aman aman sen iyi olda tek anmayalım. güzel şeylerden konuşalım. bende iyim çok şükür oğluşla işe geldik teyzesi. çalışıyoruz.kıpır kıpır hiç durmuyor maşallah. seninkiler ne alemde canım?çok oynuyorlarmı paşaların?
Canım kusura bakma. Kocişim surat yaptığı için akşamları uğrayıp hemen kaçıyorum :)
Günaydın canım. Ohhh afiyet olsun...
Günaydın fıstığım sağolasın sen nasılsın? Valla ne kadar çok uyursan o kadar uykusu geliyo insnaın ya. Ben 23:30 falandı yattım. Sabah 05:15'de kalktım. İşe geldim 6'dan 08:45'e kadar yine uyudum ama bıraksan akşama kadar uyurum heralde :)
Günaydın canım. İzne çıktığımız zamnalar gelecek. Hiç çıkmayacağız yataktan. Hayal et :)
Canım valla çok sevindim iyi olmana. Aman Allah bir daha vermesin sıkıntıları inşallah...
Valla bende bu ay sonu kontrolden sonra artık bakmaya başlayacağım mobilyaları. Zaten kıyafetleri azar azar tamamlıyorum. Asıl önemli olanlar büyük eşyalar. Onları da zaten insan gerekirse bir günde gider seçer. Sıkma canını. Hepsi tamamlanır Allah'ın izniyle...
Bu arada bu sabah cesaret ettim tartıldım. 80 kilo olmuşum kafamçokkarıştı delikafadulden
herkese günaydın bayanlar inşallah herkes bugün iyidir,bende kızıma panço örmeye başladım herşeyimiz tam bir pançomuz eksikti sanki kaydirigubbakcemile3 çok tatlı şeker pembesi simli bir ip aldım bakalım nasıl olucak düz örücm üzerine sonradan çiçekler ekliycem eğer bitirebilirsem resmini çekerim tabi ozmana kadar kızım doğmamışsa kaydirigubbakcemile3
Bu arada bu sabah cesaret ettim tartıldım. 80 kilo olmuşum kafamçokkarıştı delikafadulden
ya birde kızlar biz hala isim bulamadık çok kararsızıs ne olucak kızımın adı bilmiyorum internette okudum bebğin kulak yapısı gelişiyormuş 6.ayda 6ayın sonunda bebeğinize ismiyle konuşun psikolojik olarak çok iyiymiş die yazıyor ama 6,ayın sonuna gelmeden isim bulmamız lazım
Günaydın güzel mayıs anneleri. Nasılsınız bakalım. Benim hala çok uykum var. Akşam 9,5 ta uydum ama nedense hiç uyumamış gibiyim hala.
kızlar haziran anneleri bile alışverişe başlamış
ben bişey almadın dün kendim ilkkez leğen aldım :)bebekler bıcı bıcı yapsın diye
annem battaniyelerini aldı ....birde koca koca kıyafetler ama asıl alıncakları biz almadık..
şu ocak ayı bitsin diyoruz gider mobilya bakar fiyat alırız sonrada burası olacak deriz şubattada bebeklerin kıyafetlerini alırız diyorum doğrumu yapıyom acep
dırımkızım hoşgeldin canım nasılsın prensler nasıl:)))
pınarcım önemli değil hayatım benimde koçiş kızıyor ben yanındayken benimle ilgilen diye bende hemen yazdım çıktım akşam:)) nasılsın bu arada
semracım sanada merhaba tatlım nasılsın bende dün battaniye başladık bebişime bakalım ne zamana biter:)))
canım erkek bebişler içinde güzel şeyler var. ben oğluma ne güzel şeyler aldım cumartesi günü DIRIMCIM.sende al oğluşlarına.
