2009 Mayıs Anneleri

bende 65 olmuşum valla. 7 kilo aldım. bu haftasonuna 66 bile olabilirim valla.hızla kilo alıyorum.58 kiloydum hamile kaldığımda.

canım aynı kiloyla başlamışız ama ben seni geçtim geçen hafta tartıldığımda 68 kiloydum yaa şimdide tartılmaya korkuyorum senağlama

tonla işim var kızlar ama sistem kilitli yine bi şi yapamıyorum

bende acayip aldım ya amam boğazım durmuyor ekmeği bende çok yedim ama dikkat edicem bundan sonra 12 kilo aldım 60 la başladım 72 yim nasıl vericez bilmiyorum

Sende benim gibi yiyipte alanlardan mısın bacım yoksa yemediğin halde mi alıyosun? Allah var yukarıda. Ben sabhaları poğaça falan yiyorum ya. Bide hafta sonları evde kahvaltıda ekmek çok yiyorum

canım aynı kiloyla başlamışız ama ben seni geçtim geçen hafta tartıldığımda 68 kiloydum yaa şimdide tartılmaya korkuyorum senağlama

aslında aşırı yemiyorum. sabahları kahvaltımı yapıyorum yada yapamazsam poğaça simit filan yiyorum.sonra 10,5 gibi tekrar acıkıyorum. o arada bisküvi filan varsa onları yiyorum. şimdi yaptığım gibi. öğlen ve akşam kesinlikle ekmeği bıraktım bu ara. 1 haftadır ilk defa bu sabah kahvaltıda yedim ne yapıyım.

afiyet olsun dırımkızı bebişlere iyi bak annesi

pınarcım bazen işi aksatıyorum valla topik yüzünden sonrada birikiyor işler bugünde öyle bir gün canım sanada kolay gelsin çalışan çalışmayan yüm mayıs annelerine kolaylıklar

kızlar bende sabahları aç karnına demir ilacımı alıyorum bir saat sonra kayısımı ve ılık suyumu içiyorum
sonra iki dilim tost ekmeği peynir zeytin izinli olursam yumurta yiyorum
saat 10 gibi bir bardak sütümü içiyorum
yemekte ekmek yemiyorum çorba ve sebze yemeği ilk seçimim
saat 14:00-16:00 arası meyva tüketiyorum
akşamda genelde köfte tavuk eti salata yoğurt gibi şeyler tüketiyorum
şuanda kilo alımım çok normal arada kaçakamlarımda oluyor tatlı canım isterse iki tane yiyorum
balık iki haftada bir tüketmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum

vallahi çok haklısın tatlım gerçekten insan başına gelince anlar bu heycanı insan bebişine tabi bişeyler almak istiyo bak haziran anneleri bile alıyomuş daha bizde üçbeş parça bişey var kayınvaldemin gönlü olacak öyle alışveriş yapıcaz bakalım :1no2:

Veririz veririz kiloları boşverin :) Bebişler sağlıkla doğsunda. Şimdi teyzemle yazışıyordum. Oda Ağustos'ta doğum yaptı. Aynen şöyle yazmış ;

Teyzoşum sıkma canını. bende biliyosun 59 dan 75’e çıktım. Doğumdan eve döndüğümde 67’ye inmiştim… ilk bir hafta da 62’ye kadar indim… ama sonra ramazan bayramında falan tekrar 64’e çıktım… ondan sonrasını yavaş yavaş verdim işte… hamile kaldığımdan daha zayıfım şu anda… Sende verirsin hiç üzme kendini. Stres de yapma. Bak ben ne kadar sakin bir hamilelik geçirdim. Memo nasıl uysal bi çocuk şimdi. Sende Defne için canını hiçbirşeye sıkma

Sağolasın canım. Valla Allah çalışanlara kolaylık versin. İzinlerimiz bi gelsede şöyle keyfini çıkarsak :)

Oooo daha ne olsun süpersin valla :)

kızlar ben bu cuma 24 ahftalık olcam şeker testini kaçıncı haftada yaptıracaksınız

Doktora sordum ben geçen hafta. 24 oCak'ta gedliğimde 25.haftamız bitiyor yapacak mıyız şeker yüklemesi dedim. Yok canım 28.hafta da falan yapıcaz dedi...

