2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben kaçırdım sanırım sütü nasıl içmeliyiz anlatırmısınız ben anlamadım şinci
işler başımdan aşkın yazamıyorum fazla

marlyn canım pastörize günlük sütler daha iyiyimiş.bulabilirsen tabi.ben malesef bulamıyorum o yüzden uzun ömürlü süt içiyorum

thylon sağol canım hakkaten nerden bulucazki

dırımkızım can ım maşallah göbüşüne ve oğluşlarına canım

merhaba kızlar nasılsınız? Dün giremedim nete yoğun işler okulda bu aralar.. geçmiş olsun MARYLİN. Birsencim aynı durumdayım ben de :) geçmişi şimdi okuyacağım inşallah herkes iyidir

konunuzla alakasız oldu kızlar ama bi arkadaşa gösterdim sizede koyayım dedim
oy oy oy çok tatlı bu :hooray:

ben de doğum iznimi 32 de almayı planlıyorum stresten uzak durmak ve kendimi tamamen bebişime hazırlamak istiyorum kısmet olursa hihoyyyt

sağolun kızlarrrr dombiliydim ama eski şişkoluğuma sadece göbiş eklendi hahaa

Ay yerim ben senin dombililiğiniii :) Kurban olsunlar senin göbüşüne...

kızlar kimse yazmıyor vallahi nerdesiniz benim başım çatlıyor bugün öldüm ben :)))))

Ay bende yoğunluktan çatladım. Yemek yemedim daha. Şimdi sipariş vereceğim

merhaba kızlar nasılsınız? Dün giremedim nete yoğun işler okulda bu aralar.. geçmiş olsun MARYLİN. Birsencim aynı durumdayım ben de :) geçmişi şimdi okuyacağım inşallah herkes iyidir

Hoşgeldin canım. Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın?

valla 32 de alanlar kıskanıyorum sizi ben ya off offf bende alabilsem keşke ama çok zor

Tamamen ayrılacak olmasam bende mümkün olduğunca son haftalara kadar çalışırdım. Doğumdan sonraya vakit kalsın diye. Doğumdan sonra çalışacak arkadaşlarım siz haklsıınız. En güzeli mümkün odluğunca çalışmak. Doğumdan sonra ne kadar süre kalırsa o kadar iyi. Ben marta kadar eşimi zor kandırdım. Mart başı çıkacağım biliyor. İşler uzarda mart ortasına kalırsam öldürecek vallahi beni. Ona kalsa Ocak 1 dedim mi işten çıkacaktım. Ya ben alışkın değilim otur otur sıkılırım. Bak sonra beni alışveriş merkezlerinden zor toplarsın dedim de zor ikna ettim marta kadar :)

pınarcım iyiyim ben de :) ben iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum öğretmenim yaz tatiline denk geliyor

pınarcım alemsin valla çalışmaya alışınca evde olmak zor gelir insana sıkılırsın ama bebişin doğuncada iyi ki bırakmışım yoksa miniğimi bırakıp işe gitmek zorunda kalırdım dersin şanslısın bu nedenle bebişini sen büyüteceksin hayırlısıyla:)))))))

iyiim ılgıncım bugün işler çok yoğundu gözlerim çok ağrıyor sende iyiisn inş

pınarcım ye bir an önce annesi arada meyve getir atıştır. vallahi canlarım çalışmak zor gelmeye başladım
bengicim ben meb de değilim başka kurumdayım o yüzden canım 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak için mecbur çalışmalıyım tabi sağlığım izin verirse

kızlar evde yenmiyor diye iş yerine ceviz getirmiştim
elimle kırdım bir-birine bastırarak
karnıma sancı girmiş gibi oldu
normalde de giriyor bu haftalarda ve normal diye okudum
cevizden olmamıştır dimi
işte böyle şeyler için kendi kendime kızıyorum sonra :mymeka:

sanırım herkesin işi yoğun. öğleden sonra pek ilerleme olmamış.
kızlar o kadar çok su içiyorumki artık tuvalete gitmekten bıktım artık. sizlerde de aynı problem varmı.
bide benim çatım acayip ağrıyor 2 gündür.hemde çok fena şefim bile kalkarken bacağın mı ağrıyor diye sordu. söyleyince güldü tabi. uzun süre oturmayınca şimdi fena oldum galiba. ama vücut hazırlanıyor katlanacağız.
drımkızı göbüşünü sevsinler senin. iyileşmene sevindim. sen iyi ol ki paşalar seni iyi tepiklesin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…