2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın bayanlar inşallah herkes bugün iyidir,bende kızıma panço örmeye başladım herşeyimiz tam bir pançomuz eksikti sanki kaydirigubbakcemile3 çok tatlı şeker pembesi simli bir ip aldım bakalım nasıl olucak düz örücm üzerine sonradan çiçekler ekliycem eğer bitirebilirsem resmini çekerim tabi ozmana kadar kızım doğmamışsa kaydirigubbakcemile3

ya birde kızlar biz hala isim bulamadık çok kararsızıs ne olucak kızımın adı bilmiyorum internette okudum bebğin kulak yapısı gelişiyormuş 6.ayda 6ayın sonunda bebeğinize ismiyle konuşun psikolojik olarak çok iyiymiş die yazıyor ama 6,ayın sonuna gelmeden isim bulmamız lazım

ohhh maşşallah seninki abi 3 hafta var aramzıda oynar tabi benimkide oynuyor teyzesi bazen gıdıklanıyorum bile ama bazen çok miskin oluyolar
ama çok güsel bişey şuan açım valla annem markete gitti kahvaltı hazırlayacak
anneme diyorum kalk açızzzzzzzzzz şikayet ettim torunlarına bide kalktı gitti

valla tartı yok tartılmak yok kocam dün diyor zayıfladın bile sen bi kocaa göbişin var diyor
bende bu ay çıksın kocaya talimat verem alsın tek mobilya için kocamla gidecem onun harici gitmem

kızları olanları kıskanıyorum yawwwohhhhhh güle güle giysingamyoncuiremsu

dırımkızım hoşgeldin canım nasılsın prensler nasıl:)))

pınarcım önemli değil hayatım benimde koçiş kızıyor ben yanındayken benimle ilgilen diye bende hemen yazdım çıktım akşam:)) nasılsın bu arada

semracım sanada merhaba tatlım nasılsın bende dün battaniye başladık bebişime bakalım ne zamana biter:)))

canım erkek bebişler içinde güzel şeyler var. ben oğluma ne güzel şeyler aldım cumartesi günü DIRIMCIM.sende al oğluşlarına.

Bu arada bu sabah cesaret ettim tartıldım. 80 kilo olmuşum kafamçokkarıştı delikafadulden

Aynen bende 80 olmuşum napıcaz böyleeeee:CüvCüv:

Bizde bir türlü karar veremedik yağız,yiğit,kayra,altuğ arasında kaldık sizce kızlar:çok üzgünüm:

Günaydın güzel mayıs anneleri. Nasılsınız bakalım. Benim hala çok uykum var. Akşam 9,5 ta uydum ama nedense hiç uyumamış gibiyim hala.

Benimde çok uykummmm var mirmirmirmir

Canım alırsın acelesi yok,bizde bir günde gitik aldık mobilyalarını sen iyi olda gerisi kolay allah nazardan saklasın çok şükür iyisin bu aralar umarım böyle devam ederde rahat rahat gidersin alışverişlere :Saruboceq:

günaydın fıstıklar ya benim bugün dehşet işim var ara ara girmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum canlarım

ALLAHA ŞÜKÜR İLGİCİĞİM İYİLER İYİYİZ RABBİM ARATMASIN BUGÜNLERİMİİZİ

canım erkek bebişler içinde güzel şeyler var. ben oğluma ne güzel şeyler aldım cumartesi günü DIRIMCIM.sende al oğluşlarına.

BEN ÇIKAMIYORUMKİ CNM YAA ANNEM ALIYOR GELİYOR

İİNŞ.DOĞDUKDAN SONRA ALACAM BEN ONLARAdelikafadulden

SİBİKO CNM NEREDEN ALDINIZ ÇOK PAHALI HERYER YAWWW

günaydın fıstıklar ya benim bugün dehşet işim var ara ara girmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum canlarım
KOLAY GELSİN CNMsositososito

güzel anneler günaydın....

bu sabah benim de moralim bozuk, çünkü tartıldım:çok üzgünüm:
72 kilo olmuşum
nerdeyse 12 kilo aldım daha bu haftadan
nolucak halim böyle gidersem bilmiyorum:uhm:

