2009 Mayıs Anneleri

pınarcım iyiyim ben de :) ben iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum öğretmenim yaz tatiline denk geliyor

Allah iyilik versin canım. Hıımm o zaman sende erken çıkabilirsin izne. Şanslısın yani :)

Valla canım memnuniyetsiz olduk çıktık. Öyle olsa öyle deriz, böyle olsa böyle deriz. Bakalım yaşayıp göreceğiz :)

Meyve yedim kesmedi bacım :) Sipariş verdim şimdi gelir. Acıktım vallahi. Kızımda tekmeliyor :)

Alemsin kız :) Yok merak etme. Bende eğilip kalkarken, hatta koltuktan kalkarken bile giriyor sancı. Aradım doktoru normal dedi.

yok be canım normal bu zamanlarda cevizle alakası yoktur merak etme

hele geceleri kalkmak yok mu çok zor ben de çok sık tuvalete gidiyorum bir de her gidişimde eşimi kaldırıyorum duvar kenarında yattığım için mecbur o da kalkıyor :)

ya kızlar bide ben son zamanalrda çok sayıklıyorum ya sürekli eşimin tülay uyan demsiyle kendime geliyorum neden oluyor anlamadım.

kızlar bugün yoğunum ara ara okuyorum yazdıklarınızı sizler neler yapıyorsunuz bende suyu çok içiyorum sonra wcden çıkamıyorum gece uykudan kalkmak zor oluyor gerçi doğum yaklaştıkça gece uykularıda azalıyor sanırım vücud kendini doğuma hazırlıyor doğanın düzeni herşey belli kızlar daha doğmadan bizi uykusuz gecelere alıştırmaya başlıyor bebişler:))))

neyse kızlar öptüm sizi okuyacağım sınavlar var. kendinize ve incilerinize iyi bakın :)

konunuzla alakasız oldu kızlar ama bi arkadaşa gösterdim sizede koyayım dedim

Maşşallah diyelim

sibiko canım büyük marketlerde şoklanmış olarak bulunur hiç bulamassan kavanozlarda komposto şeklinde oluyor öyle al en azından

Büyük marketlerde bulamadım ama komposto bakıcam.

Ay canım ya. Nerden bulabiliriz bi araştıralım...

Ay ya bilmiyorum çok canım istedi benneyaptımki

Hangi site acaba CADIARZU

slm kızlar ben geldim ay akşam oldu.gec kalktım bugun gece hiç uyumadım bacağım ağrıyor fena..dünden beri anca okudum yazdıklarınızı.herkes iyi ne güzel maşallah
göbişleri koymussunuz maşallah.bende bir ara koyarım artık...
ılgıncım takma o kadını kafana :)) yaa bosver.gelmez laftır sadece.
birsen sende iyiyisn ne güzel :))
pınar tülay slm canlarım..burcu yok sanırım bugun..

cnm iyiyim saol tatlım..bebiş iyi maşallah kıpraşıyor benim zilli :))))))))
ayrıca ılgıncım o örümceği pardon görümceni :)))) gönderelim artık ya.. iyiim bende cnm bacağım ağrıyor o kadar...:)

fulyacım dikkat et kendine tatlım ahhh göndermek için doğumu bekliyorum bende sonra gidecek inşallah :))) sanki doğumu bana o yaptıracakmış gibi eşim kalsın diyor((( bir kızıyorum öyle söyleyince anlatama tatlım birde annesini hiç çekemem sonradan akrabalıkta böyle oluyor sanırım hiç arama sorma manevi olarak bile yanında olma yedi yıl sonra bir anda değere binelim böyle mantık var mı fulyacım yaaaa

neyse kızlar öptüm sizi okuyacağım sınavlar var. kendinize ve incilerinize iyi bakın :)

Güle güle canım. Öptüm bendeee

Slm canım hoşgeldin. İyi yapmışsın yatmışsın boşver...

İnşallah doğumdan sonra gider bacım...

mesai bitsede gitsek ya uykum geldii valla.

Bencedeeee :)

slm kızlar
bugün başım çok ağrıyor çatlayacak nerdeyse
hiç kalkamadım
size bişey sorucam ya,
aklıma geldi siz bilirsiniz dedim
göğüsmün ucu soyuluyor kızlar ya
böyle elimde tutum çekiyorum baya soyuluyo
daha sonra çatlar diye çok korkuyorum
krem felan sürüyorum ama geçmiyor
böyle benim gibi olan var mı?
dr.size bişey önerdi mi bu konuda
teşekkürler
bende gidince dr.uma sorucam bakalım o ne önerecek

kızlar merhaba...

cumadan beri giremiyordum... yazdıklarınızı okuyayım dedim ama ne mümkün maşallah sayflarca konuşma var... okuyabildiğim kadarını okudum... cmtsi kontorlümüz vardı oğlum büyümüş bayağı... ama hala uykucu ve tembel... elini yumruk yapmış çenesinin altına koymuş bişiler düşünüyordu :))) çok düşünceli gördüm yavrumu :))) dr bile ne düşünüyo bu kadar acaba dedi :))

Alışverişler hızlanmış bakıyorum... be daha hiç bişi almadım yaaa. malum çok acilmiş gibi birtek alt açma minderi almıştım:))) daha erken gibi geliyo bana ama erken diyediye son güne bırakırım ben biliyorum kendimi...

Kilo konusundan şikayetçi arkadaşlar bende sizdenim... son 3 haftada 4 kilo almışım.toplamda da 7 kilo ediyor... dr çok şaşırdı ve mümkünse karbonhidratlardan biraz uzak dur dedi... bu hızla gidersen çok kilo alırsın dedi... moralim çok bozluldu ama napayım yaa sürekli canım bişiler yemek istiyo... offfff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…