tülaycım iyiyim ama bir şok daha kaldıramam zaten geçen yaz sekiz ay kaldı psikolojim bozuldu birde kızını bıraktı gitti şimdi gelirse doğumumda kafayı yerim valla( sen nasılsın tatlım bebiş nasıl bizde sütümüzü içtik:))))
canım günaydın nasılsın:):CüvCüv:
moralini bozma tatlım tabiki kilo alacağız bebişlerimiz yeterki sağlıklı olsun ben ilk hamişliğimde tam 20 kilo almıştımkaydirigubbakcemile3 ama doğumdan sonra zaten gidiyor emzirmede vücudu topalrlıyor bol su iç tatlım yağlı hamurişi ve tatlı çok yememeye çalışa.s.
Günaydın canım. Aha işte benim gibi bir sabah cesaretlisi daha :) Yasaklıyorum bundan sonra tartılmayı :)
saol pınarcım iyiyim.hem çalışıyorum hem buraya bakıyorum akşam eşim malesef bilgisayarı sınırlı verdiği için pek giremiyorum:):)
gunaydın arkadaslar
evet canım yaa
tartılmıycam ben de bi süre
napıyım veririz bebişlerimizi büyütürken, biz küçülürüz inşallah:dance:
kiloyu takmayalım arkadaşlar ne kadar üzerine düşerksek o kadar alırız doğumumuz hayırlısıyla yaz aylarına denk geleceği için daha aktiv olur bol sıvı alırız hemen veririz:)))))
pınarcım bende küçük sütlerden alıyorum işe gelmeden çantama koyuyorum iki üç saat oda sıcaklığında bekliyor içene kadar öyle tüketiyorum sıcak sütü bende sevmem gaz olayına gelince aynen canım ama vücut alışınca pek gaz sorunu yaşamıyorum şimdilik:)))) yarasın bebişlere
bende soğuk içiyorum öyle daha güzel geliyor tadı..
herkese merhabalar!
biz biraz geç başladık işe. yine hastane işleri ile uğraştık. şöyle bi geçmişi okudum.
bugün kilodan şikayetçi olanların sayısı epey artmış. (ilgin hariç diyim) bende yatmaktan şiştim walla ama bebişimi görünce, tekmelerini atınca hepsini unutuyorum. nasıl olsa verririm diyorum.
semacım benim kayınvalide beni çok sevdiğinden yapmıyor. kadın oğlunun üstünde ölüyor (Allahtan kocamın öyle bi düşkünlüğü yok) biz çocuk işini erteledikçe kafayı yiyecekti çocuğumuz olmuyor diye. ama 3 hafta yattım gelmedi. sadece bebek nasıl, hareketleri nasıl diye günde 2 kere arayıp soruyodu. sadece eşyalarını almakla olmuyo bazı şeyler. bence çok kafana takma. sen heyacanını bastırmak için bir-iki parça bişeyler alırsın. onada kimse karışamaz.
Valla ya ne kadar kafaya takarsak o kadar alıyoruz galiba. Bebişler sağlıkla doğsunda gerisi boş...
Bende süt içiyorum şimdi. Ama gaz yaptığı için laktozsuz süt içiyorum. Oda biraz şekerli gibi ya. Ben hep sade ve soğuk severimmm CADIARZU
pınarcım bende küçük sütlerden alıyorum işe gelmeden çantama koyuyorum iki üç saat oda sıcaklığında bekliyor içene kadar öyle tüketiyorum sıcak sütü bende sevmem gaz olayına gelince aynen canım ama vücut alışınca pek gaz sorunu yaşamıyorum şimdilik:)))) yarasın bebişlere
siz uzun ömürlümü yoksa pastörize sütmü içiyorsunuz? dr bana günlük sütlerden içmemi önerdi. süt ürünlerin hepsinin pastörize olmasına dikkat ediyorum. Acaba paranoyak mı oldumkaydirigubbakcemile3
biz de kızımla yemeğe gidiyoruz teyzeleri..
biraz daha kilo alıp gelelimcokacimcoook
sonrada yürüyüş yapalım biraz..
kızım bütün arkadaşlarını öpüyoŞeniz ve afiyet olsun diyohihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?