SİBİKO CNM NEREDEN ALDINIZ ÇOK PAHALI HERYER YAWWWAynen bende 80 olmuşum napıcaz böyleeeee:CüvCüv:
Bizde bir türlü karar veremedik yağız,yiğit,kayra,altuğ arasında kaldık sizce kızlar:çok üzgünüm:
Benimde çok uykummmm var mirmirmirmir
Canım alırsın acelesi yok,bizde bir günde gitik aldık mobilyalarını sen iyi olda gerisi kolay allah nazardan saklasın çok şükür iyisin bu aralar umarım böyle devam ederde rahat rahat gidersin alışverişlere :Saruboceq:
KOLAY GELSİN CNMsositosositogünaydın fıstıklar ya benim bugün dehşet işim var ara ara girmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum canlarım
ohhh maşşallah seninki abi 3 hafta var aramzıda oynar tabi benimkide oynuyor teyzesi bazen gıdıklanıyorum bile ama bazen çok miskin oluyolar
ama çok güsel bişey şuan açım valla annem markete gitti kahvaltı hazırlayacak
anneme diyorum kalk açızzzzzzzzzz şikayet ettim torunlarına bide kalktı gitti
valla tartı yok tartılmak yok kocam dün diyor zayıfladın bile sen bi kocaa göbişin var diyor
bende bu ay çıksın kocaya talimat verem alsın tek mobilya için kocamla gidecem onun harici gitmem
kızları olanları kıskanıyorum yawwwohhhhhh güle güle giysingamyoncuiremsu
dırımkızım hoşgeldin canım nasılsın prensler nasıl:)))
pınarcım önemli değil hayatım benimde koçiş kızıyor ben yanındayken benimle ilgilen diye bende hemen yazdım çıktım akşam:)) nasılsın bu arada
semracım sanada merhaba tatlım nasılsın bende dün battaniye başladık bebişime bakalım ne zamana biter:)))
Aynen bende 80 olmuşum napıcaz böyleeeee:CüvCüv:
Bizde bir türlü karar veremedik yağız,yiğit,kayra,altuğ arasında kaldık sizce kızlar:çok üzgünüm:
Benimde çok uykummmm var mirmirmirmir
Canım alırsın acelesi yok,bizde bir günde gitik aldık mobilyalarını sen iyi olda gerisi kolay allah nazardan saklasın çok şükür iyisin bu aralar umarım böyle devam ederde rahat rahat gidersin alışverişlere :Saruboceq:
güzel anneler günaydın....
bu sabah benim de moralim bozuk, çünkü tartıldım:çok üzgünüm:
72 kilo olmuşum
nerdeyse 12 kilo aldım daha bu haftadan
nolucak halim böyle gidersem bilmiyorum:uhm:
herkese günaydın bayanlar inşallah herkes bugün iyidir,bende kızıma panço örmeye başladım herşeyimiz tam bir pançomuz eksikti sanki kaydirigubbakcemile3 çok tatlı şeker pembesi simli bir ip aldım bakalım nasıl olucak düz örücm üzerine sonradan çiçekler ekliycem eğer bitirebilirsem resmini çekerim tabi ozmana kadar kızım doğmamışsa kaydirigubbakcemile3
valla tartı yok tartılmak yok kocam dün diyor zayıfladın bile sen bi kocaa göbişin var diyor
bende bu ay çıksın kocaya talimat verem alsın tek mobilya için kocamla gidecem onun harici gitmem
Aynen bende 80 olmuşum napıcaz böyleeeee:CüvCüv:
günaydın fıstıklar ya benim bugün dehşet işim var ara ara girmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum canlarım
güzel anneler günaydın....
bu sabah benim de moralim bozuk, çünkü tartıldım:çok üzgünüm:
72 kilo olmuşum
nerdeyse 12 kilo aldım daha bu haftadan
nolucak halim böyle gidersem bilmiyorum:uhm:
SİBİKO CNM NEREDEN ALDINIZ ÇOK PAHALI HERYER YAWWW sositososito
SİBİKO altuğu güsel beğendim cnm
bende 65 olmuşum valla. 7 kilo aldım. bu haftasonuna 66 bile olabilirim valla.hızla kilo alıyorum.58 kiloydum hamile kaldığımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?