nasılsınız ben iyiyim çok şükür biraz geçmişe bakemm

Canım valla çok sevindim iyi olmana. Aman Allah bir daha vermesin sıkıntıları inşallah...

Valla bende bu ay sonu kontrolden sonra artık bakmaya başlayacağım mobilyaları. Zaten kıyafetleri azar azar tamamlıyorum. Asıl önemli olanlar büyük eşyalar. Onları da zaten insan gerekirse bir günde gider seçer. Sıkma canını. Hepsi tamamlanır Allah'ın izniyle...

Bu arada bu sabah cesaret ettim tartıldım. 80 kilo olmuşum kafamçokkarıştı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…