Günaydın bayanlar
geçen gün bir rüya gördüm 7aylık doğum yapıyormuşum ama bebk maşşallah tombiş hiç de 7aylık değil, kendi evimde dğilmişim............................. gerçekten yeni aklıma geldi çabuk sinirleniyorm,sabırsızım off nasıl anne olucam ben, küçük bebekleri normalde ben elime bile alamam uzuktan öle severim ya iyi bakamazsam senağlama
bizim ananemiz çeyizini hazırladı bebişimizin de babanne için aynı şeyi söyleyemeyecemmirmirmirmir 2 hafta kaldı gitmemize,görecez bakalım ak koyun kara koyun:jeyyar:Evet ya bebişlere ananeler babaneler yeter zaten :)
İyi akşamlar canım. Öptüm seni ve güzel kızını yerimseniben
Canım açtım sanırım bu arada siteye baktım ama şeftali yok offff :çok üzgünüm:
Kızlar bende çıkıyorum birazdan iyi akşamlar öpüyorum bebişlerimi bu arada şeftaliiiiiiii yok bulamıyorum allahım :1no2:
Kızlar bu arada bu aksam canım acayip işkembe çorbası çekti,işkembe falan yasakya bize,bende hazır çorba olanından aldım ,o zarar vermez diye düşündüm,yaptım sirkeledim sarımsakladım bi güzelde içtim,acaba bebiş için bu çorbanın hazır olanıda zararlımıdır?
burcucm iyiyim cnm saol tatlım..
sen neler yaptın?
bence doğal olanından daha zararlıdır. sonuçta bunda katkı maddesi vardır mutlaka:uhm:
bizim ananemiz çeyizini hazırladı bebişimizin de babanne için aynı şeyi söyleyemeyecemmirmirmirmir 2 hafta kaldı gitmemize,görecez bakalım ak koyun kara koyun:jeyyar:
canım yaa,şeftali çok zor gerçekten. ben geçen hafta karpuuuuzz diye meledim. ama bulamam diye umudu kestim. sonra markette muz alıyoduk,bi baktım! karpuz:1shok: oracıkta kesip yiyesim geldidelikafadulden hemen aldık. yedim de rahatladımşakkıdı
inşallah bulursun sende hayatım.
yeniannecim, hamarat olduğumdan da değilde,o duyguyu da yaşamak istedim. "oğluma örüyorum:CüvCüv:" falan. yeni başladım ama sanırım biraz büyük oldu. ilk okula başlayınca mı giyecek yoksa oğluşum:roflol: neyse,öyle olursa bitirmek için önümde 7 yılım var,rahat rahat örerim:lepi:sırnaşık şey
Kızlar bu arada bu aksam canım acayip işkembe çorbası çekti,işkembe falan yasakya bize,bende hazır çorba olanından aldım ,o zarar vermez diye düşündüm,yaptım sirkeledim sarımsakladım bi güzelde içtim,acaba bebiş için bu çorbanın hazır olanıda zararlımıdır?
İyiyim canım sağol,neler yapmadımki neler,evde hep ertelediğim dikiş dolap düzenlem vs.. vardı,hepsini yazdım bi kağıda,sonra madde madde tamamladım,ama bende tamamlandım...
Bu cts ayrıntılı var bizim ayy öyle heyecanlıyımki tanışıcaz sonunda beyefendiyle:ecrin_bebek:
ben yemek yiyeyim artık kızlar...
yaa cok tatlı çikolata yiyorum.66 kilo oldum 58dim ilk .doktor yasakladı tatlı ve cikolatayı ama arada dayanamıyorum valla.......
yaaa iyice pişirdikten sonra toksoplazma kalmazki?? o çiğ et ürünlerinden geçiyor.
kızlaaarr,çikolata dediniz canım çekti bak!cokacimcoook köşede bir kötü gün çikolatam vardı,gidemde onu yiyemsırnaşık şey
fulyacım, seninkide büyüyünce giyer, hem hep demezler mi bir beden büyük al,seneye de giysindelikafadulden
kızlar merhaba...
cumadan beri giremiyordum... yazdıklarınızı okuyayım dedim ama ne mümkün maşallah sayflarca konuşma var... okuyabildiğim kadarını okudum... cmtsi kontorlümüz vardı oğlum büyümüş bayağı... ama hala uykucu ve tembel... elini yumruk yapmış çenesinin altına koymuş bişiler düşünüyordu :))) çok düşünceli gördüm yavrumu :))) dr bile ne düşünüyo bu kadar acaba dedi :))
Alışverişler hızlanmış bakıyorum... be daha hiç bişi almadım yaaa. malum çok acilmiş gibi birtek alt açma minderi almıştım:))) daha erken gibi geliyo bana ama erken diyediye son güne bırakırım ben biliyorum kendimi...
Kilo konusundan şikayetçi arkadaşlar bende sizdenim... son 3 haftada 4 kilo almışım.toplamda da 7 kilo ediyor... dr çok şaşırdı ve mümkünse karbonhidratlardan biraz uzak dur dedi... bu hızla gidersen çok kilo alırsın dedi... moralim çok bozluldu ama napayım yaa sürekli canım bişiler yemek istiyo... offfff....
hoşça kal canım afiyet olsun bebişine yarasınSaat 6'ya geliyor. Yavaş yavaş toparlanayım bende kızlar. Akşam kayınvalideme gideceğimden giremem belki nete. Yarın sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman.Kuzularınızı da tabiki :)
hoşça kaaaal hihoyyytCanım açtım sanırım bu arada siteye baktım ama şeftali yok offff :çok üzgünüm:
Kızlar bende çıkıyorum birazdan iyi akşamlar öpüyorum bebişlerimi bu arada şeftaliiiiiiii yok bulamıyorum allahım :1no2:
bence fazla yememeye dikkat et içinde katkı maddeleri varmış kardeşim diyetisyen , hazır çorba yenmesini uygun bulmuyorKızlar bu arada bu aksam canım acayip işkembe çorbası çekti,işkembe falan yasakya bize,bende hazır çorba olanından aldım ,o zarar vermez diye düşündüm,yaptım sirkeledim sarımsakladım bi güzelde içtim,acaba bebiş için bu çorbanın hazır olanıda zararlımıdır?
Kızlar kenan evren rahatsızlanmış,uçakla taa hataya gitmiş ordaki askeri hastaneye,(oda marmariste oturuyor)o bile beğenmemiş demek bizim hastaneyi ben nasıl doğurcam burda yaa...senağlamasenağlama
HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ DAHA DA ŞİŞİCEZ:enbuyukkk::enbuyukkk:
GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ
Ben yine erkenciyim.Dünden beri evde sinirden ölücem.Altımıza banka taşındı 1 hafta önce elektrik sistemimiz çöktü.Kombiyi açıyorum sigorta atıyor in aşağı çık tabi hemen hafif kan geldi.Çamaşır bulaşık hatta çay makinasını bile çalıştıramıyorum.Sadece birini tamam tv yi açıyorum ısıtıcıyı açamıyorum dün evde dondum ne kombi ne ufo bugün teyzeme gidip orda yatıcam eşim akşam üstü elektrikçi getirip baktırıcak.Ev sahibine dedik sadece sizden şikayet vae dedi.Dedik tesisat deişirse kablo falan çekilirse maliyet çok olur o sizin sorununuz diyor.Sene başında kombi 14 yıllık yaptırdık 500 verdik yarı yarıya yeni kombi alalım dedik bizim sorunumuzmuş hacılar hep böyle cimri oluyor valla.Evimden artık nefret ediyorum.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?