sibiko canım sana ben özelden yazdım nerden bulacağını
slm kızlar
bugün başım çok ağrıyor çatlayacak nerdeyse
hiç kalkamadım
size bişey sorucam ya,
aklıma geldi siz bilirsiniz dedim
göğüsmün ucu soyuluyor kızlar ya
böyle elimde tutum çekiyorum baya soyuluyo
daha sonra çatlar diye çok korkuyorum
krem felan sürüyorum ama geçmiyor
böyle benim gibi olan var mı?
dr.size bişey önerdi mi bu konuda
teşekkürler
bende gidince dr.uma sorucam bakalım o ne önerecek
kızlar merhaba...
cumadan beri giremiyordum... yazdıklarınızı okuyayım dedim ama ne mümkün maşallah sayflarca konuşma var... okuyabildiğim kadarını okudum... cmtsi kontorlümüz vardı oğlum büyümüş bayağı... ama hala uykucu ve tembel... elini yumruk yapmış çenesinin altına koymuş bişiler düşünüyordu :))) çok düşünceli gördüm yavrumu :))) dr bile ne düşünüyo bu kadar acaba dedi :))
Alışverişler hızlanmış bakıyorum... be daha hiç bişi almadım yaaa. malum çok acilmiş gibi birtek alt açma minderi almıştım:))) daha erken gibi geliyo bana ama erken diyediye son güne bırakırım ben biliyorum kendimi...
Kilo konusundan şikayetçi arkadaşlar bende sizdenim... son 3 haftada 4 kilo almışım.toplamda da 7 kilo ediyor... dr çok şaşırdı ve mümkünse karbonhidratlardan biraz uzak dur dedi... bu hızla gidersen çok kilo alırsın dedi... moralim çok bozluldu ama napayım yaa sürekli canım bişiler yemek istiyo... offfff....
slm kızlar
hiç kalkamadım
size bişey sorucam ya,
teşekkürler
kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum:)))))))))))))))) biz çıkacağız birazdan[/QUOTE
iyi akşamlar canım. kendinize dikkat edin
slm kızlar
hiç kalkamadım
size bişey sorucam ya,
teşekkürler
kızlar merhaba...
cumadan beri giremiyordum... yazdıklarınızı okuyayım dedim ama ne mümkün maşallah sayflarca konuşma var... okuyabildiğim kadarını okudum... cmtsi kontorlümüz vardı oğlum büyümüş bayağı... ama hala uykucu ve tembel... elini yumruk yapmış çenesinin altına koymuş bişiler düşünüyordu :))) çok düşünceli gördüm yavrumu :))) dr bile ne düşünüyo bu kadar acaba dedi :))
Alışverişler hızlanmış bakıyorum... be daha hiç bişi almadım yaaa. malum çok acilmiş gibi birtek alt açma minderi almıştım:))) daha erken gibi geliyo bana ama erken diyediye son güne bırakırım ben biliyorum kendimi...
Kilo konusundan şikayetçi arkadaşlar bende sizdenim... son 3 haftada 4 kilo almışım.toplamda da 7 kilo ediyor... dr çok şaşırdı ve mümkünse karbonhidratlardan biraz uzak dur dedi... bu hızla gidersen çok kilo alırsın dedi... moralim çok bozluldu ama napayım yaa sürekli canım bişiler yemek istiyo... offfff....
selam kızlar! bende geldim okuldan,bugün yemeğimde var,accık size bakayım dedim.
şöyle bi baktım geçmişe de inşallah önemli bir şey atlamamışımdır:jeyyar:
heralde sibikonun canı şeftali istiyordu, geçen hafta bende karpuz diye ölecektim de çok şükür buldum yedim,rahatladım.hihoyyyt belki büyük marketlerde vardır.
bide ben kendime yelek örmeye başladım. herkes bebişine örer,ben kendime örüyorumkaydirigubbakcemile3 ama oğluşuma da ip aldım, ona da minik yelek örecem. çok da anlamam gerçi ama,birileri yardım ederse yaparım. oğluşum için bende bişi yapmış olayım diye istedim:ecrin_bebek:
doğum iznini de vaktim gelir gelmez alıcam. çünkü sonraya bırakırsam yaz tatili olacak,boşa gidecek. inşallah mart sonu ayrılıyorum işten. artık eylülde de 3 aylık filan ücretsiz izin alırım,bebişim 6 aylık olunca yeniden işbaşı:1no2:
beyaz16 canım dediğini hiç duymadım. bende de çatlaklar oldu biraz ama hiç soyulmadı:sm_confused:
kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum:)))))))))))))))) biz çıkacağız birazdan
kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum:)))))))))))))))) biz çıkacağız birazdan
her kış bir kere örgü aşkım kabarır. ama daha bitiremeden yaz gelir:roflol: bu sene de oğluşum yolda ama ona herkes bi sürü şey yapıyo güzel güzel. bende çok anlamam,rezil etmeyim dedim oğlumun cicilerini:icecream:Selam canım. Geçmiş olsun ya niye ağrıyo ki başın acab? İlaç alsaydın. Minoset iyi geliyor. Benim göğsümün ucu sarı kabuk şeklinde. Ellememek gerekiyormuş. Sende soyma canım. Bırak normale döner nasılsa... Hormonlardan dolayı dengemiz değişti valla...
Hoşgeldin canım. Oooo oğluşun büyümüş he :) Ben bu kötü dünyaya gelincene yapıcam diye düşünüyodur belki annesi :) Konuşta üzmesin kendini :)
Hoşgeldin canım. Ooo bi hamarat daha :) Hep bebişlere olacak değil ya. Azcıkda kendimizi şımartalım dimi ama :)
her kış bir kere örgü aşkım kabarır. ama daha bitiremeden yaz gelir:roflol: bu sene de oğluşum yolda ama ona herkes bi sürü şey yapıyo güzel güzel. bende çok anlamam,rezil etmeyim dedim oğlumun cicilerini:icecream:
herkese iyi akşamlar..
kızımla biz çıkıyoruz...
öpüldünüs kızlar, siz ve inci tanelerinizkaydirigubbakcemile2
kızlar bizde çıkıyoruz bebişimle babamız acıkmıştır yemek yapıcaz::)):) öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi görüşmek üzre..
sibiko canım özel mesaj bölümün kapalı ondan gitmemiş.netten taze bunlar diye arama yaparsan görürsün dediğim yeri.
oh rahatsın bu akşam. güzelce dinlenirsin. bizde sizi öptük kızımla.Saat 6'ya geliyor. Yavaş yavaş toparlanayım bende kızlar. Akşam kayınvalideme gideceğimden giremem belki nete. Yarın sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman.Kuzularınızı da tabiki :)
Canım açtım sanırım bu arada siteye baktım ama şeftali yok offff :çok üzgünüm:
Kızlar bende çıkıyorum birazdan iyi akşamlar öpüyorum bebişlerimi bu arada şeftaliiiiiiii yok bulamıyorum allahım :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?