2009 Mayıs Anneleri

Kızlar çok koşturdum iki gündür çok iş yaptım valla,giremedim nete,hatta bilgisayarı açtım içeri gittim yine devam..takipte edemedim pek,bugün toptan okudum ,ne çok paylasmışsınız masallah hep böyle olur inş

İşlerinden çıkıp evlerine giden arkadaşlarada iyi aksamlar

canım benimde ilk bebişim olduğu için bende tedirgin oluyorum bazen,ama herkesin çocuğu olmuş,niceleri büyütmüş bizde yaparız tatlım..
Bu arada pançoda pek yakışır bebişlere kolay gelsin canım

Ilgıncım,seni hamarat seni,masallah atkı bere takımıda hazır bebişin,bu arada manken anne olucan maşallah,doğumdan sonra kiloyla uğrasmazsın daha iyi olur
Kayınvalidende inşallah gelmez doğumda,sende huzurlu olursun

Marlyincim,kız ben seviniyom göbüş büyüdükçe,sen üzülüyonmu?ne güzel kocaman olsun beniki dahada

Tutkunum,inşallah gelmez kız kaynanan,rahat edersin sende..eşinin kardesinden duyarsada duysun hamişliğini tatlım,doğuncada saklamayacaksınızki..

Ankakuşum,geçmiş olsun canım yavs..dikkat et kendine

Tülaycım sende hamaratmışın masallah,öyle havlu kenarlrı falan,darısı basıma inş.

Birsencim,dilini ısırarak iyiyim de nazar değmesin canım,bir dahada olmaz bulantı falan inş.,bu arada pek şeker olmuş göbişiiiiin

Pınarcım,benim kociş pek sever hamurişi tatlı falan,ona yapıyorum,dayanamayıp bende yiyiyorum senin gibi,şiştim bende,doktor önceki gidişimde hızlı kilo almışsın demişti,bir daha tartılınca ne dicek kimbilir

Fulyacım,beni sormuşsun canım çok teşekkürler,öyle kosturuyorumki 2 gündür,okumaya çalıştım yazılanları yetişemedim,şimdi 2 günü bastan okudum bende
Sen nasılsın canım,bebişin nasıl?

Beyaz16,canım süt falan geliyo olmasın?belki o yumuşatmıştır,bu arada avatar resmine çok güldüm kız pek şeker bişi eşinle sizmisiniz yoksa?

Mimaresracım,gözün aydın canım iyiymiş bebişin,bende cts ayrıntılıya giricem kısmetse

Cerencim,bir hamarat dahaaaa, kız sizler ördükçe ben üsengeclesiyom galiba daha çok

,

Evet ya bebişlere ananeler babaneler yeter zaten :)

İyi akşamlar canım. Öptüm seni ve güzel kızını yerimseniben
bizim ananemiz çeyizini hazırladı bebişimizin de babanne için aynı şeyi söyleyemeyecemmirmirmirmir 2 hafta kaldı gitmemize,görecez bakalım ak koyun kara koyun:jeyyar:

canım yaa,şeftali çok zor gerçekten. ben geçen hafta karpuuuuzz diye meledim. ama bulamam diye umudu kestim. sonra markette muz alıyoduk,bi baktım! karpuz:1shok: oracıkta kesip yiyesim geldidelikafadulden hemen aldık. yedim de rahatladımşakkıdı
inşallah bulursun sende hayatım.
yeniannecim, hamarat olduğumdan da değilde,o duyguyu da yaşamak istedim. "oğluma örüyorum:CüvCüv:" falan. yeni başladım ama sanırım biraz büyük oldu. ilk okula başlayınca mı giyecek yoksa oğluşum:roflol: neyse,öyle olursa bitirmek için önümde 7 yılım var,rahat rahat örerim:lepi:sırnaşık şey

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bu aksam canım acayip işkembe çorbası çekti,işkembe falan yasakya bize,bende hazır çorba olanından aldım ,o zarar vermez diye düşündüm,yaptım sirkeledim sarımsakladım bi güzelde içtim,acaba bebiş için bu çorbanın hazır olanıda zararlımıdır?

bence doğal olanından daha zararlıdır. sonuçta bunda katkı maddesi vardır mutlaka:uhm:

burcucm iyiyim cnm saol tatlım..
sen neler yaptın?

İyiyim canım sağol,neler yapmadımki neler,evde hep ertelediğim dikiş dolap düzenlem vs.. vardı,hepsini yazdım bi kağıda,sonra madde madde tamamladım,ama bende tamamlandım...
Bu cts ayrıntılı var bizim ayy öyle heyecanlıyımki tanışıcaz sonunda beyefendiyle:ecrin_bebek:

Kızlar kenan evren rahatsızlanmış,uçakla taa hataya gitmiş ordaki askeri hastaneye,(oda marmariste oturuyor)o bile beğenmemiş demek bizim hastaneyi ben nasıl doğurcam burda yaa...senağlamasenağlama

Son düzenleme:

:))) ay coook tatlısın.... olsun cnm büyüyünce giyer.bende ceket örüyorum bir kolu kaldı ama ilk örgüm..benimkide biraz büyük oldu :)))

bi kereden birseycik olmazzz...
:))

oo az kalmıs ne güzel bebişini görcen inşallah cnm....

ben yemek yiyeyim artık kızlar...
yaa cok tatlı çikolata yiyorum.66 kilo oldum 58dim ilk .doktor yasakladı tatlı ve cikolatayı ama arada dayanamıyorum valla.......

ben yemek yiyeyim artık kızlar...
yaa cok tatlı çikolata yiyorum.66 kilo oldum 58dim ilk .doktor yasakladı tatlı ve cikolatayı ama arada dayanamıyorum valla.......

