2009 Mayıs Anneleri

Ben uzun ömürlü kutu sütlerden içiyorum canım. Günlük süt bulamadım hiçbiryerde...

canım bende 2-3 gün ömürlü olan AOÇ (Atatürk Orman Çiftliği) sütlerinden alıyorum. Ama ilk gününde almaya dikkat ediyorum. Büyük marketlerde diğer ünlü markalarında günlük sütü var.

(pastörize:içinde hastalık veya zehirlenme etkeni olabilecek mikroorganizmaların olmadığı, fakat yararlı olabilcek veya etkisiz olan mikroorganizmaların yaşamlarına devam ettiği, pastörizasyon işlemine tabi tutulmuş madde.)

Aaa bulabiliyosan ne güzel valla. Bizim evin hemen önünde Carrfour Expres var orda bile günlük yok valla. Gıcık oldum. Pastorize ve uzun ömürlü farklı mı oluyo ya?

ooo kızlar işim çıktı giremedim.yine bayağı yazışmızsınız. bende pastorize süt içiyorum.soğuk içiyorum.sıcak sütü hiç sevmem. sabah ve akşam 1 er bardak içiyorum hergün.

yemek yiyecek herkese afiyet olsun.biz yemeğe gidiyoruz oğlumla. yemekte de balık varmış.kokusundan tiksindim ama ne yapayım zorlada olsa yemeye çalışacağım ...

ooo kızlar işim çıktı giremedim.yine bayağı yazışmızsınız. bende pastorize süt içiyorum.soğuk içiyorum.sıcak sütü hiç sevmem. sabah ve akşam 1 er bardak içiyorum hergün.

Evet canım kaptırdık gittik valla muhabbete :) bende sıcak hiç sevmiyorum. Soğuktagazyapıyor. Laktozsuz süt ile idare ediyorum...

kızlar bizde yemeğimizi yedik geldik:)) herkese afiyet olsun yarasın bebişlere:))))))))))))))))

Afiyet olsun canım...

yemek yiyecek herkese afiyet olsun.biz yemeğe gidiyoruz oğlumla. yemekte de balık varmış.kokusundan tiksindim ama ne yapayım zorlada olsa yemeye çalışacağım ...

Yarasın kuzuma :) Ben süt içtim tıkandım. Ancak 2-3 gibi yerim. Afiyet olsun canım... Aman mideni bulandırma dikkat et...

ilgincim bende şu an bişey yok.arada kaşınıyor annemde hiç yok ablamdada olmadı umarım bendede olmaz..

afiyet olsun canım.bende bişeyler atıştırdım.malesef biizm buralarda fast food tarzı yemek yapan yerler var o yüzden ben kendim basit şeyler yapıp yiyorum akşam daha sağlıklı besleniyorum artık.

biz de yemekten geldik teyzeleri
benim iştah maşallah cokacimcoook
ben aksine hiç kilo alamadım, ben de bunu dert ediyorum :1no2:
ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim onları aldım sadece
bundan sonra alırım inşallah, bebek te büyüyor çünkü :CüvCüv:hihoyyyt

Aaa bulabiliyosan ne güzel valla. Bizim evin hemen önünde Carrfour Expres var orda bile günlük yok valla. Gıcık oldum. Pastorize ve uzun ömürlü farklı mı oluyo ya?

galiba farklı oluyor canım. bende normalde uzun ömürlü içiyodum. ama dr söyledikten sonra içmeye başladım.
canım sıcak sütün kokusu inanılmaz kötü geliyor bana. bende soğuk içmeyi seviyorum.

tülaycım bendede çatlak olmadı ilkinde inşallah şimdide olmaz afiyet olsun yararın bebişine tatlım
kızlar doğum iznine 32 haftada mı çıkacaksınız yoksa 37 haftaya kadar çalışıp kalan beş haftayı doğumdan sonraya mı aktaracaksınız

Sen yiyebiliyosun canım ben hiç yiyemiyorum balık miğdem acayip bulanıyor Çok üzgünüm çoook

Bende 37 haftada çıkmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa

Kızlar bu arada benim canım acayip şeftali istiyo ama bulamıyorum yaa :1no2:

sibiko canım büyük marketlerde şoklanmış olarak bulunur hiç bulamassan kavanozlarda komposto şeklinde oluyor öyle al en azından

Afiyet olsun canım. Oh ne güzel ne diye dert eidyosun kilo almadım diye. Boşver. Sen almasan bile sağlıklı besleniyosan bebişin alır merak etme...

Şimdi kutuya baktım da Laktozsuz Yarım Yağlı UHT Süt diyor. Kafam karıştı valla :uhm:

Benimde annemde hiç yok. Genetikse eğer bende de olmaz inşallah...

Ben kısmetse mart başı yada iş durumuna göre en geç mart ortası bırakacağım tamamen işi. Yani 30,hafta ile 32.hafta arası oluyor...

Ay canım ya. Nerden bulabiliriz bi araştıralım...

sibikicum bende çalışcam inş 37 e kadar tabi işyerinde doğrumazsak

şeftali çok zor canım ya ama netten bak bir site varmış sanırım ordan evine kadar getiriyorlarmış amam adı neydi hatırlayamadım

bende kısmet olursa son 1 ay kala çıkacağım. 3 hafta değilde 1 hafta daha da önce alayım diyorum. doğumdan sonraya tam 3 ay aktaracağım inşallah.toplamda 4 AY ya doğum izni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…