pınarcım iyiyim ben de :) ben iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum öğretmenim yaz tatiline denk geliyor
pınarcım alemsin valla çalışmaya alışınca evde olmak zor gelir insana sıkılırsın ama bebişin doğuncada iyi ki bırakmışım yoksa miniğimi bırakıp işe gitmek zorunda kalırdım dersin şanslısın bu nedenle bebişini sen büyüteceksin hayırlısıyla:)))))))
iyiim ılgıncım bugün işler çok yoğundu gözlerim çok ağrıyor sende iyiisn inş
pınarcım ye bir an önce annesi arada meyve getir atıştır. vallahi canlarım çalışmak zor gelmeye başladım
bengicim ben meb de değilim başka kurumdayım o yüzden canım 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak için mecbur çalışmalıyım tabi sağlığım izin verirse
kızlar evde yenmiyor diye iş yerine ceviz getirmiştim
elimle kırdım bir-birine bastırarak
karnıma sancı girmiş gibi oldu
normalde de giriyor bu haftalarda ve normal diye okudum
cevizden olmamıştır dimi
işte böyle şeyler için kendi kendime kızıyorum sonra :mymeka:
kızlar evde yenmiyor diye iş yerine ceviz getirmiştim
elimle kırdım bir-birine bastırarak
karnıma sancı girmiş gibi oldu
normalde de giriyor bu haftalarda ve normal diye okudum
cevizden olmamıştır dimi
işte böyle şeyler için kendi kendime kızıyorum sonra :mymeka:
sanırım herkesin işi yoğun. öğleden sonra pek ilerleme olmamış.
kızlar o kadar çok su içiyorumki artık tuvalete gitmekten bıktım artık. sizlerde de aynı problem varmı.
bide benim çatım acayip ağrıyor 2 gündür.hemde çok fena şefim bile kalkarken bacağın mı ağrıyor diye sordu. söyleyince güldü tabi. uzun süre oturmayınca şimdi fena oldum galiba. ama vücut hazırlanıyor katlanacağız.
drımkızı göbüşünü sevsinler senin. iyileşmene sevindim. sen iyi ol ki paşalar seni iyi tepiklesin değil mi?
bengi bende aynı hep eşimde uyanıyor yerde değiştirmiyor
konunuzla alakasız oldu kızlar ama bi arkadaşa gösterdim sizede koyayım dedim
sibiko canım büyük marketlerde şoklanmış olarak bulunur hiç bulamassan kavanozlarda komposto şeklinde oluyor öyle al en azından
Ay canım ya. Nerden bulabiliriz bi araştıralım...
sibikicum bende çalışcam inş 37 e kadar tabi işyerinde doğrumazsak
şeftali çok zor canım ya ama netten bak bir site varmış sanırım ordan evine kadar getiriyorlarmış amam adı neydi hatırlayamadım
neyse kızlar öptüm sizi okuyacağım sınavlar var. kendinize ve incilerinize iyi bakın :)
slm kızlar ben geldim ay akşam oldu.gec kalktım bugun gece hiç uyumadım bacağım ağrıyor fena..dünden beri anca okudum yazdıklarınızı.herkes iyi ne güzel maşallah
göbişleri koymussunuz maşallah.bende bir ara koyarım artık...
ılgıncım takma o kadını kafana :)) yaa bosver.gelmez laftır sadece.
birsen sende iyiyisn ne güzel :))
pınar tülay slm canlarım..burcu yok sanırım bugun..
fulyacım dikkat et kendine tatlım ahhh göndermek için doğumu bekliyorum bende sonra gidecek inşallah :))) sanki doğumu bana o yaptıracakmış gibi eşim kalsın diyor((( bir kızıyorum öyle söyleyince anlatama tatlım birde annesini hiç çekemem sonradan akrabalıkta böyle oluyor sanırım hiç arama sorma manevi olarak bile yanında olma yedi yıl sonra bir anda değere binelim böyle mantık var mı fulyacım yaaaa
mesai bitsede gitsek ya uykum geldii valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?