Tatlıdan helede çikolatadan ayrı durmak çok zoooooor çok çok zooooooor...
Güzel besle bebişini,afiyet olsun canıma.s.

yaaa iyice pişirdikten sonra toksoplazma kalmazki?? o çiğ et ürünlerinden geçiyor.
kızlaaarr,çikolata dediniz canım çekti bak!cokacimcoook köşede bir kötü gün çikolatam vardı,gidemde onu yiyemsırnaşık şey

fulyacım, seninkide büyüyünce giyer, hem hep demezler mi bir beden büyük al,seneye de giysindelikafadulden

İnşallah öyledir canım ya,çünkü bende şöyle düşündüm önce fırınlıyorlar hazır çorbada kuruyor parçalar,sonra birde biz pişiriyoruz..ama yinede tedirgin oldum sonrasında:CüvCüv:
Çok hoşsun şekerim,sen ör de bi gün giyer:roflol: önemli olan küçük gelmesin onun çağresi yok:roflol::roflol:

off kilolar ben son 1 ayda 2 kilo almışım ama ondan önce çok almıştım dr karbonhidratlardan ve çikolatalardan uzak dur dedi bana da

Saat 6'ya geliyor. Yavaş yavaş toparlanayım bende kızlar. Akşam kayınvalideme gideceğimden giremem belki nete. Yarın sabah görüşürüz. Öptüm sizi kocaman.Kuzularınızı da tabiki :)
hoşça kal canım afiyet olsun bebişine yarasın
hoşça kaaaal hihoyyyt
bence fazla yememeye dikkat et içinde katkı maddeleri varmış kardeşim diyetisyen , hazır çorba yenmesini uygun bulmuyor

Kızlar kenan evren rahatsızlanmış,uçakla taa hataya gitmiş ordaki askeri hastaneye,(oda marmariste oturuyor)o bile beğenmemiş demek bizim hastaneyi ben nasıl doğurcam burda yaa...senağlamasenağlama

inşallah bebeğin kolaylıkla doğuracaksın... hiç kafana takma yerimseniben

HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ DAHA DA ŞİŞİCEZ:enbuyukkk::enbuyukkk:
GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ
Ben yine erkenciyim.Dünden beri evde sinirden ölücem.Altımıza banka taşındı 1 hafta önce elektrik sistemimiz çöktü.Kombiyi açıyorum sigorta atıyor in aşağı çık tabi hemen hafif kan geldi.Çamaşır bulaşık hatta çay makinasını bile çalıştıramıyorum.Sadece birini tamam tv yi açıyorum ısıtıcıyı açamıyorum dün evde dondum ne kombi ne ufo bugün teyzeme gidip orda yatıcam eşim akşam üstü elektrikçi getirip baktırıcak.Ev sahibine dedik sadece sizden şikayet vae dedi.Dedik tesisat deişirse kablo falan çekilirse maliyet çok olur o sizin sorununuz diyor.Sene başında kombi 14 yıllık yaptırdık 500 verdik yarı yarıya yeni kombi alalım dedik bizim sorunumuzmuş hacılar hep böyle cimri oluyor valla.Evimden artık nefret ediyorum.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

günaydın tutkuncum. ilahi ya. ev sahipleri neden böyle gıcık olurlar anlamam. kendi evin dimi sonuçta. getir bir elektirkçi yaptır tesisatı. sanki bana yaptıracak. onların ismi hacı canım. hacılıkla alakaları olmaz pek böyle adamların. görünüşleri hacıdır. kötükedihüsoBirde eve böyle gıcık oldun mu ısınamazsın bir daha. Bu halde başka bir eve de çıkman zor olur. Dur bakalım belki eşinin getireceği elektirkçi halledecektir. stres olma annesi. bebişini düşün.bak gün daha yeni başladı. hayırlı bir gün olsun hepimize.a.s.

bu arada bütün mayıs annelerine günaydınlar hayırlı günler diliyorum. Dün giremedim işim çoktu kızlar. Bugünde bakalım artık. Yoğun olmazsam girmeye çalışacağım.

günaydın canım arkadaşlarım öptüm herkesi güzel bir gün olması dileğiyle benim canım sıkkın kocişle tartıştık ama moralimi bozup kızımı üzmiycem işe geldik kahvaltı yaptık muz yedik kızımla oda herşeye rağmen keyifli her zaman annesinin yanında tatlım benim hayatımın anlamı benim kızım defnem ::::))))))))))

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bizde berrağımla işe geldik birazdan kahvaltı yapacağız başım çok ağrıyor kızlar( sabahta burnum kanadı bu dönemler normal sanırım

ılgıncım günaydın geçmiş olsun canım okumuştum kan basıncı arttığı için normalmiş canım benimde diş etlerim çok kanıyor öptüm tatlım iyi mesailer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…