2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar! bende geldim okuldan,bugün yemeğimde var,accık size bakayım dedim.
şöyle bi baktım geçmişe de inşallah önemli bir şey atlamamışımdır:jeyyar:
heralde sibikonun canı şeftali istiyordu, geçen hafta bende karpuz diye ölecektim de çok şükür buldum yedim,rahatladım.hihoyyyt belki büyük marketlerde vardır.
bide ben kendime yelek örmeye başladım. herkes bebişine örer,ben kendime örüyorumkaydirigubbakcemile3 ama oğluşuma da ip aldım, ona da minik yelek örecem. çok da anlamam gerçi ama,birileri yardım ederse yaparım. oğluşum için bende bişi yapmış olayım diye istedim:ecrin_bebek:
doğum iznini de vaktim gelir gelmez alıcam. çünkü sonraya bırakırsam yaz tatili olacak,boşa gidecek. inşallah mart sonu ayrılıyorum işten. artık eylülde de 3 aylık filan ücretsiz izin alırım,bebişim 6 aylık olunca yeniden işbaşı:1no2:
beyaz16 canım dediğini hiç duymadım. bende de çatlaklar oldu biraz ama hiç soyulmadı:sm_confused:

güzelim lansinoh diye bi krem var onu al kullan
hemen geçer, hemde bebişe hiç bi zararı yok

sibiko canım özel mesaj bölümün kapalı ondan gitmemiş.netten taze bunlar diye arama yaparsan görürsün dediğim yeri.

ya aynen canım! bende habire bişi yemek istiyorum. önce kilo almıyorum diye seviniyordum,ama şimdi bende başladım artık. ama kendimi durduramıyorumdelikafaduldenhele birde sömestrde napcam bilmiyorum,anacım elleriylen besler şimdi benikaydirigubbakcemile3
bu arada benim oğlumda seninki gibi. bi uyuşuk,bi tembeellmirmirmirmir :roflol: hafta sonu gittiğimizde ayak ayak üstüne atmış oturuyordusırnaşık şey
hıı alışverişte de senden bir adım öndeyim. bir o alt açmadan,bir de fenerbahçeli zıbın aldım:dance:

canım bendede oluyor ama ben hiç bişey yapmıyorum. yılan gibi deri değiştiriyorum sanki. yalnız sadece o bölge için geçerli. çok fazlada ellememek gerekir diye düşünüyorum. druna sorunca yazarsan sevinirim.
bu arada geçmiş olsun canım.

Selam canım. Geçmiş olsun ya niye ağrıyo ki başın acab? İlaç alsaydın. Minoset iyi geliyor. Benim göğsümün ucu sarı kabuk şeklinde. Ellememek gerekiyormuş. Sende soyma canım. Bırak normale döner nasılsa... Hormonlardan dolayı dengemiz değişti valla...

Hoşgeldin canım. Oooo oğluşun büyümüş he :) Ben bu kötü dünyaya gelincene yapıcam diye düşünüyodur belki annesi :) Konuşta üzmesin kendini :)

Hoşgeldin canım. Ooo bi hamarat daha :) Hep bebişlere olacak değil ya. Azcıkda kendimizi şımartalım dimi ama :)

her kış bir kere örgü aşkım kabarır. ama daha bitiremeden yaz gelir:roflol: bu sene de oğluşum yolda ama ona herkes bi sürü şey yapıyo güzel güzel. bende çok anlamam,rezil etmeyim dedim oğlumun cicilerini:icecream:

herkese iyi akşamlar..
kızımla biz çıkıyoruz...
öpüldünüs kızlar, siz ve inci tanelerinizkaydirigubbakcemile2

kızlar bizde çıkıyoruz bebişimle babamız acıkmıştır yemek yapıcaz::)):) öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi görüşmek üzre..

Evet ya bebişlere ananeler babaneler yeter zaten :)

herkese iyi akşamlar..
kızımla biz çıkıyoruz...
öpüldünüs kızlar, siz ve inci tanelerinizkaydirigubbakcemile2

İyi akşamlar canım. Öptüm seni ve güzel kızını yerimseniben

kızlar bizde çıkıyoruz bebişimle babamız acıkmıştır yemek yapıcaz::)):) öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi görüşmek üzre..

İyi akşamlar canım. Bende bu akşam kayınvalidemdeyim yemekte :) O yüzden rahatım ohhh :)

Saat 6'ya geliyor. Yavaş yavaş toparlanayım bende kızlar. Akşam kayınvalideme gideceğimden giremem belki nete. Yarın sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman.Kuzularınızı da tabiki :)

sibiko canım özel mesaj bölümün kapalı ondan gitmemiş.netten taze bunlar diye arama yaparsan görürsün dediğim yeri.

Canım açtım sanırım bu arada siteye baktım ama şeftali yok offff :çok üzgünüm:

Kızlar bende çıkıyorum birazdan iyi akşamlar öpüyorum bebişlerimi bu arada şeftaliiiiiiii yok bulamıyorum allahım :1no2:

Saat 6'ya geliyor. Yavaş yavaş toparlanayım bende kızlar. Akşam kayınvalideme gideceğimden giremem belki nete. Yarın sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman.Kuzularınızı da tabiki :)
oh rahatsın bu akşam. güzelce dinlenirsin. bizde sizi öptük kızımla.

sana da iyi akşamlar canım.
eşinin mesaisi asıl akşam başlıyor, umarım bulur ve sen muradına erersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…