Ben uzun ömürlü kutu sütlerden içiyorum canım. Günlük süt bulamadım hiçbiryerde...
canım bende 2-3 gün ömürlü olan AOÇ (Atatürk Orman Çiftliği) sütlerinden alıyorum. Ama ilk gününde almaya dikkat ediyorum. Büyük marketlerde diğer ünlü markalarında günlük sütü var.
(pastörize:içinde hastalık veya zehirlenme etkeni olabilecek mikroorganizmaların olmadığı, fakat yararlı olabilcek veya etkisiz olan mikroorganizmaların yaşamlarına devam ettiği, pastörizasyon işlemine tabi tutulmuş madde.)
ooo kızlar işim çıktı giremedim.yine bayağı yazışmızsınız. bende pastorize süt içiyorum.soğuk içiyorum.sıcak sütü hiç sevmem. sabah ve akşam 1 er bardak içiyorum hergün.
kızlar bizde yemeğimizi yedik geldik:)) herkese afiyet olsun yarasın bebişlere:))))))))))))))))
yemek yiyecek herkese afiyet olsun.biz yemeğe gidiyoruz oğlumla. yemekte de balık varmış.kokusundan tiksindim ama ne yapayım zorlada olsa yemeye çalışacağım ...
kızlar çatlaklar başladımı benim göbüşüm kaşınıyor büyüdükçe:))
Aaa bulabiliyosan ne güzel valla. Bizim evin hemen önünde Carrfour Expres var orda bile günlük yok valla. Gıcık oldum. Pastorize ve uzun ömürlü farklı mı oluyo ya?
canım sıcak sütün kokusu inanılmaz kötü geliyor bana. bende soğuk içmeyi seviyorum.ooo kızlar işim çıktı giremedim.yine bayağı yazışmızsınız. bende pastorize süt içiyorum.soğuk içiyorum.sıcak sütü hiç sevmem. sabah ve akşam 1 er bardak içiyorum hergün.
yemek yiyecek herkese afiyet olsun.biz yemeğe gidiyoruz oğlumla. yemekte de balık varmış.kokusundan tiksindim ama ne yapayım zorlada olsa yemeye çalışacağım ...
tülaycım bendede çatlak olmadı ilkinde inşallah şimdide olmaz afiyet olsun yararın bebişine tatlım
kızlar doğum iznine 32 haftada mı çıkacaksınız yoksa 37 haftaya kadar çalışıp kalan beş haftayı doğumdan sonraya mı aktaracaksınız
biz de yemekten geldik teyzeleri
benim iştah maşallah cokacimcoook
ben aksine hiç kilo alamadım, ben de bunu dert ediyorum :1no2:
ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim onları aldım sadece
bundan sonra alırım inşallah, bebek te büyüyor çünkü :CüvCüv:hihoyyyt
galiba farklı oluyor canım. bende normalde uzun ömürlü içiyodum. ama dr söyledikten sonra içmeye başladım.
canım sıcak sütün kokusu inanılmaz kötü geliyor bana. bende soğuk içmeyi seviyorum.
tülaycım bendede çatlak olmadı ilkinde inşallah şimdide olmaz afiyet olsun yararın bebişine tatlım
kızlar doğum iznine 32 haftada mı çıkacaksınız yoksa 37 haftaya kadar çalışıp kalan beş haftayı doğumdan sonraya mı aktaracaksınız
Sen yiyebiliyosun canım ben hiç yiyemiyorum balık miğdem acayip bulanıyor Çok üzgünüm çoook
Bende 37 haftada çıkmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Kızlar bu arada benim canım acayip şeftali istiyo ama bulamıyorum yaa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?