2009 Mayıs Anneleri

canım inşallah gelmez olmassa eşinle konuşursun.ben iyiyim canım bebişimde iyi bizde sabah kahvaltımızı yaptık ama çay içiyoruz tek kötü alışkanlığım bu çok açık içersem bişey olmazmış..kızım doğunca çaycı olcak annesi gib:):):)::1hug:

saol pınarcım iyiyim.hem çalışıyorum hem buraya bakıyorum akşam eşim malesef bilgisayarı sınırlı verdiği için pek giremiyorum:):)

teşekkür ederim canım
zaten çok fazla yememeye çalışıyorum ama alıyorum bi şekilde
bi de ödem var vücudumda
ellerim ve ayaklarım şişiyor
galiba ödemden dolayı da biraz kilom var
ama dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsun da, veririz inşallah kilolarıcokacimcoook

kiloyu takmayalım arkadaşlar ne kadar üzerine düşerksek o kadar alırız doğumumuz hayırlısıyla yaz aylarına denk geleceği için daha aktiv olur bol sıvı alırız hemen veririz:)))))

saol pınarcım iyiyim.hem çalışıyorum hem buraya bakıyorum akşam eşim malesef bilgisayarı sınırlı verdiği için pek giremiyorum:):)

Bende çalışıyorum hemde buraya bakıyorum. Valla işlerin arasında keyfimi yerine getiriyor burası :) Akşamları biizmki de surat yapıyor. İyi ki aldırdın şu bilgisayarı, zaten gündüzleri kızlarla yazışıyosun bari bırakta akşam yüzünü göreyim diyor kıskanç adam :) İzne çıkalım rahat rahat konuşuruz bol bol :)

gunaydın arkadaslar

Günaydın hoşgeldin. Nasılsın?

evet canım yaa
tartılmıycam ben de bi süre
napıyım veririz bebişlerimizi büyütürken, biz küçülürüz inşallah:dance:

İnşallah canım :)

kiloyu takmayalım arkadaşlar ne kadar üzerine düşerksek o kadar alırız doğumumuz hayırlısıyla yaz aylarına denk geleceği için daha aktiv olur bol sıvı alırız hemen veririz:)))))

Valla ya ne kadar kafaya takarsak o kadar alıyoruz galiba. Bebişler sağlıkla doğsunda gerisi boş...

Bende süt içiyorum şimdi. Ama gaz yaptığı için laktozsuz süt içiyorum. Oda biraz şekerli gibi ya. Ben hep sade ve soğuk severimmm CADIARZU

pınarcım bende küçük sütlerden alıyorum işe gelmeden çantama koyuyorum iki üç saat oda sıcaklığında bekliyor içene kadar öyle tüketiyorum sıcak sütü bende sevmem gaz olayına gelince aynen canım ama vücut alışınca pek gaz sorunu yaşamıyorum şimdilik:)))) yarasın bebişlere

herkese merhabalar!
biz biraz geç başladık işe. yine hastane işleri ile uğraştık. şöyle bi geçmişi okudum.
bugün kilodan şikayetçi olanların sayısı epey artmış. (ilgin hariç diyim) bende yatmaktan şiştim walla ama bebişimi görünce, tekmelerini atınca hepsini unutuyorum. nasıl olsa verririm diyorum.
semacım benim kayınvalide beni çok sevdiğinden yapmıyor. kadın oğlunun üstünde ölüyor (Allahtan kocamın öyle bi düşkünlüğü yok) biz çocuk işini erteledikçe kafayı yiyecekti çocuğumuz olmuyor diye. ama 3 hafta yattım gelmedi. sadece bebek nasıl, hareketleri nasıl diye günde 2 kere arayıp soruyodu. sadece eşyalarını almakla olmuyo bazı şeyler. bence çok kafana takma. sen heyacanını bastırmak için bir-iki parça bişeyler alırsın. onada kimse karışamaz.

Aaa bende öyle deneyeyim canım. Belki oda sıcaklığında bekleyince yapmaz gaz. Ben direk buzdolabından çıkarıp içtiğim için yapıyor belki de...

bende soğuk içiyorum öyle daha güzel geliyor tadı..

Evet ya buz gibi :)

Selam canım hoşgeldin. Evet ben bugün herkesi kilo bunalımına soktum :)

siz uzun ömürlümü yoksa pastörize sütmü içiyorsunuz? dr bana günlük sütlerden içmemi önerdi. süt ürünlerin hepsinin pastörize olmasına dikkat ediyorum. Acaba paranoyak mı oldumkaydirigubbakcemile3

bozoncım hoşgeldin tatlım nasılsın valla bitanem ilkinde fazla kilo alınca doktorumda her gidişimde kızınca bende ikincide az sık ve faydalı besinler tüketerek kendime bir liste oluşturdum ama hiç önemli değil kilo almam bebişim iyi olsun nasılsa birşekilde veriliyor ama çok da almamak lazım doğumu zorlaştırıyor

canlaırm ben biraz daha kilo alıp gelicem yemeğe çıkıyoruz herkese afiyet olsun
valal biraz önce bir arkadaşım il ekonuştum zuun zmandır görüşemiyorduk doğum yapmıştı şidi 53 klioymuş eskisinden dahada zayıf ki oda baya kilo almıştı öptüm kızlar veririz hayırlısı ile

Ben uzun ömürlü kutu sütlerden içiyorum canım. Günlük süt bulamadım hiçbiryerde...

biz de kızımla yemeğe gidiyoruz teyzeleri..
biraz daha kilo alıp gelelimcokacimcoook
sonrada yürüyüş yapalım biraz..
kızım bütün arkadaşlarını öpüyoŞeniz ve afiyet olsun diyohihoyyyt

biz de kızımla yemeğe gidiyoruz teyzeleri..
biraz daha kilo alıp gelelimcokacimcoook
sonrada yürüyüş yapalım biraz..
kızım bütün arkadaşlarını öpüyoŞeniz ve afiyet olsun diyohihoyyyt

Afiyet olsun canım. Yarasın kuzumaaaa :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…