2009 Mayıs Anneleri

ılgıncım günaydın geçmiş olsun canım okumuştum kan basıncı arttığı için normalmiş canım benimde diş etlerim çok kanıyor öptüm tatlım iyi mesailer

teşekkür ederim bitanem sanada iyi mesailer sende canını sıkma tartışmalar bu dönem normal çok hassasız herşeye alınıyoruz stres yapma tatlım:))))))9 diş etlerim benimde kanıyor kendine ve bebişe iyi bak tatlıma.s.

günaydın canım. sıkma canını. bende bazen eşim ne dese yada demese alınıyorum. kendi kendime küsüp oturuyorum. bu dönemde normalmiş böyle şeyler. ne yapalım. inşallah seninkide önemli birşey değildir.

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bizde berrağımla işe geldik birazdan kahvaltı yapacağız başım çok ağrıyor kızlar( sabahta burnum kanadı bu dönemler normal sanırım

ilgincim günaydın. benimkide kanamıyor ama sürekli burnumda kurumuş kan oluyor. kan basıncımız artıyor ya ondan sanırım. zaten internertte de yazıyordu. böyle şeylerin olabileceği.

ojeli fıstık günaydın canım iyi çalışmalar kolay gelsin

bizde kızımla müzik dinliyoruz bir taraftanda işlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz bugün çok sakin topiğimiz kızlar nazar mı değdi bize

kimseler yok sanırım marlyıncım birazdan gelir kızlar:)) başlarız yine muhabbete doktora gitmeme daha bir ay var şimdiden nasıl özledim bebişimi

herkeslere günaydın kızlarrr..
benim her tarafım ağrıyor..-tatlicadiarzu-
kollarım, bacaklarım özellikle de kalça bölgem..doktorum normal dedi..
20-30 haftalar arası en sık görülen şikayetler eklem ve iskelet sistemi ağrıları, burun ve diş eti kanamaları, ellerde ve ayaklarda şişlik ve uyuşuklukmuş...ve doktorum dedi ki: korkutmak istemem ama 30. haftadan sonra bu günleri çok iyi anıcak ve keşke 20 li haftalardaki halime dönskaydirigubbakcemile2em diyceksin dedi..o yüzden ne kadar şikayet etsek de, keyfini çıkaralım kızlar...

canım günaydın nasılsın aynen benimde tüm iskelet sistemim ağrıyor uykum var canım
doktorun çok doğru söylemiş hamileliğin en rahat dönemi ikinci üç aylık dönem :CüvCüv:

sağol canım.bizde oğluşla çalışıyoruz. radyo dinliyoruz bir yandan da. birazdan herkes gelir sanırım.

kimseler yok sanırım marlyıncım birazdan gelir kızlar:)) başlarız yine muhabbete doktora gitmeme daha bir ay var şimdiden nasıl özledim bebişimi

ay bende 1,5 aydan sonra çok şükür bu cumartesi gitcem doktora.nasıl heyecanlıyım anlatamam valla.

günaydın şeker. geçmiş olsun. benim çok şükür şimdiye kadar öyle bir ağrım olmadı. sadece burnumda kurumuş kan oluyor. ayyyy bize ne olacak ki acaba 30. haftadan sonra ayyysenağlamasenağlamasenağlama

ojelifıstık sağol canım önemli değil akşama barışırız ::))

hakikaten çok alıngan olduk kzılar ne yapıcaz böyle

kızlar dün biraz dolaştık hakikaten dıkanıyorum artık sanırım bir ay sonra yerimden kalkamıycam o değil nasıl işe gelip gitcez çalışacağız bilmem hayırlısı ile bir doğursaydık

marlyncım hayatım doğum yapıncada geçmiyor alınganlık hassasiyet birde lohusalık dönemimiz var ee artık eşlerimiz biraz alttan alacaklar kolay değil bebiş taşıyoruz hormonlarımız hergün değişiyor

bende eşime aynı şei pazar günü söyledim şimdiden tansiyonum düşüyor yürümekte zorlanıyorum ilerki aylarda nasıl işe gidip geleceğim dedim izinlerimiz hayırlısıyla gelsede kendimize biraz vakit ayırsak hemde bebişlerimizin ve kendimizin eksiklerini tamamlasak ne güzel olur

kızlar dün biraz dolaştık hakikaten dıkanıyorum artık sanırım bir ay sonra yerimden kalkamıycam o değil nasıl işe gelip gitcez çalışacağız bilmem hayırlısı ile bir doğursaydık

aynen valla.hayırlısıyla bir doğursaydık. zaten çok korkuyorum.rüyalarıma giriyor. ben nasıl doğuracam diye. aklıma geldikçe ameliyathaneye filan girdiğimi hayal ediyorum. karnıma ağrılar giriyor. ne yapacam bilmiyorum.