çok sağol canım kızların kıyafetleri çok cicili bicili oluyor ama erkekler içinde çok güzel kıyafetler var aaa canım bide nediycem starda anneyim ben diye bir program var bilmiyorum izledinizmi cumartesileri çıkıyor öğlen 12 gibi falan .bu haftaki programda dediki ikiz bebekleri olanlar aynı kıyafetleri giydirmesinler dedi hani bir örnek giydirilir ya genelde kişiliklerini etkiliyormuş 2 side farklı çocuklar onları tek bir bebk olarak düşünmeyin dedi ,aynı kıyafetleri giydirmeyin diye uyardı aklıma gelmişken söyleyim istedim canım artık nekadar doğruysa onu bilemiycem

canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl eminim battaniy güzel olur normalde ben örgüden pek anlmam ama başladık bikere bakalım nasıl olucak

canım ben oldum olası hep yağız ismini beğenmişimdirhihoyyyt bende çok güzel

72 kilo olmuşum

canım günaydın nasılsın:):CüvCüv:
moralini bozma tatlım tabiki kilo alacağız bebişlerimiz yeterki sağlıklı olsun ben ilk hamişliğimde tam 20 kilo almıştımkaydirigubbakcemile3 ama doğumdan sonra zaten gidiyor emzirmede vücudu topalrlıyor bol su iç tatlım yağlı hamurişi ve tatlı çok yememeye çalışa.s.

Günaydın canım. Ohhh ör bakalım. Nede yakışır prensese :)

valla tartı yok tartılmak yok kocam dün diyor zayıfladın bile sen bi kocaa göbişin var diyor
bende bu ay çıksın kocaya talimat verem alsın tek mobilya için kocamla gidecem onun harici gitmem

Tartılmak yok diyodum bende ama bu sabah bi cesaret tartıldım işte :)

pınarcım önemli değil hayatım benimde koçiş kızıyor ben yanındayken benimle ilgilen diye bende hemen yazdım çıktım akşam:)) nasılsın bu arada

Sağolasın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Valla öyle. Bütün gün zaten kzılarla yazışıyosun akşamları bırak şu bilgisayarıda yüzünü göreyim diyor. Kıskanç mı ne :)

Aynen bende 80 olmuşum napıcaz böyleeeee:CüvCüv:

90'la bitirsem şükredicem valla :)

Günaydın canım. Benimde iş arkadşaımın kızı rahatsızlanmış gece. Sabah hastaneye gitmişler. Bütün gece uyuyamamış. O yüzden gelemiyecek bugün. Bende tekim. Sabah sizinle yazışayım da öğlene ne olur bilemem :)

Evet semracığım öyle olduğunu biliyorum
zaten ayrılar biri çok oyank biri sakin inat
hep ayrı kıyafetler almış annem zatiiiii

kahvaltı yapacam gelcem kızlarr

72 kilo olmuşum

Günaydın canım. Aha işte benim gibi bir sabah cesaretlisi daha :) Yasaklıyorum bundan sonra tartılmayı :)

SİBİKO CNM NEREDEN ALDINIZ ÇOK PAHALI HERYER YAWWW sositososito

Canım biz modokodan aldık evet haklısın çok pahalı ama pazarlık dolaş dolaş birazda olsa uygun bi yer bulduk,en azından sağlamlığından eminiz bide oda çok kullanışlı yatak 90-190 cm yatağın üzerindeki bez değiştirme yeri çıkarılıp çalışma masası oluyo dolabı çok büyük odan müsaitse böle bişey öneririm en azından ilkokulu bitirene kadar kullanabilir böyle düşündüğünde karlı okula başlayınca yeni oda alma derdim olmayacak en azından.

SİBİKO altuğu güsel beğendim cnm

Bilmiyorum canım ya aslında ilk ismi belli ben ahmet ismini çok seviyorum sence ahmete en çok ne yakışır

bende 65 olmuşum valla. 7 kilo aldım. bu haftasonuna 66 bile olabilirim valla.hızla kilo alıyorum.58 kiloydum hamile kaldığımda.

bende 65 olmuşum valla. 7 kilo aldım. bu haftasonuna 66 bile olabilirim valla.hızla kilo alıyorum.58 kiloydum hamile kaldığımda.

Sende benim gibi yiyipte alanlardan mısın bacım yoksa yemediğin halde mi alıyosun? Allah var yukarıda. Ben sabhaları poğaça falan yiyorum ya. Bide hafta sonları evde kahvaltıda ekmek çok yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…