Boşverrr kaynananı. Sen birşey gördüğünde al gitsin. Onun keyfini niye bekliceksiniz ya allah allah klava:

kızlar sabah işe geldim telefonum çalıyor hayırdır erken saatte dedim ve kayınvalide arıyor bakmadım ilk aradığında ama ikinci defa yine aradı baktım ayıp olmasın diye soğuk soğuk konuştuk sanki zorla yada ben öyle davrandığım için onunda öyle olduğunu düşündüm o kadar soğumuşum ki sesini duymak bile üzdü beni( doğum ne zaman diye sordu bende bilmiyorum daha belli değil gelmeye çalışırım dedi ama ben gelmesini istemiyorum sırf kızı bizde kalıyo yazada doğum olacak diye tatile gelmesini istemiyorum ilk torununda aklı neredeymiş bir kere bile aramayan hanımın( biraz canım sıkıldı kızlar

kızlar ben bu cuma 24 ahftalık olcam şeker testini kaçıncı haftada yaptıracaksınız

Canım beni doktor 21 Ocakta çağırdı ozaman 27. haftada olucam :CüvCüv:

Maşşallah çok sağlıklı ve düzenli besleniyosun ben bu kadar dikkat edemiyorum:1no2:

Ilgincim takma kafanı. Bazı k.valdeler böyle işte. Değiştiremiyoruz malesef.bebişide üzme stres yapıpta annesi tamam mı.

selam mayıs anneleri her gün istinasız sizi okumama rağmen yeni yazıyorum. Ben de mayıs annesi olacağım inşallah bugün 23+1 oldu kızım melek... Şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz aman dikkat edin derim ben kilolu olduğumdan doktorum şüphelenip geçen hafta 50mg. şeker yüklemesi yaptırdı ve şekerim yüksek bu hafta diet yaptırıyor cumartesi günü tekrar 100mg. şeker yüklemesi yapılacak o zamana kadar bakalım diet işe yarayıp şekerim düşecekmi hamilelikte çok önemli bi konu sakın hafife almayın dikkat edin derim...

boş ver canım değmez, benimki de aynı, ay diyorum hep banamı denk geliyor böyle şeyler, anne demek bile istemiyor insan, ben bir de yabancıyım ailem falan hep yurt dışında. evi taşıdığımız zaman da bir sürü laf etti ya. görümcemle beraber gelmişlerdi yok kızın canı çıktı yok böyle şöyle, artık dedim ki annemgil burda olsalar yardım etmezlermiydi sizden başka kimsem yok. durumum da ortada, ben istermiydim öyle olmasını. eşim de diyor ne konuştuğunu bilmiyor diye :mymeka:
ben 1 sene beraber oturdum kaynanamla, ilk sene bir de Türkiyede, şimdi şükrediyorum beraber olmadığımıza. annem gelecek inşallah doğuma doğru, yoksa bir taraftan bebek, bir taraftan kaynana insan kafasını yer vallaha :tomato:
sen de sıkma canını bebişini düşün canım :CüvCüv:

tünaydın kızlarr herkes iyi galiba aman anzar değmesin.kiloları sormayın bende 6 kilo aldım işin garip tarafı sebze meyve ağırlıklı beslenen biriyken böyleyim..ama veririz doğumdan kardeşimin eşi 24 kilo aldı şimdi hiç çocuk doğurmamış gibi..ilgincim sen nasılsın kayınvalidenide takma boşver..

Canım sıkma canını. Bak bebişini düşün. Merak etme ilkini merak edip gelmeyen buna da gelmez. Laf olsun diye söylüyordur...

Hoşgeldin Zehra. Hayırlı olsun bebişin... Valla şeker yüklemesinden tırstım bendeç. İnşallah bişey çıkmaz. Seninde cumartesiye kadar düşmüş olur inşallah canım...

tülaycım iyiyim ama bir şok daha kaldıramam zaten geçen yaz sekiz ay kaldı psikolojim bozuldu birde kızını bıraktı gitti şimdi gelirse doğumumda kafayı yerim valla( sen nasılsın tatlım bebiş nasıl bizde sütümüzü içtik:))))

Tünaydın canım hoşgeldin. Sabah sabah bi tartıldım herkesi çektim kilo muhabbetine valla :) Veririz diyorum kısmetse. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…