ojefıstık canım merak etme o an gelince öyle bir cesaret geliyor ki bebeğe kavuşmanın heyecanıyla insana:)) ben ilk doğumuma güle oynaya gittim çok sakindim hemşirelerde zorlanmadı sondamı takarken beni hazırlarken:)) sonra gözümü bir açtım minik bebişim bana bakıyor işte o an dünyalara bedeldi:)))))

ılgıncım resimdeki büyük kızın sanırım çok tatlı canım allah bağışlasın ikisinide ablamızın adı neydi küçüğümüz berrak tı değilmi çok güzel isim bu arada geçen eşime dedim berrak ismi naısl diye oda çok beğendi

ay inşallah dediğin gibi olur ilgincim.iğne vurunurken ağlayan bir insan olduğum için doğum diyince çıldırıyorum sanki. allahım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin hepimize inşallah.birde ben normal doğum istiyorum.inşallah son ana kadar bir sorun çıkmazda normal yaparım doğumumu. doktorum eğer bana normal doğumu rahatlıkla yaparsın birşey sorun yok derse inşallah normal yapmak istiyorum.

tatlım cümlesinin evet büyük kızım adı yağmur ılgın canım iki prensese sahibim çok şükür miniğide hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah ablası şuanda sabırsızlıkla bekliyor berrağı :)))) doğunca umarım kıskançlık olmaz tatlım babamızda iki kızla uğraşmak zor olacak ben kıskancım diyora.s.

canım normal doğum en sağlıklısı sezeryan sonuçta bir ameliyat umarım normal doğum yaparsın benim kızımda suyum riskliydi doktorumda bizi riske atmamak için bebişi iki hafta önce aldı Allah hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım hiçbirşey olmaz. Doktorumun söylediği aynen şöyle : Biz size yemeyin demiyoruz, çiğ yemeyin diyoruz. İyice pişirdikten sonra hiçbirşeyin zararı yok. Canın sucuklu yumurtamı yemek istiyor. Önce sucuğu haşla. Sonra yumurtaya kat. Amaç çiğ et ve sakatat içinde olan toksoplazmanın iyice pişmesi... Tabi abartıpta hergün yemeyin diyor...

Günaydın canım. Ev sahipleri -istisnalar hariç- genelde böyleler. Umurlarında olmuyor. O tesisat değişecekse , sen evden çıkarken söküp yanınamı alacaksın yani? Yine onun evinin tesisatı. Dövmeli bunları dövmeli klava:

bu arada bütün mayıs annelerine günaydınlar hayırlı günler diliyorum. Dün giremedim işim çoktu kızlar. Bugünde bakalım artık. Yoğun olmazsam girmeye çalışacağım.

Günaydın canım. Valla bu krizde bu yoğunluğa yine şükretmeli. Dün akşam 13 yıldır aynı firmada çalışan bi akrabamın işten çıkarıldığını öğrendim. Bu sabah yeni evli bir arkadaşımın eşi işten çıkarılmış. Ne olacak bu halimiz?

Günaydın canım. Sıkma canını. Oluyor arada böyle şeyler... Sen kızınla güzel bir günün keyfini çıkar yerimseniben

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bizde berrağımla işe geldik birazdan kahvaltı yapacağız başım çok ağrıyor kızlar( sabahta burnum kanadı bu dönemler normal sanırım

Günaydın canım. Burun kanaması normalmiş. Bende de hep tıkanıklık oluyor. Çok sinir bozucu...

Günaydın canım. Anaaam yandık desene :)

Herkese günaydınlar bacılar. Umarım keyifli bir gün geçiririz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…