ılgıncım günaydın geçmiş olsun canım okumuştum kan basıncı arttığı için normalmiş canım benimde diş etlerim çok kanıyor öptüm tatlım iyi mesailer
günaydın canım arkadaşlarım öptüm herkesi güzel bir gün olması dileğiyle benim canım sıkkın kocişle tartıştık ama moralimi bozup kızımı üzmiycem işe geldik kahvaltı yaptık muz yedik kızımla oda herşeye rağmen keyifli her zaman annesinin yanında tatlım benim hayatımın anlamı benim kızım defnem ::::))))))))))
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bizde berrağımla işe geldik birazdan kahvaltı yapacağız başım çok ağrıyor kızlar( sabahta burnum kanadı bu dönemler normal sanırım
herkeslere günaydın kızlarrr..
benim her tarafım ağrıyor..-tatlicadiarzu-
kollarım, bacaklarım özellikle de kalça bölgem..doktorum normal dedi..
20-30 haftalar arası en sık görülen şikayetler eklem ve iskelet sistemi ağrıları, burun ve diş eti kanamaları, ellerde ve ayaklarda şişlik ve uyuşuklukmuş...ve doktorum dedi ki: korkutmak istemem ama 30. haftadan sonra bu günleri çok iyi anıcak ve keşke 20 li haftalardaki halime dönskaydirigubbakcemile2em diyceksin dedi..o yüzden ne kadar şikayet etsek de, keyfini çıkaralım kızlar...
ojeli fıstık günaydın canım iyi çalışmalar kolay gelsin
bizde kızımla müzik dinliyoruz bir taraftanda işlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz bugün çok sakin topiğimiz kızlar nazar mı değdi bize
kimseler yok sanırım marlyıncım birazdan gelir kızlar:)) başlarız yine muhabbete doktora gitmeme daha bir ay var şimdiden nasıl özledim bebişimi
20-30 haftalar arası en sık görülen şikayetler eklem ve iskelet sistemi ağrıları, burun ve diş eti kanamaları, ellerde ve ayaklarda şişlik ve uyuşuklukmuş...ve doktorum dedi ki: korkutmak istemem ama 30. haftadan sonra bu günleri çok iyi anıcak ve keşke 20 li haftalardaki halime dönskaydirigubbakcemile2em diyceksin dedi..o yüzden ne kadar şikayet etsek de, keyfini çıkaralım kızlar...
kızlar dün biraz dolaştık hakikaten dıkanıyorum artık sanırım bir ay sonra yerimden kalkamıycam o değil nasıl işe gelip gitcez çalışacağız bilmem hayırlısı ile bir doğursaydık
ojefıstık canım merak etme o an gelince öyle bir cesaret geliyor ki bebeğe kavuşmanın heyecanıyla insana:)) ben ilk doğumuma güle oynaya gittim çok sakindim hemşirelerde zorlanmadı sondamı takarken beni hazırlarken:)) sonra gözümü bir açtım minik bebişim bana bakıyor işte o an dünyalara bedeldi:)))))
ılgıncım resimdeki büyük kızın sanırım çok tatlı canım allah bağışlasın ikisinide ablamızın adı neydi küçüğümüz berrak tı değilmi çok güzel isim bu arada geçen eşime dedim berrak ismi naısl diye oda çok beğendi
ay inşallah dediğin gibi olur ilgincim.iğne vurunurken ağlayan bir insan olduğum için doğum diyince çıldırıyorum sanki. allahım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin hepimize inşallah.birde ben normal doğum istiyorum.inşallah son ana kadar bir sorun çıkmazda normal yaparım doğumumu. doktorum eğer bana normal doğumu rahatlıkla yaparsın birşey sorun yok derse inşallah normal yapmak istiyorum.
Kızlar bu arada bu aksam canım acayip işkembe çorbası çekti,işkembe falan yasakya bize,bende hazır çorba olanından aldım ,o zarar vermez diye düşündüm,yaptım sirkeledim sarımsakladım bi güzelde içtim,acaba bebiş için bu çorbanın hazır olanıda zararlımıdır?
HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ DAHA DA ŞİŞİCEZ:enbuyukkk::enbuyukkk:
GÜNAYDIN MAYIS ANNELERİ
Ben yine erkenciyim.Dünden beri evde sinirden ölücem.Altımıza banka taşındı 1 hafta önce elektrik sistemimiz çöktü.Kombiyi açıyorum sigorta atıyor in aşağı çık tabi hemen hafif kan geldi.Çamaşır bulaşık hatta çay makinasını bile çalıştıramıyorum.Sadece birini tamam tv yi açıyorum ısıtıcıyı açamıyorum dün evde dondum ne kombi ne ufo bugün teyzeme gidip orda yatıcam eşim akşam üstü elektrikçi getirip baktırıcak.Ev sahibine dedik sadece sizden şikayet vae dedi.Dedik tesisat deişirse kablo falan çekilirse maliyet çok olur o sizin sorununuz diyor.Sene başında kombi 14 yıllık yaptırdık 500 verdik yarı yarıya yeni kombi alalım dedik bizim sorunumuzmuş hacılar hep böyle cimri oluyor valla.Evimden artık nefret ediyorum.
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bu arada bütün mayıs annelerine günaydınlar hayırlı günler diliyorum. Dün giremedim işim çoktu kızlar. Bugünde bakalım artık. Yoğun olmazsam girmeye çalışacağım.
günaydın canım arkadaşlarım öptüm herkesi güzel bir gün olması dileğiyle benim canım sıkkın kocişle tartıştık ama moralimi bozup kızımı üzmiycem işe geldik kahvaltı yaptık muz yedik kızımla oda herşeye rağmen keyifli her zaman annesinin yanında tatlım benim hayatımın anlamı benim kızım defnem ::::))))))))))
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bizde berrağımla işe geldik birazdan kahvaltı yapacağız başım çok ağrıyor kızlar( sabahta burnum kanadı bu dönemler normal sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?