herkese iyi akşamlar hepinizi öptüm.ben çıkıyorum kıssslar.yarın görüşürüz.
Canım benim bende yata yata büyüttüm valla.tutkuncum ben sana kırlmadım canım etrefımdkai kötü niyetli insanlara moral vereceklerine bozmaya çalışıyorlarya ona sinir oluyorum
siribron, thylon ılgın sağolun kızlar sizlerdende göbiş bekliyoruz hadi bakalım
a.s.a.s.a.s.İYİKİ DOĞDUN CANIM benim 1 gün geç oldu ama.Merhaba kızlar nasılsınız bu gün benim doğum günüm kocişle alışverişe çıkıcaz :)) bir yıl daha yaşlandık bebişle biz iyiyz umarım sizler ve bebeklerinizde iyisinizdir öptüm hepinizi tombişler :))
Vallahi Maşallahfıstık eşim bana iyiki çalışıyorsun diyor yoksa evde asla boş oturmaz iş yapar beni sinir ederdin dedi dünkaydirigubbakcemile3 valla kızımda maşallah ben örgü örerken yanımda oturdu boyama yaptı bende şaşırdım hiç yormadı annesini şimdiden kardeşini benimsemesi çok güzel bebek kıyafeti görse anne kardeşime çok güzel olur alalım mı diyor kendini düşünmüyor canım kızlarım benima.s. çok tatlı teyzesi
Diyorum size şu kaynanaları toptan kazana atalım çıralar benden vallaaman bi benim kayınvalidemin hiç hevesi yok galiba dün zıbın falan aldım ay niye aldın şimdiden alırdık dedi 5buçuk aylık hamileyim artık yeter bende özeniyorum benimde ilk bebeğim olacak içimden geliyo hevesli hevesli gösteriyorum anne bak bunu aldım diye bana hiç iyi bişey demiyor kadın bi örgü hırkası yok yavrumun alıcam kendim nasipse annecim uzakta kütahyada o örüyormuş herkezin işte kendi annesi demeden geçilmiyo demi kızlar sanki bi zıbın bi çoraptan ne olacak bikerede sen alda kızım bak bunu aldım de aaaaayyy kimseye anlatmazsam çatlıyacaktım eşim boşver kendimiz alırız diyo ama insan hiç olmazsa ona saygı gösterir haklı değilmiyim şimdi ben şükredin bebeğiniz geliyo diye sevinenler var
günaydın kızlar ....nasılsınız ben iyiyim çok şükür biraz geçmişe bakemm
günaydın dırımcım.iyi olmana sevindim. nasıl geçtimi bulantıların serumun üstüne.aman dikkat kendine canım ya.
ayyy cnm benim geçti çok şükür adını bile anmayalım topladım kendimi iyiyim yani
sen nasılsın ?
pınarcım iyi akşamlar tatlım naber
GÜNNNNNNNNAAAAYYYYYDDDDDDDDDIIIIIIINNNNNNNNNNN
MAYIS ANNELERİKIZIM YİNE BENİ sabahın köründe dikti kahvaltımızı ettik saatin 7 olmasını bekliyoruz babayı kaldırıcazkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2a.s.a.s.a.s.
Günaydın güzel mayıs anneleri. Nasılsınız bakalım. Benim hala çok uykum var. Akşam 9,5 ta uydum ama nedense hiç uyumamış gibiyim hala.
günaydın herkese gününüz güzel olsun inşallah :)) bizde sabah sıcacık yataktan çıkamadık bebişimle keşke biraz daha uyuma şansım olsaydı sizler nasılsınız
günaydın kızlar ....nasılsınız ben iyiyim çok şükür biraz geçmişe bakemm
kızlar haziran anneleri bile alışverişe başlamış
ben bişey almadın dün kendim ilkkez leğen aldım :)bebekler bıcı bıcı yapsın diye
annem battaniyelerini aldı ....birde koca koca kıyafetler ama asıl alıncakları biz almadık..
şu ocak ayı bitsin diyoruz gider mobilya bakar fiyat alırız sonrada burası olacak deriz şubattada bebeklerin kıyafetlerini alırız diyorum doğrumu yapıyom acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?